Kontakt os: info@yostudios.com

HOLDINFO AARHUS


 Alle hold skifter elementer og program ind i mellem. Alle niveauer er velkomne på alle hold!

– send Malene en mail på info@yostudios.dk, hvis du er i tvivl om noget.

DANS


 

YO BALLET

Ballet har rødder i den klasiske ballet. Niveauet er for alle, der gerne vil prøve kræfter med en rigtig ballet-barreklasse. Ballet toner, styrker og forlænger kroppen.

YO BALLET INTERMEDIATE

Denne klasse er skabt for at møde de som allerede har haft nogen kendskab og erfaring med ballet og dans samt er ivrige for at lære endnu mere og nå længere med deres balletteknik.

Hvis du er begynder eller har meget lidt erfaring er du stadig velkommen, men for at møde dig på dit niveau, vil vi anbefale at du tager nogle klasser, hvor vi fokuserer på at opbygge et grundlæggende og stærkt fundament, som vores ballet, ballet & barre teknik og normale barre klasser.

YO HIPS TURN-OUT & PLACEMENT

På denne klasse vil vi bygge et stærkt og solidt turn-out / split fundament, hvor vi arbejder både på styrke, placering og fleksibilitet. Et perfekt supplement for dine danse, barre og ballet klasser – og for en hvilken som helst yoga og træningspraksis generelt. Alle er velkommen uanset erfaring.

YO BALLET & BARRE TECHNIQUE

This class is inspired by classical ballet technique. Everyone can enjoy and learn the basic elements of this amazing movement-form. The class lengthens, strengthens and works with the flexibility of the body. We will work by the barre, lying, sitting and standing. This class is for everyone, also you, who have never danced in your life!

YO INTRO BARRE

Holdet er for dig, der er helt ny til barre. Vi arbejder os igennem hele kroppen og tager udgangspunkt i basiselementerne inspireret af yoga, ballet og pilates. En god basistime, der forbereder dig til at tage skridtet videre på et af de andre barrehold. Alle er velkommen!

YO BARRE

Ballet, yoga og pilates mødes i denne funktionelle træningsform. Barretræning toner kroppen og skaber lange, slanke og feminine kroppe, stærk kropsholdning, øget smidighed og styrke.

YO MODERN JAZZ

Dans og sved dig selv glad, stærk og fri! Vi vil fokusere på en stærk klassisk moderne jazz danseteknik og bygge os selv op til vendinger, hop og koreografi. Denne klasse er for alle uanset niveau eller erfaring. Vær forberedt på at danse, svede og bevæge dig selv glad.

YO MODERN JAZZ SHOWDANCE

YO MODERN JAZZ DANCE er en dansetime fyldt med bevægelser inspireret af stilarter som jazzdance, showdance og modern dance. Vi vil i løbet af klassen blandt andet arbejde med tekniske øvelser, bevægelse over gulv og serie. På timen tilstræbes forskellige elementer såsom høj puls, masser af smil, forøget energi, forøget kropskontrol og selvfølgelig indlæring af nye dansetrin.

YO STREET DANCE

YO STREET DANCE – fra gaderne i Harlem til stræderne Rio De Janeiro. YO STREET er en blanding er fede hiphop moves og lækre hoftebevægelser. Den eneste forudsætning er, at du elsker at danse. Timen består hver gang af seks forskellige danse. Variation i forskellige genre fra hiphop, til house, til samba med videre. Hver uge udskiftes en dans og en ny kommer til. Du vil danse derfra, med garanti !

YO MODERN FLOW

We will work though the body through the modern/contemporary dance-language. Wild, soft, dynamic, strong and beautiful. This class is for everyone who loves to dance and move freely, while the mind gets energized, happy and balanced. We will work both lying and standing thought technique and also work with choreography.

YO MODERN DANCE

YO MODERN DANCE er en moderne danseklasse. En skøn og åben atmosfære, hvor alle er velkomne. Der arbejdes med teknik, flow og koreografi. Kom og dans dig glad!

YO LATIN DANCE

For dig, der elsker at danse. Kom og sving hofterne, bevæg fødderne, smil, grin og smør hele kroppen til lyden af skøn musik, du bare ikke kan stå stille til. Timen er inspireret af forskellige latin genrer, nemme trin og korte koreografier. Alle er velkomne på timen uanset erfaring. 

YO KREATIV DANS FOR BØRN

Gennem leg og fantasi bevæger vi os ind i den klassiske og moderne balletverden. Vi vil udforske alle kroppens muligheder, og lade glæden ved at mærke livets brusen være vores inspiration til at danse frit, koreograferet, sammen og solo. Her giver vi plads til alle, de vilde og stille, piger og drenge. 1 booking gælder for et barn. 1 voksen skal være med, men skal sidde ude på gangen under timen.

YO KREATIV DANS FOR BØRN 6-8 ÅR

På dette hold lærer vi den klassiske og moderne danseverden at kende på en måde, hvor trin og teknik går hånd i hånd med improvisation og det at skabe i fællesskab. Vi vil bevæge os meget, både frit og koreograferet. 1 booking gælder for et barn. 1 voksen skal være med, men skal sidde ude på gangen under timen. 

YO BØRNEYOGA 3-5 ÅR

Gennem legende yogabevægelser, hvor barnet og den voksne er et makkerpar, får begge parter bevæget sig på en sjov måde – sammen, men på hver deres måde. Vi vil også lave danselege, hvor barn og voksen for lov at mærke glæden ved at danse og bevæge sig sammen. Et hold hvor både den lille og den store får bevæget sig på alle mulige måder, gennem den nærværende og legende relation. 1 booking gælder for 1 barn og 1 voksen. 

STYRKE


 

YO SHAPE

YO SHAPE er en times udfordrende styrketræning. Inspiration fra pilates, yoga, TRX, CROSSFIT, ballet, yoga og klassisk styrketræning i en svedig klasse. Vil tone, styrke og forme din krop. Alt afhængig af underviser, vil timen variere i indhold og opbygning.

YO TRX & SHAPE

YO TRX & SHAPE er en times udfordrende styrketræning med TRX som primært redskab. Kombinerer TRX, HIIT, styrketræning og masser af core i en svedig klasse. Denne klasse vil tone, styrke og forme din krop! Alt afhængig af underviser, vil timen variere i indhold og opbygning.

YO MARTIAL ARTS

Timen er en full-body workout, som vil arbejde med dine ben, tone dine arme, ryg og skuldre samt give dig en fantastisk core-styrke. Din koordinationsevne vil blive forbedret og du vil udvikle din smidighed. Vi arbejder med teknikker fra forskellige kampsportsgrene (kick-boksning, kung fu, MMA). Timen er fuldstændig uden kontakt og vi arbejder ikke med overkomplicerede teknikker. Du vil gå fra timen med en opløftet følelse, med bedre kontrol over din krop og dine reflekser. Denne time er åben for alle, uanset niveau.

YO POWER FLOW

Helkropstræning inspireret af styrketræning, yoga, pilates og danseøvelser i et balanceret og naturligt flow. Musikken motiverer os til at udforske og udfordre vores begrænsninger og bevæge os længere med og i kroppen. Denne klasse er for alle og vil efterlade dig stærkere og energifyldt!

YO CORE & PILATES FUSION

YO CORE & PILATES FUSION er en  udfordrende styrketime med inspiration fra pilates. Timen foregår i et langsomt flow med dynamiske, kontrollerende og flydende bevægelser. Styrkeøvelserne kombineres med lange stræk, så vi forlader studiet stærke men afslappede

YO BACKBEND & CORE STRENGTH

På denne klasse vil vores fokus være at styrke og smidiggør hele ryggen og rygsøjlen, såvel som at åbne vores forside – især skulder og bryst/hjerte området, samt at styrke alle vores mavemuskler.

YO POWER HIIT

YO POWER HIIT er 30 minutters høj puls- og cardiotræning. Formålet med klassen er at arbejde med krop og puls. Bliv udfordret og efterlad studioet svedig og glad!

YO MOBILITY FLOW

For alle, der elsker at bevæge sig. Vi vil eksperimentere med bevægelse gennem leg, dyre-bevægelser, floor work og mere.  Hvis du gerne vil have mere fleksibilitet, mobilitet og styrke i led og væv. Den her time er for alle, som ikke kan få nok af bevægelse! 

YO CORE & HIIT

En klasses der kombinerer core og HIIT (high intensity interval training) træning. Vi vil arbejde med forskellige øvelser, som styrker din core, blandet med øvelser der udfordrer din form og får din puls op.

YO CORE & STRETCH

YO CORE & STRETCH er en meget velbalanceret klasse med 30 minutters core-træning efterfulgt af 30 minutters stræk. Den perfekte kombination, hvor du vil forlade klassen afslappet, men også med en følelse af at kroppen er blevet styrket og forlænget.

YO CORE

Vi bruger sokker som sliders i kombination med gulvøvelser for at bevæge os igennem intervaller der dybt toner hele core-regionen. Intervallerne er opdelt af restorative yogastillinger for at skabe balance og tillade dybe stræk og give slip. Dette er effektiv core-træning, som både mænd og kvinder vil drage gavn af. Medbring venligst et par sokker (til over anklen) til brug under klassen.

YO SOFT CORE & PILATES FUSION

En blødere version af vores normale core & pilates fusion klasse. Klassen er perfekt til tidlige morgener eller blot i løbet af dagen, hvor vi søger efter styrke, men på en blødere og mere mindful måde.

Klassen er inspireret af styrketræning, pilates og yoga. Denne klasse har et stort fokus på kroppens kerne og vil tone, styrke og gøre dig svedig. Alt foregår i et stille og kontinuerligt flow, som vil efterlade dig glad og energifyldt!

YOGA


 

YO VINYASA

YO VINYASA er en dynamisk yogaform. Flowet skabes af øvelser der følger hinanden som perler på en snor. Få sved på panden og bliv udfordret af det stærke vinyasa flow. De forskellige underviserer, der tilbyder YO VINYASA, har hver deres vinyasa stil. Du skal derfor forvente variation, alt afhængig af, hvilken underviser du møder.

YO INTRO VINYASA

YO VINYASA INTRO  er for dig, der er helt ny til yoga. Bliv introduceret til de vigtigste elementer. Fin start inden du hopper på et af de andre yogahold, eller hvis du blot trænger til lidt basis yoga.

YO SOFT VINYASA YOGA

YO SOFT VINYASA YOGA er en blidere udgave af en vinyasa yoga time. Tempoet er lavere og kroppen får god tid til at være med i hele flowet.

YO POWER VINYASA

YO POWER VINYASA er lig den almindelige vinyasa yoga, men i denne time skal du forvente et lidt højere tempo, masser af styrke og udfordringer samt sved på panden.

YO BUTI YOGA

BUTI Yoga® is a dynamic practice that combines power yoga, interval training, strength exercises and tribal dance into one seamless and fun flow. The playlist is upbeat and based on tribal, electronic and hip hop music. Beginners are welcome and the workout can be adapted to your fitness level. Be prepared for an effective, full body workout that will use all of your favorite yoga poses.

YO STRALA

YO Studios var de første, der tilbud STRALA yoga i Danmark. STRALA er et bevægende flow, der opbygger styrke, smidighed og balance i kroppen.

YO STRALA STRONG har fokus på styrke

YO STRALA ENERGIZE har fokus på energi

YO STRALA RELAX har fokus på udstræk

“An oceanic quality of calm power guides the experience. The result is a great feeling of  expansion, freedom, strength, and radiance from the inside out.”

– Tara Stiles, founder of Strala.

YO STRALA ENERGIZE

Strala energize er en skøn klasse hvor fri bevægelse og flow er i fokus. Vi bevæger os med vejrtrækningen i et danselignende flow som aldrig stopper. Strala guider dig til at arbejde med din krop og bevægelse, til at finde dine egne veje i stedet for at for at fortælle dig hvordan. Strala energize fokuserer på at skabe ny energi i kroppen, samtidig med at arbejde på styrke og fleksibilitet.

YO STRALA STRONG

Strala strong er en stærkt klasse hvor den frie bevægelse og flow er i fokus. Vi bevæger os med vejrtrækningen i et danselignende flow, som aldrig stopper. Strala guider dig til at arbejde på din krop og din bevægelse og finde dine egne veje, i stedet for at fortælle dig hvordan. Strala strong fokuserer på kroppens styrke med flere playtimes, hvor du får blodet til at flyde i upside downs og meget mere.

YO ARVIN YOGA

YO ARVIN YOGA klassen er skabt af Malene Arvin. En kombination af traditionel ashtanga, strala og vinyasa flow. Garanteret fokus på core, balance og upside-down flows.

YO YIN YOGA

YO YIN YOGA er yogastillinger som kræver lidt eller ingen styrke. Hver stilling holdes i 3-5 minutter. Formålet er, at gøre bindevævet stærkere og længere. Slow pace – dejligt og udfordrende på en anden måde. Hav ekstra tøj på, så du holder dig varm.

YO YIN OG MEDITATION

Den traditionelle YIN klasse med 15 minutters meditation til slut. Skøn før en fredag aften og en dejlig weekend.

YO ASHTANGA

YO ASHTANGA er en energisk og stærk yogatime. Klassen tager udgangspunkt i den klassiske Ashtanga Yoga. Der lægges stor vægt på placement og alignment, samt at udfordre kroppen og flytte sin udvikling og ikke mindst, at huske på vigtigheden i at mærke efter og lytte til sig selv.

YO SLOW FLOW

YO SLOW FLOW er en anderledes times udfordrende yoga. Den kan udføres med både åbne og lukkede øjne af afhængig af underviser. Tempoet er nede og fokus er på ro og fordybelse i hver enkelt asana. Timen vil efterlade dig afslappet og rolig.

 

YO HATHA YOGA

YO HATHA YOGA er en udfordrende times yoga for både krop og sind. Timen tager udgangspunkt i traditionel Hatha Yoga. Hatha Yoga er god for nye til yoga.

YO BOWSPRING YOGA

Bowspring er et bevægelsessytem, der målrettet arbejder med at balancere kroppens naturlige bevægelighed og spændstighed. Denna balance er udfordret af den moderne livsstil, de fleste af os er præget af, når vi eksempelvis sidder ned og studerer eller arbejder.

Igennem forskellige enkelte øvelser og sammensatte serier, KATAS, arbejder bowspring med at aktivere hele kroppen. Herved kan alle kropsdele arbejde sammen om at genfinde en ubesværet kropsholdning, der på en og samme tid er stærk, fri, grounded og opløftet.

YO ALIGNED FLOW

Denne klasse er for dem, som ønsker at opnå større forståelse for de forskellige bevægelser vi møder på en vinyasa klasse. Vi udforsker de individuelle dele af en sekvens og linker dem sammen i et flow i slutningen af klassen. Fokus er på fundament, alignment og sikkerhed. Klassen er for alle!

YO DEEP FLOW YOGA

En dyb og dynamisk yogaklasse inspireret af Ashtanga, YIN yoga, de 5 tibetanere, vinyasa og bikram. Klassen vil have det samme, eller næsten det samme, flow hver gang, det vil derfor give dig muligheden for at nå dybere ind i din praksis hver gang. Vejrtræningen er en central del af denne klasse og du vil gå herfra med følelsen af en dyb forbindelse mellem krop og sind.

HIP HOP VINYASA FLOW

En vinyasa flow-klasse for alle niveauer, som foregår til low-key R&B og hip hop musik der guider dig til at finde dit flow. Vi fokuserer på at bevæge os med vejrtrækningen og på at opbygge en bevægelig meditation, som vil skabe styrke igennem kroppen. Klassen inkluderer solhilsner, kreative flows og restorativ nedkøling.

YO INVERSION PLAYTIME FOR ALL

Denne klasse er en åben legeplads, hvor vi med inspiration fra Bowspring vil lære teknikkerne til at komme upside-down. Vi varmer kroppen op med nogle flows for at aktivere og finde støtte i kroppen. Efterfølgende vil vi starte med at udforske forskellige inversions. Du vil blive guidet så du føler dig sikker og har det super sjovt. Denne klasse er åben for alle og du skal ikke være i stand til at lave nogen former for inversions i forvejen.

YO RESTORATIVE & MEDITATION

In yogainspireret klasse, hvor du vil forny og genopbygge din krop og finde din indre ro igennem forskellige typer af guidet meditation og yoga stillinger støttet af redskaber. Meget blødt, meget blidt og en klasse der vil støtte dig i at tage dig af din krop og dit sind som en helhed.

YO VINYASA FLOW

En flydende vinyasaklasse, der finder både styrke i højt tempo og de meget langsomme bevægelser. Klassen er bygget til at skabe styrke, udholdenhed, fleksibilitet og til at have det sjovt i bevægelse til skønne beats udvalgt til klassen.

YO INTERMEDIATE FLOW

Dette er en udfordrende klasse, som opfordrer dig til at gå dybere i din praksis. Der vil være en progressiv serie af stræk, tvists, balancestillinger, backbends og inversioner i denne vinyasa sekvens. Klassen afsluttes med dyb afslapning, åndedræts- og koncentrations-/meditationsøvelser. Alle er velkomne, men vær opmærksom på, at der bliver arbejdet på lidt mere avancerede stillinger. En svedig, udfordrende og sjov time!

GRAVIDITET & BARSEL


 

YO GRAVID-BARRE

Denne klasse er inspireret af barretræning, som er en fusion af ballet, yoga samt pilates. Det er en fantastisk træning for den gravide krop, da den er kontrolleret og fanger en masse mindre muskelgrupper. Du vil derfor kunne træne barre indtil fødsel, med mindre omstændighederne gør, at det ikke kan være sådan. Som udgangspunkt er barretræning dog en af de bevægelsesformer, der egner sig aller bedst til den gravide krop.

YO GRAVID-FIT

På holdet vil du blive trænet med henblik på din gravide krop og hvor langt du er i din graviditet. Alle niveauer er velkomne og træningen tilpasses til netop dit niveau. Øvelser vil være et mix af vores store træningserfaring indenfor både almindelig styrketræning, TRX, pilates, yoga, barre med videre.

YO MAMMA-BARRE

Dette hold tager udgangspunkt i barretræning, som er træning primært ved barren inspireret af ballet. Barretræning er en kontrolleret træningsform, hvor der er fokus på mindre muskelgruppe og at gøre kroppen laaaang, lean og lækker. Vi vil også lave øvelser på gulv og med baby, og træningen vil variere fra gang til gang, og i takt med, at vi får bedre kontakt med kroppen.

YO MAMMA-FIT

På holdet vil du blive trænet eller genoptrænet efter din fødsel. Babyerne vil i nogle øvelser indgå som et redskab, og ellers er der fri leg på gulvet, eller mulighed for en lur. Alle niveauer er velkomne og træningen tilpasses til netop dit niveau. Øvelser vil være et mix af vores store træningserfaring indenfor både almindelig styrketræning, TRX, pilates, yoga, barre med videre. Du kan tage de pauser du har brug for, og vi lover sved på panden og (forhåbentlig) glade babyer.

Du vil blive udfordret. Du skal tage de pauser du har brug for, og du vil blive guidet, så du passer på dig selv. Vi kommer til primært at træne bækkenbund, core, arme og understel ?