fbpx
Kontakt os: info@yostudios.com

HOLDINFO AARHUS


 Alle hold skifter elementer og program ind i mellem. Alle niveauer er velkomne på alle hold!

– send Malene en mail på info@yostudios.dk, hvis du har spørgsmål.

DANS


 

YO BALLET

Ballet har rødder i den klasiske ballet. Niveauet er for alle, der gerne vil prøve kræfter med en rigtig ballet-barreklasse. Ballet toner, styrker og forlænger kroppen.

YO BALLET POINT

Til dig der har en solid balletteknik og gerne vil tage balletten et skridt videre. Vi starter fuldstændig basic med at bløde skoen op, skabe den rette alignment, og bygge den helt rigtige balletstyrke op. Vi er hovedsagligt ved barren, og har enkle øvelser på gulvet.

YO BALLET INTERMEDIATE

Denne klasse er skabt for at møde de som allerede har haft nogen kendskab og erfaring med ballet og dans samt er ivrige for at lære endnu mere og nå længere med deres balletteknik.

Hvis du er begynder eller har meget lidt erfaring er du stadig velkommen, men for at møde dig på dit niveau, vil vi anbefale at du tager nogle klasser, hvor vi fokuserer på at opbygge et grundlæggende og stærkt fundament, som vores ballet, ballet & barre teknik og normale barre klasser.

YO HIPS TURN-OUT & PLACEMENT

På denne klasse vil vi bygge et stærkt og solidt turn-out / split fundament, hvor vi arbejder både på styrke, placering og fleksibilitet. Et perfekt supplement for dine danse, barre og ballet klasser – og for en hvilken som helst yoga og træningspraksis generelt. Alle er velkommen uanset erfaring.

YO BALLET & BARRE TECHNIQUE

Klassen er inspireret af klassisk ballet teknik. Alle kan være til her at lære ‘the basics’ indenfor denne fantastisk danseform. Klassen arbejder med at forlænge, styrke, toning og fleksibiliteten af kroppen. Vi arbejder liggende, siddende og stående. 
Alle er velkomne! Også dig, der aldrig før har danset!

YO BARRE

Ballet, yoga og pilates mødes i denne funktionelle træningsform. Barretræning toner kroppen og skaber lange, slanke og feminine kroppe, stærk kropsholdning, øget smidighed og styrke.

YO DANCING BARRE

Denne barretime tager, som den almindelige barretime, udgangspunkt i grundøvelserne fra klassisk ballet. Forskellen er, at vi flytter os selv ud på gulvet, og tvinger derved os selv til at bruge vores balanceevne, samtidig med de muskler vi træner i barreøvelserne. Under klassen møder man også den legende og mere frie bevægelse, som tilfredsstiller trangen til at bevæge sig med ballettens æstetik. En barretime indeholdende den seje syre træning, krydret med eksplosive, og til dels dansende elementer.

YO BARRE MATWORK

Denne time er inspireret af en normal barre klasse, men er barre på gulv/måtte. 

Vi laver styrkende øvelser på måtten, der vil udfordre både din mobilitet, balance, fleksibilitet og styrke. 

Du vil arbejde med din krop på måder, du måske ikke har oplevet før, og selvom vi primært er liggende og siddende, vil du opdage, at dette nogle gange kan være endnu mere udfordrende end at stå ved barren. 

Denne time er for alle. 

YO FLOORBARRE

Denne time er inspireret af teknikken udviklet af russeren Boris Kniaseff og er kort fortalt teknikken fra klassisk ballet, på gulvet. Her er tyngdekraften sat ud af spil og der kan arbejdes mere fokuseret på kroppens placering.

Det er ikke nødvendigvis en erstatning af balletten, men derimod et fantastisk supplement. Øvelserne laves primært på gulvet, men klassen sluttes ofte af med en enkelt stående øvelse.

Denne time er for alle. 

YO CONTEMPORARY DANCE

Denne time er en moderne dance time inspireret af forskellige moderne dansestilarter, som kan variere fra time til time og fra underviser til underviser. Vi vil arbejde igennem basis teknikøvelser, gulvarbejde samt koreografi. En smule danseerfaring er anbefalet, for at kunne være med på denne time.

YO CONTEMPORARY DANCE INTERMEDIATE

På et moderne dansesprog vil vi arbejde os igennem kroppen med vilde, bløde, dynamiske, stærke og smukke bevægelser. Vi vil arbejde både liggende og stående igennem teknik og koreografi.
Klassen er for dig, som har erfaring med dans og som elsker at bevæge dig frit imens sindet bliver energifyldt, glædeligt og balanceret.

YO LYRICAL DANCE

Denne klasse er en fusionsklasse, hvor flere stilarter mødes i et skønt mix. Du vil møde stilarter som hip hop, moderne & lyrisk dans, jazz og girly med mere. Timen er bygget op med opvarmning og forberedende bevægelser til den koreografi der arbejdes med. Koreografierne er energiske og udtryksfulde og glæden ved bevægelse er i højsæde, derfor er niveauet også for alle. Afhængig af underviser, vil timen variere i udtryk og opbygning. 

Kom i sokker eller barre fødder.

YO LATIN DANCE

For dig, der elsker at danse. Kom og sving hofterne, bevæg fødderne, smil, grin og smør hele kroppen til lyden af skøn musik, du bare ikke kan stå stille til. Timen er inspireret af forskellige latin genrer, nemme trin og korte koreografier. Alle er velkomne på timen uanset erfaring. 

YO HIP HOP

En klasse der står i hip hoppens tegn, hvor vi danser til både old school og new school musik og berører forskellige genrer indenfor hip hoppens verden. Timen starter ud med opvarmende bevægelse og dans, inden der arbejdes med en koreografi. Koreografierne er bygget op så alle kan følge med og have det sjovt til fed musik. Afhængig af underviser vil timen være forskellig i udtryk og opbygning. 

Kom i sokker, bare fødder eller med hvide sneakers. Meget vigtigt, de har helt hvide såler.

YO SHOW & HIP HOP

På dette hold vil du komme til at danse til uptempo, cool og rytmisk musik, som du ikke kan lade være med at bevæge dig til. Timen tager afsæt i forskellige Hip Hop genrer, med et showtwist. Dansene kan variere fra gang til gang, om de er hhv. mere Show eller Hip Hop inspireret. Holdet er for alle uanset danseerfaring.

YO GROOVY DANCE

GROOVY DANCE handler om lækker bevægelser og groove. Inspireret af en variation af dansestilarter, vil vi lade kroppen flyde og groove til sprøde toner. Timen starter ud med opvarmende bevægelse og dans efterfulgt af en lille variabel koreografi. Det handler om at have det sjovt og blive glad i låget til lækker musik – store smil og groovy flow. Afhængig af underviser vil timen være forskellig i udtryk og opbygning. Timen er åben for alle der har lyst til at danse uanset erfaring! Alle er velkomne
Kom i bare tær, sokker eller med inderdørs danse sneakers. Meget vigtigt, at de har helt hvide såler.

YO AFRO FUSION

På dette hold blander vi moderne og traditionelle genrer, som har rødder i vest- og centralafrikanske lande. Vi henter også inspiration fra Sydafrika og afrocubanske danse. Resultatet er et kropssprog, som emmer af energi, charme og humor. Vi danser til afrobeat og house musik, slår os løs i dansen og sætter et par trin sammen i korte koreografier. Afro Fusion henvender sig til alle!
Kom i bare tæer eller sneakers med hvide såler.

YO DJEMBEDANS

Vi tager udgangspunkt i de sprudlende djembedanse, som kommer fra lande som Guinea og Mali i Vestafrika. Bevægelserne er store og eksplosive, men kan også være bløde og yndefulde. Og musikken sætter hele din krop i bevægelse! Efter opvarmning arbejder vi i dybden med bevægelserne og sætter dem sammen til én dans. Alle kan være med!
Kom i bare tæer.

STYRKE


 

YO SHAPE

YO SHAPE er en times udfordrende styrketræning. Inspiration fra pilates, yoga, TRX, CROSSFIT, ballet, yoga og klassisk styrketræning i en svedig klasse. Vil tone, styrke og forme din krop. Alt afhængig af underviser, vil timen variere i indhold og opbygning.

YO TRX & SHAPE

YO TRX & SHAPE er en times udfordrende styrketræning med TRX som primært redskab. Kombinerer TRX, HIIT, styrketræning og masser af core i en svedig klasse. Denne klasse vil tone, styrke og forme din krop! Alt afhængig af underviser, vil timen variere i indhold og opbygning.

YO BACKBEND & CORE STRENGTH

På denne klasse vil vores fokus være at styrke og smidiggør hele ryggen og rygsøjlen, såvel som at åbne vores forside – især skulder og bryst/hjerte området, samt at styrke alle vores mavemuskler.

YO POWER HIIT

YO POWER HIIT er 30 minutters høj puls- og cardiotræning. Formålet med klassen er at arbejde med krop og puls. Bliv udfordret og efterlad studioet svedig og glad!

YO CORE & STRETCH

YO CORE & STRETCH er en meget velbalanceret klasse med core-træning efterfulgt af stræk. Den perfekte kombination, hvor du vil forlade klassen afslappet, men også med en følelse af at kroppen er blevet styrket og forlænget.

YO CLASSIC PILATES MATWORK

Classic pilates matwork er en klasse med fokus på præcision og kontrol. Du vil blive introduceret til basis klassiske matwork øvelser og vil på timen mærke dine dybe core muskler arbejde hårdt.

Klassen er ikke en svedig klasse, men en stærk klasse i et roligt tempo guidet til vejrtrækningen. Alle er velkommen!

YO CORE & PILATES FUSION

YO CORE & PILATES FUSION er en  udfordrende styrketime med inspiration fra pilates. Timen foregår i et langsomt flow med dynamiske, kontrollerende og flydende bevægelser. Styrkeøvelserne kombineres med lange stræk, så vi forlader studiet stærke men afslappede.

Klassen er ikke velegnet for gravide.

YO POWER PILATES

POWER PILATES er en stærk time med fokus på din core og kernemuskulatur ved brug af pilates principper og øvelser. Vi får fat i de dybe mave muskler og mærker varmen sprede sig til resten af kroppen. Starter ud med klassisk pilates opvarmning efterfulgt af en række styrkeøvelser der tiltager i intensitet. Du vil (forhåbentligt) forlade timen og føle dig opløftet og stærk samt have en fornyet følelse af energi og power.
Timen er åben for alle niveauer, men ikke anbefalet til gravide.

YO BACK & BALANCE PILATES

BACK & BALANCE PILATES er en time med udgangspunkt i pilates principper og øvelser, der fokuseres omkring din ryg muskulatur og dermed balance. Timen bestræber sig på at styrke din øvre ryg muskulatur, core og dit balance punkt samt at øge din mobilitet. Du vil få en følelse af at skabe længde ned gemmen rygsøjlen ved at styrer den omkringliggende muskulatur samt core. Du vil (forhåbentligt) forlade timen og føle dig længere og stærkere.
Timen er åben for alle niveauer, men ikke anbefalet til gravide, da mange af øvelserne foregår med ansigtet mod måtten.

YO MOVEMENT FLOW

Movement Flow tager din bevægelse nye steder hen. Sammen vil udforske Animal Locomotion, floor work, spinal waves, hånd-øje koordination og forskellige mobilitets øvelser. Lad os lege, have det sjovt og opnå mere styrke, mobilitet, frihed og flydende kvalitet i vores bevægelse. Denne klasse er for alle. Uden måtte.

YO CORE & STABILITY

En klasse der udfordrer din balance og øger din mobilitet. Træningen tager udgangspunkt i foam rolleren som redskab, og vi arbejder effektivt kroppen igennem med ekstra fokus på core. Klassen er for alle. 

YO MOBILITY FLOW

På den her time vil du møde en blanding af floorwork, locomotion og yoga. Vi arbejder meget med flow på gulv, hvori du vil møde mange bevægelser fra dans, capoeira og akrobatik i små koreografier.

Der er både rul og kravl, samt rigtig mange bevægelses- balance og mobilitets udfordringer, som er både sjove og lærerige at løse. Der er altid variationer, så du kan vælge det der passer dig bedst.

Klassen er en let og legende tilgang til alsidig bevægelse, som helt sikkert vil give dig sved på panden og et smil på læben. For alle!

YO MARTIAL ARTS

YO MARTIAL ARTS (engelsk for kampsport) er en energirig kampsports inspireret workout.
Denne time er en full-body workout som vil styrke dine ben, tone dine arme, ryg og skuldre samt give dig en fantastisk core-styrke. Din koordinationsevne vil blive forbedret og du vil udvikle din smidighed.
Denne time er fuldstændig uden kontakt og vi arbejder ikke med overkomplicerede teknikker.
Du vil gå fra timen med en opløftet følelse, med bedre kontrol over din krop og dine reflekser. Denne time er åben for alle – uanset niveauet.

YOGA


 

YO SOFT VINYASA

YO SOFT VINYASA YOGA er en blidere udgave af en vinyasa yoga time. Tempoet er lavere og kroppen får god tid til at være med i hele flowet.

YO VINYASA

YO VINYASA er en dynamisk yogaform. Flowet skabes af øvelser der følger hinanden som perler på en snor. Få sved på panden og bliv udfordret af det stærke vinyasa flow. De forskellige underviserer, der tilbyder YO VINYASA, har hver deres vinyasa stil. Du skal derfor forvente variation, alt afhængig af, hvilken underviser du møder.

YO VINYASA FLOW

En flydende vinyasaklasse, der finder både styrke i højt tempo og de meget langsomme bevægelser. Klassen er bygget til at skabe styrke, udholdenhed, fleksibilitet og til at have det sjovt i bevægelse til skønne beats udvalgt til klassen.

YO HIP HOP VINYASA FLOW

Denne Vinyasa Hip Hop Flow klasse er en flydende Vinyasa klasse i sammenspil med lækre hip hop toner. En klasse inspireret af forskellige stilarter. Du vil have tid til at tjekke ind med din krop og mærke hvordan det føltes at bevæge dig mellem kendte balancer og yogastillinger.
Vi bevæger os med vejrtrækningen og bruger de groovy hip hop toner til at finde energi og frihed. Lavet til at skabe både styrke, fleksibilitet, balance og til at sætte et smil på dine læber.
Alle er velkomne.

YO POWER VINYASA

YO POWER VINYASA er lig den almindelige vinyasa yoga, men i denne time skal du forvente et lidt højere tempo, masser af styrke og udfordringer samt sved på panden.

YO FUNKY VINYASA

Denne time tilbyder en række variationer af de asanas som du kender fra klassisk Vinyasa, men arbejder også med helt nye stillinger og en kreativ tilgang til alt det, som vi kender. 

Vi bruger tid på at “workshoppe” nogle enkelte stillinger, tit med hjælp af væggen og kommer steder hen, som du ikke normalt ville møde i en Vinyasa time.

Tempoet er let og legende og niveauet er åbent for alle, som har prøvet almindelig vinyasa nogle gange. 

YO YIN YASA

Yin Yasa er et magisk mix af Vinyasa og Yin yoga. Vi vil flyde igennem den første halvdel af timen og smelte ind i lækre yin positioner i den resterende halvdel. Timen efterlader dig med en følelse af at være både stærk og blød på samme tid. Alle er velkommen på denne yin/yang style time.

YO YIN YOGA

YO YIN YOGA er yogastillinger som kræver lidt eller ingen styrke. Hver stilling holdes i 3-5 minutter. Formålet er, at gøre bindevævet stærkere og længere. Slow pace – dejligt og udfordrende på en anden måde. Hav ekstra tøj på, så du holder dig varm.

YO YIN OG MEDITATION

Den traditionelle YIN klasse med 15 minutters meditation til slut. Skøn før en fredag aften og en dejlig weekend.

YO YOGA NIDRA

Under “Yoga Nidra” (sanskrit for “yogic sleep”) udøves et dybt stadie a bevidsthed, mens vi . En dyb afslapning, hvor kroppen er fuldstændig afslappet, sindet tilbagetrukket fra at fokusere på de 5 sanser og hvor fokus er indadvendt.
Denne time begynder med bløde bevægelser fra en siddende stilling, efterfuldt af valgfri anvendelse a essentielle olier, og slutter i en liggende stilling til en guidet meditation.
Anvend behageligt tøj og gerne flere lag, så du kan være så komfortabel og afslappet som muligt. Hvis du har en øjn-pude, anbefaler jeg, at du medbringer denne.
Timen er åben for alle niveauer. 

YO BREATHE & MEDITATE

En klasse med fokus på vejrtrækning og meditation i et meget langsomt tempo. Vi laver nogle forskellige vejrtrækningsmetoder imens vi beroliger vores krop og sind med guidet meditation.

YO RESTORATIVE & MEDITATION

In yogainspireret klasse, hvor du vil forny og genopbygge din krop og finde din indre ro igennem forskellige typer af guidet meditation og yoga stillinger støttet af redskaber. Meget blødt, meget blidt og en klasse der vil støtte dig i at tage dig af din krop og dit sind som en helhed.

YO RESTORATIV YOGA

Restorativ yoga er en afslappende og beroligende klasse, hvor du ligger i stillinger støttet af puder, props og tæpper. Her kan du opnå ro og dyb afspænding. Alle er velkommen!

YO HATHA YOGA

YO HATHA YOGA er en udfordrende times yoga for både krop og sind. Timen tager udgangspunkt i traditionel Hatha Yoga. Hatha Yoga er god for nye til yoga.

YO SLOW FLOW

Slow Flow er en langsom yogaklasse til fordybelse og ro. Vi bevæger os langsomt ind i vores stillinger, og bruger hver lille bevægelse til at mærke ind i os selv – krop, sind og vejrtrækning. Klassens fokus vil variere fra underviser til underviser, og der kan fx være åndedrætsteknikker eller tid til at bevæge sig med lukkede øjne i dele af klassen. Timen vil efterlade dig afslappet og rolig, og er for alle, der ønsker et langsomt tempo.

 

YO ASHTANGA

YO ASHTANGA er en energisk og stærk yogatime. Klassen tager udgangspunkt i den klassiske Ashtanga Yoga. Der lægges stor vægt på placement og alignment, samt at udfordre kroppen og flytte sin udvikling og ikke mindst, at huske på vigtigheden i at mærke efter og lytte til sig selv.

YO ASHTANGA PRIMARY

På denne klasse vil vi praktisere den fulde ashtanga filosofi og principper. Vi vil så vidt muligt følge primary serien og du vil på timen følge din egen vejrtrækning og rytme. Vi vil følge et sheet med asanas/stillinger, hvilket betyder at en del af serien vil være din egen praksis med hjælp og støtte på baggrund af, hvor du er i din individuelle praksis. Det er derfor nødvendigt, at du kender til og har prøvet ashtanga yoga forinden du deltager på denne klasse.

YO ASHTANGA VINYASA FUSION

Denne time er et stærk, dynamisk flow baseret på Ashtanga Primary-serien, men med særligt fokus på åndedræt, flow, styrk og kreative overgange.
Modsat en ren Ashtanga time (de samme poses i samme rækkefølge hver gang), vil denne klasse variere fra gang til gang og præsentere anderledes kombinationer af Ashtanga Primary-serien og en velkendt Vinyasa-time.
Mærk det stærke fundament fra Ashtanga i en kombination med det fleksible flow fra en vinyasa time.

YO BOWSPRING YOGA

Bowspring er et bevægelsessytem, der målrettet arbejder med at balancere kroppens naturlige bevægelighed og spændstighed. Denna balance er udfordret af den moderne livsstil, de fleste af os er præget af, når vi eksempelvis sidder ned og studerer eller arbejder.

Igennem forskellige enkelte øvelser og sammensatte serier, KATAS, arbejder bowspring med at aktivere hele kroppen. Herved kan alle kropsdele arbejde sammen om at genfinde en ubesværet kropsholdning, der på en og samme tid er stærk, fri, grounded og opløftet.

YO DEEP FLOW YOGA

En dyb og dynamisk yogaklasse inspireret af Ashtanga, YIN yoga, de 5 tibetanere, vinyasa og bikram. Klassen vil have det samme, eller næsten det samme, flow hver gang, det vil derfor give dig muligheden for at nå dybere ind i din praksis hver gang. Vejrtræningen er en central del af denne klasse og du vil gå herfra med følelsen af en dyb forbindelse mellem krop og sind.

YO DEEP FLOW STRETCH

Denne klasse lader dig slippe spændinger og blokeret energi i kroppen. Vi fokuserer primært på dybe stræk af hele kroppen. For virkelig at nå dybt, vil hver klasse have et specifikt fokusområde på områder af kroppen, der skifter fra klasse til klasse. Klasserne vil indeholde forskellige backbends og benstræk.

Niveauet er for alle. Dog anbefaler vi MAMMAS (gravide og barslende) med RAC (Rectus Diastase) at være meget forsigtige og opmærksomme på denne klasse.

YO FLUID YOGA

Vi er flydende og altid i bevægelse. På denne klasse skal vil udforske yoga på en ny måde og lege med bevægelse. Med et fokus på at bevæge os fra midten og ud, er klassen en invitation ind i kroppen til at mærke det potentiale, den gemmer på. Ved hjælp af principper som elasticitet, spiraler, bounce og stabilitet, leder vi efter mere frihed, lethed og blødhed i krop og sind.

YO LYT YOGA

LYT yoga er en klasse,  hvor vi søger at finde mobilitet i leddene ved at skabe styrke omkring vores kernemuskulatur. Denne balance og fokus på funktionel bevægelse vil hjælpe dig til at finde frihed gennem kloge og sikre bevægelsesmønstre. Hver klasse begynder med et ”reset”, hvor vi organiserer vores dybe kernemuskulatur og finder neutralt bækken og kropsholdning. 2-3 flows vil følge herefter og til sidst sætter vi det hele sammen i et stream, for at føle det flow der opstår, når vi skaber en klar forbindelse mellem krop og hjerne. LYT-metoden er udviklet af fysioterapeut og yogalærer Lara Heimann.

YO SLOW LYT YOGA

LYT yoga er en klasse,  hvor vi søger at finde mobilitet i leddene ved at skabe styrke omkring vores kernemuskulatur. Denne balance og fokus på funktionel bevægelse vil hjælpe dig til at finde frihed gennem kloge og sikre bevægelsesmønstre. Soft LYT yoga er en blidere udgave af den almindelige LYT yogaklasse. Tempoet er roligt, vi bygger langsomt op til stående stillinger, der er mindre eksplosiv bevægelse såsom hop og inversioner, og vi afslutter med en dejlig og lang afspænding. LYT-metoden er udviklet af fysioterapeut og yogalærer Lara Heimann (US).

GRAVIDITET & BARSEL


 

YO GRAVID FIT (FOR GRAVIDE)

Dette hold er for dig, der er gravid. Du er velkommen uanset hvor langt du er henne, og det kan være forskelligt fra kvinde til kvinde, hvornår der er behov for særlige hensyn i en graviditet. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at man starter på vores særlige gravidhold, når man ikke længere føler sig tilpas på almindelige hold, og i hvert fald, når ens mavemuskler har delt sig.

På dette hold vil du trygt og sikkert styrke din super-krop under graviditeten. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at holde en god og sund kontakt til din krop. Dette kræver et stort stykke vedvarende arbejde hele graviditeten igennem, og vi vil hjælpe dig med at holde fast både i kropsbevidstheden og lysten til at blive ved.

Gravid Fit er et hold inspireret af mange forskellige bevægelsesformer. Almindelige velkendte styrkeøvelser og også øvelser med inspiration fra Barre, Yoga, Pilates med videre med fokus på de særlige behov der for den gravide krop. Du kan komme uanset, hvor du er i graviditeten. Vi glæder os til at se dig til GRAVID FIT!

Dette hold er for gravide I alle trimestre.

*Dette hold er kun for gravide.

YO GRAVID BARRE (FOR GRAVIDE)

Dette hold er for dig, der er gravid. Du er velkommen uanset hvor langt du er henne, og det kan være forskelligt fra kvinde til kvinde, hvornår der er behov for særlige hensyn i en graviditet. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at man starter på vores særlige gravidhold, når man ikke længere føler sig tilpas på almindelige hold, og i hvert fald, når ens mavemuskler har delt sig.

På dette hold vil du trygt og sikkert styrke din super-krop under graviditeten. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at holde en god og sund kontakt til din krop. Dette kræver et stort stykke vedvarende arbejde hele graviditeten igennem, og vi vil hjælpe dig med at holde fast både i kropsbevidstheden og lysten til at blive ved.

Gravid Barre er et hold inspireret af Barre, Pilates og Yoga. Barre træning er en skøn og sikker måde at holde den gravide krop stærk, da det er en meget effektiv, intens og samtidig kontrolleret bevægelsesform. Du behøves ikke nogen form for erfaring med dans og barre. Vi glæder os til at se dig til Gravid Barre!

Dette hold er for gravide I alle trimestre.

*Dette hold er kun for gravide.

YO GRAVID YOGA (FOR GRAVIDE)

Dette hold er for dig, der er gravid. Du er velkommen uanset hvor langt du er henne, og det kan være forskelligt fra kvinde til kvinde, hvornår der er behov for særlige hensyn i en graviditet. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at man starter på vores særlige gravidhold, når man ikke længere føler sig tilpas på almindelige hold, og i hvert fald, når ens mavemuskler har delt sig.

Du kan også deltage på holdet tidligt i graviditeten, selvom du føler dig tip top og tryg på de andre hold, så du har tips og tricks til også at være med på andre dem gennem det meste af din graviditet.

På dette hold vil du trygt og sikkert styrke din super-krop under graviditeten. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at holde en god og sund kontakt til din krop. Dette kræver et stort stykke vedvarende arbejde hele graviditeten igennem, og vi vil hjælpe dig med at holde fast både i kropsbevidstheden og lysten til at blive ved.

Gravid Yoga er et hold hvor der er fokus på de særlige behov der for den gravide krop, tilknytning og empowerment. Ro såvel som styrke. Der er mange elementer i Gravid Yoga, som også vil kunne bruges i forbindelse med fødslen. Vi glæder os til at se dig til Gravid Yoga!

Dette hold er for gravide I alle trimestre.

*Dette hold er kun for gravide.

YO MAMMA RECTUS DIASTASE (FOR BARSLENDE MØDRE)

Dette hold er for dig, som er helt ny MAMMA, og skal igang med bevægelse efter fødsel igen. Vi anbefaler alle MAMMAS at starte på dette hold i ‘genoptræningen’ af kroppen, inden man bevæger sig videre på vores andre MAMMA hold. Dette hold tager nemlig særligt hensyn til Rectus Diastase, delte mavemuskler, som langt de fleste MAMMAS har efter graviditet og fødsel. Hvis ikke Rectus Diastasen spontant trækker sig sammen senest 8 uger efter fødsel, vil det ikke ske af sig selv, og man skal derfor igangsætte et intenst stykke ‘arbejde’ for at nå derhen.

På dette hold vil du  derfor trygt og sikkert ‘genoptræne’ din krop igen og forhåbentlig indenfor en overskuelig fremtid få samlet din rectus Diastase. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at genskabe og måske endda genopfinde kontakten til din krop.

Vi følger din Rectus Diastase på dette hold, og så snart vi mener, at du er klar til at bevæge dig videre, får du go fra os. Alt afhængig af underviser, vil dette hold variere i indhold og opbygning, men formålet vil være genkendeligt og du vil være lige trykt ved os alle.

Dette hold er for ‘nybagte’ mødre med Rectus Diastase.

*Obs. Dette hold er kun for barslende mødre.

å armen.

YO MAMMA FIT (FOR BARSLENDE MØDRE)

Dette hold er for dig, som har været MAMMA i noget tid, og ikke længere har Rectus Diastase eller i hvert fald er så langt i processen, at du har fået ok fra os til at bevæge dig videre på vores MAMMA hold, da du kan bevæge dig trygt og sikkert uden forkert belastning af din kerne. Vi anbefaler alle helt nybagte MAMMAS, at starte på vores Rectus Diastase hold inden de bevæger sig videre på vores andre MAMMA hold.

Mamma Fit er et hold inspireret af mange forskellige bevægelsesformer. Almindelige velkendte styrkeøvelser og også øvelser inspireret af Barre, Yoga, Pilates med videre. Vi har stort fokus på bækken samt kernen af kroppen, som vi mener er de vigtigste områder at arbejde med efter graviditet og fødsel. Vi kan dog garantere dig, at du altid vil gå herfra med sved på panden og følelsen af, at hele kroppen har været på arbejde.

Baby tager du bare med, og hvis han/hun sover, er det fint,og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Dette hold er for mødre, som har været igang med bevægelse i noget tid, og har godt styr på Rectus Diastasen.

*Obs dette hold er kun for barslende mødre.

å armen.

YO MAMMA YOGA & CORE FUSION (FOR BARSLENDE MØDRE)

Dette hold er for dig, som har været MAMMA i noget tid, og ikke længere har Rectus Diastase eller i hvert fald er så langt i processen, at du har fået ok fra os til at bevæge dig videre på vores MAMMA hold, da du kan bevæge dig trygt og sikkert uden forkert belastning af din kerne. Vi anbefaler alle helt nybagte MAMMAS, at starte på vores Rectus Diastase hold inden de bevæger sig videre på vores andre MAMMA hold.

Denne klasse er en dynamisk yogatime, som søger at tilgodese dine fysiske og emotionelle behov og evt. udfordringer efter fødslen af dit barn. Asanasekvenser med længere hold og et bevidst åndedræt vil hjælpe dig til at bringe energi og bevidsthed gennem hele kroppen, især i de områder, hvor barslende mødre ofte holder spændinger såsom nakke, skuldre, kæbe og lænd, og de områder hvor vi efter fødslen har brug for at genfinde og genopbygge styrke, hovedsageligt vores core-muskulatur.

Du tager de pauser gennem timen som du og din baby har brug for.

Dette hold er for mødre, som har været igang med bevægelse i noget tid, og har godt styr på Rectus Diastasen.

*Obs. Dette hold er kun for barslende mødre.

YO MAMMA YOGA (KUN FOR BARSLENDE)

Dette hold er for dig, der er nybagt mor. På klassen vil du trygt og sikkert blive guidet igennem yogaens bevægelser og stillinger med henblik på at finde ro og styrke i krop og sind efter din fødsel.Der vil være fokus på funktionelle øvelser og stillinger, der tænder kontakten og styrker din bækkenbund, din kernemuskulatur og dine baller. Du vil blive guidet igennem blide bevægelser, der tilgodeser de områder, der kan være udfordret som mor eller efter en fødsel. En times yoga, hvor du kommer ned i kroppen og (gen)finder kropsbevidstheden med respekt for kroppens forandringer.

Dette hold er for ‘nybagte’ mødre både med og uden Rectus Diastase. 

*Obs. Dette hold er kun for nybagte mødre.

YO MAMMA-BARRE (FOR BARSLENDE MAMMAS)

Dette hold er for dig, som har været MAMMA i noget tid, og ikke længere har Rectus Diastase eller i hvert fald er så langt i processen, at du har fået ok fra os til at bevæge dig videre på vores MAMMA hold, da du kan bevæge dig trygt og sikkert uden forkert belastning af din kerne. Vi anbefaler alle helt nybagte MAMMAS, at starte på vores Rectus Diastase hold inden de bevæger sig videre på vores andre MAMMA hold.

Mamma Barre er et hold inspireret af Barre, Pilates og Yoga. Barre træning er en skøn måde af komme tilbage i kroppen efter fødsel, og også holde den gravide krop stærk, da det er en meget effektiv, intens og samtidig kontrolleret bevægelsesform. Du behøves ikke nogen form for erfaring med dans og barre. På timen har vi et stort fokus på bækken samt kernen af kroppen, og vi arbejder både stående, liggende, siddende og ved barren.

Hvis du har baby, kommer baby med! Hvis han/hun sover, er det fint, og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

Dette hold er for mødre, som har været igang med bevægelse i noget tid, og har godt styr på Rectus Diastasen.

*Obs. Dette hold er kun for barslende mødre.