Kontakt os: info@yostudios.com

HOLDINFO KBH


Alle hold skifter elementer og program ud ind i mellem. Alle niveauer er velkomne på alle hold!

Send Emilie en mail på infokbh@yostudios.dk, hvis du er i tvivl om noget.

DANS


 

YO BARRE

Ballet, yoga og pilates mødes i denne funktionelle træningsform. Barretræning toner kroppen og skaber lange, slanke og feminine kroppe, stærk kropsholdning, øget smidighed og styrke.

YO BALLET

Ballet har rødder i den klasiske ballet. Niveauet er for alle, der gerne vil prøve kræfter med en rigtig ballet-barreklasse. Ballet toner, styrker og forlænger kroppen.

YO SHOW & JAZZ DANCE

Hvis du elsker at danse og bevæge dig, så er denne klasse lige noget for dig. YO SHOW & JAZZ DANCE er en klasse fyldt med god energi og dansetring. Det er et mix af showdance og jazz. Alle kan være med på denne klasse, det eneste du skal bruge er din danseglæde.

YO MODERN JAZZ DANCE

YO MODERN JAZZ DANCE er en dansetime fyldt med bevægelser inspireret af stilarter som jazzdance, showdance og modern dance. Vi vil i løbet af klassen blandet andet arbejde tekniske øvelser, bevægelse over gulv og serie. På timen tilstræbes forskellige elementer såsom høj puls, masser af smil, forøget energi, forøget kropskontrol og selvfølgelig indlæring af nye dansetrin.

SHAPE / CARDIO


 

YO SHAPE

YO SHAPE er en times udfordrende styrketræning. På klassen er der inspiration fra pilates, yoga, TRX, CROSSFIT, ballet, yoga og klassisk styrketræning. I en svedig klasse vil vi tone, styrke og forme din krop. Alt afhængig af underviser, vil timen variere i indhold og opbygning.

YO HIIT

YO HIIT er 30 eller 60 minutters høj puls- og cardiotræning. Ved hjælp af forskellige øvelser vil vi arbejde med krop og puls, og du vil med garanti blive udfordret og efterlade studioet svedig og glad!

YO OUTDOOR SHAPE

YO OUTDOOR SHAPE er en times udfordrende styrke- og pulstræning. Timen foregår udendørs, så vær klædt på til lidt af hvert. Kom med ud i den friske luft og få brugt kroppen.

YO CORE & STRETCH

YO CORE & STRETCH er 45-60 minutters core og smidighedstræning. Timen vil variere med øvelser fra gang til gang. Fokus på core og smidighed.

YOGA


 

YO VINYASA

YO VINYASA er en dynamisk yogaform. Flowet skabes af øvelser der følger hinanden som perler på en snor. Få sved på panden og bliv udfordret af det stærke vinyasa flow. De forskellige undervisere der tilbyder vinyasa, har hver deres vinyasa stil. Du skal forvente variation, alt afhængig af, hvilken underviser du møder.

YO POWER VINYASA

YO POWER VINYASA er en mere cardiobaseret yogaform. Flowet skabes af øvelser, der følger hinanden som perler på en snor. Få sved på panden og bliv udfordret af det stærke vinyasa flow. De forskellige undervisere, som tilbyder vinyasa, har hver deres vinyasa stil. Du skal derfor forvente variation, alt afhængig af, hvilken underviser du møder.

YO HATHA YOGA

YO HATHA YOGA er en udfordrende times yoga for både krop og sind. Timen tager udgangspunkt i traditionel Hatha Yoga. Vil både styrke og berolige kroppen.

YO YIN YOGA

YO YIN YOGA tager udgangspunkt i yogastillinger, som kræver lidt eller ingen styrke. Hver stilling holdes i 3-5 minutter. Formålet er, at gøre bindevævet stærkere og længere. Slow pace – dejligt og udfordrende på en anden måde. Hav ekstra tøj på, så du holder dig varm.

YO SLOW FLOW YOGA

YO SLOW FLOW YOGA er en blid Vinyasa klasse. Bevægelse til vejrtrækning og med fokus på blide stræk. Har du brug for at skrue tempoet lidt ned, så er denne klasse lige noget for dig.

GRAVIDITET & BARSEL


 

YO GRAVID-YOGA

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.

YO MAMMA-BARRE

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.

YO MAMMA-YOGA

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.