Kontakt os: info@yostudios.com

FIERY FEMALE / WOMENS CIRCLE – AARHUS

FIERY FEMALE- WOMENS CIRCLE

/Nanna Hofman

 

Denne her workshop er for alle kvinder, der ønsker at bruge deres Yoga-praksis som øvelse i at ‘STANDE OUT’. Gennem en legende vinyasa praksis inspireret af kvindekroppen vil vi først og fremmest HYLDE den fysiske feminine energi og give dig PLADS til at være dig. Skabt for at du kan slippe din indre QUEEN fri og flowe ved siden af dine søstre til en ægte Yoga-fest!
Dernæst vil vi arbejde med mere introverte øvelser som meditation, mantra og manifestering hvor vi i højere grad arbejder med vores egen individuelle energi. Vi vil transformere ideen om “selv-kærlighed” til noget meget større og støtte hinanden i at slippe de dele af os selv som ikke længere tjener os. Ved at ændre tanken “jeg er helt alene i at have det sådan her” til “jeg hører til”, vil du gå ud af denne workshop med en følelse af POWER og tro på, at DIN historie er den vigtigste historie.
Dette her event bliver ganske magisk og i de tryggeste rammer til at møde dig selv. Lad os nå et nyt level i det her ene liv vi har og bruge energien, der findes i sommeren 2020 til at få vores drømme til at gå i opfyldelse!
Alle levels er mere end velkomne, og husk: du behøver ikke at begrænse dig selv. Jeg tror på at hver en kvinde både indeholder en Wild Woman og en Wall Flower! Så hvad end du identificerer dig med, skal du vide at du er mere end velkommen denne dag. Grib dig selv eller din venindes hånd og lad os sammen skabe magi! Jeg glæder mig så meget til at se dig! Tøv ikke med at sende mig en besked med bekymringer eller spørgsmål på nannahofmansoerensen@live.dk eller @_justnanna

Påklædning: Behageligt tøj du kan bevæge dig i.

Medbring: Notesbog og skriveredskaber

Dato: 19.07.2020 kl. 12:30-15:30

Lokation: YO STUDIOS Aarhus

Pris: 340 DKK

Køb er ikke refunderbar