Kontakt os: info@yostudios.com

YO GRAVIDITET & BARSEL AARHUS


I YO  har vi samlet en række super skønne hold for gravide og nybagte mødre.

Vi har en super fleksibel klippekortsordning, hvor du med få timers varsel kan både booke- samt afmelde dit gravid- eller barselshold. Klippekortet kan tilmed benyttes på kryds og tværs af vores lukkede gravid- og barselshold samt konverteres til almindeligt klippekort hos os. Du vil derfor ikke lade klip gå til spilde uanset hvad. 

Vores holdplan er varierende og du vil altid kunne se den aktuelle plan her på siden samt i bookingsystemet, hvor du også booker- og afmelder dine hold. 

Alle vores gravid- og barselshold er lukkede hold med plads til max. 10 personer. Vi elsker disse små hold, hvor vi rigtig kan fokusere vores opmærksomhed på dit behov. Hos os er det vigtigt, at glæden ved bevægelse er alt overskyggende samt at vi passer på dig og din krop, når du er hos os. 

Til dig, der gerne vil benytte vores almindelige hold også, har vi lavet en helt særlig pris. 5 klip for 149 kr. Normalpris 450 kr. Så hvis du gerne vil mere afsted er dette en oplagt mulighed. 

Vi glæder os helt vildt til at se dig i YO! 

 

GRAVID-FIT

MANDAGE 10:45-11:45 v. Julie Bruun / ONSDAGE 19:15-20:15 v. Ditte Svarre

SØNDAGE 12:15-13:15 (Ditte Svarre / Camma Svalholm)

MAMMA-FIT

MANDAGE 9:30-10:30 v. Julie Bruun / FREDAGE 10:15-11:15 ulige uger v. Malene Arvin

MAMMA-BARRE

ONSDAGE 10:15-11:15 v. Malene Arvin

 

 

5 * TRÆNING

595,-
 • TRÆNING PÅ LUKKEDE GRAVID/BARSEL HOLD
 • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • RABAT PÅ KLIP TIL ÅBNE HOLD
 • GRATIS OPRETTELSE

10 * TRÆNING

995,-
 • TRÆNING PÅ LUKKEDE GRAVID/BARSEL HOLD
 • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • RABAT PÅ KLIP TIL ÅBNE HOLD
 • GRATIS OPRETTELSE

5 * TRÆNING ÅBNE HOLD

149,-
 • NORMALPRIS 450,-
 • 3 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • GRATIS OPRETTELSE

GRAVID HOLD


 

INFO GRAVID HOLD

Det er vigtigt at holde sig aktiv under sin graviditet, da kroppen undergår en masse ændringer som kroppen skal tilpasses, samt at en fødsel er en kraftpræstation i sig selv. Derfor er det vigtigt at passe på sin krop og hjælpe den med at klare de nye udfordringen via en tilpasset træning. Mange gravide holder sig desværre fra at træne grundet frygt eller manglende viden indenfor træning. Det er en skam, da der er evidens for at en aktiv graviditet kan medvirke til en lettere og mere behagelig graviditet, fødsel samt overgang ind i din nye fantastiske morkrop.

Derfor har vi i YO oprettet hold for gravide. Vi vil guide dig gennem hvilke øvelser du kan udføre, og hvilke du bør undgå. Vi vil tilrettelægge træningen så du kan træne så hårdt som din krop tillader det. Alle niveauer kan være med, og der vil blive taget hånd om den individuelle.

YO GRAVID-FIT

På holdet vil du blive trænet med henblik på din gravide krop og hvor langt du er i din graviditet. Alle niveauer er velkomne og træningen tilpasses til netop dit niveau. Øvelser vil være et mix af vores store træningserfaring indenfor både almindelig styrketræning, TRX, pilates, yoga, barre med videre.

Du skal tage de pauser du har brug for, og du vil blive guidet, så du passer på dig selv.

Søndage 17-18 v. Ditte Krøjmand

Onsdage 20:15-21:15  v. Ditte Krøjmand

Søndage 12:30-13:30 (hver 4. uge)

YO GRAVID-BARRE

Denne klasse er inspireret af barretræning, som er en fusion af ballet, yoga samt pilates. Det er en fantastisk træning for den gravide krop, da den er kontrolleret og fanger en masse mindre muskelgrupper. Du vil derfor kunne træne barre indtil fødsel, med mindre omstændighederne gør, at det ikke kan være sådan. Som udgangspunkt er barretræning dog en af de bevægelsesformer, der egner sig aller bedst til den gravide krop.

Søndage 12:30-13:30

Ulige uger v. Camma Svalholm

Hver anden lige uge v. Malene Arvin

Anden lige uge YO GRAVID-FIT v. Ditte Krøjmand

MAMMA HOLD


 

INFO MAMMA HOLD

Træning for DIG, som mor, hvor fokus bliver dig, men din guldklump er mere end velkommen. Vi ved, at der er masser af tilbud derude, hvor det handler om både mor og barn, og nok i virkeligheden mest barn. Igennem dette forløb skal det handle mest om mor – du skal træne, have sved på panden og udfordres. Så er der nemlig meget mere overskud og energi til både baby og familie/venner. Baby tager du bare med, og hvis han/hun sover, er det fint, og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Du er klar til holdet, når du er kommet godt ovenpå efter fødslen. Efter 3 måneder vil langt de fleste være klar til dette hold. Dog er alle forskellige, og det vigtigste er, at du føler dig klar. Vi kan moderere øvelserne til dig, så du hele tiden mærker efter og lytter til din krop.

Der er pusleplads i studiet og masser af bløde tæpper. Medbring selv det ellers nødvendige. Vi har kogende vand, men ingen mikroovn. Når du tilmelder dig, er du indforstået med, at al træning og ophold i studioet, for både dig og din baby, er på eget ansvar. Der er plads til barnevogn i vores trappeopgang og du er også velkommen til at tage liften med op, hvor den enten kan stå i vores loungeområde eller ude i en gang, hvor der er fint og køligt.

YO MAMMA-FIT

På dette hold vil du trygt og sikkert ‘genoptræne’ din krop igen efter fødsel. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at genskabe og måske endda genopfinde kontakten til din krop. Dette sker ikke over natten- eller over få uger for den sags skyld. Men vi tror på, at hvis man har det rette fokus fra start, vil det gå så tjept, som det nu engang er muligt. 

Mamma Fit er et hold inspireret af mange forskellige bevægelsesformer. Almindelige velkendte styrkeøvelser, Barre, Yoga, Pilates med videre. Vi har stort fokus på bækken samt kernen af kroppen, som vi mener er de vigtigste områder at arbejde med efter graviditet og fødsel. Vi kan dog garantere dig, at du altid vil gå fra Mamma Fit med sved på panden og følelsen af, at hele kroppen har været på arbejde. 

Baby tager du bare med, og hvis han/hun sover, er det fint,og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Mandage 10:45-11:45 Malene Arvin

Onsdag 10:30-11:30 Camma Svalholm

Fredage ulige uger 10:15-11:15 Malene Arvin 

YO MAMMA-BARRE

MAMMA BARRE

På dette hold vil du trygt og sikkert ‘genoptræne’ din krop igen efter fødsel. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at genskabe og måske endda genopfinde kontakten til din krop. Dette sker ikke over natten- eller over få uger for den sags skyld. Men vi tror på, at hvis man har det rette fokus fra start, vil det gå så tjept, som det nu engang er muligt. 

Mamma Barre er et hold inspireret af Barre, Pilates og Yoga. Barre træning er en skøn måde af komme tilbage i kroppen efter fødsel, da det er en meget effektiv, intens og samtidig kontrolleret bevægelsesform. Du behøves ikke nogen form for erfaring med dans og barre.  På timen har vi et stort fokus på bækken samt kernen af kroppen, som vi mener er de vigtigste områder at arbejde med efter graviditet og fødsel. Vi kan dog garantere dig, at du altid vil gå fra Mamma Barre med sved på panden og følelsen af, at hele kroppen har været på arbejde. 

Baby tager du bare med, og hvis han/hun sover, er det fint, og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Mandage 9:30-10:30 Malene Arvin