Kontakt os: info@yostudios.com

YO AARHUS MARTS 2019

2019 har sat sig i os, vi skriver allerede 1 marts og foråret skulle gerne komme inden længe – faktisk har det kigget forbi nogle gange og kastet magisk lys over studierne i YO AARHUS. Tiden går hurtigt i YO – men tænker det er fordi livet i YO er fyldt med dejligt samvær med positiv bevægelse og energi, at vi glemmer tiden.

YO giver os en oase med frihed, stilhed, nærvær og sammenhold. Alt sammen blandet med bevægelse. Det er jer og jeres mangfoldighed der er med til at skabe det rum. Tak for det kære medlemmer!

Velkommen til jer nye YO medlemmer der dejligt bliver ved at dukke op i studiet og finder vej til os – det er så berigende. Og hvor skønt at mærke hvordan i bliver hjulpet og inviteret ind af jer der allerede er der. Sikken i kan!

Tak for alle de vidunderlige YO Babyer der kommer til verden og forbi studiet til enten træning, en lur i baggangen – eller bare på besøg. Det er hyggeligt.

Forår, lys og grønne skud forude – lad os følges ad. Tak for jer. Herunder finder du lidt info, så tag en kop noget og læs med hele vejen ned.


HOLDPLAN

Sikke en holdplan vi har i YO – vi er så stolte af den og glade for at kunne tilbyde så mange forskellige timer i studiet. Men det vi egentlig er mest glade for – er jeres altid positive tilgang og opbakning til holdplanen og de ændringer vi laver til jer. Tak for det!
Det er også for vildt – lige nu i YO ÅRHUS har vi ca. 110 timer på planen om ugen – WOW!

Vi ændrer løbende på holdplanen, da livet rundt om os altid er i bevægelse – nøjagtig ligesom alle os i YO. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Holdplanen vil lige nu i den nærmeste fremtid blive opdateret med ændringer igen, da vi har flow i guides der rejser og kommer retur.

Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der og den ene er din egen schedule – og den opdaterer systemet ikke. Altid en god ide at tjekke BOOK ÅRHUS på hjemmesiden – den er up to date.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil vi gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Vi elsker at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er vidunderligt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til én ventelisten.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op.

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr. 🙂


GUIDES PÅ REJSE

På nuværende tidspunkt er både Isabella Westh og Helle Vinther på uddannelse i det vilde østen – de vender snart hjem med fyldte rygsække – klar til igen at tage hånd om jer og give jer lækre timer på planen.

Helle Vinther er allerede på planen på lørdag 2 marts – sikkert med dejligt brune kinder og fyldt med energi. Isabella Westh er retur i YO i slutningen af marts måned. Vi glæder os til at se dem begge tilbage i YO.

I slutningen af marts rejser Nanna Hofman til Bali på en lidt længere rejse udi undervisningens kunst på den skole hvor hun selv har taget sin uddannelse. Vi vil savne Nanna i YO – men ønsker hende samtidig en vidunderlig rejse og alt det bedste med på vejen.


WORKSHOPS

Vi er aktive og elsker at forkæle jer i YO – derfor afholder vi jævnligt workshops og events i studiet. Disse events og workshops er åbne for alle – både medlemmer og andre på besøg. Husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Vi har flere spændende workshops på programmet i nærmeste fremtid – skynd dig at booke en plads med tid til leg og bevægelse.

 1. marts kl. 13-15
  HANDSTAND & ARMBALANCES VOL.1 workshop med Miriam.
 2. marts kl. 15.30-17.30
  SAFER & BETTER BACKBENDS workshop med Miriam Swartz.
 3. marts
  HANDSTAND 2.0 workshop med Miriam Swartz.
 4. april kl. 18-20.30
  MEET ME AT THE BARRE workshop med Cammilla Malmberg fra YO KBH.

Og det er jo blot i Århus – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i hovedstaden og samtidig deltage i workshops i YO KBH.

Se efter på hjemmesiden hvad vi byder på! Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.


MÅTTELEJE

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.

Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden (LINK). Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.


MOBIL I YO 

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fulstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind. Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd fra reolerne bag dørene.

Og angående reolerne. Vær søde at bruge dem til jeres småting, herunder mobilen. Lad os få rodet væk fra måtterne og hen på de pladser, som vi har bygget til formålet. Vi guides elsker rene rum, for det er bare de skønneste rum at bevæge sig i. Også for jer.

Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke.


OPDATER ALTID DIN PROFIL

Ind imellem har vi brug for at ændre i vores holdplan af den ene eller anden grund. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse er det vigtigt at vi kan række ud til dig og give dig besked om de ændringer der er sket – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du altid får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer. Det er naturligvis og vigtigt at du husker, at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort 🙂


HÅRTØRRE

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer. Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet. Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse!


FORKÆL DIG SELV MED VORES KARMAMEJU PRODUKTER

 Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu forkæle dig selv og købe lidt hos os.

I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi af det til halvdelen af butikspris.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML eller lign. og vi kan sælge dig opfyldning fra vores store dunke. Vi har også et lille lager af beholdere, hvis du har glemt din egen J.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.

Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret lige her!

YO AARHUS JANUAR 2019

Kære YO AARHUS medlem,

Vi har nu budt 2019 velkommen i YO. Medlemmer – tak for et skønt 2018 år i bevægelse. Tak for tilstedeværelsen i det forgangne år, for sveden, smilene og jeres altid positive opbakning – i gør livet i YO helt særligt.

Vi har fejret 1 års dagen i Scandinavian Center med en dejlig søndag fyldt med hygge, Miriams fabelagtige YO kage, alle jer der kom til åbne klasser eller bare for at hygge. En dejlig dag. Endnu en ting der fortæller meget om jer medlemmer i YO, i skaber bare god karma. Og i er så gode til at byde nye mennesker velkommen i vores fælles univers.

Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye i YO – vi er oprigtig glade for at i har fundet jeres vej til YO. Vi kan mærke i er kommet godt i gang. Lad os sammen arbejde os mod lyset og det sprudlende forår – alt sammen i bevægelse. Tak for alle jer.

Herunder kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med.

HOLDPLAN

Vi er stolte af vores holdplan i YO med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på.

Vi lægger ud med en holdplan i starten af en sæson, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under HOLDINFO. Det er dog en rigtig god ide altid at holde øje med holdplanen på MINDBODY hvor du tilmelder dig timerne, da det er her den daglige opdatering vil være.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!

TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du herfra ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for sen framelding.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til os J på 30,- kr.

NYE GUIDES I YO

 Måske har i allerede været forbi en time med en eller nogle af de nye undervisere i YO. Vi er så heldige at have modtaget en skøn håndfuld af de dejligste piger til at undervise jer i YO. De bringer hver og en noget helt særligt ind i vores fælles univers.

Byd velkommen til:

Maria Daus Steffensen, der har nogle ganske magiske hands-on justeringer når hun guider Ashtanga Yoga, Restorativ Yoga og Meditation.

Camma Vår Svalholm, vores nye powerpige, der kan nærmest alt indenfor dansens verden og også er en super sej styrkepige.

Kathrine Greve Bülow, som er den varmeste rolige Hatha og Vinyasa Yoga pige, der smitter dig med lysten til at finde ro i din indre styrke og styrke i din ro.

Gertrud Warncke Nørfelt, er en sand dansepige, der har dyrket gymnastik og dans stort set hele sit liv. Barre, dans og styrkehold er derfor stedet du kan møde Gertrud.

Ditte Svarre Jakobsen – sidste skud på stammen. Ditte er danser og yogapige. Hun elsker spiral movement, fundamental teknik, styrke, mobility flow og at mærke kroppen i bevægelse.

Louise Pedersen, som er vores alle sammens super praktikant – hun varetager forskellige web funktioner samtidig med at hun underviser i Intro Barre.

NYE HOLD PÅ PLANEN

Når vi nu har får nye dejlige guides i YO – er vi også heldige at kunne tilbyde nye spændende hold på planen udover det vi ellers byder på. Der er også nogle af vores ”gamle” guides der har nye friske hold på planen – tjek det ud, læs beskrivelserne på planen og book en time til dig.

 • Thor Lenz har fået Inversion Playtime for All.
 • Nanna Hofman har fået Yoga Sculpt.
 • Maria har Restorative og Meditation.
 • Camma er på med Power Flow.
 • Kathrine har bragt Hatha tilbage på planen.
 • Gertrud finder du med Core & Hiit
 • Ditte Svarre er at finde med Mobility Flow, Latin Dance og Aligned Flow
 • Louise Pedersen har givet Intro Barre til vores holdplan.

WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO Aarhus – husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

10. februar ligger der to super stærke Ashtanga workshops med Nanna Hofman Sørensen – lige klar til at booke en plads på. Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.

OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse vil vi jo gerne kunne række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du får opdateret din profil på MINDBODY.
Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer – Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort 🙂

GUIDES PÅ REJSE

På nuværende tidspunkt vil i ikke kunne finde Isabella Westh og Helle Vinther på planen – de er på rejse for fordybelse og videre uddannelse. De vender tilbage til planen igen med fornyet viden og kunnen.

HÅRTØRRER

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer. Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet. Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse!

KØB EN REFILL AF VORES KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu glæde dig selv med en lille refill. I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi dig refills.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML og vi kan sælge dig refill fra vores store dunke.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.
Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.

FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Det direkte link er: https://www.yostudios.dk/faq/

YO AARHUS DECEMBER 2018

December 2018

Så er vi for længst rundet 1. November, vi har skiftet til vintertid og dagene bliver kortere – udenfor. I YO lader vi stadig bevægelsen vække os om morgenen og lader den slutte dagen af med os når aftenen er sen og mørk. Lad os sammen skabe lys og dejlige stunder i den lange mørke tid i YO. Tak for jer og fordi i kommer hver dag og gør YO til noget helt særligt for os alle. Herunder kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med hele vejen til sidste linje.

HOLDPLAN

Vi er stolte af vores holdplan i YO med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Selvom vi ligger ud med en masterplan i starten af en sæson, vil det altid nogle gange være nødvendigt at foretage justeringer. Både fordi vi får ønsker fra jer, men også fordi underviserne rejser og lever, og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor- hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen, og hold også øje med online booking enten på app’en eller hjemmesiden. På den måde kan du holde dig opdateret, hvis du har booket ud i fremtiden og lagt en plan J.

Holdplanen er naturligvis at finde på vores hjemmeside under HOLDINFO, men den er også at finde på opslagstavlen i YO.
Det er dog en rigtig god ide altid at holde øje med holdplanen på MINDBODY hvor du tilmelder dig timerne, da det er her den daglige opdatering vil være. OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!

TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold, du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden, der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten, bliver du herfra ikke flyttet til holdet uanset, om der vil blive plads på grund af en late cancel fra en anden person. Du kan dog sagtens melde dig på holdet igen, hvis der bliver en plads ledig, selvom du står på ventelisten i forvejen. De sidste tre timer inden holdstart er det derfor en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig.

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til os J på 30,- kr.

OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet. I den forbindelse vil vi jo gerne kunne række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer.

Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort. Hvis ipad’en lyser ‘gul’ når du tjekker ind, er det fordi, at der er noget galt med din betaling.

UDGANG FRA TOILET TIL OPGANG

Der findes i princippet to døre man kan gå ind og ud af når YO er åben for jer. Der er hoveddøren som vi alle går ind og ud af, og så findes der en dør fra toiletgangen og ud på opgangen – det er faktisk en brandvej UD.
Vi vil blive rigtig glade, om i kun bruger hoveddøren til at gå ind og ud af, så vi altid kan holde den anden dør fra toiletgangen og ud til opgangen låst.
Tusinde tak. <3

WORKSHOP/ADVENTSKALENDER

Vi afholder jævnligt workshops og events I YO Aarhus – husk at følge med og hop på en workshop eller event, hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet. Om lidt er det December og vi har lagt lidt godter ind på holdplanen til dig – så smut ind på MINDBODY og book dig en plads til de dejlige events i den kommende tid.

Her er blandt andet den skønneste adventskalender til jer alle. Hver søndag i advent, finder I et særlig hold/event, fra os til jer, hvor I kan nørde og nyde vores undervisere i deres rette element. Disse klasser koster ikke ekstra, men vi regner med, at mange af jer gerne vil være med, så skynd jer endelig ind og book en plads.

EGNE TING

Vi synes det er så fantastisk at i alle har lyst til at være så meget i YO – det har vi også – det er bare et dejligt sted og vi er gode til sammen at passe på det. Engang imellem er i så dejligt afslappede, at i helt glemmer at tage jeres egne ting med hjem. Hvis i nu glemmer jeres ting – så opbevarer vi dem for en tid.

Men – vi har været i den uheldige situation flere gange på det sidste, at nogle glemmer at tage deres egne ting med når de går – som f.eks. sko, jakker, støvler, tørklæder og tøj, som så en anden kommer til at tage med hjem i stedet. Der sker så en skæv ombytning. Vi ved, at i helt sikkert ikke gør dette med vilje – det sker bare, men det kunne være rigtig rart, om i kunne tage en tjekker på, at de ting i er lidt i tvivl om er jeres, så det kunne komme retur til ejermanden. Skriv til Lisbet hvis du har spørgsmål vedr. dette – lis@yostudios.dk

MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at leje en måtte til træning. Man kan betale med mobilepay i studiet, man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden.  Log ind på din profil, find online store faneblad, find series and membership faneblad, find rent yogamat.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være, at du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre det til din account. Vores smukke yogamåttereol i gangarealet er lige nu fyldt ud, men vi får bygget mere yogamåtteplads på den anden side af gangen – så lige nu vil du få tildelt en plads ved spejlet i VIP rummet. Når reolen er sat op flytter vi måtterne derud.

HÅRTØRRER

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer.
Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet.
Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse.

RADIATORER PÅ TOILETTERNE

Det er blevet koldt udenfor og det bliver helt sikkert koldere endnu. Vi har heldigvis fået sat varmeapparater op på toiletterne – det er så skønt. Vi har dog en lille bøn, da det er el-apparater. På el-apparater som disse må man ikke stille noget ovenpå – det kan være brandfarligt. Så hvis toiletrullen er tom, må du naturligvis gerne tage en ny, og vi forventer ikke du sætter den i holderen.  MEN det er meget vigtigt, at du ikke stiller den på varmeapparatet, da det kan antænde og brænde og sætte et værre cirkus i gang. Håber du vil være med til at hjælpe med det!

KØB EN REFILL AF VORES KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu glæde dig selv med en lille refill J.

I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi dig refills.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML og vi kan sælge dig refill fra vores store dunke.
Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr
Rich 01 håndcreme 250ml for 100,-

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail lis@yostudios.dk

FAQ, OPSIGELSER, BERO M.M

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Det direkte link er HER

DRIKKEVARER I STUDIOET

Vi elsker at hygge om jer. Servere the med videre. Men vi vil rigtig gerne bede alle om, at holde vores glas og kopper uden for selve træningslokalerne. Gulvene kan ikke tåle, at der bliver spildt på dem, og det sker bare før eller siden, hvis der står glas rundt omkring under en time. Så vær så skønne, at holde jeres the og vandglas uden for på bænkene <3

ÅRETS YO JULEGAVE

De seneste år har vi tilbudt jer, at give en I har kær en helt særlig julegave. Nemlig bevægelse! Og det gør vi igen i år. I kan derfor købe en måneds fri træning til en helt særlig person for kun 249 kr. 

I får et gavekort fint pakket ind, klar til at lægge under juletræet. Hvis I ønsker at benytte jer af dette tilbud, så skal I blot sende en mail til lis@yostudios.dk med følgende info:

1. Navn på personen, som skal modtage gavekortet. 
Og så skal I betale med mobilepay på nr.
93153.  Skriv gavekort i kommentar på overførslen.

Det var det fra os på denne dejlige, men grå søndag eftermiddag. Husk at tilmelde jer adventskalender, hvis I har lyst til at være med. Husk at sende ønsker til holdplan, hvis I har nogle, så vi kan forsøge at ændre lidt, til jeres fordel. Og husk at tage stilling til, om en I har kær skal have en særlig YO julegave i år.

Kæmpe kram og kærlighed fra hele team YO <3