Kontakt os: info@yostudios.com

VIETNAMESISK ANDESALAT

ET LET OG SUNDERE ALTERNATIV TIL DEN TRADITIONELLE ANDESTEG

Her præsenterer Josephine Malene en lidt anderledes måde at bruge juleanden på. Et lækker, let og sundere alternativ til den traditionelle andesteg, som nu forklædes i en appetitvækkende salat-indpakning!

INGREDIENSER TIL 2 PERSONER

SALAT

1 Andebryst (1 spsk honning og 1 spsk soya)
1-2 Gulerødder
1 Håndfuld bønnespirer
1 God portion kål (omkring 1 1/2 dl, efter det er snittet)
2-3 Forårsløg
1 Mild (eller stærk) rød chili
2 Håndfulde frisk mynthe
2 Håndfulde friske koriander
100 g Ris nudler i kogende vand

DRESSING

2/3 dl Lime juice
2 spsk Fiske sauce
1-2 spsk Sukker
1 Rød chili, meget fint hakket

TOPPING

En håndfuld saltede peanuts, hakkede
2-4 spsk Stegte skalotteløg (kan købes i asiatiske supermarkeder)
Lime skiver