Kontakt os: info@yostudios.com

YO STUDIOS FAQ


 

OPRETTELSE OG BINDING

Hvad koster det at blive medlem hos YO STUDIOS?

Det koster ikke noget oprettelsesgebyr at blive medlem hos YO. Du skal blot betale for det medlemskab, du ønsker.

Hvor længe binder jeg mig, hvis jeg vælger at blive medlem hos YO STUDIOS?

Der er ingen bindingsperiode hos YO. Du betaler kun for den indeværende betalingsmåned. Det koster derfor heller ikke noget, når du ønsker at opsige dit medlemskab eller sætte det i bero. Se mere under BERO OG OPSIGELSE.

Jeg har fortrudt mit køb. Hvad gør jeg?

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb hos YO STUDIOS, hvis ikke du har taget dit medlemskab/klippekort i brug. Har du fortrudt dit køb, kan du sende en mail til info@yostudios.dk

Der er ikke fortrydelsesret på køb af adgang til events/workshops.

Great to know about signing up at YO STUDIOS

It is free to sign up at YO STUDIOS and free to terminate your membership.

You have a 14 day right of cancellation, if you have not used your membership.

MEDLEMSKAB

Hvilke medlemskaber udbyder YO STUDIOS?

Hos YO STUDIOS tilbyder vi flere forskellige former for medlemskaber for både almindelige medlemmer, MAMMAs og studerende. Du kan se vores medlemskabstyper HER.

Kan man købe klippekort til træning?

Ja! Hvis ikke du ønsker et ubegrænset medlemskab, har du mulighed for at købe et klippekort med enten 5- eller 10 klip. Vi udbyder klippekort til både almindelig bevægelse og til MAMMA hold.

Klippekortet er strengt personligt, og er gyldigt 6 måneder fra købsdatoen. Klippene kan altså ikke deles med andre eller overføres til andre.

Hvor køber jeg mit medlemskab?

De ubegrænsede medlemskaber, kan på nuværende tidspunkt kun købes via en browser og ikke gennem MindBody appen. Du kan købe dit medlemskab eller klippekort HER.

Kan jeg kun bruge mit medlemskab i ét studio?

Når du er medlem i YO, hvad enten det er med et ubegrænset træningsmedlemskab eller med klippekort, kan du frit anvende vores tre studioer.

Kan man få en gratis prøvetime?

Nej, det tilbyder vi desværre ikke, da vi i forvejen har en lav kapacitet på vores hold for at sikre den bedst mulige undervisning til vores betalende medlemmer. Du har dog mulighed for at købe adgang til en enkelt klasse for 125DKK. Se mere HER.

Jeg vil gerne bare prøve YO for en kort periode. Hvad gør jeg?

Vi er vilde med, når der kommer nye medlemmer til i YO, men vi forstår selvfølgelig også godt, hvis du lige har brug for at “prøve os af”, inden du binder dig endeligt.

Du kan derfor købe 1 uges fri træning for 149DKK. Så kan du træne ubegrænset på både almindelige- og MAMMA hold. Se mere HER.

Great to know about memberships

You can use your YO STUDIOS membership in all three studios.

Prices vary from 149 DKK to 549DKK. See all memberships HERE.

YO STUDIOS offers a student discount, if you have a valid student ID.

YO STUDIOS does not offer any free classes. You can get access to a test class for 125DKK.

You can only buy your membership or punch card through a web browser – not through the MindBody app.

Punch cards are active for 6 months from the time of purchase.

MOVING ONLINE

Hvordan fungerer Zoom klasserne under corona nedlukningen?

Du går ind og booker online klasserne på samme måde som normalt i MindBody. Sørg for at sætte din location til “Aarhus”, da alle online hold lægges op her. Umiddelbart efter du har meldt dig på holdet, vil du modtage en email fra MindBody med et link til Zoom mødet. Sørg for at gemme denne mail.

Jeg har ikke fået et link til Zoom mødet. Hvad gør jeg?

Tjek først din Spam folder. Tjek derefter, om du har slået email notifikationer til i din MindBody bruger. Det er nødvendigt at have disse slået til for at modtage mailen med linket. Hvis du ikke har slået dem til, skal du gøre det, hvorefter du skal gå ind og afmelde dig holdet og booke det på ny, hvorefter du gerne skulle modtage et link til klassen. Det er kun muligt at slå notifikationerne til ved at logge ind på din MindBody bruger gennem en browser.

Jeg kan ikke deltage i mit hold alligevel. Får jeg en bøde?

Vi tager hverken late cancel fee eller no show fee for online klasserne. Husk dog gerne at melde dig af klasserne, hvis ikke du kan deltage, så pladsen bliver ledig til et andet medlem.

Hvad er forskellen på Move Online og Zoom klasserne?

Move Online er 70 videoer, der er optaget på forhånd og som ligger klar on demand i Move Online universet, så du kan tage dem, når det passer dig. Zoom klasserne er live, og bliver ikke optaget.

Hvordan får jeg adgang til Move Online?

Send en mail til pr@yostudios.dk og bed om adgang til Move Online, hvorefter du vil modtage en kode til at logge ind på Move Online.

Great to know about moving online

All online classes must be booked through MindBody. Just set your location to Aarhus.

You need to have email notifications turned on in MindBody to receive the Zoom link. These can only be switched on by accessing your account through a browser.

There are no fees for late cancels or no show.

You can get access to Move Online by writing an email to pr@yostudios.dk

BOOKINGPOLITIK

Hvordan booker jeg hold?

Du skal altid booke en plads på forhånd, når du skal på et hold i YO. Du booker dit hold enten via app’en eller via hjemmesiden. Når du booker et hold hos YO STUDIOS, vil du automatisk få en plads på holdet, hvis der er nogen ledige. Er der ikke flere ledige pladser, vil du komme på venteliste. Er ventelisten fuld, vil du ikke kunne booke holdet, og du skal derfor vente, til der bliver en plads ledig på ventelisten, hvorefter du så vil kunne booke dig på.

Hvordan fungerer ventelisten?

Står du på venteliste, vil du rykke opad i listen, hver gang nogen, der er foran dig i køen melder sig fra. Du kan følge med i, hvilket nummer du er på ventelisten, hvis du bruger MindBody app’en. Booker du via hjemmesiden, er det desværre ikke muligt at følge med i ventelisten. Når du bliver rykket på holdet fra ventelisten, vil du kunne se gennem app’en eller gennem hjemmesiden, at du nu er på holdet. Du vil også få en mail, når du har fået plads på holdet fra ventelisten. Dog kræver dette, at du har sagt JA TAK til at modtage email notifikationer inde i MindBody. Vi anbefaler derfor, at du har dette sat til på din bruger. Ventelisten låser 2 timer før holdstart, hvor fristen for at afmelde en plads på et hold også er.

Hvordan kan jeg vide, om jeg er kommet på et hold fra ventelisten?

Du vil altid få en mail fra MindBody, hvis du rykker fra ventelisten og op på holdet. Det er derfor vigtigt, at du har sagt JA TAK til, at MindBody må sende dig emails. Det er ikke muligt at få pushnotifikationer eller SMS.

Hvad betyder det, at ventelisten låser?

Ventelisten låser ved afmeldingsfristen, som er 2 timer før holdstart. Herefter vil du ikke længere få plads på holdet fra ventelisten, og du er fri til at lave andre planer. Dog kan der godt opstå frie pladser på holdet efter to timers grænsen, hvis nogen med plads på holdet fortryder og laver en late cancel. Vil du stadig gerne på holdet, men er på venteliste efter to timers grænsen, så har du mulighed for at booke en ny plads på holdet, hvis du opdager, at der bliver en plads ledig. Så vil du være både på holdet og på ventelisten, men det har ingen betydning. Du vil aldrig få bøde for at stå på venteliste, hverken før eller efter tidsgrænsen på de to timer.

Hvordan afmelder man sin plads på et hold?

Ønsker du at afmelde et hold, skal dette ske minimum to timer før holdstart. Hvis du afmelder for sent, altså efter denne to timers grænse, vil du blive pålagt et gebyr på 40 DKK. Dette gælder både for almindelige hold og for MAMMA hold. Gebyr trækkes med nogle dages forsinkelse direkte fra din MindBody konto. Du vil kunne se dine gebyrer på din MindBody bruger. Afmelding af din plads på et hold er dit eget ansvar. Man har to steder at afmelde – gennem app’en og gennem hjemmesiden. Hvis det ene ikke virker, skal man prøve det andet. Hvis intet virker, så gælder afmelding gennem en mail til os, info@yostudios.dk, hvis og i så fald at din mail er afsendt inden to timers fristen. SMS og opkald gælder ikke.

Hvad betyder ‘late cancel’ og ‘no show’?

Der er bøder/gebyrer, hvis man afmelder et hold for sent, late cancel, eller hvis man udebliver fra et hold, som man har en plads på, no show. Bøden er på 40 dkk pr. late cancel og 60 DKK pr. no show. Late cancel/ for sen afmelding er hvis man afmelder sin plads på et hold efter 2 timers grænsen. No show er, at man udebliver fra et hold, man har en plads på. Det er ens eget ansvar at sørge for at afmelde sit hold rettidigt. Se hvordan under punktet: Hvordan afmelder man sin plads på et hold?

Det er også ens eget ansvar at følge med i, hvilke hold man har plads på, og altså undgå, at man udebliver fra et hold. En udeblivelse er det værst tænkelige for YO og for holdet, da det resulterer i tomme pladser på holdet. Derfor er gebyret for en udeblivelse højere end en late cancel- så du altid vil vælge at lave en late cancel, så du skaber en plads til et andet medlem, fremfor for blot at udeblive, fordi det koster dig 20 kr mere end en late cancel.

Hvorfor er er der kun 9 pladser på hold lige nu?

Grundet situationen med COVID-19 er antallet af deltagere på holdene sat ned til ni personer, sådan at vi ikke bryder forsamlingsforbuddet. Vi håber derfor, at du vil være hensynsfuld i din booking, og ikke booke mange hold frem i tiden, så alle får en fair chance for at komme ned og bevæge sig i YO.

Great to know about booking

You always have to book your classes in advance either through the website or the MindBody app.

The class enrollment list and waitlist “locks” two hours before the class starts.

If you do not wish to participate in a class you have booked, it is your responsibility to cancel your booking through the MindBody app or website.

If you move from the waitlist to the class enrollment, you will get an email from MindBody, if you have made sure to allow this in your MindBody account. This is the only way to be notified.

If you cancel your spot after the enrollment sheet has been locked, a fee of 40DKK will be charged to your account, because of late cancellation.

If you decide not to show up to a class you have booked, a fee of 60DKK will be charged to your account.

If you are on the waitlist for a class it is your responsibility to check and see if you have gotten a spot. The booking policy at YO STUDIOS applies 24/7, so if you are number 20 on the waitlist for a class the next morning, you might still get a spot overnight if other people cancel their spot. If you want to be completely certain that you won’t get a spot, you need to cancel your spot on the waitlist.

Due to the situation with COVID-19, all classes have only 9 available spots.

BERO & OPSIGELSE

Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Du kan altid få sat dit medlemskab i bero i minimum en fuld måned og maximum tre fulde måneder gratis ad gangen. Du har to årlige bero-perioder som medlem, og de kan ikke komme i forlængelse af hinanden. Altså kan du ikke sætte i bero i to måneder, for så at forlænge med en måned derefter. Der skal være én betalingsperiode mellem de to beroperioder. Det er altid muligt at aktivere sit medlemskab før tid, hvis man ikke ønsker at sætte det i bero længere.

Bero skal følge din betalingsdato, og vi skal informeres om en ønsket beroperiode senest 5 hverdage inden næste betaling. Du kan se, hvornår din næste betaling ligger, ved at kigge under MY INFO – ACCOUNT i Mindbody. Du sætter i bero ved at sende en mail til: pr@yostudios.dk

OBS: Du kan maksimalt sætte dit medlemskab i bero to gange om året af max. tre måneder ad gangen, og de to perioder kan ikke komme i forlængelse af hinanden.

Kan jeg booke hold, imens mit medlemskab er i bero, som jeg kan deltage på, når berosperioden er forbi?

Nej, det er ikke muligt. Det er kun muligt at booke hold, når ens medlemskab er aktivt. Du kan derfor ikke booke hold, imens dit medlemskab er i bero. Heller ikke til klasser, der ligger efter din berosperiode.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab hos YO STUDIOS, skal du sende en mail til: pr@yostudios.dk. Vi skal modtage din mail senest 5 hverdage inden din næste betalingsdato. Du kan finde din næste betalingsdato under MY INFO – ACCOUNT på MindBody.

Når du opsiger dit medlemskab hos YO STUDIOS er du kun bundet af den indeværende betalingsmåned, så længe at du kontakter os senest fem hverdage før næste betaling.

Opsigelsen er kun gældende ved at sende en mail til pr@yostudios.dk, og du er først opsagt, når du har modtaget en bekræftelsesmail tilbage. Andre former for kontakt, såsom sms eller opkald, gælder ikke som opsigelse. Det er dit ansvar som medlem at følge op på en opsigelse, hvis ikke du får svar.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at ændre mit medlemskab?

Hvis du ønsker at ændre dit medlemskab, eksempelvis fra et studiemedlemskab til et almindeligt medlemskab, kan du sende os en mail på pr@yostudios.dk, og så hjælper vi dig gerne.

Great to know about suspension or termination of memberships

You can always suspend your membership for a minimum of 1 month and a maximum of 3 months. Send us an email on pr@yostudios.dk 5 work days in advance of your next payment, and we will help you with the rest. You can do this twice a year, but you cannot prolong your suspension once it has begun. You need to pay 1 months membership, before we can suspend it again. You can find your next payment date in your Mindbody account under MY INFO – ACCOUNT.

If you wish to terminate your membership, you need to write us an email on pr@yostudios.dk 5 work days in advance of your next payment.

For both suspension and termination it is your responsibility to reach out to us in due time. Your termination or suspension has not gone through until you get a confirmation back from us.

It is only possible to cancel or suspend your membership via email. Cancellations or suspensions given verbally, through a text or call are not accepted as valid.

COVID-19 RETNINGSLINJER

Hos YO tager vi situationen med COVID-19 meget alvorligt. Derfor har vi gjort en række tiltag, der skal gøre YO til et trygt sted for dig at træne.

1. Nedsat kapacitet på holdene

I slutningen af oktober kom der nye retningslinjer fra Kulturministeriet omkring, hvordan man skal forholde sig til forsamlingsforbuddet, når man tilbyder indendørs træning. Nede i YO betyder det, at der i salene vil være plads til ni deltagere + en underviser.
Forsamlingsforbuddet træder i kraft, når undervisning officielt er igang, så man må gerne, så længe man holder afstand, bevæge sig ned for at tage redskaber.
Til vores dejlige MAMMAs gælder de samme retningslinjer.

2. Kun adgang med mundbind

Ligesom så mange andre steder i det offentlige rum, skal du nu bære mundbind, når du besøger YO. Det er dog vigtigt at understrege, at du naturligvis kan tage dit mundbind af, så snart du er landet på din måtte.

3. Fokus på rengøringen

Vi sørger for, at der bliver luftet grundigt ud i vores studioer og sprittet af efter hver klasse. Derudover sørger vi for, at der står håndsprit til rådighed flere steder i studioerne, så du kan spritte dine hænder løbende. Desuden bliver dørhåndtag, toiletter, barrer o.lign. sprittet af mange gange om dagen.

Great to know about COVID-19

There will only be 9 people plus a teacher for each class because of the ban on gatherings.

You can only access YO STUDIOS if you wear a face mask. You can remove your face mask once you arrive on your mat. You therefore don’t train with your face mask on, unless you are more comfortable with this.

We have an extra focus on cleaning during these times. Every surface of the studios gets sanitized multiple times a day as well as we air out after each class.

MØDETID

Hvornår skal jeg dukke op, hvis jeg skal deltage på et hold?

YO STUDIOS AARHUS
Dørene er altid åbne, med mindre det er det første hold efter en længere pause, over natten eller efter en middagspause – i disse tilfælde åbner vi senest 15 min. før holdstart.

YO STUDIOS ISLANDS BRYGGE
Mød tidligst fra 15 minutter før holdstart. Sæt dig i loungen og vent på, at salen bliver klar til dit hold.

YO STUDIOS CARLSBERG BYEN
Mød tidligst fra 15 minutter før holdstart. Sæt dig i loungen og vent på, at salen bliver klar til dit hold.

OBS: Vi elsker, når I har lyst til at blive og hænge ud i studioerne både inden og efter jeres undervisning. Men i disse coronatider skal vi mindske kontakten med hinanden mindst muligt, hvorfor vi opfordrer til, at du først ankommer umiddelbart inden dit hold starter, og tager afsted umiddelbart efter det slutter igen.

Great to know about meeting times

Please show up no earlier than 15 minutes before your class starts, and please leave the studio once your class is over. Normally, we love it when you want to stay and hang out, but with the corona situation, we need to limit the amount of people in the studio at all times.

OMKLÆDNING

Kan jeg klæde om i YO STUDIOS?

Ja, det kan du. I Aarhus og Carlsbergbyen har vi dame- og herreomklædning. På Islands Brygge er der et omklædningsrum.

Vi gør opmærksomme på, at opbevaring af private genstande i omklædningsrummene er på eget ansvar.

Kan jeg gå i bad hos YO STUDIOS?

Ja, i Aarhus og Carlsbergbyen. Der er desværre ikke mulighed for at tage bad på Islands Brygge.

Er der toiletter i studioet?

Ja, der er to toiletter i hvert af studioerne.

Great to know about changing rooms

There are changing rooms in all three studios.

You can only shower in Carlsberg Byen and in Aarhus.

There are toilets in all three studios.

Storage of personal items in the changing rooms is at your own risk.

MÅTTEOPBEVARING

Kan jeg have min måtte opbevaret i YO STUDIOS?

Ja, det er muligt at have sin måtte opbevaret i alle tre studioer. Pladserne bliver tildelt efter først til mølle pricippet.

Hvad koster det, at have sin måtte opbevaret?

Det koster 35kr/måned og bliver trukket automatisk over din MindBody konto.

Hvordan får jeg en plads til min måtte?

For opbevaring i Aarhus kontakt pr@yostudios.dk
For opbevaring i Carlsberg Byen eller Islands Brygge kontakt infokbh@yostudios.dk

Hvad gør jeg, når jeg ikke ønsker at have min måtte opbevaret længere?

Skriv en mail til pr@yostudios.dk, hvis din måtte er opbevaret i Aarhus. Kontakt infokbh@yostudios.dk, hvis din måtte er opbevaret på Islands Brygge eller i Carlsberg Byen.

Great to know about mat storage

You can have your mat stored in one of our studios.

The price is 35DKK/month.

If you wish to have your mat stored in one of our CPH studios, reach out to infokbh@yostudios.dk. If you wish to have it stored in Aarhus, reach out to pr@yostudios.dk

TRÆNINGSMÅTTE

Skal jeg selv have en træningsmåtte med?

Når du skal træne i YO STUDIOS, skal du altid medbringe din egen måtte.

Kan jeg købe en måtte hos YO STUDIOS?

På vores webshop yowear.dk sælger vi Manduka måtter. Du kan finde udvalget HER.

Kan jeg leje en måtte, hvis jeg har glemt min måtte derhjemme?

Grundet COVID-19 udlejer vi ikke længere måtter i vores studioer. Sørg derfor for at have din egen måtte med.

Great to know about mats

You have to bring your own mat, when you join a class at YO STUDIOS.

You can buy a mat in one of our studios or on YOWEAR.dk

Normally, you can rent a mat at the studio, but this is not possible due to COVID-19.

AFLYSNING

Hvornår kan et hold senest aflyses?

YO STUDIOS kan aflyse et hold, hvis der er tre eller færre tilmeldte indenfor følgende tidsgrænser:
– Ved morgenhold aflyses timen kl. 22:00 aftenen forinden.
– Ved eftermiddags/aftenhold aflyses timen 6 timer før holdstart.

Hvordan får jeg besked, hvis et hold er aflyst?

Du får selvfølgelig besked pr. mail, hvis et hold er aflyst, og vi vil bestræbe os på, at det stort set aldrig kommer til at ske. Sørg for, at du ikke har fjernet flueben ved, at vi må sende dig mails på din bruger i MindBody. På nuværende tidspunkt sender vi ikke SMSer, så du vil altid få besked på email.

Great to know about cancellations

YO STUDIOS can cancel a class if there are three or less participants signed up. With morning classes it will be cancelled before 22:00 the night before. With afternoon and night classes, it will be cancelled 6 hours before the class starts.

PARKERING

Hvor kan jeg parkere, hvis jeg ankommer til studioet i bil?

YO STUDIOS AARHUS
Der er både betalings- og gratis parkering omkring Scandinavian Center.

YO STUDIOS ISLANDS BRYGGE
Find information omkring parkering her: STURLASGADE

YO STUDIOS CARLSBERG BYEN
Det er muligt at parkere i den parkeringskælder, som er tæt på YO i Carlsberg byen. Ellers er der parkering i betalingszoner samt to timers gratis parkering på Frederiksbergsiden som grænser op til YO.

Hvor kan jeg parkere min cykel?

YO STUDIOS AARHUS
Der er masser af pladser til parkering af cykler omkring Scandinavian Center.

YO STUDIOS ISLANDS BRYGGE
Der er rig mulighed for at parkere din cykel i gården udenfor studioet.

YO STUDIOS CARLSBERG BYEN
Benyt områdets cykelstativer. Cykler må ikke stilles op ad ruderne til YO.

Great to know about parking

You can park your car close to all of the studios. There is both paid and free parking available close to all studios. Find information on parking on Islands Brygge HERE.

You can also park your bike close to all three studios. Please do not park your bike against the windows in Carlsberg Byen.

ÅRSKALENDER

Hvornår holder YO STUDIOS lukket?

YO STUDIOS har lukket Juleaftensdag 24/12 samt Nytårsdag 1/1.

Bliver der taget hensyn til ferier og helligdage?

Både Aarhus- og KBH studioerne har særlig holdplan i de mest almindelige ferier, helligdage med videre.

Hvor kan jeg finde den aktuelle holdplan?

Du kan altid holde dig opdateret på MindBody, online booking og den aktuelle holdplan, så du er sikker på, at du har den senest opdaterede holdplan. Du kan finde den aktuelle holdplan HER.

Great to know about the schedule

YO STUDIOS is closed on 24/12 and 1/1.

All three studios have a special schedule in the most common Danish holidays and on bank holidays.

You can always find the current schedule in the MindBody app or on our website HERE.