Kontakt os: info@yostudios.com

COVID-19

COVID-19 RETNINGSLINJER


Hos YO tager vi situationen med COVID-19 meget alvorligt. Derfor har vi gjort en række tiltag, der skal gøre YO til et trygt sted for dig at træne.

1. Nedsat kapacitet på holdene
I slutningen af oktober kom der nye retningslinjer fra Kulturministeriet omkring, hvordan man skal forholde sig til forsamlingsforbuddet, når man tilbyder indendørs træning. Nede i YO betyder det, at der i salene vil være plads til ni deltagere + en underviser.

Forsamlingsforbuddet træder i kraft, når undervisning officielt er igang, så man må gerne, så længe man holder afstand, bevæge sig ned for at tage redskaber.

Til vores dejlige MAMMAs gælder de samme retningslinjer.

2. Kun adgang med mundbind
Ligesom så mange andre steder i det offentlige rum, skal du nu bære mundbind, når du besøger YO. Det er dog vigtigt at understrege, at du naturligvis kan tage dit mundbind af, så snart du er landet på din måtte.

3. Fokus på rengøringen
Vi sørger for, at der bliver luftet grundigt ud i vores studioer og sprittet af efter hver klasse. Derudover sørger vi for, at der står håndsprit til rådighed flere steder i studioerne, så du kan spritte dine hænder løbende. Desuden bliver dørhåndtag, toiletter, barrer o.lign. sprittet af mange gange om dagen.

SAMMEN STÅR VI STÆRKEST

Med det nye forsamlingsforbud, skal der flere tiltag til, for at det bliver en en tid, vi alle kommer godt igennem både på og uden for måtten. Vi håber meget på jeres hjælp hvad angår plads og vil gerne opfordre kraftigt til: 

  • At du som medlem max. booker 1 hold om dagen – også selvom det er på en venteliste. 
  • At du som medlem forsøger helt at undgå udeblivelser og late cancels denne periode. 
  • At du som medlem tænker meget mere over dine bookinger den næste tid, og kun booker de hold, som du ved, at du kommer til. 

Vi tror og håber på, at vi godt kan finde ud af at deles om de rigtig mange hold der egentlig er, men vi ved også, at det kræver, at I som medlemmer forsøger at få nye vaner, når I booker hold i YO. 

Vi kan dele nogle lidt interessante tal med jer, for at I måske også kan få en forståelse for, hvorfor vi længe har ytret ønske om, at alle blev en smule mere hensynsfulde i bookinger. Afmeldingsprocenten er nemlig over 50% dagligt. 50% af alle bookinger hver eneste dag, bliver afmeldt igen. Det er altså virkelig virkelig mange, og det er derfor ikke mærkeligt, at ventelisterne er så lange. Sagt på en anden måde, booker langt de fleste af jer 50% flere hold, end I reelt kommer til. Og det skaber ventelister, og det har også skabt en ond cirkel i booking flowet, som er rigtig rigtig svært at komme til livs. Vi håber virkelig derfor inderligt og særligt i denne kommende tid med begrænset plads, at I vil være med til at ændre dette <3