Kontakt os: info@yostudios.com

CREMET OG SMAGFULD DAL MED SPINAT

PERFEKT TIL RÅKOLDE VINTERAFTENER

Josephine Malene har udviklet den lækreste efterårsgryde. Perfekt til råkolde vinteraftener med familien, din elskede eller gode venner.

INGREDIENSER TIL 4 PORTIONER

3 dl røde linser
2 store løg, hakkede
4 fed hvidløg
2 friske røde chili
1 dåse flåede og hakkede tomater
100 g friske spinatblade

6 soltørrede dadler, hakket i små stykker
100 ml fuldfed kokosmælk
7 dl vand
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. gurkemeje
½ tsk. Kanel
2 spsk. olie
2 tsk. salt

FREMGANGSMÅDE

Varm en stor gryde. Svits løg og frisk chili i olie i et par minutter. Tilsæt hvidløg og svits i yderligere et minut. Tilføj flåede tomater, linser, dadler og krydderier og rør i et par minutter. Tilsæt vand og salt, bring i kog.

Sæt låg på herligheden og lad det simre i ca. 15 min. Hæld herefter kokosmælk og spinat ved, rør i et minut og smag til.

Server denne skønne ret med en god klat creme fraiche og et stykke dejligt surdejsbrød med kold smør.

Opskrift udviklet af Josephine Malene i samarbejde med Apetina.com