Kontakt os: info@yostudios.com

HOLDINFO AARHUS


 Alle hold skifter elementer og program ind i mellem. Alle niveauer er velkomne på alle hold!

– send Malene en mail på info@yostudios.dk, hvis du er i tvivl om noget.

DANS


 

YO BALLET

Ballet har rødder i den klasiske ballet. Niveauet er for alle, der gerne vil prøve kræfter med en rigtig ballet-barreklasse. Ballet toner, styrker og forlænger kroppen.

YO BALLET & BARRE TECHNIQUE

This class is inspired by classical ballet technique. Everyone can enjoy and learn the basic elements of this amazing movement-form. The class lengthens, strengthens and works with the flexibility of the body. We will work by the barre, lying, sitting and standing. This class is for everyone, also you, who have never danced in your life!

YO MODERN JAZZ DANCE

YO MODERN JAZZ DANCE er en dansetime fyldt med bevægelser inspireret af stilarter som jazzdance, showdance og modern dance. Vi vil i løbet af klassen blandt andet arbejde med tekniske øvelser, bevægelse over gulv og serie. På timen tilstræbes forskellige elementer såsom høj puls, masser af smil, forøget energi, forøget kropskontrol og selvfølgelig indlæring af nye dansetrin.

YO BARRE

Ballet, yoga og pilates mødes i denne funktionelle træningsform. Barretræning toner kroppen og skaber lange, slanke og feminine kroppe, stærk kropsholdning, øget smidighed og styrke.

YO STREET DANCE

YO STREET DANCE – fra gaderne i Harlem til stræderne Rio De Janeiro. YO STREET er en blanding er fede hiphop moves og lækre hoftebevægelser. Den eneste forudsætning er, at du elsker at danse. Timen består hver gang af seks forskellige danse. Variation i forskellige genre fra hiphop, til house, til samba med videre. Hver uge udskiftes en dans og en ny kommer til. Du vil danse derfra, med garanti !

YO MODERN FLOW

We will work though the body through the modern/contemporary dance-language. Wild, soft, dynamic, strong and beautiful. This class is for everyone who loves to dance and move freely, while the mind gets energized, happy and balanced. We will work both lying and standing thought technique and also work with choreography.

YO MODERN DANCE

YO MODERN DANCE er en moderne danseklasse. En skøn og åben atmosfære, hvor alle er velkomne. Der arbejdes med teknik, flow og koreografi. Kom og dans dig glad!

YO LATIN DANCE

For dig, der elsker at danse. Kom og sving hofterne, bevæg fødderne, smil, grin og smør hele kroppen til lyden af skøn musik, du bare ikke kan stå stille til. Timen er inspireret af forskellige latin genrer, nemme trin og korte koreografier. Alle er velkomne på timen uanset erfaring. 

STYRKE


 

YO SHAPE

YO SHAPE er en times udfordrende styrketræning. Inspiration fra pilates, yoga, TRX, CROSSFIT, ballet, yoga og klassisk styrketræning i en svedig klasse. Vil tone, styrke og forme din krop. Alt afhængig af underviser, vil timen variere i indhold og opbygning.

YO TRX & SHAPE

YO TRX & SHAPE er en times udfordrende styrketræning med TRX som primært redskab. Kombinerer TRX, HIIT, styrketræning og masser af core i en svedig klasse. Denne klasse vil tone, styrke og forme din krop! Alt afhængig af underviser, vil timen variere i indhold og opbygning.

YO MARTIAL ARTS

Timen er en full-body workout, som vil arbejde med dine ben, tone dine arme, ryg og skuldre samt give dig en fantastisk core-styrke. Din koordinationsevne vil blive forbedret og du vil udvikle din smidighed. Vi arbejder med teknikker fra forskellige kampsportsgrene (kick-boksning, kung fu, MMA). Timen er fuldstændig uden kontakt og vi arbejder ikke med overkomplicerede teknikker. Du vil gå fra timen med en opløftet følelse, med bedre kontrol over din krop og dine reflekser. Denne time er åben for alle, uanset niveau.

YO POWER FLOW

YO POWER FLOW er en full body workout med fokus på kropstoning gennem både isolerede og integrerede øvelser. Musikken guider os gennem timen, som hist og her krydres med flow- og danseinspirerede bevægelser – altså en anderledes måde at styrketræne på!

YO CORE & PILATES FUSION

YO CORE & PILATES FUSION er en  udfordrende styrketime med inspiration fra pilates. Timen foregår i et langsomt flow med dynamiske, kontrollerende og flydende bevægelser. Styrkeøvelserne kombineres med lange stræk, så vi forlader studiet stærke men afslappede

YO BACKBEND & CORE STRENGTH

På denne klasse vil vores fokus være at styrke og smidiggør hele ryggen og rygsøjlen, såvel som at åbne vores forside – især skulder og bryst/hjerte området, samt at styrke alle vores mavemuskler.

YO POWER HIIT

YO POWER HIIT er 30 minutters høj puls- og cardiotræning. Formålet med klassen er at arbejde med krop og puls. Bliv udfordret og efterlad studioet svedig og glad!

YO MOBILITY FLOW

For alle, der elsker at bevæge sig. Vi vil eksperimentere med bevægelse gennem leg, dyre-bevægelser, floor work og mere.  Hvis du gerne vil have mere fleksibilitet, mobilitet og styrke i led og væv. Den her time er for alle, som ikke kan få nok af bevægelse! 

YOGA


 

YO VINYASA

YO VINYASA er en dynamisk yogaform. Flowet skabes af øvelser der følger hinanden som perler på en snor. Få sved på panden og bliv udfordret af det stærke vinyasa flow. De forskellige underviserer, der tilbyder YO VINYASA, har hver deres vinyasa stil. Du skal derfor forvente variation, alt afhængig af, hvilken underviser du møder.

YO INTRO VINYASA

YO VINYASA INTRO  er for dig, der er helt ny til yoga. Bliv introduceret til de vigtigste elementer. Fin start inden du hopper på et af de andre yogahold, eller hvis du blot trænger til lidt basis yoga.

YO SOFT VINYASA YOGA

YO SOFT VINYASA YOGA er en blidere udgave af en vinyasa yoga time. Tempoet er lavere og kroppen får god tid til at være med i hele flowet.

YO POWER VINYASA

YO POWER VINYASA er lig den almindelige vinyasa yoga, men i denne time skal du forvente et lidt højere tempo, masser af styrke og udfordringer samt sved på panden.

YO BUTI YOGA

BUTI Yoga® is a dynamic practice that combines power yoga, interval training, strength exercises and tribal dance into one seamless and fun flow. The playlist is upbeat and based on tribal, electronic and hip hop music. Beginners are welcome and the workout can be adapted to your fitness level. Be prepared for an effective, full body workout that will use all of your favorite yoga poses.

YO STRALA

YO Studios var de første, der tilbud STRALA yoga i Danmark. STRALA er et bevægende flow, der opbygger styrke, smidighed og balance i kroppen.

YO STRALA STRONG har fokus på styrke

YO STRALA ENERGIZE har fokus på energi

YO STRALA RELAX har fokus på udstræk

“An oceanic quality of calm power guides the experience. The result is a great feeling of  expansion, freedom, strength, and radiance from the inside out.”

– Tara Stiles, founder of Strala.

YO ARVIN YOGA

YO ARVIN YOGA klassen er skabt af Malene Arvin. En kombination af traditionel ashtanga, strala og vinyasa flow. Garanteret fokus på core, balance og upside-down flows.

YO YIN YOGA

YO YIN YOGA er yogastillinger som kræver lidt eller ingen styrke. Hver stilling holdes i 3-5 minutter. Formålet er, at gøre bindevævet stærkere og længere. Slow pace – dejligt og udfordrende på en anden måde. Hav ekstra tøj på, så du holder dig varm.

YO YIN YANG OG MEDITATION

Yin Yang arbejder med styrke og stræk i en afbalanceret kombination. Styrke af en muskelgruppe samt intense stræk i samme muskelgruppe. Mærk en særlig fornemmelse af kroppens muligheder og begrænsninger. Afsluttes med meditation.

YO ASHTANGA

YO ASHTANGA er en energisk og stærk yogatime. Klassen tager udgangspunkt i den klassiske Ashtanga Yoga. Der lægges stor vægt på placement og alignment, samt at udfordre kroppen og flytte sin udvikling og ikke mindst, at huske på vigtigheden i at mærke efter og lytte til sig selv.

YO SLOW FLOW

YO SLOW FLOW er en anderledes times udfordrende yoga. Den kan udføres med både åbne og lukkede øjne af afhængig af underviser. Tempoet er nede og fokus er på ro og fordybelse i hver enkelt asana. Timen vil efterlade dig afslappet og rolig.

 

YO HATHA YOGA

YO HATHA YOGA er en udfordrende times yoga for både krop og sind. Timen tager udgangspunkt i traditionel Hatha Yoga. Hatha Yoga er god for nye til yoga.

YO BOWSPRING YOGA

Bowspring er et bevægelsessytem, der målrettet arbejder med at balancere kroppens naturlige bevægelighed og spændstighed. Denna balance er udfordret af den moderne livsstil, de fleste af os er præget af, når vi eksempelvis sidder ned og studerer eller arbejder.

Igennem forskellige enkelte øvelser og sammensatte serier, KATAS, arbejder bowspring med at aktivere hele kroppen. Herved kan alle kropsdele arbejde sammen om at genfinde en ubesværet kropsholdning, der på en og samme tid er stærk, fri, grounded og opløftet.

YO CHANDRA YOGA

Chandra yoga er en blid yogaform. Balancerede flows mellem aktive, passive og restorative stillinger. Fokus på en rolig og mere introvert bevidsthed. Vi arbejder gennem kroppen i primært liggende og siddende stillinger.

GRAVIDITET & BARSEL


 

YO GRAVID-BARRE

Ballet, yoga og pilates mødes i denne funktionelle træningsform. Barretræning toner kroppen og skaber lange, slanke og feminine kroppe, stærk kropsholdning, øget smidighed og styrke.

YO GRAVID-FIT

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.

YO MAMMA-BARRE

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.

YO MAMMA-FIT

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.