Kontakt os: info@yostudios.com

YO AMBASSADØR CHRISTEL WINTHER

MØD YO AMBASSADØR CHRISTEL WINTHER

Christel har længe været ambassadør for YO STUDIOS og er ofte at finde i YO STUDIOS Kbh. Du kan lære hende lidt bedre at kende lige her!


CHRISTEL, FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV?

Jeg har arbejdet som international model i 17 år, og har en søn på 6 år, som jeg deler med hans far. Derudover arbejder jeg som PR chef for accessories firmaet Hvisk, så jeg har altid meget at se til.

HVILKE ER DINE FAVORITHOLD HOS YO STUDIOS OG HVORFOR?

Jeg er vild med YO shape og barre. Jeg har altid dyrket meget yoga og pilates gennem årene. Men jeg har pt brug for nogle hold, der giver mig energi og styrke til kroppen. Det hjælper shape og barre mig med. Jeg føler mig altid sundere og mere glad, når jeg træder ud fra disse hold. Det er med til at give mig et positiv sind.

HVORFOR YO?

Jeg er vild med YO, fordi der er en rød tråd imellem alle deres hold. Jeg får meget ud af hvert hold jeg går til, om det er yoga, shape eller barre. De er gode til at blande øvelserne, gøre det spændende og udfordrende, så man ikke laver det samme hver gang. Deres undervisere er ekstremt dygtige. Det er et af de eneste steder, jeg har trænet gennem mange år, hvor jeg virkelig føler en forskel for hver gang jeg har været der.

HVAD BETYDER BEVÆGELSE FOR DIG?

Det betyder meget! Jeg bliver positiv af det og får det bedre mentalt og fysisk. Jeg føler mig stærk i min egen krop.

HVAD ER SUNDHED FOR DIG?

Sundhed for mig er at lytte til min krop. Min krop fortæller mig altid hvor jeg er – træt, stresset, glad og energisk. Den guider mig gennem livet.

HVAD GØR DIG GLAD HELT IND I HJERTET?

Når min søn har det godt, når mine veninder er glade og når jeg passer på mig selv.

DINE VIGTIGSTE ELEMENTER I EN BALANCERET HVERDAG?

At få ordentlig søvn, masser af god mad, huske at trække vejret og lytte til min krop.

Tusind tak Christel, vi glæder os til fortsat at træne med dig i YO!

Sundhed for mig er at lytte til min krop. Min krop fortæller mig altid hvor jeg er – træt, stresset, glad og energisk. Den guider mig gennem livet.

Jeg er vild med YO, fordi der er en rød tråd mellem alle hold. Jeg får virkelig meget ud af hvert hold jeg går til. Uanset om det er yoga, shape eller barre.