Kontakt os: info@yostudios.com

HOLDINFO KBH


Alle hold skifter elementer og program ud ind i mellem. Alle niveauer er velkomne på alle hold!

Send Emilie en mail på infokbh@yostudios.dk, hvis du er i tvivl om noget.

DANS


 

YO BARRE

Barre er en klasse hovedsageligt inspireret af ballet og moderne dans, men også af yoga og styrketræning. På klassen vil du blive udfordret i styrke, fleksibilitet og cardio. Vi arbejder med alle de små muskler i kroppen, hvilket gør denne klasse meget intens – på den gode måde!

YO BALLET

Dette er en begynder balletklasse, for alle som har lyst til at træde ind i ballettens verden! Selv ballet for begyndere er super svært og på klassen vil du både arbejde på din kropsstyre, men også på balance, fleksibilitet og kontrol. Ballet bygger de stærkeste og længste kroppe ud af alle træningsformer, men det tager tid!

YO SHOW & JAZZ DANCE

Hvis du elsker at danse og bevæge dig, så er denne klasse lige noget for dig. YO SHOW & JAZZ DANCE er en klasse fyldt med god energi og dansetrin. Det er et mix af showdance og jazz. Alle kan være med på denne klasse, det eneste du skal bruge er din danseglæde.

YO DANCE & MOVEMENTS

YO DANCE & MOVEMENTS er en danseklasse med et mix af stilarter med hovedfokus på bevægelse. Alt du skal bruge for at være med på denne klasse er din kærlighed til at danse, have det sjovt og nyde god musik!

STYRKE


 

YO SHAPE

Denne klasse er en hardcore styrke/cardio klasse, hvor vi arbejder med hele kroppen. Sveden vil dryppe og du vil blive udfordret fra start til slut! Klassen er aldrig den samme, hvilket gør det til en fantastisk klasse, hvis du virkelig gerne vil se forandringer. Når du hele tiden udfordrer din krop på nye måde, vil du opleve den transformere sig og blive stærkere.

YO HIIT

YO HIIT er 30 eller 60 minutters høj puls- og cardiotræning. Ved hjælp af forskellige øvelser vil vi arbejde med krop og puls, og du vil med garanti blive udfordret og efterlade studioet svedig og glad!

YO CORE & STRETCH

En klasse medfokus på core og fleksibilitet. På halvdelen af klassen vil vi arbejde på core og den anden halvdel af klassen, vil vi berolige kroppen med lange og dybe stræk.

YO PILATES MATWORK

Udelukkende ved brug af din egen kropsvægt og et par, omhyggeligt udvalgte redskaber, vil denne matwork-klasse lære din hjerne og din krop at arbejde sammen for at gøre styrke og ydeevne mere funktionel. At blive stærkere kommer ikke fra at fokusere på individuelle muskler, men fra at se kroppens kunnen i at udføre en bred vifte af bevægelser powerfuldt, effektivt, flydende og sikkert.

Denne klasse inkorporerer flere af de sværeste bevægelser med fokus på kontrol, teknik og form, såvel som fokus på intensitet og engagement. Ikke udelukkende vil du forbedre din muskulære balance, stabilitet, styrke og udholdenhed – du vil virkelig mærke det, når det betyder noget!

YO CORE & PILATES FUSION

En stærk klasse inspireret af styrketræning, pilates og yoga. Denne klasse har et primært fokus på kroppens kerne og den vil tone, styrke og gøre dig svedig. Alt dette foregår i et konstant flow, som vil efterlade dig glad og energifyldt.

YO FLOORBARRE

Fordi vi på denne klasse er liggende og siddende på gulvet, vil vi ikke have vægtbelastning på vores fødder, eller være nødsaget til at arbejde med udfordringen i balance. FloorBarre er ofte mere udfordrende end en klassisk barreklasse – og det er en meget effektiv måde at forbedre din barreteknik og få en bedre forstående af barreøvelserne. FloorBarre inkluderer rygsøjle mobilisers, hofte mobilisers, core styrke, fleksibilitet og fod opvarmning

YO PILATES & ABS GLUTELY

En klasse på mellemniveau, der fokuserer på intense, men sjove toning og sculpting øvelser, samtidig med, at vi arbejder på effektivt at ramme mavemuskler og ballemuskler. Resten af kroppen vil ikke blive glemt, men det er helt sikkert en AbsOhGlutely! klasse.

YO POWER PILATES

Dette er en fast-paced Pilates klasse på mellemniveau designet til at øge styrke, balance, forbedre din form og holdningsforståelse ved at bruge modstand fra power-bands, vægttræning, sliders og bold. Klassen har til formål, at gøre dig stærkere og gøre dig i stand til at udføre andre træningsformer, som løb, svømning, cykling – og at undgå unødvendige skader.

YOGA


 

YO VINYASA

YO VINYASA YOGA er et bevægelsesflow og kan variere fra underviser til underviser. Du er garanteret en masse styrke af kroppen i kombination med bevægelse til din vejrtrækning, hvor der ligeledes arbejdes på din fleksibilitet. VINYASA YOGA er en fantastisk klasse, hvis du ønsker dig en stærk krop og sind!

YO VINYASA POWER

YO POWER VINYASA er en mere cardiobaseret yogaform – du vil blive svedig på denne klasse! På klassen vil der opbygges et stærkt VINYASA FLOW og du skal forvente variation, alt afhængig af, hvilken underviser du møder.
Klassen undervises på engelsk!

Vinyasa Power is a class that is more cardio based, so you wil get sweaty in this class. The classes focus on building a strong vinyasa flow and may vary from time to time also depending on the teacher.
This class is taught in english!

YO HATHA YOGA

YO HATHA er en traditionel, slow-paced klasse som kan være udfordrende for både krop og sind. Vi fokuserer på at holde yoga stillingerne (asanas) i mindst 5 vejrtrækninger, hvor vi opretter opmærksomhed på vores vejrtrækning.
Igennem asana og pranayama (vejrtrækningsøvelser) arbejder vi imod at få ro på sindet, som et redskab til at forberede til meditation. Alle kan være med på denne klasse – nye yogier kan drage fordel af de langsomme pace på klassen.

YO YIN YOGA

YO YIN YOGA tager udgangspunkt i yogastillinger med fokus på fleksibilitet. Det er en meget slow-paced klasse, hvor du bliver i strækkene i 3 – 7 minutter. Klassen er fantastisk for alle, og den vil efterlade dig balanceret og rolig.

 

YO YOGA NIDRA

Yoga Nidra – også kendt som the yogic sleep. Yoga Nidra er guided meditation, som kan reducere stress, spændinger og hjælpe dig til bedre søvn. Du vil praktisere typisk `savasana´ asana (liggende, støttet af yoga redskaber).

Nidra fokus er på det mentale aspekt og fordelene ved yoga. Du vil blive guidet ind i en tilstand af bevidsthed mellem vågen og søvn, for at fordybe afslapning af kroppen og sindet.

YO MOVE´N MEDITATION

Denne klasse en en times selvforkælelse og tid til at fokusere på krop og sind. Gear ned med denne klasse, der fokuserer på den meditative og bløde del af yoga. Bløde bevægelser, bløde stræk, siddende meditation og afslapning mod enden. Alt på denne klasse vil blive tilpasse deltagerne.

GRAVIDITET & BARSEL


 

YO GRAVID-FIT

På holdet vil du blive trænet med henblik på din gravide krop og hvor langt du er i din graviditet. Alle niveauer er velkomne og træningen tilpasses til netop dit niveau. Øvelser vil være et mix af vores store træningserfaring indenfor både almindelig styrketræning, TRX, pilates, yoga, barre med videre.

YO GRAVID-YOGA

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.

YO MAMMA-BARRE

Dette hold tager udgangspunkt i barretræning, som er træning primært ved barren inspireret af ballet. Barretræning er en kontrolleret træningsform, hvor der er fokus på mindre muskelgruppe og at gøre kroppen laaaang, lean og lækker. Vi vil også lave øvelser på gulv og med baby, og træningen vil variere fra gang til gang, og i takt med, at vi får bedre kontakt med kroppen.

YO MAMMA-YOGA

YO MAMMA YOGA er for dig som lige har født. På denne klasse er der fokus på genoptræning af kroppen efter fødslen. Det er blid og nærværende yoga, som hjælper dig med at komme i form. Vi skaber forbindelse til åndedrættet og beroliger nervesystemet, samt genoptræner bækkenbund og kernemuskulatur. Fokus vil være på at afspænde nakke, skuldre og lænd med blide stræk og dynamiske øvelser.
Vi inddrager baby i nogle af yogaøvelserne for også at stimulere babys motoriske udvikling og give muligheden for en stærkere tilknytning mellem mor og barn.