Kontakt os: info@yostudios.com

YO AARHUS SEPTEMBER 20

Kære YO medlem.

Vi håber, at I har haft en skøn august måned. Vi kan så småt begynde at fornemme, at nye ansigter drysser ind i studiet og til alle jer- stort velkommen i YO! August måned har været fyldt med sol og sommer, som vi også har kunnet mærke ved, at solen ind i mellem har trukket mere end holdet i studioet. Nu begynder efteråret så småt at banke på, og vi glæder os til at se jer endnu mere til masser af bevægelse.  


HOLDPLAN

Der har været nogle småjusteringer af holdplanen her i august måned, da en del undervisere er kommet ind på deres drømmestudioer. Vi håber, at I er tilfredse med planen, som den ser ud, og ellers hører vi rigtig gerne fra jer. Som I er vant til, hvis I har været hos os længe, så er holdplanen altid organisk og i forandring, da vi i team YO er en flok, der hele tiden er i udvikling. Og når en underviser for eksempel skal videreuddanne sig som yogaunderviser i Østen, er vi jo nødt til at justere planen efter det. Men det betyder heldigvis også, at man som medlem altid må komme med ønsker, og nogle gange også får dem opfyldt:-) 


HOLD OG UNDERVISERE

Vi har sat Isabella W. på med udendørs shape hold, som er skønt for krop og sjæl. Det er så dejligt at komme udenfor og svede igennem sammen med andre seje mennesker, og det er også meget corona-venligt. På holdene for man en full-body workout men vigtigst af alt, masser af god energi og smil på læben. Vi håber på at kunne køre disse hold udendørs langt ind i efteråret, men vi holder selvfølgelig hele tiden øje med og med jer- om I er glade for det eller ej. Mød op til holdene i gode løbesko og vær klædt på til alt slags vejr. Isabella lover at give jer varmen uanset regn eller blæst. 

Vi er på udkig efter et par nye undervisere både indenfor yoga og pilates verdenen. Pilates er en bevægelsesform, som I har taget til jer i YO, og det kan vi godt forstå. Det er en vidunderlig måde at styrke kroppen på, samtidig med at man opnår en sublim kropskontrol. Derfor håber vi snarest at kunne få endnu flere pilates hold på planen, når vi har fundet den rette underviser. 

Inden længe går vores kære Miriam på barsel, og det er selvfølgelig noget møg for os! Men helt vildt skønt for Miriam og hendes lille familie. Vi lover, at vi finder nye skønne undervisere til Miriams hold. Blandt andet vil jeg, Malene, så småt igen være tilbage på planen til den tid, som nok er omkring start oktober. 


MAMMA HOLD

Som mange af jer Mammas nok har opdaget, har vi introduceret et nyt hold, Rectus Diastase, de sidste måneder. Vi har i det hele taget tilføjet en del nye hold, fx gravid yoga,  og ændret lidt på strukturen af mamma tilbud i YO- kun så det bliver endnu mere skønt og skræddersyet for dig som mamma, der hvor du er i din process. Vi vil opfordre jer til at gå ind på mammasiden her (link) og sætte jer godt ind i alt det nye. Blandt andet er det fra nu et krav, at man lander på Rectus Diastase holdene som det første efter fødsel, inden man kan hoppe videre på de andre mamma hold. Læs meget mere om hvorfor på siden. 


COVID-19 SITUATIONEN

Corona ‘hærger’ stadig, og vi må indrømme, at vi, som I, er ved at være godt og grundigt trætte af det. Det har en meget omsiggribende påvirkning af måden vi kan være på i studioet sammen med jer, måden vi må undervise på og måden hvorpå studioet generelt kører rundt. For at I fortsat føler, at YO yder den service og har det antal hold, som I er tilfredse med, kræver det, at vi sætter flere og flere hold på, fordi vi næsten er halveret i forhold til antal, der må være i salene. Ventelisterne må ikke stoppe med at flyde fint. Der skal være plads til jer alle. 

Den helt store udfordring omkring det er, at maskinen derved kun bliver dyrere og dyrere at holde i gang. Løn og udgifter er de samme eller større, samtidig med at det, der kommer ind er væsentlig mindre. Det kan de fleste regne ud, giver et resultat, der ikke hænger sammen. 

Det er en udfordring som rigtig mange virksomheder lige nu ser ind i, og der er ikke en løsning eller et lys forude, så længe, det hele står på. At ingen af os ved, hvornår tingene forandrer sig, gør alting en smule usikkert. Ingen ved- men vi håber på, at vi sammen kommer igennem det på den bedst mulige måde. En måde du dog som medlem kan gøre en lille forskel er ved, ikke at booke flere hold, end du kommer til og kan komme til. Vi vil stærkt opfordre til, at I ikke overbooker for at helgarede jer, da I derved jo er med til at skabe ventelister, der ikke viser en klart billede af, hvordan holdene egentlig flyder. Så vi hensyn til jeres med-yo mennesker og vær med til skabe et rum, hvor der er plads til alle. 


CORONA RETNINGSLINJER

Vi skal fortsætte med at passe på hinanden, så vi i hvert fald ikke ender ud med, at vi bliver lukket ned igen. Vi skal blive ved med at have bevægelse så længe, at verden vender lidt på hovedet! Derfor beder vi jer om fortsat at:

 • Medbringe egen måtte
 • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Holde afstand til jeres med yo-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi
 • Have god håndhygiejne
 • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for jer, at klæde om i studioet

Der er ingen tvivl om, at vi også har måttet justere en her del på rengøring og vi håber, at I oplever, at studioet er trygt og rent at være i. Skulle det ikke være tilfældet, så giv os straks besked. Noget vi dog har lyst til at bede jer om hjælp til er, at nedsætte forbruget af sprit, servietter, klude med videre. Vi skal passe på hinanden og vi skal holde hygiejnen høj. Men vi oplever, at vi alle går helt bananas med spritten og sprøjter 5 gange mere, end der egentlig er nødvendigt.

Når I for eksempel skal afspritte jeres udstyr efter en time, så vil vi derfor opfordre til, at I maks bruger 2 sprøjt enten direkte på udstyret eller på en klud, og så rengør den. Sprit på mere end 70% er meget effektivt, så det er mere end rigeligt. Vi er bekymrede for vores miljø, verden og sundhed helt generelt, hvis vi ikke får styr på forbruget af heftige rengøringsmidler, som pludselig er blevet en stor del af vores hverdag. Og så er vi også lidt nervøse for, at vores kære YO smuldrer og opløses af strit helt bogstavelig talt, hvis vi ikke bliver lidt mere balancerede og nøjsomme i vores forbrug 🙂 

MØDETID

Vi oplever alt for ofte, at et medlem kommer for sent til en klasse. Vi i YO møder altid alle med et smil, men I skal dog ikke tage fejl af, at de fleste andre på måtterne synes, at det er en smule træls, for at sige det på godt jydsk, at du kommer for sent. Så vær skøn at komme de to minutter tidligere afsted, så du både for din egen ro og for andres ro, kommer lidt før holdstart og ikke i sidste øjeblik eller 2 minutter for sent. Hvis ikke vi ser en forbedring på dette felt kan vi ikke garantere, at vi ikke vil se helt alvorligt på en kage-bøde-ordning 🙂 


TAK 

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS AUGUST 20

Kære YO medlem.

En dejlig juli måned er ved at nå sin ende, og vi har været så ovenud lykkelige for at se så mange af jer i studioet trods ferietid. Tak fordi I prioriterer bevægelse, YO og tid til at gøre krop og sind godt- ferie eller ej. I er seje! August betyder sensommer og igen en masse flere skønne hold i YO. Denne august er også helt særlig for YO, da det er måneden, hvor vi åbner vores nye og tredje studio YO STUDIOS i Carlsberg Byen. Vi glæder os helt vildt, og vi håber at se mange af jer til den skønne åbningsfest. Læs med i dette korte nyhedsbrev, så I er helt opdaterede på, hvad der sker i studioet den næste måned. 


NY HOLDPLAN

Lige nu er vi stadig på sommerplan, men fra 10 august, vil I allerede nu kunne lure i bookingsystemet og se, hvad vi byder på her i efteråret. Planen er ændret lidt, da vi som studio og team konstant er i en organisk og foranderlig process, men heldigvis betyder det blot, at der er mulighed for at afprøve nye hold og nye undervisere på nye tidspunkter. Vi vil have lige så mange hold som altid, og vi er stadig åbne for ønsker, hvis du drømmer om et hold på et særligt tidspunkt. Holdplanen er for jer, verdens bedste medlemmer, så endelig sig til, hvis der er ønsker eller forslag. 


MAMMA HOLD

Som mange af jer Mammas nok har opdaget, har vi introduceret et nyt hold, Rectus Diastase, de sidste måneder. Vi har i det hele taget tilføjet en del nye hold, fx gravid yoga,  og ændret lidt på strukturen af mamma tilbud i YO- kun så det bliver endnu mere skønt og skræddersyet for dig som mamma, der hvor du er i din process. Vi vil opfordre jer til at gå ind på mammasiden her (link) og sætte jer godt ind i alt det nye. Blandt andet er det fra nu et krav, at man lander på Rectus Diastase holdene som det første efter fødsel, inden man kan hoppe videre på de andre mamma hold. Læs meget mere om hvorfor på siden. 


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi synes, at det er gået rigtig godt med at komme i gang indenfor med nye retningslinjer, og vi er så taknemmelige for jeres opbakning og forståelse. Hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. 


BAD, OMKLÆDNING & UDSTYR

Fra 10. august, vil vi igen åbne normalt op for bad og omklædning. Vi vil dog fortsat opfordre til, at man møder omklædt og bader hjemme, hvis det er muligt, da retningslinjerne fortsat er de samme, og vi stadig kun må være to personer i omklædningen ad gangen. 

Fra 10. august vil vi tilmed igen begynde at bruge vores puder til blide yogatimer. Det kan dog kun foregå, hvis I deltagende medlemmer selv har et rent håndklæde med, som I kan lægge over puderne ved brug. Altså kan I kun få lov at benytte puderne til for eksempel yin yoga, hvis I selv har et håndklæde med. Så husk endelig det fra august måned. Vi skal stadig passe på hinanden i lige så vidt et omfang som den sidste tid har budt på, men samtidig har vi også brug for, at nogle ting stille og roligt vender tilbage til noget af det, vi har været så glade for. Dette gælder blandt andet for udstyr på timer, som vi skal finde en god, tryg måde langsomt at introducere igen. 


UNDERVISERE

Lotte L, Janni D og jeg selv, Malene, er gået på barsel. Vi glæder os allerede til at være tilbage, men vil også nyde den magiske tid, som vi er midt i. 

Lisbet er stadig sygemeldt, og vi savner hende alle. Vi sender al god energi hendes vej og vi håber I gør det samme. Vi håber og satser på, at Lisbet indenfor de næste måneder igen vil være at finde på planen med få hold, da det skal være en mild og rolig opstart for Lisbet igen. 

Sarah T. er ikke at finde på holdplanen lige nu, men hun kommer tilbage. Den sidste tid har budt på mange andre ting for Sarah, så hun havde brug for et lille pusterum, men hun glæder sig til at vende tilbage til YO så snart, der kommer lidt luft i kalenderen igen. 


YO STUDIOS CARLSBRG BYEN

Vores tredje studio, YO STUDIOS I Carlsberg byen, skulle være åbnet i starten af april. Det skete af åbenlyse årsager ikke, og det har været meget usikkert i de sidste måneder, om det nogensinde ville blive en realitet. Derfor  er vi SÅ lykkelige for, at alt hvad det angår forhåbentlig trods alt ender godt og at vi kan melde den nye åbningsdato ud. 

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august. 

Dørene er åbne mellem 11-16. 

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej! 


EVENTS

Søndag d. 2 august kommer skønne Anna Lundgaard, som til daglig er bosat i L.A til Aarhus, for at afholde et allerede næsten udsolgt event. Eventet er en Kakao Ceremoni, og du kan læse meget mere om eventet og tilmelde dig her: Link. Får du ikke plads i Aarhus, afholder Anna det samme event i KBH lørdag d. 15 august og husk også, at slå vejen forbi Carlsberg Byen i København, hvis du er på de kanter lørdag d. 22 august, hvor vores store åbningsfest af vores tredje studio er. 


TAK 

Fordi I læste med. Vi ser frem til den kommende tid og kan slet ikke vente med at sparke sensommersæsonen i gang med en masse nye ansigter, nye hold og et nyt studio! Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk, hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS JULI 20

Kære YO medlem.

Her en lille sommerhilsen fra os. Nøj, hvor har det været vidunderligt endeligt at komme indenfor igen- Ind i vores studioer, som vi alle har savnet, selvom det at mødes udendørs for mange også kunne noget!  Siden vi rykkede ind, har vi i Team YO i hvert fald mærket at lande i en form for ro og tryghed igen trods en midlertidig lidt forandret hverdag i studioet grundet corona-situationen. Vi håber, at I også nyder at være ‘tilbage’ og at I har lyst til at være sammen med os over sommeren. 


SOMMERPLAN

Som I nok har opdaget, er sommerplanen nu på programmet i MindBody. Vi undervisere skal holde ferie lidt på skift, og som altid betyder det, at der nok vil være mindre af noget af det, som du plejer at bruge mest den næste måneds tid, men til gengæld måske mere af noget andet, som du så kan udforske. En grundværdi i YO er, at jo mere alsidig man er i sin bevægelse, jo stærkere en krop og et sind. Derfor opfordrer vi altid til at udnytte muligheden for, at afprøve nye bevægelsesformer og måske i den process få skønne aha-oplevelser. Sommerplanen løber frem til 9 august, og alle uger vil langt hen af vejen være unikke- altså vil ikke en uge være helt lig den sidste eller den næste. 


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi synes, at det er gået rigtig godt med at komme igang indenfor med nye retningslinjer, og vi er så taknemmelige for jeres opbakning og forståelse. Hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. 


UNDERVISERE

Efter at vi igen rykkede udendørs har mange af jer mødt Rikke Lauritsen. , som kun lige nåede at starte op i ugen op til, at alt lukkede ned. Rikke spreder den skønneste danseenergi, og vi er så glade for dejlige danseaftner med hende!

Ea Wederkinch er helt sprit ny i Aarhus, men ikke i YO. Ea har undervist I KBH studioet, hvor medlemmer derovre har nydt så godt af hendes ro, store erfaring og smittende energi. Nu er hun med sin lille familie flyttet til Aarhus, og vi var ikke længe om at hapse den seje kvinde. Ea er yoga underviser og hendes evner spænder bredt- Fra Hatha, Vinyasa og Yin til både gravid- og efterfødselsyoga. Vi håber, at I vil tage godt imod Ea. 

Lisbet er stadig sygemeldt, og vi savner hende alle. Vi sender al god energi hendes vej og vi håber I gør det samme. Og så glæder vi os bare til, at hun engang, når hun er klar, vender tilbage til måtten og til at undervise sine ikoniske Power timer og særlige Yin klasser. 

Lotte L. og Janni D. er begge gået på barsel. Vi kommer til at savne dem så meget det næste år, og ønsker dem al held og lykke med det spændende kapitel i deres liv, de står lige overfor. 

Ligeledes er jeg, Malene, kun en lille måned fra termin, og jeg vil derfor også indenfor de næste uger forsvinde fra holdplanen. Min barsel vil dog være meget kort- jeg regner med at være tilbage til undervisning efter 2-3 måneder, alt afhængig af, hvordan vi lander i vores lille (snart større) familie på 5. Derudover ved jeg, at jeg ikke kan lade være med at stikke hovedet forbi ofte, så I kommer nok ikke til at slippe helt af med mig. 


YO STUDIOS CARLSBRG BYEN

Vores tredje studio, YO STUDIOS I Carlsberg byen, skulle være åbnet i starten af april. Det skete af åbenlyse årsager ikke, og det har været meget usikkert i de sidste måneder, om det nogensinde ville blive en realitet. Derfor  er vi SÅ lykkelige for, at alt hvad det angår forhåbentlig trods alt ender godt og at vi kan melde den nye åbningsdato ud. 

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august. 

Dørene er åbne mellem 11-16. 

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej! 


EVENTS

Lørdag d. 4 juli afholder Miriam S. ‘Handstands by the sea’. Eventet er for alle og foregår i naturskønne omgivelser ved sand og hav. Du vil få gode basis teknikker at arbejde med i armbalancer og håndstande, og endda også blive forkælet med lækre snacks og drikkevarer. Læs meget mere om eventet og tilmeld dig her: Link til hjemmeside- event med Miriam. 


TAK 

Det var det for nu. Vi glæder os til en dejlig sommer i YO og i Aarhus, og vi håber, at mange af jer vil prioritere bevægelsen sammen med os, også når varmen buldrer derudad udendørs. Husk at lidt også har ret! Har du spørgsmål eller andet, så endelig ikke hold dig tilbage. Vi er lige på mailen, info@yostudios.dk og altid klar til at give et svar på det meste. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS JUNI 20

Kære YO medlem.

ENDELIG kan vi sende den nyhed ud til jer, som vi har ønsket og håbet og drømt om siden nedlukningen i starten af marts.


YO STUDIOS ÅBNER IGEN

YO STUDIOS er klar til at åbne igen fra på ONSDAG d. 10 JUNI, og vi kan ikke få armene ned. Vi skal lige bruge et par dage til at blive helt klar, så alt kommer til at foregå forsvarligt. Derfor håber vi på, at I lige kan holde ud frem til onsdag!


KRISENS OP- OG NEDTURE

Og NØJ, hvor er det gode nyheder. Og PYHA, de sidste 3 måneder har været svære- mildest talt. For os alle, på alle mulige planer.

For YO isoleret set, har månederne været et sandt drama- vi har, som så mange andre mindre virksomheder været i frit fald- alt har været uvist og usikkerheden har været altoverskyggende. Vi har forsøgt at holde hovedet højt og tingene i gang. Først med vores online univers, som vi ret hurtigt fik stablet på benene og sidenhen med udendørs hold. Det har nemlig været så vigtigt for os hele vejen igennem, at holde kontakten og bevægelsen ved lige med alle jer derude.  Det ville dog være lyv at sige, at der ikke har været mange dage indimellem, hvor tingene har set sorte ud og udsigterne sammen med konsekvenserne har været uoverskuelige.

Heldigvis er vi konstant blevet mindet om, hvorfor vi skulle fortsætte med at kæmpe- nemlig for JER MEDLEMMER! Kære Alle I, som har holdt ved os hele vejen igennem- sendt søde mails og beskeder. Beholdt jeres medlemskab. Støttet op om vores tiltag med online- og udendørs bevægelse. Vi kan ikke forklare med ord, hvor taknemmelig og rørte vi har været og stadig er. I har holdt YO ovenvande- TAK for jer.


TILBAGE PÅ RET KURS

Der er ingen tvivl om, at der er lang vej ‘op’ og tilbage igen, og vi forventer at den næste lange periode fortsat vil være fyldt med store udfordringer. De sidste måneder har sat sine dybe spor.

Men det, at vi nu bare kan få lov at åbne igen er altoverskyggende positivt, og det vil give ro til, at vi igen kan fokusere på det, som betyder mest for os i YO- At skabe meningsfuld bevægelse for verdens bedste medlemmer.


NYE RETNINGSLINJER

På mange måder, vil den næste tid være anderledes- vi må alle forberede os på, at YO for en tid er lidt en anden størrelse, end vi er vant til. Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer, så I trygt kan komme og færdes i studioerne. Det vil kræve noget af os alle- både os bag YO og jer, som kommer i YO. Vi ved endnu ingenting om de konkrete forhold, der vil være gældende, men vi har nogle punkter, som højest sandsynligt vil komme til at gælde.

Færre på hold med større afstand. Dette vil konkret betyde, at der vil være færre pladser dagligt at tage af. Vi håber derfor, at I alle vil fortsætte med kun at booke de hold, som I faktisk planlægger at komme til, og ikke booker ekstra hold, for at helgardere jer. Det er generelt en god retning for os alle at tage fremadrettet, da det vil skabe et langt bedre flow i booking. Der er plads til alle, men vi er nødt til at være mere hensynsfulde i booking, og ikke booke langt flere hold, end vi reelt møder op til.

Ventelister. I kan kun møde op på hold, hvis I er på holdet. Altså kan vi ikke længere garantere plads, hvis I møder op fra ventelisten.

Toilet, bad & omklædning. Bad vil højest sandsynligt være lukket for brug i en tid for jer medlemmer. Desuden forestiller vi os, at vi kun vil kunne have meget få i omklædningsrummene ad gangen, så man i så vid udstrækning det er muligt, skal møde op omklædt. Vi håber på, at kunne have toiletter åbne med høj rengøringsstandard.

Rengøring. Vi vil selvfølgelig have en helt up to date rengøringsstandard generelt,  der følger alle gældende retningslinjer.

Udstyr. I en periode regner vi med, at al undervisning vil foregå uden udstyr. I vil være mere end velkommen til at medbringe jeres eget- for eksempel puder og tæpper til dejlige yogatimer.

Hands on. I en periode vil vi af åbenlyse årsager ikke kunne tilbyde undervisning med fysiske justeringer. Dette er svært for os undervisere- den taktile undervisning er vigtig for mange af os. Men tingene er, som de er.

Sygdom. Undervisere som medlemmer skal selvfølgelig blive hjemme med de mindste tegn på sygdom. Dette er også en generel god ting at holde fast i fremover. Der er ingen god grund til at slæbe sig selv afsted i YO, hvis man potentielt kan smitte medmennesker med alle mulige former for mere eller mindre alvorlige virus.

Udendørs. Vi vil forsøge at planlægge flere hold udendørs over sommeren, som er høj-intensitet hold, der sagtens kan foregå udenfor i det meste vejr og som ikke kræver fast lokation.

Der vil helt sikkert være mange flere retningslinjer at forhold sig til den næste tid. Vi vil sørge for at holde jer opdateret på alt hvad vi gør.

VIGTIGST AF ALT

Kære alle.

Vi lader nyheden stå for sig selv,

YO STUDIOS åbner igen onsdag d. 10 juni.

Vi ses lige om nogle dage!

Kæmpe virtuelle kram fra alle os i YO til alle jer vidunderlig mennesker derude.

YO AARHUS MAJ 20

Kære YO medlem.

I perioden mandag d. 11 maj frem til og med søndag d. 7 juni er vores fysiske studioer fortsat tvunget lukket. I denne periode tilbyder vi en så almindelig udendørs holdplan som muligt i både Aarhus og København. Som medlem kan du booke hold som vanligt i MindBody bookingsystemet, og information om hvor og hvordan, altså praktisk information, finder I her og løbende på nyhedsbreve og sociale medier. 

Vi glædes over, at vi igen kan få lov at mødes om bevægelse- også selvom det i en periode vil være under forandrede omstændigheder. Vi gør alt hvad vi kan fortsat for, at give jer fantastiske medlemmer den bedst mulige oplevelse med det vi tilbyder i YO. For en periode har det været et nyt online univers- nu vil det være ‘rigtig’ undervisning igen på nye skønne udendørs områder.

Vi håber så meget på, at I fortsat vil være hos os, så vi kommer helt over på den anden side sammen- og med YO i nogenlunde god behold. 

Med håb og ønske om, at vi står sammen fortsat!

De kærligste hilsner og varme tanker
fra os alle i team YO og i særdeleshed fra Malene & Emilie


PRAKTISK INFO OM UDENDØRS FOR MEDLEMMER

Aarhus udendørs lokation: Hold øje på Mindbody, sms og mail.

København udendørs lokation: Gården ved Islands Brygge studioet

Mødetid tidligst 5 minutter før holdstart

Forlad området senest 5 minutter efter afslutning

Regnvejr = aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Klæd dig godt på- hellere for meget tøj end for lidt

Vær solidarisk i din booking generelt

Book kun de hold, du har brug for

Undgå late cancels og udeblivelser

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Hold afstand efter retningslinjerne

Sygdomssymptomer? Bliv hjemme!

Medbring egen måtte

Måtte i YO? Afhent efter aftale


HVAD GØR VI I YO? 

Sørger for god energi!

Overholder alle retningslinjer

Skaber flows egnet til udendørs

Justerer plan efter behov

Laver særlige events i perioden

Holder afstand

Live-streaming Aarhus: YouTube

Live-streaming Copenhagen: Facebook

Udstyr yoga – medbring gerne tæppe mm.

Udstyr styrke- medbring gerne håndvægte mm.

Udstyr Barre – medbring gerne håndvægte mm.

Mamma hold- baby i barnevogn eller bæresele

Regnvejr=aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Studioerne? Lukkede for medlemmer


Our classes will start again from May 11th under the circumstances possible. Therefore it will be an outdoor class schedule on great locations in both Aarhus & Copenhagen. We will share all info on what, how and where the following days both here, in newsletters and on Social Media. So stay tuned there, so you dont miss any important information!

Thank you for staying & supporting and we are so excited, that we can now start meeting and moving together again.

Love from YO

YO AARHUS APRIL 20

Kæreste YO medlem

Her en lille update fra os i YO til alle jer fantastiske og støttende medlemmer i denne svære tid.
Sikke en måned det snart har været.

Jeg, Malene, var netop landet fra en skøn ferie tirsdag aften, hvor pressemødet om nedlukningen af Danmark blev sendt onsdag- dagen efter. Rundt på gulvet af jetlag, skulle jeg derfor sammen med Emilie træffe den sværeste beslutning i YO’s historie sent onsdag aften. YO skulle lukke ned på ubestemt tid. Alt var ude af vores hænder- alt er fortsat ude af vores hænder og ingen ved, hvad morgendagen bringer.


MOVE ONLINE

Heldigvis har vi mærket en af vores styrker i YO meget klart fra førstedagen- nemlig at vi er enormt omstillingsparate og vant til en naturlig organisk konstant bevægelse i studioet, blandt undervisere og blandt medlemmer. Vi søsatte MOVE ONLINE efter få dage- et online univers, hvor alle I fortsat kan bevæge jer sammen med alle os i YO. Vi LIVE-STREAMER dagligt klasser, som alle kan se og være med på gennem vores nyetablerede YouTube Kanal, helt gratis og super simpelt. Ja hvem ville have gættet, at vi ville blive YouTubere indenfor få dage? Derudover har vi alle dage siden nedlukning optaget videoer med alle de undervisere, som har lyst til at være med. Dagligt lægger vi en ny video op, og forsøger så vidt det er muligt, at tilbyde hele YO’s brede bevægelses-spektrum.
Vi gør altså alt, hvad vi kan, for at I derude stadig kan mærke YO. At I fortsat kan få den daglige bevægelse med YO- blot på en ny og forandret måde. Sidst men ikke mindst, holder vi os undervisere i gang, for der er ingen tvivl om, at den her situation gør os alle usikre.

NUTID OG FREMTID

Men hvad nu? Jeg tror vi alle tager en dag af gangen. Vi i YO afventer med spænding og angst, med meget blandede følelser, regeringens næste udmelding. For hvornår får vi lov til langsomt at genåbne? Og hvordan? Som I næsten kan gætte, så ved vi ikke mere end jer. Vi håber bare af alle vores bankende hjerter, at det bliver snart. Indtil da, vil vi fortsætte alt det, som vi gør- og vi vil hele tiden forsøge at tage nye tiltag, lave flere klasser og give jer medlemmer mere YO-værdi, på alle tænkelige måder.

For der er ingen tvivl om, at YO lider lige nu. I er heldigvis fortsat en god flok, som holder fast i YO. Mange af jer, kan ikke bære tanken om, at der ikke vil være et YO på den anden siden af den her krise. Vi bliver meget rørte af det- for lige nu er I de eneste, der puster liv i YO. Hjælpepakkerne hjælper ikke os- desværre. Og vi er ikke de eneste blandt selvstændige og virksomheder, store som små, der mærker, hvordan hjælpepakkerne rammer skævt. De store faste omkostninger ruller videre, så det er klart, at hvis YO skal overleve det her, så er der nødt til fortsat at være en smule omsætning. Den falder dag for dag, som vi får mails om bero og udmeldinger, så alt er usikkert. Kun tiden vil vise, om YO består.

Det eneste vi ved er, at vi vil gøre alt! Og at vi fortsat har JER, til at holde YO i live. Derfor rækker vi igen ud- vi ber jer om at afvente situationen og fortsat støtte YO så længe, i overhovedet kan finde plads i jeres økonomi til det. Det betyder alt. Og det er sagt fra hjertet. Ærligt, sårbart og nøgent. Fordi vi ikke kan bære tanken om, at vi ikke længere kan tage ned i YO, om nogle måneder. Fordi det et vores livsværk, der er i fare. Vi er, som så mange andre passionererede og seje iværksættere derude, der har kæmpet i årevis for at få deres drøm op at stå, dybt afhængige af jer. Ellers smuldrer alt under os. Det er desværre et faktum.
Samtidig er det selvfølgelig vigtigt for os at understrege, at vi godt er klar over, at mange af jer derude også mærker krisen. Og vores forståelse er også hos jer, der ikke kan fortsætte i YO. Det skal I vide. Vi skal alle passe på hinanden og os selv, sammen, i denne uvirkelige verden, vi pludselige står midt i.


STAY IN TOUCH

Til slut vil vi igen understrege, hvor vildt det er at mærke, hvor megen støtte og kærlighed, som vi mærker fra jer derude. Af hjertet tak for jer. Jeres beskeder, emails og tanker betyder alt for os. Og husk, at vi er lige her! Hvis I har gode ideer, tanker eller spørgsmål, som I vil dele, så send os en mail på info@yostudios.dk eller infokbh@yostudios.dk
Vi lover jer, at så snart vi må åbne igen, så gør vi det. Det bliver måske til en start i et lidt forandret YO, fordi der fortsat vil være tiltag og retningslinjer, der vil tvinge os til at agere anderledes blandt andre, end vi er vant til. Det bliver svært- særligt i et sted som YO, hvor nærvær og varme betyder alt. Men lad os skabe det nærvær sammen, på nye måder. Det er vi helt sikre på godt kan lade sig gøre!
De største kram og de varmeste tanker.
Malene, Emilie og resten af team YO

YO AARHUS MARTS 20

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Når nu regnen virker endeløs udendørs, forsøger vi alt vores bedste på, at humøret holdes højt inde i vores YO. Bevægelse gør underværker, og vi håber, at I også bruger YO i denne lidt halv grå periode på en måde, som lader jer op og gør jeg godt. 


NYT STUDIO

Vi glæder os så meget til vores store åbningsfest, Lørdag d- 4 april kl. 11-16. I kan læse meget mere om arrangementet og se, hvad der kommer til at ske på dagen her: https://www.facebook.com/events/286409452319429/


UNDERVISERE

Vi har i februar budt Mette L. Velkommen, og hun har bare fået sådan en god start takket være alle jer. Tak for at tage godt i mod hende! Mette bringer en del nye kompetencer og viden til vores studio, og det er bare så fedt at have endnu en skøn og erfaren underviser i vores team.

Fra nu af, kan vi også byde velkommen til endnu en underviser på planen. Kira A. er en god gammel danseveninde til Malene, og er et sprudlende energibundt, som til en start skal have et par skønne dansetimer ugentligt. Kira har oceaner af erfaring indenfor dans og undervisning, så det er virkelig også en gave for os, at hun starter. Den ene time er Contemporary Street Dance Fusion- en time for alle danseglade hoveder, der samler alt lækkert fra både Street- og den moderne danseverden. Vi får også endelig et helt ægte Street Dance hold på (Hip Hop), som Kira har et bankende hjerte for. Street Dance er også for alle, så kom endelig afsted og dans dig glad til lækkert musik. 
I starten af marts rejser Isabella desværre væk for en længere periode. Hun skal på eventyr i Asien, og det er uvist, hvornår hun igen er tilbage i YO, men tilbage, skal hun nok komme. Heldigvis vender Kathrine B. tilbage, og vil være at finde på planen fra 20 marts. Vi savner og vi glædes hele tiden. Sådan er det at være i konstant bevægelse.

SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark. 

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag. 

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard mid i Marselisborgskoven. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter. 

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program, for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interesant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan. 


EVENTS

Lørdag d. 21 marts afholder Miriam S. et Roll & Release event i Aarhus. Læs meget mere om det på hjemmesiden, https://www.yostudios.dk/workshops-events-yo/, hvor du også booker. I skrivende stund er der allerede afsat halvdelen af pladserne, så du skal ikke tænke for længe, hvis du skal være med til denne release fest.
Janni D. har endeligt også besluttet at afholde det første Ayurveda event i studioet, hvilket vi bare glæder os så meget til. Det bliver søndag d. 19 april.  Jannis hjerte banker for mange ting- og helt særligt for hverdagsbalance og til det bruger hun både ayurveda, yoga og mange andre ting, som hun vil dele til jer, på denne skønne workshop. Find ligeledes info og book din plads her https://www.yostudios.dk/workshops-events-yo/.

NYE REGLER FOR BERO

Vi oplever, at mange benytter bero så flittigt, at arbejdsmængden vokser og vokser hos os, hvad det angår. Derfor har vi besluttet, at der fra dags dato nu gælder følgende regel for bero: 

Man kan sætte i bero maks 2 gange årligt, og hver af minimum 1 og maksimum 3 måneders varighed. Altså kun to gange årligt fra dags dato. 


KOM TIL TIDEN

Bare fordi. Vi har talt meget i teamet om, at det bare er øv, når medlemmer ikke kommer til tiden. Det forstyrrer alle i rummet. Så kom til tiden- og vær ok med, at du kan risikere at blive afvist i døren, hvis du kommer for sent. Det er af hensyn til alle. 


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle. 

Hav en forrygende marts måned og start på foråret! 

Kærlighed fra team YO 

YO AARHUS FEBRUAR 20

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Vi har fået skudt år 2020 igang i YO, og vi nyder alle godt af de dejlige timers bevægelse, der er i studioet hver eneste dag. Tak for jer og jeres gode energi!


NYT STUDIO

Endelig kan vi offentlige gøre en kæmpe nyhed, som vi har har arbejdet på gennem det sidste år. YO STUDIOS åbner til april det 3. studio. YO STUDIOS i Carlsbergbyen, København. Vi er ellevilde, smadder spændte og også helt vildt nervøse!

Men vi ved, at med alt den vidunderlige, smittende YO-energi, som er alle vegne, kan det kun blive godt. Vi håber på jeres støtte og opbakning, både hvad angår udbredelse af nyheden og til vores store åbningsfest, Lørdag d- 4 april kl. 11-16.


NYE HOLD

Vi har fået nogle skønne nye hold på planen her i det nye år. Isabella er ‘tilbage’ med kampsport, Martial Arts. Janni og Maria har fået hver deres restorative time, Miriam med Mobility flow og Ditte S. med Movement flow. Nanna F tilbyder nu tåspids træning i forbindelse med ballet timerne, Malene starter op med Barre Mat Work og Mette L, som starter den kommende uge, vil tilbyde Core & Stability samt endnu mere TRX og HIIT bevægelse. På Mamma-fronten har vi nu Mamma Yoga med Karina, Mamma Yoga og Core fusion med Julie O og snart kommer den nye underviser Mette på med endnu flere Mamma Fit- og Barsels timer.


UNDERVISERE

Vi er et organisk og bevægende team, og det vil nok aldrig stoppe. Vi har med vemod sagt farvel til Lotte B, som skulle nye veje. Louise P. træder heldigvis til med en skønne pilates timer. Lisbet holder lige nu en længere pause. Det er uvist hvor lang tid, den vil vare, men vi håber på jeres forståelse. Kathrine er draget mod eventyr på Bali, men vender stærkt tilbage i foråret.  Nikita, vores nye yogaunderviser, har fået den bedste start. Tak for, at I har taget så godt imod hende. Karina M. er startet op ligeledes med yoga og Mamma hold. Og så glæder vi os til at Mette L. fra næste uge starter op både med yoga, styrke hold samt Mamma hold.


SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark.

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag.

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard midt i Marselisborgskoven i Aarhus. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter.

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interessant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan.

Find mere info og tilmelding på hjemmesiden under events.


KOM TIL TIDEN

Bare fordi. Vi har talt meget i teamet om, at det bare er øv, når medlemmer ikke kommer til tiden. Det forstyrrer alle i rummet. Så kom til tiden- og vær ok med, at du kan risikere at blive afvist i døren, hvis du kommer for sent. Det er af hensyn til alle.


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle.

Glædelig Februar og vi ses på måtten til masser af bevægelse.

Kærlighed fra team YO

 

YO AARHUS JANUAR 20

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Det er lige om lidt at året rundes – nytårsaften kommer om lidt og vi klikker en tand mere på hjulet og skal på den anden side til at forholde os til 2020. Vi vil i den forbindelse gerne sige tak til alle jer der var sammen med os i YO i 2019 og gjorde det helt fantastisk. Lad os gøre det igen i 2020 og sammen byde alle de nye der måtte komme til velkommen i vores dejlige familie i YO.

Kom stadig glad de næste par dage i studiet og træn med os – vi har timer på planen til og med den 31/12 hvor YO lukker året i bevægelse og holder fri den 1 januar.


NY HOLDPLAN

Når 2020 skyder igang ligger vi også ud i YO med en ny holdplan – vi har modtaget mange dejlige feedback og forslag – tusinde tak og bliv endelig ved med det. Vi er stolte af vores nye holdplan – en masse hold til jer og vores undervisere. Vi ved det er en umulighed at gøre alle lykkelige altid, men vi gør vores allerbedste og håber i vil tage imod vores nye holdplan med et åbent hjerte og sind.


UNDERVISERE

Vi har også både nye og gamle navne på planen til jer i YO fra januar samt navne der for en tid ikke vil være at finde på planen.

Julie O’Neill er tilbage fra barsel – så vidunderligt og tænkt hvor hurtigt et år kan gå. Julie er så klar til at tage sig kærligt af jer allerede fra midt januar.

Kathrine vil være at finde på planen i starten af januar – men efter det tager hun afsted på rejse og udforsker lidt mere yoga inden hun kommer fuld af mere yoga og rejseoplevelser tilbage til dig engang hen i foråret.

Vi får et par nye ansigter til YO i løbet af januar. Vi glæder os til at de skal være en del af YO og vi byder dem alle velkommen.

Allerede nu vil du kunne se både Nikita Lindholm og Karina Morsing på planen til bookning. Karina vil være at finde på Mamma Hold og Nikita vil være at finde på Soft Vinyasa, Vinyasa og Hatha.


FREMMØDE TIL HOLD

Vi har et lille nytårsønske til alle lige her – kom endelig 5 minutter før timestart i hele 2020. Alle bliver glade og det skaber skøn ro for både undervisere og alle jer.


Husk sødeste medlemmer i YO Aarhus – det er jer der er grunden til at YO findes – det er jer der er grunden til at vi alle i YO elsker at undervise – det er alle jer vi kommer for.

Vi er så taknemmelige for at i træner med os i YO og får det hele til at give mening. Alle os i YO ønsker jer den dejligste Nytårsaften og det bedste hop ind i 2020.

Tak for alle jer og rigtig godt nytår!

YO

YO AARHUS DECEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Bladene er faldet af træerne og ligger lige der i regnen og klumper sammen. Det er svært at vide hvornår det er morgen og hvornår det er ved at være aften igen – naturen, mørket og vintertiden gør det svært at skelne.

Men der er masser af lys derude – Aarhus har tændt alt det lys den kunne for at vi kan finde vej til julen i slutningen af december som starter lige i dag. Byen fyldes nu af festlige mennesker til julefrokost, folk der køber gaver og mødes til gløgg og hygge. Den Gamle By og Tivoli byder os velkommen indenfor til både skæg, ballade og historie. Alt er godt – december er her og vi kan stille og roligt runde året af – en dag af gangen. Glædelig 1. søndag i advent kære YO medlemmer!

Stop op og drik noget gløgg, tag til Advents Event med Ditte i dag, flet lidt julehjerter, bag småkager eller tænd et lys for én eller flere du holder af. Hver dag i december vil vi i YO prøve at minde hinanden om hvad julen og december egentlig går ud på og har tradition for at rumme.

Lad os gå en vidunderlig tid i møde og åbne dagens låge til dejlig bevægelse – sammen!


JUL OG NYTÅR I YO

selvom julen står for døren har vi masser af timer på holdplanen. Hele december og mellem jul og nytår. Helt indtil den 23 dec. byder vi på godter og god træning.

Nytårsaftens dag 31 dec. lukker Mama Lis året af med 90 min. med Power Marathon efterfulgt af 90 min. Nytårs Yin helt nede i måtten  – inden vi så kan sige goddag til 2020.

Vi byder også på en masse events i december – kræs til jer medlemmer. Vi har Advents Events alle fire søndage i advent – der er stadig få pladser tilbage – så giv dig selv en adventsgave og book en plads – eller giv den som gave til en du holder af. Du finder alle vores events HER!

01.12: FREE YOUR YOGA

m. Ditte Svarre

Lad os fejre begyndelsen af december måned ved at sende en masse jule-kærlighed til vores magiske kroppe. Giv dig selv gaven at opdage frihed i din yogapraksis. Medbring din nysgerrighed og udforsk din bevægelighed. Ved at nærme os yoga fra en moderne vinkel vil vi måske finde lidt
mere frihed i vores bevægelser.

I stedet for at føre vores kroppe ind i stillingerne vil vi føre stillingerne ind i kroppen. Lad os udnytte tyngdekraften og bevæge os med den. Vi vil bruge tid på at pleje vores indre barn, lege, grine, flowe og hjælpe hinanden med at udforske vores mobilitet, styrke og flydeevne. Eventet afrundes med dyb afslapning, så vi virkelig kan mærke kroppen og al dens skønhed. Join mig i en fejring af vores magiske kroppe d. 1. december.

08.12: CAVE CHRISTMAS ADVENT EVENT

m. Maria Daus

Kom ind i varmen – Lad os gå i hi, bygge hule og samle næring under det varme tæppe, finde ind til os selv og give os selv tid og fred for bedre at kunne byde juletravlheden velkommen. Jeg vil indlede med en blid, rolig og reflekterende bevægelses sekvens i takt med åndedrættet blot for at løsne og afstemme kroppen inden den endeligt kan falde til ro.
Herefter sparer vi på den fysiske og mentale energi ved at gå i dvale, for at give vores krop og sind fuldstændig ro og afspænding gennem afslappende restorative stillinger.

Her i din hule vil dit sind, dine muskler, celler og kredsløb få de bedste forudsætninger for at åbne, opnå flow og fornyelse samtidig med, at dit parasympatiske nervesystem nurses. Restorative stillinger er passive siddende og primært liggende stillinger støttet af puder og bløde props samtidig med at du svøbes i tæpper. Du vil blive ledt mod fordybelse og opdagelse i dig selv, og jeg vil undervejs oplæse enkelte tekster og citater til refleksion. Du vil få tid til langsomt at vågne og grounde hvorefter du vil føle dig mere årvågen og nærværende, klar til at gå julemåneden i møde. Vær iført lunt tøj og medbring et tyndere bredt tørklæde og evt. et par sokker.

15.12: LIVE VINYASA & GAI+LISVA ADVENT EVENTS

m. Miriam Swartz

Stilhed i støjens tid. Hiv stikket ud et par timer midt i ræs, gaveshopping og travlhed. Forkæl dig selv med en rolig, varm og groundende yoga time guidet af Miriam Swartz.

I den sidste halvdel af timen, vil LIVEVINYASA, et live yoga band, spille skøn, rolig musik. Her vil vi overgive os til musik og stillinger i en vidunderlig treenighed, for til sidst at give efter for en lang guidet musikalsk meditation.

GAI+LISVA vil under eventet præsentere deres helt nye yogakollektion produceret af genbrugt polyester,  som ekslusivt den dag kan købes med 25% rabat og sørge for goodiebags til alle deltagende.

22.12: SOUND HEALING ADVENT EVENT

m.  Isabella Westh & Nanna Hoffman

Mød op til den vigtigste julegave – den til dig selv. Lad åndedræt, meditation, mantra og sound healing lede vejen til en rolig jul, som du sjældent har oplevet det før. Tag en pause fra juleræset og fordyb dig selv i en beroligende indre praksis.

Du behøver ikke en yogamåtte til dette event. Vi hygger med tæpper og puder på gulvet. Vi glæder os til at se dig!

29.12: COMING HOME EVENT

m. Ditte Svarre & Kathrine Bülow

Julen er en tid hvor vi giver meget til andre. Hvorfor ikke også give til os selv? Lad os sammen tage tid til at mærke efter, grounde og finde hjem til os selv. Vi vil fokusere på at udvise nærvær og venlighed over for os selv.

Hvilket bedre tidspunkt at starte på dette end ved begyndelsen på et nyt årti. Ved brug af meditationsteknikker og intuitivt flow vil vi dykke dybt ind og finde nærvær i vores egen krop. Vi vil starte med en meditation og ud fra denne fortsætte med lukkede øjne, mens vi bevæger os indefra og ud. Fra vores intuition og hjerte helt ud i fingerspidserne.

Vi vil slutte af med yin-manér og en dyb meditation i Shavasana. Alle er velkommen og vi glæder os mere end vi kan beskrive, til dette nytårsevent.

Hver weekend vil vi hygge lidt ekstra om jer og byde på en pebernød eller to. Vi har altid te på kanden og byder dig velkommen til en stund på bænken i fred og ro fra travlheden ude i den store verden. I YO vil vi ynde stilheden, roen og nærværet hele december måned – hver dag – hele dagen!


FREMMØDE OG TIMESTART

I kan også være med til at bidrage til denne ro i YO – i gør det hver dag ved at komme og træne. Men når i så kommer vil det være rigtig dejligt at i også kom før timestart. På den måde kan vi alle finde ro på alle timer – også dig – og få det meste ud af tiden sammen.

Og når du så har haft din dejlige time – så husk at der kan være andre der ligger i shavasana eller mediterer som du gjorde for et øjeblik siden – lad endelig roen fortsætte med dig udi gangen hvor små stemmer ofte pludselig bliver store.


NY HOLDPLAN

Så er vi jo også lige midt i planlægning af næste sæson – holdplan for året indtil sommer. Så hvis du skulle have ønsker til det nye år – så send endelig en mail til Malene på info@yostudios.dk


ÅRETS JULEGAVE 2019

YO STUDIOS x ØST FOR PARADIS

Giv en ganske særlig, helt magisk gave til en, som du har kær dette år. Bevægelse og filmmagi. Lykkerus og mystik. Oplevelser og lærdom. Kunst og kultur. Mental og fysisk forkælelse. Yoga i paradis.

2 x billetter til Aarhus´ allerskønneste biograf Øst for Paradis.

1 måneds ubegrænset bevægelse i Aarhus, YO STUDIOS

YO medlemspris
Kun 249 dkk

Værdi 597 dkk

Gavekort leveres i fint æske, lige til at lægge under træet.

Fra næste uge kan du købe ÅRETS JULEGAVE på www.yowear.dk

Så hold godt øje derinde og på vores social media-platforme. Vi giver lyd, når du kan købe årets julegave til dine kære.


Du sødeste YO menneske – vi vil gerne takke lige præcis dig for at komme og træne med os gang på gang, takke dig for at være en del af noget større, takke dig for at være den du er og at du er med til at gøre YO til et genialt sted at være.

YO ønsker dig og dine en helt igennem dejlig december fyldt med stunder af varme og godhed. Vi ønsker dig en skøn juletid hvor end du skal være og ønsker dig en fantastisk rejse ind i 2020.

Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår

YO

YO AARHUS NOVEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Nu kan november simpelthen bare komme an!

Vi er klar til vintertid, efterår og vinter i et sammensurium. Vi ligger og vipper i livet mellem efterår og vinter – livet og naturen udenfor spiller os et pus. Den ene dag er der mørke og himlen er tung og grå – den anden dag er der det smukkeste lys og himlen er højere end nogensinde. Nyd det hele – farver, luften, lyset men også hyggen når du skal indenfor og lave træning hos os i YO!

Vi elsker når du kommer forbi og træner med os. Måske bruger du november på en anden træning end du plejer – måske tager du en instruktør du aldrig før har prøvet. Måske er det i november du skal til et event i YO eller købe dig din helt egen YO holdtrøje. Men det kunne også være du bare har brug for det du plejer og nyde, at det giver dig ro og plads til de andre ting som forandrer sig i et konstant flow udenfor YO. Hvem ved.

Det kunne også være i november du planlagde at dele en kop te med nogen du ikke kender i YO eller måske inviterer du en ven med i YO. Der er så mange muligheder i YO og ved du hvad? Det er alt sammen på grund af alle jer fantastiske medlemmer.

TAK!


HOLDPLAN

Vores studie i Aarhus er fuld af liv, nye ansigter og masser af træning – det er så skønt. Vi er top glade for vores holdplan og kan mærke der er positiv reaktion fra jer – tak for det. Det er altid en stor opgave at gøre alle glade med holdplanen og tilfredse med tider – men husk vi gør altid vores aller bedste.

Allerede nu tænker vi ind i det nye år og ind i en ny holdplan. Så hvis du har ønsker og ideer – så endelig skriv en mail til Malene på info@yostudios.dk. Jeres info er så værdifuld.


FREMMØDE OG AFMELDING PÅ HOLD

Vi har rigtig meget run på vores og jeres timer – det er simpelthen vidunderligt! Så mange tak fordi i kommer og træner, det er så godt.

Vi gør hvad vi kan for altid at finde plads til hinanden. Ind imellem har vi en håndfuld der ikke møder op til timerne – vær endelig nogle superstars at framelde din plads på holdet hvis du ved du ikke kan møde op af en eller anden årsag. Også selvom du opdager det indenfor de sidste tre timer før holdstart, det giver lidt luft til andre der gerne vil på timen. Lad os hjælpe hinanden med denne skønne kultur.


UNDERVISERE

I november er der stadig lidt ændringer i vores holdplan – sørg for at tjekke også små ændringer.

Nanna H er stadig hos os. Ditte Svarre er retur fra Bali sidst i november. Sarah er først tilbage i midten af december. Helle tager på en tre ugers tur til østen nu og bliver dejlig brun som Ditte. Nogle har eksamen. Vi har events og besøg udefra.

Og så skal vi huske at byde velkommen til Marie som tager sig vidunderligt af de gravide i et dejligt flow og en skøn blanding af både yoga og pilates.

Og vi skal byde velkommen til super skønne Eliza og hendes afrikanske danserytmer – husk at prøv det!


WORKSHOPS & EVENTS

16.11: HUNKØN * YO STUDIOS event. Dejlig yin yoga med toner af DJ FEDTY. Snacks og det nye tøj fra HUNKØN.

Alle opslag hænger på opslagstavlen i studiet og kan findes til booking på hjemmesiden LIGE HER! Hold dig endelig til hvis du ønsker en plads på en af disse skønne events – så du får lige den plads du ønsker.


YO ADVENTSKALENDER

Vi skal forkæle os selv og hinanden denne december. Derfor har vi lavet en skøn adventskalender, så Du hver søndag i December, kan komme til et særligt event, med et særligt tema. Herunder kan du se de forskellige, og allerede nu kan du booke din plads.

Der er kun 25 pladser på hvert event, så vent ikke for længe, med at købe din helt egen dejlige adventsgave!

FREE YOUR YOGA – 1. ADVENT / Ditte Svarre

Lad os fejre begyndelsen af december måned ved at sende en masse jule-kærlighed til vores magiske kroppe. Giv dig selv gaven at opdage frihed i din yogapraksis. Medbring din nysgerrighed og udforsk din bevægelighed. Ved at nærme os yoga fra en moderne vinkel vil vi måske finde lidt
mere frihed i vores bevægelser.

I stedet for at føre vores kroppe ind i stillingerne vil vi føre stillingerne ind i kroppen. Lad os udnytte tyngdekraften og bevæge os med den. Vi vil bruge tid på at pleje vores indre barn, lege, grine, flowe og hjælpe hinanden med at udforske vores mobilitet, styrke og flydeevne. Eventet afrundes med dyb afslapning, så vi virkelig kan mærke kroppen og al dens skønhed. Join mig i en fejring af vores magiske kroppe d. 1. december.

CAVE CHRISTMAS – 2. ADVENT / Maria Daus Steffensen

Kom ind i varmen – Lad os gå i hi, bygge hule og samle næring under det varme tæppe, finde ind til os selv og give os selv tid og fred for bedre at kunne byde juletravlheden velkommen.

Jeg vil indlede med en blid, rolig og reflekterende bevægelses sekvens i takt med åndedrættet blot for at løsne og afstemme kroppen inden den endeligt kan falde til ro. Herefter sparer vi på den fysiske og mentale energi ved at gå i dvale, for at give vores krop og sind fuldstændig ro og afspænding gennem afslappende restorative stillinger.

Her i din hule vil dit sind, dine muskler, celler og kredsløb få de bedste forudsætninger for at åbne, opnå flow og fornyelse samtidig med, at dit parasympatiske nervesystem nurses. Restorative stillinger er passive siddende og primært liggende stillinger støttet af puder og bløde props samtidig med at du svøbes i tæpper.

Du vil blive ledt mod fordybelse og opdagelse i dig selv, og jeg vil undervejs oplæse enkelte tekster og citater til refleksion.

LIVE VINYASA EVENT – 3. ADVENT / Miriam Swartz

Stilhed i støjens tid. Hiv stikket ud et par timer midt i ræs, gaveshopping og travlhed. Forkæl dig selv med en rolig, varm og groundende yoga time guidet af Miriam Swartz.

I den sidste halvdel af timen, vil LIVEVINYASA, et live yoga band, spille skøn, rolig musik. Her vil vi overgive os til musik og stillinger i en vidunderlig treenighed, for til sidst at give efter for en lang guidet musikalsk meditation.

GAI+LISVA vil under eventet præsentere deres helt nye yogakollektion og sørge for goodiebags til alle deltagende.

SOUND HEALING EVENT – 4. ADVENT / Isabella West & Nanna Hofman

Mød op til den vigtigste julegave – den til dig selv. Lad åndedræt, meditation, mantra og sound healing lede vejen til en rolig jul, som du sjældent har oplevet det før. Tag en pause fra juleræset og fordyb dig selv i en beroligende indre praksis.

Du behøver ikke en yogamåtte til dette event. Vi hygger med tæpper og puder på gulvet.

COMING HOME NYTÅRS EVENT / Kathrine Bülow & Ditte Svarre

Julen er en tid hvor vi giver meget til andre. Hvorfor ikke også give til os selv? Lad os sammen tage tid til at mærke efter, grounde og finde hjem til os selv. Vi vil fokusere på at udvise nærvær og venlighed over for os selv.

Hvilket bedre tidspunkt at starte på dette end ved begyndelsen på et nyt årti. Ved brug af meditationsteknikker og intuitivt flow vil vi dykke dybt ind og finde nærvær i vores egen krop.Vi vil starte med en meditation og udfra denne fortsætte med lukkede øjne, mens vi bevæger os indefra og ud. Fra vores intuition og hjerte helt ud i fingerspidserne.

Vi vil slutte af med yin-manér og en dyb meditation i Savasana. Alle er velkommen og vi glæder os mere end vi kan beskrive, til dette nytårsevent.

Vi glæder os så meget til en vidunderlig december måned i YO sammen med jer.

ÅRETS JULEGAVE 2019

YO STUDIOS x ØST FOR PARADIS

Giv en ganske særlig, helt magisk gave til en, som du har kær dette år. Bevægelse og filmmagi. Lykkerus og mystik. Oplevelser og lærdom. Kunst og kultur. Mental og fysisk forkælelse. Yoga i paradis.

2 x billetter til Aarhus´ allerskønneste biograf Øst for Paradis.

1 måneds ubegrænset bevægelse i Aarhus, YO STUDIOS

Værdi 597 dkk
YO medlemspris
Kun 249 dkk

Gavekort leveres i fint æske, lige til at lægge under træet.

Fra næste uge kan du købe ÅRETS JULEGAVE på www.yowear.dk

Så hold godt øje derinde og på vores social media-platforme. Vi giver lyd, når du kan købe årets julegave til dine kære.


I næste måned er det december og alt kommer til at summe af jul og hygge – også i YO. Dagene er blevet lidt kortere og solen dykker lidt lavere. Husk at give dig selv lov til at nyde de forandringer der er i vejret, giv plads til fordybelse og tid til nærvær og hygge i hele november.

Vi hygger og plejer dig så godt vi kan når du er sammen med os i YO.

November hilsner fra os i YO!

YO AARHUS OKTOBER 19

Kæreste YO medlemmer I Århus.

Efteråret er her nu i Århus – naturen er fyldt med de smukkeste farver i en kæmpe vifte. Vi har de skønneste skove der omfavner vores by – så endelig tag en tur ud, kram et træ, spark lidt til bladene eller find kastanjer og lev dine barnedrømme ud!

Vi skriver oktober og solen ligger sig lidt lavere, mørket og lidt køligere temperaturer sniger sig ind på os. Hver årstid har sin dejlige charme. Oktober indeholder en efterårsferie i uge 42. Rigtig mange børnefamilier tager på tur og nyder verden en sidste gang inden vinter banker på.Til dem  der rejser, ønsker vi en dejlig tur. Til jer der er herhjemme vil der være dejligt med timer på planen, så kom endelig og træn med os både morgen, middag og aften.


GLEMTE SAGER

I YO gør vi alt hvad vi kan for at i skal gå afslappede og gennemtrænede ud af døren – det gør i også.

Men nogen gange er i så afslappede at i misser de ting der er jeres egne – vi har tit ting der bliver ombyttet fordi vi er mange og fordi folket jo har nogle af de samme ting. Det er egentlig ganske harmløst og vi får næsten altid løst situationen, men i den situation hvor der går en jakke ud døren med et sæt nøgler til en hoveddør kl. 21.30 om aftenen – så føles det lidt “træls”. Dejligste medlemmer – husk at tjekke efter at de ting du tager er dine egne!

Nogle gange har i også travlt og glemmer jeres egne ting. Dem gemmer vi for en tid. Det er alt fra shampoo og vandflasker til overtøj og cykelhjelme.

I uge 41 (ugen før efterårsferien) stiller vi det hele frem på bænken i gangen til gennemsyn. Husk at tjekke efter om noget skulle være dit – fredag fjerner vi det og giver det til genbrug.


FREMMØDE OG AFMELDING PÅ HOLD

Vi har rigtig meget run på vores og jeres timer – det er simpelthen vidunderligt! Så mange tak fordi i kommer og træner, det er så godt.

Vi gør hvad vi kan for altid at finde plads til hinanden. Ind imellem har vi en håndfuld der ikke møder op til timerne – vær endelig nogle superstars at framelde din plads på holdet hvis du ved du ikke kan møde op af en eller anden årsag. Også selvom du opdager det indenfor de sidste tre timer før holdstart, det giver lidt luft til andre der gerne vil på timen. Lad os hjælpe hinanden med denne skønne kultur.

Og apropos tid; så skifter vi til vintertid den 27. oktober. Du skal stille dit ur en time tilbage natten mellem den 26. og den 27. oktober. Og husk, denne omgang vinder du en time.


ÆNDRINGER I HOLDPLANEN

Som personale er vi her altid for jer, men nogle gange skal vi jo noget andet i livet – men vi er her!!

Sarah er stadig i Texas og kommer retur i december. Ditte er lige taget til Bali og er retur sidst i November. Nanna H er her for en stund og tager dejlige timer sammen med jer.

Nogle gange sker der også ændringer i holdplanen da vi er så heldige at folk udefra har lyst til at bruge os til firmaevents, polterabend, klubevents eller leje vores smukke lokaler til deres eget event. Vi byder dem velkommen så godt det passer ind for alle.


WORKSHOPS & EVENTS

Og så er der fuld speed på events og workshops!

12-13.10: Nanna H afholder empowerment workshop over 2 dage.

19.10: Efterårsevent med Vinyasa, Restorativ Yoga, Meditation og Åndedræt – ren forkælelse med Miriam Swartz

02.11: Og naturligt en omgang Inversions og Armbalances med teknik, tips og tricks med Miriam Swartz.

Alle opslag hænger på opslagstavlen i studiet og kan findes til booking på hjemmesiden LIGE HER! Hold dig endelig til hvis du ønsker en plads på en af disse skønne events – så du får lige den plads du ønsker.


YO ADVENTSKALENDER

De første 4 søndage i december, vil der være en adventskalender i YO helt specielt planlagt til og for vores skønne medlemmer. Jer. Alt indhold vil bliver offentliggjort i næste nyhedsbrev, start november, så det her er blot en lille teaser.

Hver søndag vil have sin særlige overskrift, sit særlige fokus. Men alle med omdrejningspunkt i, at give hver eneste deltager en helt helt særlig søndag, fyldt med selvforkælelse, kærlighed, opmærksomhed og energi.

Datoerne er 1/12, 8/12, 15/12 og 22/12.
Alle søndage vil eventet ligge kl. 12-14.
Prisen 99 kr. pr. event.

Vi glæder os så meget til den her helt særlige december i YO med den aller skønneste adventskalender. Og du kan jo allerede nu afsætte den dag, hvor du gerne vil give dig selv en ekstra god december gave- nemlig et to-timers forkælelsesevent i YO.


Husk at tage en tur i skoven, til vandet og mærk naturen ændre sig ind i efterårets lune og smukke farver. Og husk også – i er dem der gør YO til det det er og gør vores hverdag helt speciel. Tak for jeres smukke ord der drysser ned over os i hverdagen, tak for jeres tilstedeværelse og dejlige impulsive kram. Tak for Jer!

De varmeste hilsner fra alle os i YO

YO AARHUS SEPTEMBER 19

Kæreste YO medlemmer I Århus.

Livet i Århus er så småt ved at være tilbage fra feriemode. Voksne mennesker er startet på job og de små poder er kommet tilbage til det virkelige liv af skolestart og pasning. Der er stadig lidt varme tilbage derude inden bladene bliver gule, røde, orange og de magiske farver af efterår pibler frem – så husk at nyde det fuldt ud.

På mandag starter de nye unge studerende i Århus – nogle er fra byen og er på hjemmebane – andre er ikke. Husk at vise dem vejen til YO! Til alle jer der er nye i YO – velkommen – vi er så glade fordi i kiggede forbi.

Tak fordi i kommer i YO – det er helt særligt at have en hverdag sammen med jer. Lige meget hvor meget i kommer forbi og træner, så er i med til at gøre YO til det sted det er. Tak fordi i smitter hinanden så skønt i humør og velvære.


EFTERÅRETS HOLDPLAN

Vi skriver september på kalenderen og træder snart ind i efteråret. Den nye holdplan ruller og kører bare derudaf. Vi skaber ændringer til jer så i kan prøve nye timer, instruktører og måske lave nye kombinationer i jeres træningsrytmer.

Nogle gange sker der også ændringer i holdplanen, da vi er så heldige at folk udefra har lyst til at bruge os til firmaevents, polterabend, klubevents eller leje vores smukke lokaler til deres eget event.


UNDERVISERE PÅ REJSE

Selvom vi har lagt en ny holdplan vil der være ændringer henover efteråret.

Sarah er taget til USA for en lang stund, men vender tilbage sidst på året.

Ditte Krøjmand har pakket sine børn og mand sammen og flyttet til München for at få en på opleveren med familien – vi ønsker hende den allerbedste rejse udi livet!

Ditte Svarre rejser til Bali og laver lidt mere yoga – og kommer derefter hjem og giver det til alle jer.

Nanna Hoffman er hjemme fra Bali og vil være tilbage på planen og tage timer henover efteråret.


WORKSHOPS & EVENTS

Og så er der fuld speed på events og workshops!

14.09: Maria Daus holder en dejlig stund med åndedræt og meditation

26/27/28.09: Maude Hirst og Dylan Ayaloo kommer igen til YO Århus og vil være at finde i og omkring Århus

Og så byder vi ind med en perlerække af oplevelser med Miriam Swartz:

Forløb: Handstandclub forløb med Teknik og Drills 14,21,28 september samt 5 oktober

22.09: Mobility & Active Flexibility session

19.10: Efterårsevent med Vinyasa, Restorativ Yoga, Meditation og Åndedræt – ren forkælelse

02.11: Og naturligt en omgang Inversions og Armbalances med teknik, tips og tricks.

Alle opslag hænger på opslagstavlen i studiet og kan findes til booking på hjemmesiden LIGE HER! Hold dig endelig til hvis du ønsker en plads på en af disse skønne events – så du får lige den plads du ønsker.


YO WEAR & MOBILEPAY

Vi kan ikke længere tilbyde køb af vores YO WEAR varer med MobilePay. Alle køb skal gå igennem vores webshop www.yowear.dk, hvor alle varer kan findes. Man kan stadig prøve varerne i studioet og tage dem med derfra, de skal blot være købt igennem webshoppen først.

YO AARHUS AUGUST 19

Kære YO medlem

Århus er stadig lidt i sommerdvale. Byen er stille og folk har overskud og god tid – det er så dejligt. Om lidt summer det med studerende der enten flytter til eller fra vores by. Hjælp endelig dem der er nye med vejen til YO! Dem der rejser fra byen og måske også fra YO – ønsker vi den dejligste rejse udi nye eventyr.

Det er helt igennem vidunderligt i kommer til YO hver dag – glade, friske, smilende og med det dejligste træningshumør – det smitter, så bliv endelig ved med det. We love it! Der har været den go’este energi i YO over sommeren samtidig med en fabelagtig ro – tak for det medlemmer.

Vi i YO håber at du vil nyde resten af sommeren fuldt ud. Nyd de lune lange aftener, fuglenes fløjten og hinandens selskab. Tag roen og freden med ind i efterår og vinter og kom træn med os lige så tit du vil. I skal jo vide, kære medlemmer, hvor glade og super lykkelige vi er over at have alle jer i YO – i gør det helt særligt. Tak for Jer.

Varme sommerhilsner / YO


NY HOLDPLAN

Vi har ramt august måned. Dog er vores undervisere og holdplan stadig lidt i feriemode og vil være det til midt i måneden. Vi starter en ny og skøn holdplan op med godbidder til alle ca. 12 august. En masse velkendte timer – men sandelig også lidt nyt og interessant.


UNDERVISERE PÅ REJSE

Som altid er YO i bevægelse – og det er vores undervisere også. Vi har et par stykker der tager på oplevelser, uddannelser hen over efteråret. Det skaber ikke uro i YO – bare bevægelse i holdplanen.

Sarah skal til en tur til Texas på et praktikophold med sit studie og Ditte Svarre skal nørde yoga på Bali et par måneder. Vi glæder os til, at de vender hjem igen med ny inspiration og energi fra den store verden! Det er så dejligt at vi har undervisere der søger ny viden som de kan pøse på jer når de kommer retur igen.


NY UNDERVISER

Vi skal også byde skønt velkommen til Janni Ide Daugaard. Janni er allerede startet her i juli og haft æren af mange af jer på måtten allerede. Hop endelig på et af hendes hold hvis du ikke har været der endnu.


WORKSHOPS & EVENTS

Om lidt når efteråret går i gang vil vi udbyde lidt forskellige workshops og events. Så hold endelig øje med opslag på medier og i studiet, så du kan få den plads du lige ønsker.


YO COLLECTION 2.0

Den nyeste YO kollektion er nu klar til onlinekøb på www.yowear.dk. Måske du allerede har en YO-trøje? Uanset, bør du se de flotte billeder.. Find kollektionen HER!

 

YO AARHUS JULI 19

Kære YO medlem!

Sommeren er endelig over os! Der er solskin og sommermode på programmet i YO Studios Aarhus. Det betyder lidt færre hold, en holdplan der skifter fra uge til uge og måske en mulighed for dig, til at prøve et nyt hold eller en ny underviser.

Uanset, ønsker vi fra YO en dejlig sommer til jer alle!


HOLDPLAN

Ferien er i fuld gang for mange – også for vores undervisere i YO. Vi holder alle kortere eller længere ferie hen over sommeren, hold derfor øje med holdplanen fra uge til uge. Brug sommerplanen til at prøve et nyt hold eller en ny underviser!

UNDERVISERE

Hen over sommeren har vi igen æren af at have Lauren Self på planen i Aarhus, sørg for at byde hende velkommen!

Vores allesammens Lis har vi sendt på en længere ferie, så hun kan få styr på den fod som ikke rigtig spiller. Vi glæder os til, at hun vender stærkt tilbage til YO og til måtten til August.

EFTERÅRS PLAN

Vi arbejder hårdt på en stærk holdplan til efteråret! Den nye holdplan starter så småt op fra midten af august og kører hurtigt op i gear, så vi kører fuld plan ved udgangen af måneden.

 

YO AARHUS JUNI 2019

Kæreste YO AARHUS medlem,

Eksamenstiden er over Aarhus – vores unge studerende ligger og sidder med hovedet begravet i bøger og læsegrupper. Den lange bænk i gangen summer af diskussioner om fag, indhold, pensum og eksamensopgaver. Vi kan mærke i bruger hinanden og YO i den tid der er presset – og det er så godt! Vi er så glade for at måtte være en del af jeres liv – også her!

Aarhus emmer også af smukke unge konfirmander med friske ansigter og lys i øjnene. Og om lidt fyldes byen med røde, blå og sorte huer på hovedet af de nyklækkede studenter der kører byen tynd i truttende og udsmykkede vogne. Vi hylder dem alle i YO.

Om lidt peak’er det hele og så kommer der sommer-ro. Bålet tændes ved stranden til Skt. Hans og stemmerne glider ud over Aarhus bugten mens øjnene ruller ned over Midsommersangen. Vi er i Juni og der er stadig en hel måned med fuld holdplan inden YO også lister lidt på sommerferie – så hold dig ikke tilbage – kom glad og frisk og træn både morgen, middag og aften.

Og så! – gå i sommer mode. Stå op med solen, tag en lur i skyggen, spis is, gå tur i det grønne, tag på ferie og kom hjem igen, hop i bølgen blå, kig på sommerfugle….. kom træn med os i YO……..gør lige det der gør dig glad!

Tak for alle Jer!


HOLDPLAN

Sommeren er lige udenfor døren – måske er vejret med os – måske ikke hver dag, men kalenderen og holdplanen hos YO skriver i hvert fald sommer. Det betyder, at der er nogen der skal holde ferie i kortere eller længere tid og så vil holdplanen også holde en slags sommerferie. Vi stopper ikke og holder ikke lukket, men vi kører på et lidt lavere blus henover sommeren.

Sommer holdplanen vil løbe fra 1 juli og indtil vi starter ny holdplan op den 12 august. MEN – der er jo en masse hold at tage inden du rammer 1 juli – hele juni er spækket med godbidder til dig og de andre i YO. HUSK! – at tjekke holdplanen løbende så du kan se ændringer og være klar til sommerplan og sommertræning.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg kigge på det og så vil vi sammen gøre YO til det aller’ bedste sted at være – hele tiden.


YOWEAR.DK

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig?! Du kan kigge rundt på hjemmesiden, men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke er i Aarhus. Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en holdtrøje!


MOBILEPAY

Vi er så glade for, at i handler i vores fysiske YOWEAR shops! For at kunne holde vores YOWEAR up to date hele tiden, så der ikke sker dobbeltsalg – er det rigtig vigtigt for os, at i huske at skrive MÆRKE / STYLENAVN / FARVE / STØRRELSE i kommentarfeltet når i handler på mobile pay. Det står alt sammen på taggen på tøjet – og skulle den mangle, så få endelig hjælp af en af os.


MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.

Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden. Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads i gangen eller i VIP rummet. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre denne kontrakt til din account.


GLEMTE SAGER

Glemmer du noget i YO – gemmer vi det for dig i vores glemmekasse på depotet. På depotet er der kun adgang for personalet, men tag fat i en af os i studiet hvis du har glemt noget og vi kigger efter det for dig. Du kan også skrive til Lisbet på lis@yostudios.dk og spørge efter det. Dog gemmer vi ikke for evigt. I første uge af Juli / uge 27 / 1-7 juli rydder vi op i glemte sager. Vi stiller kassen med sager i gangen – så kig forbi den og se om du skulle have glemt noget en dag. Derefter bliver det givet til genbrug.


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse, måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske!

YO AARHUS MAJ 2019

Kære YO AARHUS medlem,

Så er Århus vågnet fra vinterdvalen. Bøgen er for længst sprunget ud og skoven er frisk og grøn. Lyset og de lange dage er her allerede og de bliver lidt længere endnu – nyd det! Mennesker pibler ud fra deres huse og lejligheder for at nyde vejret og hinandens selskab under åben himmel  – det er så vidunderligt. Havnebadet har været i brug, der er blevet spist is allerede i påskevarmen og SPOT Festival starter i morgen – alt er godt. Glædeligt lys over Aarhus!

Tak for det i alle bringer ind i YO hver eneste dag – smil, kram, interesse i hinanden, omsorg for hverandre, sved, god energi og jeres fabelagtige dejlige tilgang til YO – det er derfor det er helt unikt at komme, være, træne og undervise i YO. Mmmmmm – så rart! Altid velkommen til nye ansigter i YO – det er vidunderligt med jer nye ansigter der dukker op i gangen og på måtterne jævnligt. Og lige så dejligt er det, når vi mærker hvor super fantastisk i – der allerede er der – inviterer de nye ind i vores allesammens skønne YO liv. Det er så værdifuldt og helt uundværligt.

Husk lige – midt i alt det du skal huske hele tiden – at stoppe op og nyde det hele oppefra og ned, eller omvendt. Gear ned eller gear op – men lad det være måden du stopper op på og lader tiden stå lidt stille. Kom frisk til de tidlige morgentimer og lad kroppen vågne eller træk den lidt i den anden ende og bevæg din krop med os inden den skal til ro for natten. Vi har det hele – eller bare en kop te.

Tak for jer medlemmer – i er så skønne!


NYT BØRNEHOLD

Vi har længe drømt om at kunne tilbyde hold for børn i YO. Vi har hold for alle. Men bare ikke for børn. Vi har gravide. Vi har barslende mødre. Og så har vi en masse medlemmer, som har større børn, men som vi ikke kan inddrage i YO. Det laver vi om på nu. Det er klart, at det lige har været noget, som vi skulle tænke ordentligt igennem. For nogle af jer, ser måske YO som et fristed, hvor børn måske ikke er noget, man har lyst til at forholde os til. Derfor har vi lagt børneholdene ind der, hvor de vil ramle mindst ind i alle os andre. Nemlig lørdag eftermiddag. Det er vigtigt for os at understrege, at I selvfølgelig skal melde tilbage til os, hvis I har nogle tanker herom, men samtidig minde om, at YO’s DNA er, at bevægelse er for alle. Vi udelukker ikke. Vi åbner op. Så. Børnehold kommer på planen og allerede fra denne måned og vi glæder os helt vildt!

Plan:
Hver lørdag kl. 13:30-14:30 Kreativ dans børn 6-8 år
Lørdag lige uger 14:45-15:30 Kreativ dans børn 3-5 år
Lørdag ulige uger 14:45-15:30 Børne Yoga 3-5 år
Disse hold ligger allerede nu på planen.

Man skal købe separate klippekort til holdene og priserne er:
Prøvetime 0 kr.
5 klip 375 kr.
10 klip 500 kr.

Kreativ dans børn 6-8 år
På dette hold lærer vi den klassiske og moderne danseverden at kende, på en måde hvor trin og teknik går hånd i hånd med improvisation og det at skabe i fælleskab. Vi vil bevæge os en helt masse, både frit og koreograferet. 1 forældre kan være med, men skal side ude på gangen under timen.

Kreativ dans børn 3-5 år
gennem leg og fantasi bevæger vi os ind i den klassiske og moderne balletverden. Vi vil udforske alle kroppens muligheder og lade glæden ved at mærke livets brusen, være vores inspiration til at danse frit, koreograferet, sammen og solo. Her giver vi plads til alle, de vilde og de stille, piger og drenge. 1 forælder er med, men sidder ude på gangen under timen.

Børne Yoga 3-5 år
Gennem legende yoga bevægelser, hvor barnet og den voksne er et maggerpar, får begge parter bevæget sig på en sjov måde – sammen, men på hver deres måde. Vi vil også lave danselege, hvor også barnet og den voksne er et par. Et hold hvor både den lille og den store får bevæget sig på alle mulige måder, gennem den nærværende og legende relation.

Vi håber I har lyst til at tage jeres barn/børn med til en prøvetime og forhåbentlig begynde at have jeres faste gang i YO lørdag eftermiddag. Et klippekort er gyldigt i et år, så I vil ikke skulle binde jer fast. I skal bare booke og dukke op, når I har lyst. Del endelig dette nye tiltag med alle dem, som I kender, der kunne have lyst til netop dette.


HOLDPLAN

Sikke en holdplan vi har i YO – vi er så stolte af den og glade for at kunne tilbyde så mange forskellige timer i studiet. Men det der gør os mest glade – er jeres altid positive tilgang og opbakning til holdplanen og de ændringer vi laver til jer. Tak for det. Det er også for vildt – lige nu i YO ÅRHUS har vi ca. 110 timer på planen om ugen – HOLD DA OP! Kom glad og vær med på lidt af hvert.

Vi ændrer løbende på holdplanen, da livet rundt om os altid er i bevægelse – nøjagtig ligesom alle os i YO. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Og husk maj måned byder på et par helligdage med fridage for mange – måske er der ændringer i sigte på holdplanen – husk at holde øje der. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der og den ene er din egen schedule – og den opdaterer systemet ikke. Altid en god ide at tjekke BOOK ÅRHUS på hjemmesiden – den er up to date.
På holdplanen vil du også nogle gange kunne se blokke med EVENT, WORKSHOPS, PRIVAT CLASSES – og det er fordi vi ofte har besøg af dejlige mennesker i studiet som ønsker at arrangere timer i vores dejlige og skønne rammer. Det kan nogle gange blokere for timer på vores plan – men det skaber også dejligt rum for nye oplevelser og nye mennesker der kommer på besøg. Spørg endelig hvis du vil vide mere om specielle arrangementer.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg kigge på det og så vil vi sammen gøre YO til det aller’ bedste sted at være – hele tiden.


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Vi elsker at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er vidunderligt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til én ventelisten.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel. De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op J

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr 🙂


GUIDES I YO

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Vi skal byde velkommen til Jan Madsen på vores holdplan. Måske har du allerede mødt Jan på et hold eller været til en af hans timer. Det er så dejligt at Jan nu er en del af YO – som i altid gør – tag godt imod ham og book endelig en time med ham. Jan underviser Ashtanga torsdag kl 20 og har også en Yoga Intermediate Flow class om søndagen kl 14 hvor der bliver leget og udforsket flere af kroppens muligheder.

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er nye til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide”!


WORKSHOPS

Vi er aktive og elsker at forkæle jer i YO – derfor afholder vi jævnligt workshops og events i studiet. Disse events og workshops er åbne for alle – både medlemmer og andre på besøg. Husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Vi har 2 spændende workshops på programmet i nærmeste fremtid – skynd dig at booke en plads med tid til leg og bevægelse.

31 maj kl. 16-18: Vinyasa Event med Miles Mortensen – Balance,inversions & core.

1 juni kl. 14-18: Yoga Workshop med Miles Mortensen og Isabella Westh – Alignment & Pose breakdown.

Og det er jo blot i Århus – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i hovedstaden og samtidig deltage i workshops i YO KBH. Se alle vores events HER!


MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,- kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.
Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden. Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads måske i gangen – måske i VIP rummet. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre denne kontrakt til din account.


MØDETID OG HOLDSTART

Det er rigtig vigtigt for alle i YO – både guiderne og medlemmer at vores timer starter til tiden i ro og mag. Det er vigtigt for holdplanen og den daglige turnus i studiet at tiderne holdes – det giver god karma og dejlig ro for alle fra start til slut. Vi ved at livet er fyldt med meget og vi har alle travlt, men vi har en stor bøn til alle om at komme og være klar til holdstart, så vi alle kan få den dejligste oplevelse – hver gang vi er sammen.


YOWEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget, der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i Aarhus. Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” 🙂


MOBILER I YO

Vi kan mærke at mobiltelefonerne har taget lidt over igen – lad os ændre lidt på det. Giv dig selv og de andre fri når du går ind i salen til time. Det er så godt for os alle. YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fulstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind.

Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd. Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke!


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret, find vores FAQ HER!

YO AARHUS APRIL 2019

Kære YO AARHUS medlem,

Så kan det bare komme an det forår – vi er så klar i YO.

Der er ting der spirer udenfor – og vi kan mærke foråret også spirer i alle jer i YO – det giver dejlig energi – tak for jer hver eneste dag! Tak for det i bringer til YO – det er derfor det er helt unikt at komme, være, træne og undervise i YO.

Velkommen til nye ansigter i YO – det er vidunderligt med nye ansigter der dukker op i gangen og på måtterne og det er skønt og virkelig varmt når vi mærker hvordan i nye bliver inviteret ind af dem der er ”gamle i gårde” – det er helt kanon!

Vi vender tiden til sommer på søndag 31/3 – byd lyset, foråret, de lange dage, frisk luft, dejlig træning og sublimt samvær i YO velkommen og lad os have en LAAAAAANG lys tid – sammen!

Tak for jer medlemmer!


HOLDPLAN

Sikke en holdplan vi har i YO – vi er så stolte af den og glade for at kunne tilbyde så mange forskellige timer i studiet. Men det vi egentlig er mest glade for – er jeres altid positive tilgang og opbakning til holdplanen og de ændringer vi laver til jer. Tak for det. Det er også for vildt – lige nu i YO ÅRHUS har vi ca. 110 timer på planen om ugen – WOW!

Vi ændrer løbende på holdplanen, da livet rundt om os altid er i bevægelse – nøjagtig ligesom alle os i YO. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen vil lige nu i den nærmeste fremtid blive opdateret med ændringer igen, da vi har flow i guides der rejser og kommer retur. Og husk April måned rummer påsken hvor planen naturligt også kan være ændret.

Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der og den ene er din egen schedule – og den opdaterer systemet ikke. Altid en god ide at tjekke BOOK ÅRHUS på hjemmesiden – den er up to date J.

På holdplanen vil du også nogle gange kunne se blokke med EVENT, WORKSHOPS, PRIVAT CLASSES – og det er fordi vi ofte har besøg af dejlige mennesker i studiet som ønsker at arrangere timer i vores dejlige og skønne rammer. Det kan nogle gange blokere for timer på vores plan – men det skaber også dejligt rum for nye oplevelser og nye mennesker der kommer på besøg. Spørg endelig hvis du vil vide mere om specielle arrangementer.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Vi elsker at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er vidunderligt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til én ventelisten.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op J

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr 🙂


GUIDES I YO

Helle Vinther er tilbage i YO og har været på planen siden 2 marts – skønt at se hende retur i YO med fornyet viden, energi og brune kinder. Helle har blandt andet fået YIN på programmet på sine lørdag formiddage.

Isabella er også retur fra det vilde østen – også med fregner og dejlige brune kinder – hun er startet op og har haft timer siden 25 marts. Isabella har igen fyldt planen med en masse lækkerier – så tjek planen og book lidt af hvert med Isabella.

Og så er det ved at være tid til at Nanna Hofman drager af sted til Bali. Hun har en afslutningstime på planen 27/3 og rejser 29/3 afsted på et nyt eventyr. Nanna Hofman skal til Bali på en lidt længere rejse udi undervisningens kunst på den skole hvor hun selv har taget sin uddannelse. Vi vil savne Nanna i YO – men ønsker hende samtidig en vidunderlig rejse og sender hende varme kram og gode tanker med på vejen.


WORKSHOPS

Vi er aktive og elsker at forkæle jer i YO – derfor afholder vi jævnligt workshops og events i studiet. Disse events og workshops er åbne for alle – både medlemmer og andre på besøg. Husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Vi har flere spændende workshops på programmet i nærmeste fremtid – skynd dig at booke en plads med tid til leg og bevægelse.

30. marts kl. 12.30: YOGA + MEDITATIONS EVENT MED MAUDE HIRST OG GAI+LISVA

Og det er jo blot i Århus – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i hovedstaden og samtidig deltage i workshops i YO KBH.

Se alle vores events HER!


MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,- kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.

Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden. Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads måske i gangen – måske i VIP rummet. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre denne kontrakt til din account.


GLEMTE SAGER

Glemmer du noget i YO – gemmer vi det for dig i vores glemmekasse på depotet. På depotet er der kun adgang for personalet, men tag fat i en af os i studiet hvis du har glemt noget og vi kigger efter det for dig. Du kan også skrive til Lisbet på lis@yostudios.dk og spørge efter det.

Men selv om vi gemmer dine ting på depotet – gemmer vi det ikke for evigt. I påsken her i april rydder vi op i glemte sager. Vi stiller kassen med sager på bænken i slutningen af uge 15 (ugen inden påskeugen) – så kig forbi den og se om du skulle have glemt noget en dag. Derefter bliver det givet til genbrug.


OPDATER ALTID DIN PROFIL

Ind imellem har vi brug for at ændre i vores holdplan af den ene eller anden grund. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet. I den forbindelse er det vigtigt at vi kan række ud til dig og give dig besked om de ændringer der er sket – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du altid får opdateret din profil på MINDBODY.

Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer. Det er naturligvis også vigtigt at du husker, at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort.


THE TIL JER I KØKKENET

The er så godt for sjælen, maven, varmen og hyggen. Vi laver the i YO og når det står fremme ved det lille køkken i gangen, så må i drikke alt det te i har lyst til. Dog ville det være rigtig dejligt om i kunne holde theen ude i gangen og undgå det i studierne – vores gulve er ikke så glade for væltede teglas. Møder du før en time og der er tomt i tekanden – så er du velkommen til at koge vand dog hælde på.

Husk at sætte dit glas i opvaskemaskinen når du er færdig med at bruge det – når der er vaskebrik i sæbeskålen – er maskinen beskidt.


KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu købe lidt hos os 🙂 Har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi af det til halvdelen af butikspris.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML eller lign. og vi kan sælge dig opfyldning fra vores store dunke. Vi har også et lille lager af beholdere, hvis du har glemt din egen J.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.

Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret, find vores FAQ HER!

YO AARHUS MARTS 2019

2019 har sat sig i os, vi skriver allerede 1 marts og foråret skulle gerne komme inden længe – faktisk har det kigget forbi nogle gange og kastet magisk lys over studierne i YO AARHUS. Tiden går hurtigt i YO – men tænker det er fordi livet i YO er fyldt med dejligt samvær med positiv bevægelse og energi, at vi glemmer tiden.

YO giver os en oase med frihed, stilhed, nærvær og sammenhold. Alt sammen blandet med bevægelse. Det er jer og jeres mangfoldighed der er med til at skabe det rum. Tak for det kære medlemmer!

Velkommen til jer nye YO medlemmer der dejligt bliver ved at dukke op i studiet og finder vej til os – det er så berigende. Og hvor skønt at mærke hvordan i bliver hjulpet og inviteret ind af jer der allerede er der. Sikken i kan!

Tak for alle de vidunderlige YO Babyer der kommer til verden og forbi studiet til enten træning, en lur i baggangen – eller bare på besøg. Det er hyggeligt.

Forår, lys og grønne skud forude – lad os følges ad. Tak for jer. Herunder finder du lidt info, så tag en kop noget og læs med hele vejen ned.


HOLDPLAN

Sikke en holdplan vi har i YO – vi er så stolte af den og glade for at kunne tilbyde så mange forskellige timer i studiet. Men det vi egentlig er mest glade for – er jeres altid positive tilgang og opbakning til holdplanen og de ændringer vi laver til jer. Tak for det!
Det er også for vildt – lige nu i YO ÅRHUS har vi ca. 110 timer på planen om ugen – WOW!

Vi ændrer løbende på holdplanen, da livet rundt om os altid er i bevægelse – nøjagtig ligesom alle os i YO. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Holdplanen vil lige nu i den nærmeste fremtid blive opdateret med ændringer igen, da vi har flow i guides der rejser og kommer retur.

Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der og den ene er din egen schedule – og den opdaterer systemet ikke. Altid en god ide at tjekke BOOK ÅRHUS på hjemmesiden – den er up to date.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil vi gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Vi elsker at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er vidunderligt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til én ventelisten.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op.

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr. 🙂


GUIDES PÅ REJSE

På nuværende tidspunkt er både Isabella Westh og Helle Vinther på uddannelse i det vilde østen – de vender snart hjem med fyldte rygsække – klar til igen at tage hånd om jer og give jer lækre timer på planen.

Helle Vinther er allerede på planen på lørdag 2 marts – sikkert med dejligt brune kinder og fyldt med energi. Isabella Westh er retur i YO i slutningen af marts måned. Vi glæder os til at se dem begge tilbage i YO.

I slutningen af marts rejser Nanna Hofman til Bali på en lidt længere rejse udi undervisningens kunst på den skole hvor hun selv har taget sin uddannelse. Vi vil savne Nanna i YO – men ønsker hende samtidig en vidunderlig rejse og alt det bedste med på vejen.


WORKSHOPS

Vi er aktive og elsker at forkæle jer i YO – derfor afholder vi jævnligt workshops og events i studiet. Disse events og workshops er åbne for alle – både medlemmer og andre på besøg. Husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Vi har flere spændende workshops på programmet i nærmeste fremtid – skynd dig at booke en plads med tid til leg og bevægelse.

 1. marts kl. 13-15
  HANDSTAND & ARMBALANCES VOL.1 workshop med Miriam.
 2. marts kl. 15.30-17.30
  SAFER & BETTER BACKBENDS workshop med Miriam Swartz.
 3. marts
  HANDSTAND 2.0 workshop med Miriam Swartz.
 4. april kl. 18-20.30
  MEET ME AT THE BARRE workshop med Cammilla Malmberg fra YO KBH.

Og det er jo blot i Århus – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i hovedstaden og samtidig deltage i workshops i YO KBH.

Se efter på hjemmesiden hvad vi byder på! Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.


MÅTTELEJE

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.

Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden (LINK). Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.


MOBIL I YO 

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fulstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind. Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd fra reolerne bag dørene.

Og angående reolerne. Vær søde at bruge dem til jeres småting, herunder mobilen. Lad os få rodet væk fra måtterne og hen på de pladser, som vi har bygget til formålet. Vi guides elsker rene rum, for det er bare de skønneste rum at bevæge sig i. Også for jer.

Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke.


OPDATER ALTID DIN PROFIL

Ind imellem har vi brug for at ændre i vores holdplan af den ene eller anden grund. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse er det vigtigt at vi kan række ud til dig og give dig besked om de ændringer der er sket – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du altid får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer. Det er naturligvis og vigtigt at du husker, at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort 🙂


HÅRTØRRE

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer. Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet. Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse!


FORKÆL DIG SELV MED VORES KARMAMEJU PRODUKTER

 Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu forkæle dig selv og købe lidt hos os.

I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi af det til halvdelen af butikspris.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML eller lign. og vi kan sælge dig opfyldning fra vores store dunke. Vi har også et lille lager af beholdere, hvis du har glemt din egen J.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.

Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret lige her!

YO AARHUS JANUAR 2019

Kære YO AARHUS medlem,

Vi har nu budt 2019 velkommen i YO. Medlemmer – tak for et skønt 2018 år i bevægelse. Tak for tilstedeværelsen i det forgangne år, for sveden, smilene og jeres altid positive opbakning – i gør livet i YO helt særligt.

Vi har fejret 1 års dagen i Scandinavian Center med en dejlig søndag fyldt med hygge, Miriams fabelagtige YO kage, alle jer der kom til åbne klasser eller bare for at hygge. En dejlig dag. Endnu en ting der fortæller meget om jer medlemmer i YO, i skaber bare god karma. Og i er så gode til at byde nye mennesker velkommen i vores fælles univers.

Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye i YO – vi er oprigtig glade for at i har fundet jeres vej til YO. Vi kan mærke i er kommet godt i gang. Lad os sammen arbejde os mod lyset og det sprudlende forår – alt sammen i bevægelse. Tak for alle jer.

Herunder kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med.

HOLDPLAN

Vi er stolte af vores holdplan i YO med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på.

Vi lægger ud med en holdplan i starten af en sæson, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under HOLDINFO. Det er dog en rigtig god ide altid at holde øje med holdplanen på MINDBODY hvor du tilmelder dig timerne, da det er her den daglige opdatering vil være.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!

TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du herfra ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for sen framelding.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til os J på 30,- kr.

NYE GUIDES I YO

 Måske har i allerede været forbi en time med en eller nogle af de nye undervisere i YO. Vi er så heldige at have modtaget en skøn håndfuld af de dejligste piger til at undervise jer i YO. De bringer hver og en noget helt særligt ind i vores fælles univers.

Byd velkommen til:

Maria Daus Steffensen, der har nogle ganske magiske hands-on justeringer når hun guider Ashtanga Yoga, Restorativ Yoga og Meditation.

Camma Vår Svalholm, vores nye powerpige, der kan nærmest alt indenfor dansens verden og også er en super sej styrkepige.

Kathrine Greve Bülow, som er den varmeste rolige Hatha og Vinyasa Yoga pige, der smitter dig med lysten til at finde ro i din indre styrke og styrke i din ro.

Gertrud Warncke Nørfelt, er en sand dansepige, der har dyrket gymnastik og dans stort set hele sit liv. Barre, dans og styrkehold er derfor stedet du kan møde Gertrud.

Ditte Svarre Jakobsen – sidste skud på stammen. Ditte er danser og yogapige. Hun elsker spiral movement, fundamental teknik, styrke, mobility flow og at mærke kroppen i bevægelse.

Louise Pedersen, som er vores alle sammens super praktikant – hun varetager forskellige web funktioner samtidig med at hun underviser i Intro Barre.

NYE HOLD PÅ PLANEN

Når vi nu har får nye dejlige guides i YO – er vi også heldige at kunne tilbyde nye spændende hold på planen udover det vi ellers byder på. Der er også nogle af vores ”gamle” guides der har nye friske hold på planen – tjek det ud, læs beskrivelserne på planen og book en time til dig.

 • Thor Lenz har fået Inversion Playtime for All.
 • Nanna Hofman har fået Yoga Sculpt.
 • Maria har Restorative og Meditation.
 • Camma er på med Power Flow.
 • Kathrine har bragt Hatha tilbage på planen.
 • Gertrud finder du med Core & Hiit
 • Ditte Svarre er at finde med Mobility Flow, Latin Dance og Aligned Flow
 • Louise Pedersen har givet Intro Barre til vores holdplan.

WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO Aarhus – husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

10. februar ligger der to super stærke Ashtanga workshops med Nanna Hofman Sørensen – lige klar til at booke en plads på. Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.

OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse vil vi jo gerne kunne række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du får opdateret din profil på MINDBODY.
Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer – Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort 🙂

GUIDES PÅ REJSE

På nuværende tidspunkt vil i ikke kunne finde Isabella Westh og Helle Vinther på planen – de er på rejse for fordybelse og videre uddannelse. De vender tilbage til planen igen med fornyet viden og kunnen.

HÅRTØRRER

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer. Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet. Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse!

KØB EN REFILL AF VORES KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu glæde dig selv med en lille refill. I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi dig refills.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML og vi kan sælge dig refill fra vores store dunke.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.
Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.

FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Det direkte link er: https://www.yostudios.dk/faq/

YO AARHUS DECEMBER 2018

December 2018

Så er vi for længst rundet 1. November, vi har skiftet til vintertid og dagene bliver kortere – udenfor. I YO lader vi stadig bevægelsen vække os om morgenen og lader den slutte dagen af med os når aftenen er sen og mørk. Lad os sammen skabe lys og dejlige stunder i den lange mørke tid i YO. Tak for jer og fordi i kommer hver dag og gør YO til noget helt særligt for os alle. Herunder kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med hele vejen til sidste linje.

HOLDPLAN

Vi er stolte af vores holdplan i YO med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Selvom vi ligger ud med en masterplan i starten af en sæson, vil det altid nogle gange være nødvendigt at foretage justeringer. Både fordi vi får ønsker fra jer, men også fordi underviserne rejser og lever, og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor- hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen, og hold også øje med online booking enten på app’en eller hjemmesiden. På den måde kan du holde dig opdateret, hvis du har booket ud i fremtiden og lagt en plan J.

Holdplanen er naturligvis at finde på vores hjemmeside under HOLDINFO, men den er også at finde på opslagstavlen i YO.
Det er dog en rigtig god ide altid at holde øje med holdplanen på MINDBODY hvor du tilmelder dig timerne, da det er her den daglige opdatering vil være. OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!

TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold, du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden, der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten, bliver du herfra ikke flyttet til holdet uanset, om der vil blive plads på grund af en late cancel fra en anden person. Du kan dog sagtens melde dig på holdet igen, hvis der bliver en plads ledig, selvom du står på ventelisten i forvejen. De sidste tre timer inden holdstart er det derfor en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig.

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til os J på 30,- kr.

OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet. I den forbindelse vil vi jo gerne kunne række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer.

Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort. Hvis ipad’en lyser ‘gul’ når du tjekker ind, er det fordi, at der er noget galt med din betaling.

UDGANG FRA TOILET TIL OPGANG

Der findes i princippet to døre man kan gå ind og ud af når YO er åben for jer. Der er hoveddøren som vi alle går ind og ud af, og så findes der en dør fra toiletgangen og ud på opgangen – det er faktisk en brandvej UD.
Vi vil blive rigtig glade, om i kun bruger hoveddøren til at gå ind og ud af, så vi altid kan holde den anden dør fra toiletgangen og ud til opgangen låst.
Tusinde tak. <3

WORKSHOP/ADVENTSKALENDER

Vi afholder jævnligt workshops og events I YO Aarhus – husk at følge med og hop på en workshop eller event, hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet. Om lidt er det December og vi har lagt lidt godter ind på holdplanen til dig – så smut ind på MINDBODY og book dig en plads til de dejlige events i den kommende tid.

Her er blandt andet den skønneste adventskalender til jer alle. Hver søndag i advent, finder I et særlig hold/event, fra os til jer, hvor I kan nørde og nyde vores undervisere i deres rette element. Disse klasser koster ikke ekstra, men vi regner med, at mange af jer gerne vil være med, så skynd jer endelig ind og book en plads.

EGNE TING

Vi synes det er så fantastisk at i alle har lyst til at være så meget i YO – det har vi også – det er bare et dejligt sted og vi er gode til sammen at passe på det. Engang imellem er i så dejligt afslappede, at i helt glemmer at tage jeres egne ting med hjem. Hvis i nu glemmer jeres ting – så opbevarer vi dem for en tid.

Men – vi har været i den uheldige situation flere gange på det sidste, at nogle glemmer at tage deres egne ting med når de går – som f.eks. sko, jakker, støvler, tørklæder og tøj, som så en anden kommer til at tage med hjem i stedet. Der sker så en skæv ombytning. Vi ved, at i helt sikkert ikke gør dette med vilje – det sker bare, men det kunne være rigtig rart, om i kunne tage en tjekker på, at de ting i er lidt i tvivl om er jeres, så det kunne komme retur til ejermanden. Skriv til Lisbet hvis du har spørgsmål vedr. dette – lis@yostudios.dk

MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at leje en måtte til træning. Man kan betale med mobilepay i studiet, man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden.  Log ind på din profil, find online store faneblad, find series and membership faneblad, find rent yogamat.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være, at du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre det til din account. Vores smukke yogamåttereol i gangarealet er lige nu fyldt ud, men vi får bygget mere yogamåtteplads på den anden side af gangen – så lige nu vil du få tildelt en plads ved spejlet i VIP rummet. Når reolen er sat op flytter vi måtterne derud.

HÅRTØRRER

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer.
Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet.
Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse.

RADIATORER PÅ TOILETTERNE

Det er blevet koldt udenfor og det bliver helt sikkert koldere endnu. Vi har heldigvis fået sat varmeapparater op på toiletterne – det er så skønt. Vi har dog en lille bøn, da det er el-apparater. På el-apparater som disse må man ikke stille noget ovenpå – det kan være brandfarligt. Så hvis toiletrullen er tom, må du naturligvis gerne tage en ny, og vi forventer ikke du sætter den i holderen.  MEN det er meget vigtigt, at du ikke stiller den på varmeapparatet, da det kan antænde og brænde og sætte et værre cirkus i gang. Håber du vil være med til at hjælpe med det!

KØB EN REFILL AF VORES KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu glæde dig selv med en lille refill J.

I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi dig refills.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML og vi kan sælge dig refill fra vores store dunke.
Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr
Rich 01 håndcreme 250ml for 100,-

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail lis@yostudios.dk

FAQ, OPSIGELSER, BERO M.M

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Det direkte link er HER

DRIKKEVARER I STUDIOET

Vi elsker at hygge om jer. Servere the med videre. Men vi vil rigtig gerne bede alle om, at holde vores glas og kopper uden for selve træningslokalerne. Gulvene kan ikke tåle, at der bliver spildt på dem, og det sker bare før eller siden, hvis der står glas rundt omkring under en time. Så vær så skønne, at holde jeres the og vandglas uden for på bænkene <3

ÅRETS YO JULEGAVE

De seneste år har vi tilbudt jer, at give en I har kær en helt særlig julegave. Nemlig bevægelse! Og det gør vi igen i år. I kan derfor købe en måneds fri træning til en helt særlig person for kun 249 kr. 

I får et gavekort fint pakket ind, klar til at lægge under juletræet. Hvis I ønsker at benytte jer af dette tilbud, så skal I blot sende en mail til lis@yostudios.dk med følgende info:

1. Navn på personen, som skal modtage gavekortet. 
Og så skal I betale med mobilepay på nr.
93153.  Skriv gavekort i kommentar på overførslen.

Det var det fra os på denne dejlige, men grå søndag eftermiddag. Husk at tilmelde jer adventskalender, hvis I har lyst til at være med. Husk at sende ønsker til holdplan, hvis I har nogle, så vi kan forsøge at ændre lidt, til jeres fordel. Og husk at tage stilling til, om en I har kær skal have en særlig YO julegave i år.

Kæmpe kram og kærlighed fra hele team YO <3