Kontakt os: info@yostudios.com

DANS & YOGA FOR BØRN

KREATIV DANS & YOGA FOR BØRN

YO AARHUS

Endelig kan vi byde børn velkomne i YO STUDIOS Aarhus! Vi har skabt yoga og dansehold for to aldersgrupper til en start, nemlig de 3-5 årige og de 6-8 årige. Vi kan rumme både de vilde drenge, de rolige piger og alt derimellem. Vores ambition er at skabe en danse- og bevægelsesglæde hos børnene, som skal give dem en større kropsforståelse og dyrke deres kreativitet og fantasi.

Vores børnehold undervises af Nanna Frida, som ånder og lever dans, bevægelse og formidling. Nanna har selv været professionel danser både indenfor ballet og moderne dans, og de sidste mere end 10 år, har hun undervist både børn, unge og voksne. Nannas største prioritet er at skabe gode og trygge rammer for børnene i deres leg omkring bevægelse.

HOLDBESKRIVELSER

KREATIV DANS FOR BØRN 3-5 ÅR
Gennem leg og fantasi bevæger vi os ind i den klassiske og moderne balletverden. Vi vil udforske alle kroppens muligheder, og lade glæden ved at mærke livets brusen være vores inspiration til at danse frit, koreograferet, sammen og solo. Her giver vi plads til alle, de vilde og stille, piger og drenge. 1 booking gælder for et barn. 1 voksen skal være med, men skal sidde ude på gangen under timen.

KREATIV DANS FOR BØRN 6-8 ÅR
På dette hold lærer vi den klassiske og moderne danseverden at kende på en måde, hvor trin og teknik går hånd i hånd med improvisation og det at skabe i fællesskab. Vi vil bevæge os meget, både frit og koreograferet. 1 booking gælder for et barn. 1 voksen skal være med, men skal sidde ude på gangen under timen. 

BØRNEYOGA
Gennem legende yogabevægelser, hvor barnet og den voksne er et makkerpar, får begge parter bevæget sig på en sjov måde – sammen, men på hver deres måde. Vi vil også lave danselege, hvor barn og voksen for lov at mærke glæden ved at danse og bevæge sig sammen. Et hold hvor både den lille og den store får bevæget sig på alle mulige måder, gennem den nærværende og legende relation. 1 booking gælder for 1 barn og 1 voksen. 

BOOKING

Børnehold i YO kræver køb af klippekort og booking foregår som vores andre hold på MINDBODY.
YOGA: 1 booking gælder 1 barn og 1 voksen.
DANS: 1 booking gælder 1 barn.
Vi glæder os til at se en masse glade børn i YO STUDIOS Aarhus!

Previous

Next

PRØVETIME

GRATIS
  • DANS & YOGA FOR BØRN
  • GRATIS OPRETTELSE

5 * KLIP

375,-
  • DANS OG YOGA FOR BØRN
  • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
  • GRATIS OPRETTELSE

10 * KLIP

500,-
  • DANS OG YOGA FOR BØRN
  • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
  • GRATIS OPRETTELSE