Kontakt os: info@yostudios.com

GRAVIDITET OG BARSEL KBH

YO GRAVIDITET & BARSEL KBH


I YO har vi samlet en række skønne hold for gravide og nybagte mødre.

Udbuddet og planen er varierende, men på denne side, kan du læse mere om de forskellige typer af hold, som du kan booke enten som gravid eller nybagt mor. Alle disse hold er lukkede, så det kun er jer gravide, og jer nybagte mødre inklusive jeres lækre babyer, som er velkomne. Træningen er derfor selvfølgelig nøje tilrettelagt jer, og under hver træning og til hvert hold, vil du altid få nogle øvelser præsenteret, som er egnede til hjemmetræning.

Der er 12 pladser på hvert hold. For at benytte disse lukkede hold, skal du købe et klippekort på enten 5 eller 10 klip. Et klippekort er gyldigt i 6 mdr. fra købsdato og kan bruges på kryds og tværs af alle vores lukkede gravid- og barselshold. Du vil derfor kunne bruge et klippekort både i din graviditet og under din barsel som eksempel. Med disse klippekort, kan man altid booke de lukkede hold tre måneder frem i vores holdkalender,  og afmeldingsfristen er 6 timer, for ikke at miste sit klip.

Hvis man gerne vil have muligheden for at benytte vores almindelige åbne hold også, så får man en super god pris på 5 klip til disse, når man køber et klippekort til gravid- og barselshold. Når du har købt dit klippekort til gravid- og barselshold, kan du købe 5 x klip til almindelig holdtræning i bookingsystemet også.

GRAVID-YOGA

Søndag lige uger 15:00 – 16:00
v. Ea Wederkinch

 


GRAVID-FIT

Søndag ulige uger 15:00 – 16:00
v. Louise Yung

 

MAMMA-BARRE

Mandage 9:45 – 10:45
v. Cammilla Malmberg

 


MAMMA-BARRE

Torsdage 10:15 – 11:15
v. Cammilla Malmberg

 

5 * TRÆNING

595,-
 • TRÆNING PÅ LUKKEDE GRAVID/BARSEL HOLD
 • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • RABAT PÅ KLIP TIL ÅBNE HOLD
 • GRATIS OPRETTELSE

10 * TRÆNING

995,-
 • TRÆNING PÅ LUKKEDE GRAVID/BARSEL HOLD
 • 6 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • RABAT PÅ KLIP TIL ÅBNE HOLD
 • GRATIS OPRETTELSE

5 * TRÆNING ÅBNE HOLD

149,-
 • NORMALPRIS 450,-
 • 3 MÅNEDERS GYLDIGHED
 • GRATIS OPRETTELSE

GRAVID HOLD


 

INFO GRAVID HOLD

Det er vigtigt at holde sig aktiv under sin graviditet, da kroppen undergår en masse ændringer som kroppen skal tilpasses, samt at en fødsel er en kraftpræstation i sig selv. Derfor er det vigtigt at passe på sin krop og hjælpe den med at klare de nye udfordringen via en tilpasset træning. Mange gravide holder sig desværre fra at træne grundet frygt eller manglende viden indenfor træning. Det er en skam, da der er evidens for at en aktiv graviditet kan medvirke til en lettere og mere behagelig graviditet, fødsel samt overgang ind i din nye fantastiske morkrop.

Derfor har vi i YO oprettet hold for gravide. Vi vil guide dig gennem hvilke øvelser du kan udføre, og hvilke du bør undgå. Vi vil tilrettelægge træningen så du kan træne så hårdt som din krop tillader det. Alle niveauer kan være med, og der vil blive taget hånd om den individuelle.

YO GRAVID-YOGA

Yoga for gravide er afstressende & vitaliserende for både dig og barnet, der vokser i din livmoder. Yoga for gravide er en vidunderlig kombination af blide og balancerende bevægelser, bløde yogastræk & let styrke i et roligt tempo. Alle kan være med, uanset hvor langt du er i din graviditet eller om du har dyrket yoga før.

Klassen er tilrettelagt din gravide krops forandringer og undervisningen foregår på mindre hold, hvor der er plads til individuel guidning og dine personlige behov. Du træner åndedrætsteknikker & bevidsthed til kroppen. Du vil opleve øget velvære, afspænding og blid styrke af kroppen.

YO GRAVID-YOGA

Onsdage 10:45-11:45 v. Kristine Kohlmetz

Søndage  15-16  v. Ea Wederkinch

MAMMA HOLD


 

INFO MAMMA HOLD

Træning for DIG, som mor, hvor fokus bliver dig, men din guldklump er mere end velkommen. Vi ved, at der er masser af tilbud derude, hvor det handler om både mor og barn, og nok i virkeligheden mest barn. Igennem dette forløb skal det handle mest om mor- du skal træne, have sved på panden og udfordres. Så er der nemlig meget mere overskud og energi til både baby og familie/venner.

Vi anbefaler, at du tidligst starter 6-7 uger efter din fødsel. Babyerne er velkommen indtil de er 1 år. Vi anbefaler dig helst at starte før baby begynder at kravle, så du kan få mest ud af træningen selv.

Der er ikke pusleplads i studioet, men masser af bløde tæpper, så medbring selv det ellers nødvendige, så du kan pusle din baby, hvis det bliver nødvendigt. Vi har kogende vand, men ingen mikroovn.

Når du tilmelder dig, er du indforstået med, at al træning og ophold i studioet, for både dig og din baby, er på eget ansvar.

YO MAMMA-YOGA

Et yogaforløb for dig, som lige har født. På dette forløb er der fokus på genoptræning af kroppen efter en fødsel. Det er blid og nærværende yoga, som hjælper dig med at komme i form efter fødslen.

Vi skaber forbindelse til åndedrættet og beroliger nervesystemet samt genoptræner bækkenbund og kernemuskulatur. Fokus på at afspænde nakke, skuldre og lænd med blide stræk og dynamiske øvelser. Vi inddrager baby i nogle af yogaøvelserne for også at stimulere baby motoriske udvikling og give muligheden for en stærkere tilknytning mellem mor og baby.

YO MAMMA-YOGA

Onsdag 12-13 v. Kristine Kohlmetz

YO MAMMA-BARRE

Dette hold tager udgangspunkt i barretræning, som er træning primært ved barren inspireret af ballet. Barretræning er en kontrolleret træningsform, hvor der er fokus på mindre muskelgrupper og at gøre kroppen laaaang, lean og lækker. Vi vil også lave øvelser på gulv og med baby. Træningen vil variere fra gang til gang og i takt med, at vi får bedre kontakt med kroppen.

Baby tager du bare med og hvis han/hun sover, er det fint. Er baby vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Du er klar til holdet, når du er kommet godt ovenpå efter fødslen. Efter 3 måneder, vil langt de fleste være klar til dette hold. Dog er alle forskellige og det vigtigste er, at du føler dig klar. Vi kan moderere øvelserne til dig, så du hele tiden mærker efter og lytter til din krop.

YO MAMMA-BARRE

Torsdage 10:15-11:15 v. Cammilla Malmberg