Kontakt os: info@yostudios.com

KAKAO CEREMONI – AARHUS

KAKAO CEREMONI

w/ Anna Lundgaard

Anna Lundgaard inviterer til Kakao Ceremoni hos YO STUDIOS i Aarhus!

En oplevelse til dig som ønsker at genskabe kontakten til det dybeste sted i dit hjerte, resette dit system og gøre plads til nyfunden kreativitet, glæde og flow.

Anna’s Kakao Cermonier ærer shamanske traditioner og naturens 5 elementer : Jord, Vand, Ild, Luft, & Ånd (Spirit). Ved at fordybe forbindelsen med jordens elementer på et energetisk niveau, bliver vores system helt naturligt mindet om, at vi er forbundet med alt omkring os.
En naturlig reduktion af stress og forløsning af stagneret energi vil opstå, som giver os mulighed for at hæve vores bevidsthedstilstand og føle os lette og frie.
Anna vil guide dig ind til kernen af dig selv, hvad der hæmmer dig, samt give dig værktøjer til hvordan du kan frigøre dig fra det du ikke længere har brug for.

Den rene ceremonielle Kakao som vi vil drikke er fra Guatemala og valgt ud fra sin høje energetiske vibration, og ypperste kvalitet. Medicinen er blevet velsignet af Maya Kvinder og behandlet med ren kærlighed fra plante til pakke. Kakaoen er naturligvis både økologisk bæredygtig og fairtrade.

Anna Lundgaard har til dagligt sin base i Los Angeles, og har skabt communities og ceremonier over hele verden de sidste 4+ år, ofte i samarbejde med andre ledende stemmer inden for sundhed og velvære.
Hendes rejse med Kakao Medicinen startede i sommeren 2018. Siden da, har hun arbejdet med medicinen stort set dagligt og rejst både til Mexico og Guatemala for at dybde gøre hendes forståelse for planten og processen fra plante til kop.

HVAD DU KOMMER TIL AT OPLEVE:

• En blid healing gennem guided meditation og vejrtrækningsøvelser
• En dyb tilstedeværelse og hævet bevidstheds tilstand
• En frigørelse af følelsesmæssige byrder og blokeringer
• En dyb forbindelse med dit hjertecenter
• En udvidelse i dit system, som giver plads til dybere glæde, mere kreativitet og frihed

HVAD SKAL JEG TAGE MED/ VÆRE OPMÆRKSOM PÅ:

Alle er velkomne. Der er ikke noget niveau og du er helt perfekt som du er!! Du er velkommen, uanset om det er første gang du hører om ceremoniel Kakao, meditation eller lignende! Kom som du er!

Hvis du er gravid eller antidepressiv medicin- Venligst send mig en mail på info@annalundgaard.com – Du kan sagtens være med, jeg skal blot lave en kop til dig med lavere kakaoindhold alt efter, hvor du er i dit forløb!

• FASTE 2-3 TIMER FØR
For det bedste resultat er det godt at faste 2-3 timer før ceremonien.

• NOTESBOG
Medbring noget at skrive med og på – fx en notesbog & blyant/kuglepen

• PÅKLÆDNING
Tag det mest behagelige tøj på du ejer, som ikke strammer.

• HUSK VAND
Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen og medbring egen vandflaske.

• MEDBRING EN SNACK
Hvis du har lavt blodsukker, ammer, eller hurtigt bliver sulten, så medbring et stykke frugt, nødder eller lignende.

• ANDRE SPØRGSMÅL
Du må spørge om ALT – send blot en mail til info@AnnaLundgaard.com og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Eller @AnnaLundgaard

 

LOKATION: YO STUDIOS AARHUS
DATO: Søndag d. 2. August. kl. 15:00 – 17:30
PRIS: 333kr

OBS: Booking er ikke refunderbar!