fbpx
Kontakt os: info@yostudios.com

COVID-19

COVID-19 INFORMATION


1 WEEK UNLIMITED PERFECT FOR JOINING ONLINE CLASSES

SAMMEN STÅR VI STÆRKEST

Hos YO tager vi situationen med COVID-19 meget alvorligt. Derfor har vi gjort en række tiltag, der skal gøre YO til et trygt sted for dig at træne.

1. Nedsat kapacitet på holdene
I YO vil du på alle tidspunkter opleve, at kravene om afstand bliver overholdt, når du deltager på et hold. Derfor vil kapaciteten på holdene være nedsat i den kommende tid. Det præcis antal deltagere, der er plads til på holdene, vil du kunne se, når du booker dine klasser.

2. Kun adgang med corona pas
Du skal have et gyldigt corona pas for at deltage på hold i YO. Enten i form af en negativ corona test (PCR eller quick-test), der er max. 72 timer gammel eller som færdigvaccineret.

3. Fokus på rengøringen
Vi sørger for, at der bliver luftet grundigt ud i vores studioer og sprittet af efter hver klasse. Derudover sørger vi for, at der står håndsprit til rådighed flere steder i studioerne, så du kan spritte dine hænder løbende. Desuden bliver dørhåndtag, toiletter, barrer o.lign. sprittet af mange gange om dagen.

4. Redskaber
Du skal sørge for at medbringe håndklæder til ALLE klasser samt din egen måtte, hvis den skal bruges til undervisningen. Det er ikke muligt at leje en måtte nede i YO. Brug håndklædet mellem dig selv og redskaber som puder, foam rollers med videre.