Kontakt os: info@yostudios.com

YO GRAVIDITET & BARSEL AARHUS


I YO  har vi samlet en række super skønne hold for gravide og nybagte mødre.

Udbuddet og planen er varierende, men på denne side, kan du læse mere om de forskellige typer af hold, som du kan booke enten som gravid eller nybagt mor. Alle disse hold er lukkede, så det kun er jer gravide, og jer nybagte mødre inklusive jeres lækre babyer, som er velkomne. Træningen er derfor selvfølgelig nøje tilrettelagt jer, og under hver træning og til hvert hold, vil du altid få nogle øvelser præsenteret, som er egnede til hjemmetræning.

Der er 12 pladser på hvert hold. For at benytte disse lukkede hold, skal du købe et klippekort på enten 5 eller 10 klip. Et klippekort er gyldigt i 6 mdr. fra købsdato og kan bruges på kryds og tværs af alle vores lukkede gravid- og barselshold. Du vil derfor kunne bruge et klippekort både i din graviditet og under din barsel som eksempel. Med disse klippekort, kan man altid booke de lukkede hold tre måneder frem i vores holdkalender,  og afmeldingsfristen er 6 timer, for ikke at miste sit klip.

Hvis man gerne vil have muligheden for at benytte vores almindelige åbne hold også, så får man en super god pris på 5 klip til disse, når man køber et klippekort til gravid- og barselshold. Når du har købt dit klippekort til gravid- og barselshold, kan du købe 5 x klip til almindelig holdtræning i bookingsystemet også.

 

GRAVID-FIT

Søndage 17-18 v. Ditte Krøjmand

Onsdage 20:15-21:15 v. Ditte Krøjmand

Søndage 12:30-13:30 (hver 4. uge)

 

MAMMA-FIT

Mandage 10:45-11:45 v. Malene Arvin

Onsdage 10:30-11:30 v. Camma Svalholm

 

 

GRAVID-BARRE

Søndage 12:30-13:30

Ulige uger v. Camma Svalholm

Hver anden lige uge v. Malene Arvin

 

MAMMA-BARRE

Mandage 9:30-10:30 v. Malene Arvin

 

5 * TRÆNING

595,-
 • TRÆNING PÅ LUKKEDE GRAVID/BARSEL HOLD
 • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • RABAT PÅ KLIP TIL ÅBNE HOLD
 • GRATIS OPRETTELSE

10 * TRÆNING

995,-
 • TRÆNING PÅ LUKKEDE GRAVID/BARSEL HOLD
 • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • RABAT PÅ KLIP TIL ÅBNE HOLD
 • GRATIS OPRETTELSE

5 * TRÆNING ÅBNE HOLD

149,-
 • NORMALPRIS 450,-
 • 3 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • GRATIS OPRETTELSE

GRAVID HOLD


 

INFO GRAVID HOLD

Det er vigtigt at holde sig aktiv under sin graviditet, da kroppen undergår en masse ændringer som kroppen skal tilpasses, samt at en fødsel er en kraftpræstation i sig selv. Derfor er det vigtigt at passe på sin krop og hjælpe den med at klare de nye udfordringen via en tilpasset træning. Mange gravide holder sig desværre fra at træne grundet frygt eller manglende viden indenfor træning. Det er en skam, da der er evidens for at en aktiv graviditet kan medvirke til en lettere og mere behagelig graviditet, fødsel samt overgang ind i din nye fantastiske morkrop.

Derfor har vi i YO oprettet hold for gravide. Vi vil guide dig gennem hvilke øvelser du kan udføre, og hvilke du bør undgå. Vi vil tilrettelægge træningen så du kan træne så hårdt som din krop tillader det. Alle niveauer kan være med, og der vil blive taget hånd om den individuelle.

YO GRAVID-FIT

På holdet vil du blive trænet med henblik på din gravide krop og hvor langt du er i din graviditet. Alle niveauer er velkomne og træningen tilpasses til netop dit niveau. Øvelser vil være et mix af vores store træningserfaring indenfor både almindelig styrketræning, TRX, pilates, yoga, barre med videre.

Du skal tage de pauser du har brug for, og du vil blive guidet, så du passer på dig selv.

Søndage 17-18 v. Ditte Krøjmand

Onsdage 20:15-21:15  v. Ditte Krøjmand

Søndage 12:30-13:30 (hver 4. uge)

YO GRAVID-BARRE

Denne klasse er inspireret af barretræning, som er en fusion af ballet, yoga samt pilates. Det er en fantastisk træning for den gravide krop, da den er kontrolleret og fanger en masse mindre muskelgrupper. Du vil derfor kunne træne barre indtil fødsel, med mindre omstændighederne gør, at det ikke kan være sådan. Som udgangspunkt er barretræning dog en af de bevægelsesformer, der egner sig aller bedst til den gravide krop.

Søndage 12:30-13:30

Ulige uger v. Camma Svalholm

Hver anden lige uge v. Malene Arvin

Anden lige uge YO GRAVID-FIT v. Ditte Krøjmand

MAMMA HOLD


 

INFO MAMMA HOLD

Træning for DIG, som mor, hvor fokus bliver dig, men din guldklump er mere end velkommen. Vi ved, at der er masser af tilbud derude, hvor det handler om både mor og barn, og nok i virkeligheden mest barn. Igennem dette forløb skal det handle mest om mor – du skal træne, have sved på panden og udfordres. Så er der nemlig meget mere overskud og energi til både baby og familie/venner. Baby tager du bare med, og hvis han/hun sover, er det fint, og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Du er klar til holdet, når du er kommet godt ovenpå efter fødslen. Efter 3 måneder vil langt de fleste være klar til dette hold. Dog er alle forskellige, og det vigtigste er, at du føler dig klar. Vi kan moderere øvelserne til dig, så du hele tiden mærker efter og lytter til din krop.

Der er pusleplads i studiet og masser af bløde tæpper. Medbring selv det ellers nødvendige. Vi har kogende vand, men ingen mikroovn. Når du tilmelder dig, er du indforstået med, at al træning og ophold i studioet, for både dig og din baby, er på eget ansvar. Der er plads til barnevogn i vores trappeopgang og du er også velkommen til at tage liften med op, hvor den enten kan stå i vores loungeområde eller ude i en gang, hvor der er fint og køligt.

YO MAMMA-FIT

På holdet vil du blive trænet eller genoptrænet efter din fødsel. Babyerne vil i nogle øvelser indgå som et redskab, og ellers er der fri leg på gulvet, eller mulighed for en lur. Alle niveauer er velkomne og træningen tilpasses til netop dit niveau. Øvelser vil være et mix af vores store træningserfaring indenfor både almindelig styrketræning, TRX, pilates, yoga, barre med videre. Du kan tage de pauser du har brug for, og vi lover sved på panden og (forhåbentlig) glade babyer.

Du vil blive udfordret. Du skal tage de pauser du har brug for, og du vil blive guidet, så du passer på dig selv. Vi kommer til primært at træne bækkenbund, core, arme og understel 🙂

Baby tager du bare med, og hvis han/hun sover, er det fint,og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Mandage 10:45-11:45 v. Malene Arvin

Onsdage 10:30-11:30 v. Camma Svalholm

Onsdage 11-12 v. Camma Svalholm

YO MAMMA-BARRE

Dette hold tager udgangspunkt i barretræning, som er træning primært ved barren inspireret af ballet. Barretræning er en kontrolleret træningsform, hvor der er fokus på mindre muskelgruppe og at gøre kroppen laaaang, lean og lækker. Vi vil også lave øvelser på gulv og med baby, og træningen vil variere fra gang til gang, og i takt med, at vi får bedre kontakt med kroppen.

Mandage 9:30-10:30 v. Malene Arvin

Onsdage 9:45-10:45 v. Camma Svalholm