Kontakt os: info@yostudios.com

YO AARHUS SEPTEMBER 19

Kæreste YO medlemmer I Århus.

Livet i Århus er så småt ved at være tilbage fra feriemode. Voksne mennesker er startet på job og de små poder er kommet tilbage til det virkelige liv af skolestart og pasning. Der er stadig lidt varme tilbage derude inden bladene bliver gule, røde, orange og de magiske farver af efterår pibler frem – så husk at nyde det fuldt ud.

På mandag starter de nye unge studerende i Århus – nogle er fra byen og er på hjemmebane – andre er ikke. Husk at vise dem vejen til YO! Til alle jer der er nye i YO – velkommen – vi er så glade fordi i kiggede forbi.

Tak fordi i kommer i YO – det er helt særligt at have en hverdag sammen med jer. Lige meget hvor meget i kommer forbi og træner, så er i med til at gøre YO til det sted det er. Tak fordi i smitter hinanden så skønt i humør og velvære.


EFTERÅRETS HOLDPLAN

Vi skriver september på kalenderen og træder snart ind i efteråret. Den nye holdplan ruller og kører bare derudaf. Vi skaber ændringer til jer så i kan prøve nye timer, instruktører og måske lave nye kombinationer i jeres træningsrytmer.

Nogle gange sker der også ændringer i holdplanen, da vi er så heldige at folk udefra har lyst til at bruge os til firmaevents, polterabend, klubevents eller leje vores smukke lokaler til deres eget event.


UNDERVISERE PÅ REJSE

Selvom vi har lagt en ny holdplan vil der være ændringer henover efteråret.

Sarah er taget til USA for en lang stund, men vender tilbage sidst på året.

Ditte Krøjmand har pakket sine børn og mand sammen og flyttet til München for at få en på opleveren med familien – vi ønsker hende den allerbedste rejse udi livet!

Ditte Svarre rejser til Bali og laver lidt mere yoga – og kommer derefter hjem og giver det til alle jer.

Nanna Hoffman er hjemme fra Bali og vil være tilbage på planen og tage timer henover efteråret.


WORKSHOPS & EVENTS

Og så er der fuld speed på events og workshops!

14.09: Maria Daus holder en dejlig stund med åndedræt og meditation

26/27/28.09: Maude Hirst og Dylan Ayaloo kommer igen til YO Århus og vil være at finde i og omkring Århus

Og så byder vi ind med en perlerække af oplevelser med Miriam Swartz:

Forløb: Handstandclub forløb med Teknik og Drills 14,21,28 september samt 5 oktober

22.09: Mobility & Active Flexibility session

19.10: Efterårsevent med Vinyasa, Restorativ Yoga, Meditation og Åndedræt – ren forkælelse

02.11: Og naturligt en omgang Inversions og Armbalances med teknik, tips og tricks.

Alle opslag hænger på opslagstavlen i studiet og kan findes til booking på hjemmesiden LIGE HER! Hold dig endelig til hvis du ønsker en plads på en af disse skønne events – så du får lige den plads du ønsker.


YO WEAR & MOBILEPAY

Vi kan ikke længere tilbyde køb af vores YO WEAR varer med MobilePay. Alle køb skal gå igennem vores webshop www.yowear.dk, hvor alle varer kan findes. Man kan stadig prøve varerne i studioet og tage dem med derfra, de skal blot være købt igennem webshoppen først.

YO AARHUS AUGUST 19

Kære YO medlem

Århus er stadig lidt i sommerdvale. Byen er stille og folk har overskud og god tid – det er så dejligt. Om lidt summer det med studerende der enten flytter til eller fra vores by. Hjælp endelig dem der er nye med vejen til YO! Dem der rejser fra byen og måske også fra YO – ønsker vi den dejligste rejse udi nye eventyr.

Det er helt igennem vidunderligt i kommer til YO hver dag – glade, friske, smilende og med det dejligste træningshumør – det smitter, så bliv endelig ved med det. We love it! Der har været den go’este energi i YO over sommeren samtidig med en fabelagtig ro – tak for det medlemmer.

Vi i YO håber at du vil nyde resten af sommeren fuldt ud. Nyd de lune lange aftener, fuglenes fløjten og hinandens selskab. Tag roen og freden med ind i efterår og vinter og kom træn med os lige så tit du vil. I skal jo vide, kære medlemmer, hvor glade og super lykkelige vi er over at have alle jer i YO – i gør det helt særligt. Tak for Jer.

Varme sommerhilsner / YO


NY HOLDPLAN

Vi har ramt august måned. Dog er vores undervisere og holdplan stadig lidt i feriemode og vil være det til midt i måneden. Vi starter en ny og skøn holdplan op med godbidder til alle ca. 12 august. En masse velkendte timer – men sandelig også lidt nyt og interessant.


UNDERVISERE PÅ REJSE

Som altid er YO i bevægelse – og det er vores undervisere også. Vi har et par stykker der tager på oplevelser, uddannelser hen over efteråret. Det skaber ikke uro i YO – bare bevægelse i holdplanen.

Sarah skal til en tur til Texas på et praktikophold med sit studie og Ditte Svarre skal nørde yoga på Bali et par måneder. Vi glæder os til, at de vender hjem igen med ny inspiration og energi fra den store verden! Det er så dejligt at vi har undervisere der søger ny viden som de kan pøse på jer når de kommer retur igen.


NY UNDERVISER

Vi skal også byde skønt velkommen til Janni Ide Daugaard. Janni er allerede startet her i juli og haft æren af mange af jer på måtten allerede. Hop endelig på et af hendes hold hvis du ikke har været der endnu.


WORKSHOPS & EVENTS

Om lidt når efteråret går i gang vil vi udbyde lidt forskellige workshops og events. Så hold endelig øje med opslag på medier og i studiet, så du kan få den plads du lige ønsker.


YO COLLECTION 2.0

Den nyeste YO kollektion er nu klar til onlinekøb på www.yowear.dk. Måske du allerede har en YO-trøje? Uanset, bør du se de flotte billeder.. Find kollektionen HER!

 

YO AARHUS JULI 19

Kære YO medlem!

Sommeren er endelig over os! Der er solskin og sommermode på programmet i YO Studios Aarhus. Det betyder lidt færre hold, en holdplan der skifter fra uge til uge og måske en mulighed for dig, til at prøve et nyt hold eller en ny underviser.

Uanset, ønsker vi fra YO en dejlig sommer til jer alle!


HOLDPLAN

Ferien er i fuld gang for mange – også for vores undervisere i YO. Vi holder alle kortere eller længere ferie hen over sommeren, hold derfor øje med holdplanen fra uge til uge. Brug sommerplanen til at prøve et nyt hold eller en ny underviser!

UNDERVISERE

Hen over sommeren har vi igen æren af at have Lauren Self på planen i Aarhus, sørg for at byde hende velkommen!

Vores allesammens Lis har vi sendt på en længere ferie, så hun kan få styr på den fod som ikke rigtig spiller. Vi glæder os til, at hun vender stærkt tilbage til YO og til måtten til August.

EFTERÅRS PLAN

Vi arbejder hårdt på en stærk holdplan til efteråret! Den nye holdplan starter så småt op fra midten af august og kører hurtigt op i gear, så vi kører fuld plan ved udgangen af måneden.

 

YO AARHUS JUNI 2019

Kæreste YO AARHUS medlem,

Eksamenstiden er over Aarhus – vores unge studerende ligger og sidder med hovedet begravet i bøger og læsegrupper. Den lange bænk i gangen summer af diskussioner om fag, indhold, pensum og eksamensopgaver. Vi kan mærke i bruger hinanden og YO i den tid der er presset – og det er så godt! Vi er så glade for at måtte være en del af jeres liv – også her!

Aarhus emmer også af smukke unge konfirmander med friske ansigter og lys i øjnene. Og om lidt fyldes byen med røde, blå og sorte huer på hovedet af de nyklækkede studenter der kører byen tynd i truttende og udsmykkede vogne. Vi hylder dem alle i YO.

Om lidt peak’er det hele og så kommer der sommer-ro. Bålet tændes ved stranden til Skt. Hans og stemmerne glider ud over Aarhus bugten mens øjnene ruller ned over Midsommersangen. Vi er i Juni og der er stadig en hel måned med fuld holdplan inden YO også lister lidt på sommerferie – så hold dig ikke tilbage – kom glad og frisk og træn både morgen, middag og aften.

Og så! – gå i sommer mode. Stå op med solen, tag en lur i skyggen, spis is, gå tur i det grønne, tag på ferie og kom hjem igen, hop i bølgen blå, kig på sommerfugle….. kom træn med os i YO……..gør lige det der gør dig glad!

Tak for alle Jer!


HOLDPLAN

Sommeren er lige udenfor døren – måske er vejret med os – måske ikke hver dag, men kalenderen og holdplanen hos YO skriver i hvert fald sommer. Det betyder, at der er nogen der skal holde ferie i kortere eller længere tid og så vil holdplanen også holde en slags sommerferie. Vi stopper ikke og holder ikke lukket, men vi kører på et lidt lavere blus henover sommeren.

Sommer holdplanen vil løbe fra 1 juli og indtil vi starter ny holdplan op den 12 august. MEN – der er jo en masse hold at tage inden du rammer 1 juli – hele juni er spækket med godbidder til dig og de andre i YO. HUSK! – at tjekke holdplanen løbende så du kan se ændringer og være klar til sommerplan og sommertræning.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg kigge på det og så vil vi sammen gøre YO til det aller’ bedste sted at være – hele tiden.


YOWEAR.DK

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig?! Du kan kigge rundt på hjemmesiden, men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke er i Aarhus. Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en holdtrøje!


MOBILEPAY

Vi er så glade for, at i handler i vores fysiske YOWEAR shops! For at kunne holde vores YOWEAR up to date hele tiden, så der ikke sker dobbeltsalg – er det rigtig vigtigt for os, at i huske at skrive MÆRKE / STYLENAVN / FARVE / STØRRELSE i kommentarfeltet når i handler på mobile pay. Det står alt sammen på taggen på tøjet – og skulle den mangle, så få endelig hjælp af en af os.


MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.

Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden. Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads i gangen eller i VIP rummet. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre denne kontrakt til din account.


GLEMTE SAGER

Glemmer du noget i YO – gemmer vi det for dig i vores glemmekasse på depotet. På depotet er der kun adgang for personalet, men tag fat i en af os i studiet hvis du har glemt noget og vi kigger efter det for dig. Du kan også skrive til Lisbet på lis@yostudios.dk og spørge efter det. Dog gemmer vi ikke for evigt. I første uge af Juli / uge 27 / 1-7 juli rydder vi op i glemte sager. Vi stiller kassen med sager i gangen – så kig forbi den og se om du skulle have glemt noget en dag. Derefter bliver det givet til genbrug.


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse, måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske!

YO AARHUS MAJ 2019

Kære YO AARHUS medlem,

Så er Århus vågnet fra vinterdvalen. Bøgen er for længst sprunget ud og skoven er frisk og grøn. Lyset og de lange dage er her allerede og de bliver lidt længere endnu – nyd det! Mennesker pibler ud fra deres huse og lejligheder for at nyde vejret og hinandens selskab under åben himmel  – det er så vidunderligt. Havnebadet har været i brug, der er blevet spist is allerede i påskevarmen og SPOT Festival starter i morgen – alt er godt. Glædeligt lys over Aarhus!

Tak for det i alle bringer ind i YO hver eneste dag – smil, kram, interesse i hinanden, omsorg for hverandre, sved, god energi og jeres fabelagtige dejlige tilgang til YO – det er derfor det er helt unikt at komme, være, træne og undervise i YO. Mmmmmm – så rart! Altid velkommen til nye ansigter i YO – det er vidunderligt med jer nye ansigter der dukker op i gangen og på måtterne jævnligt. Og lige så dejligt er det, når vi mærker hvor super fantastisk i – der allerede er der – inviterer de nye ind i vores allesammens skønne YO liv. Det er så værdifuldt og helt uundværligt.

Husk lige – midt i alt det du skal huske hele tiden – at stoppe op og nyde det hele oppefra og ned, eller omvendt. Gear ned eller gear op – men lad det være måden du stopper op på og lader tiden stå lidt stille. Kom frisk til de tidlige morgentimer og lad kroppen vågne eller træk den lidt i den anden ende og bevæg din krop med os inden den skal til ro for natten. Vi har det hele – eller bare en kop te.

Tak for jer medlemmer – i er så skønne!


NYT BØRNEHOLD

Vi har længe drømt om at kunne tilbyde hold for børn i YO. Vi har hold for alle. Men bare ikke for børn. Vi har gravide. Vi har barslende mødre. Og så har vi en masse medlemmer, som har større børn, men som vi ikke kan inddrage i YO. Det laver vi om på nu. Det er klart, at det lige har været noget, som vi skulle tænke ordentligt igennem. For nogle af jer, ser måske YO som et fristed, hvor børn måske ikke er noget, man har lyst til at forholde os til. Derfor har vi lagt børneholdene ind der, hvor de vil ramle mindst ind i alle os andre. Nemlig lørdag eftermiddag. Det er vigtigt for os at understrege, at I selvfølgelig skal melde tilbage til os, hvis I har nogle tanker herom, men samtidig minde om, at YO’s DNA er, at bevægelse er for alle. Vi udelukker ikke. Vi åbner op. Så. Børnehold kommer på planen og allerede fra denne måned og vi glæder os helt vildt!

Plan:
Hver lørdag kl. 13:30-14:30 Kreativ dans børn 6-8 år
Lørdag lige uger 14:45-15:30 Kreativ dans børn 3-5 år
Lørdag ulige uger 14:45-15:30 Børne Yoga 3-5 år
Disse hold ligger allerede nu på planen.

Man skal købe separate klippekort til holdene og priserne er:
Prøvetime 0 kr.
5 klip 375 kr.
10 klip 500 kr.

Kreativ dans børn 6-8 år
På dette hold lærer vi den klassiske og moderne danseverden at kende, på en måde hvor trin og teknik går hånd i hånd med improvisation og det at skabe i fælleskab. Vi vil bevæge os en helt masse, både frit og koreograferet. 1 forældre kan være med, men skal side ude på gangen under timen.

Kreativ dans børn 3-5 år
gennem leg og fantasi bevæger vi os ind i den klassiske og moderne balletverden. Vi vil udforske alle kroppens muligheder og lade glæden ved at mærke livets brusen, være vores inspiration til at danse frit, koreograferet, sammen og solo. Her giver vi plads til alle, de vilde og de stille, piger og drenge. 1 forælder er med, men sidder ude på gangen under timen.

Børne Yoga 3-5 år
Gennem legende yoga bevægelser, hvor barnet og den voksne er et maggerpar, får begge parter bevæget sig på en sjov måde – sammen, men på hver deres måde. Vi vil også lave danselege, hvor også barnet og den voksne er et par. Et hold hvor både den lille og den store får bevæget sig på alle mulige måder, gennem den nærværende og legende relation.

Vi håber I har lyst til at tage jeres barn/børn med til en prøvetime og forhåbentlig begynde at have jeres faste gang i YO lørdag eftermiddag. Et klippekort er gyldigt i et år, så I vil ikke skulle binde jer fast. I skal bare booke og dukke op, når I har lyst. Del endelig dette nye tiltag med alle dem, som I kender, der kunne have lyst til netop dette.


HOLDPLAN

Sikke en holdplan vi har i YO – vi er så stolte af den og glade for at kunne tilbyde så mange forskellige timer i studiet. Men det der gør os mest glade – er jeres altid positive tilgang og opbakning til holdplanen og de ændringer vi laver til jer. Tak for det. Det er også for vildt – lige nu i YO ÅRHUS har vi ca. 110 timer på planen om ugen – HOLD DA OP! Kom glad og vær med på lidt af hvert.

Vi ændrer løbende på holdplanen, da livet rundt om os altid er i bevægelse – nøjagtig ligesom alle os i YO. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Og husk maj måned byder på et par helligdage med fridage for mange – måske er der ændringer i sigte på holdplanen – husk at holde øje der. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der og den ene er din egen schedule – og den opdaterer systemet ikke. Altid en god ide at tjekke BOOK ÅRHUS på hjemmesiden – den er up to date.
På holdplanen vil du også nogle gange kunne se blokke med EVENT, WORKSHOPS, PRIVAT CLASSES – og det er fordi vi ofte har besøg af dejlige mennesker i studiet som ønsker at arrangere timer i vores dejlige og skønne rammer. Det kan nogle gange blokere for timer på vores plan – men det skaber også dejligt rum for nye oplevelser og nye mennesker der kommer på besøg. Spørg endelig hvis du vil vide mere om specielle arrangementer.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg kigge på det og så vil vi sammen gøre YO til det aller’ bedste sted at være – hele tiden.


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Vi elsker at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er vidunderligt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til én ventelisten.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel. De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op J

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr 🙂


GUIDES I YO

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Vi skal byde velkommen til Jan Madsen på vores holdplan. Måske har du allerede mødt Jan på et hold eller været til en af hans timer. Det er så dejligt at Jan nu er en del af YO – som i altid gør – tag godt imod ham og book endelig en time med ham. Jan underviser Ashtanga torsdag kl 20 og har også en Yoga Intermediate Flow class om søndagen kl 14 hvor der bliver leget og udforsket flere af kroppens muligheder.

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er nye til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide”!


WORKSHOPS

Vi er aktive og elsker at forkæle jer i YO – derfor afholder vi jævnligt workshops og events i studiet. Disse events og workshops er åbne for alle – både medlemmer og andre på besøg. Husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Vi har 2 spændende workshops på programmet i nærmeste fremtid – skynd dig at booke en plads med tid til leg og bevægelse.

31 maj kl. 16-18: Vinyasa Event med Miles Mortensen – Balance,inversions & core.

1 juni kl. 14-18: Yoga Workshop med Miles Mortensen og Isabella Westh – Alignment & Pose breakdown.

Og det er jo blot i Århus – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i hovedstaden og samtidig deltage i workshops i YO KBH. Se alle vores events HER!


MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,- kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.
Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden. Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads måske i gangen – måske i VIP rummet. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre denne kontrakt til din account.


MØDETID OG HOLDSTART

Det er rigtig vigtigt for alle i YO – både guiderne og medlemmer at vores timer starter til tiden i ro og mag. Det er vigtigt for holdplanen og den daglige turnus i studiet at tiderne holdes – det giver god karma og dejlig ro for alle fra start til slut. Vi ved at livet er fyldt med meget og vi har alle travlt, men vi har en stor bøn til alle om at komme og være klar til holdstart, så vi alle kan få den dejligste oplevelse – hver gang vi er sammen.


YOWEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget, der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i Aarhus. Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” 🙂


MOBILER I YO

Vi kan mærke at mobiltelefonerne har taget lidt over igen – lad os ændre lidt på det. Giv dig selv og de andre fri når du går ind i salen til time. Det er så godt for os alle. YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fulstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind.

Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd. Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke!


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret, find vores FAQ HER!

YO AARHUS APRIL 2019

Kære YO AARHUS medlem,

Så kan det bare komme an det forår – vi er så klar i YO.

Der er ting der spirer udenfor – og vi kan mærke foråret også spirer i alle jer i YO – det giver dejlig energi – tak for jer hver eneste dag! Tak for det i bringer til YO – det er derfor det er helt unikt at komme, være, træne og undervise i YO.

Velkommen til nye ansigter i YO – det er vidunderligt med nye ansigter der dukker op i gangen og på måtterne og det er skønt og virkelig varmt når vi mærker hvordan i nye bliver inviteret ind af dem der er ”gamle i gårde” – det er helt kanon!

Vi vender tiden til sommer på søndag 31/3 – byd lyset, foråret, de lange dage, frisk luft, dejlig træning og sublimt samvær i YO velkommen og lad os have en LAAAAAANG lys tid – sammen!

Tak for jer medlemmer!


HOLDPLAN

Sikke en holdplan vi har i YO – vi er så stolte af den og glade for at kunne tilbyde så mange forskellige timer i studiet. Men det vi egentlig er mest glade for – er jeres altid positive tilgang og opbakning til holdplanen og de ændringer vi laver til jer. Tak for det. Det er også for vildt – lige nu i YO ÅRHUS har vi ca. 110 timer på planen om ugen – WOW!

Vi ændrer løbende på holdplanen, da livet rundt om os altid er i bevægelse – nøjagtig ligesom alle os i YO. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen vil lige nu i den nærmeste fremtid blive opdateret med ændringer igen, da vi har flow i guides der rejser og kommer retur. Og husk April måned rummer påsken hvor planen naturligt også kan være ændret.

Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der og den ene er din egen schedule – og den opdaterer systemet ikke. Altid en god ide at tjekke BOOK ÅRHUS på hjemmesiden – den er up to date J.

På holdplanen vil du også nogle gange kunne se blokke med EVENT, WORKSHOPS, PRIVAT CLASSES – og det er fordi vi ofte har besøg af dejlige mennesker i studiet som ønsker at arrangere timer i vores dejlige og skønne rammer. Det kan nogle gange blokere for timer på vores plan – men det skaber også dejligt rum for nye oplevelser og nye mennesker der kommer på besøg. Spørg endelig hvis du vil vide mere om specielle arrangementer.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Vi elsker at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er vidunderligt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til én ventelisten.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op J

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr 🙂


GUIDES I YO

Helle Vinther er tilbage i YO og har været på planen siden 2 marts – skønt at se hende retur i YO med fornyet viden, energi og brune kinder. Helle har blandt andet fået YIN på programmet på sine lørdag formiddage.

Isabella er også retur fra det vilde østen – også med fregner og dejlige brune kinder – hun er startet op og har haft timer siden 25 marts. Isabella har igen fyldt planen med en masse lækkerier – så tjek planen og book lidt af hvert med Isabella.

Og så er det ved at være tid til at Nanna Hofman drager af sted til Bali. Hun har en afslutningstime på planen 27/3 og rejser 29/3 afsted på et nyt eventyr. Nanna Hofman skal til Bali på en lidt længere rejse udi undervisningens kunst på den skole hvor hun selv har taget sin uddannelse. Vi vil savne Nanna i YO – men ønsker hende samtidig en vidunderlig rejse og sender hende varme kram og gode tanker med på vejen.


WORKSHOPS

Vi er aktive og elsker at forkæle jer i YO – derfor afholder vi jævnligt workshops og events i studiet. Disse events og workshops er åbne for alle – både medlemmer og andre på besøg. Husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Vi har flere spændende workshops på programmet i nærmeste fremtid – skynd dig at booke en plads med tid til leg og bevægelse.

30. marts kl. 12.30: YOGA + MEDITATIONS EVENT MED MAUDE HIRST OG GAI+LISVA

Og det er jo blot i Århus – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i hovedstaden og samtidig deltage i workshops i YO KBH.

Se alle vores events HER!


MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,- kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.

Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden. Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads måske i gangen – måske i VIP rummet. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre denne kontrakt til din account.


GLEMTE SAGER

Glemmer du noget i YO – gemmer vi det for dig i vores glemmekasse på depotet. På depotet er der kun adgang for personalet, men tag fat i en af os i studiet hvis du har glemt noget og vi kigger efter det for dig. Du kan også skrive til Lisbet på lis@yostudios.dk og spørge efter det.

Men selv om vi gemmer dine ting på depotet – gemmer vi det ikke for evigt. I påsken her i april rydder vi op i glemte sager. Vi stiller kassen med sager på bænken i slutningen af uge 15 (ugen inden påskeugen) – så kig forbi den og se om du skulle have glemt noget en dag. Derefter bliver det givet til genbrug.


OPDATER ALTID DIN PROFIL

Ind imellem har vi brug for at ændre i vores holdplan af den ene eller anden grund. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet. I den forbindelse er det vigtigt at vi kan række ud til dig og give dig besked om de ændringer der er sket – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du altid får opdateret din profil på MINDBODY.

Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer. Det er naturligvis også vigtigt at du husker, at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort.


THE TIL JER I KØKKENET

The er så godt for sjælen, maven, varmen og hyggen. Vi laver the i YO og når det står fremme ved det lille køkken i gangen, så må i drikke alt det te i har lyst til. Dog ville det være rigtig dejligt om i kunne holde theen ude i gangen og undgå det i studierne – vores gulve er ikke så glade for væltede teglas. Møder du før en time og der er tomt i tekanden – så er du velkommen til at koge vand dog hælde på.

Husk at sætte dit glas i opvaskemaskinen når du er færdig med at bruge det – når der er vaskebrik i sæbeskålen – er maskinen beskidt.


KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu købe lidt hos os 🙂 Har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi af det til halvdelen af butikspris.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML eller lign. og vi kan sælge dig opfyldning fra vores store dunke. Vi har også et lille lager af beholdere, hvis du har glemt din egen J.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.

Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret, find vores FAQ HER!

YO AARHUS MARTS 2019

2019 har sat sig i os, vi skriver allerede 1 marts og foråret skulle gerne komme inden længe – faktisk har det kigget forbi nogle gange og kastet magisk lys over studierne i YO AARHUS. Tiden går hurtigt i YO – men tænker det er fordi livet i YO er fyldt med dejligt samvær med positiv bevægelse og energi, at vi glemmer tiden.

YO giver os en oase med frihed, stilhed, nærvær og sammenhold. Alt sammen blandet med bevægelse. Det er jer og jeres mangfoldighed der er med til at skabe det rum. Tak for det kære medlemmer!

Velkommen til jer nye YO medlemmer der dejligt bliver ved at dukke op i studiet og finder vej til os – det er så berigende. Og hvor skønt at mærke hvordan i bliver hjulpet og inviteret ind af jer der allerede er der. Sikken i kan!

Tak for alle de vidunderlige YO Babyer der kommer til verden og forbi studiet til enten træning, en lur i baggangen – eller bare på besøg. Det er hyggeligt.

Forår, lys og grønne skud forude – lad os følges ad. Tak for jer. Herunder finder du lidt info, så tag en kop noget og læs med hele vejen ned.


HOLDPLAN

Sikke en holdplan vi har i YO – vi er så stolte af den og glade for at kunne tilbyde så mange forskellige timer i studiet. Men det vi egentlig er mest glade for – er jeres altid positive tilgang og opbakning til holdplanen og de ændringer vi laver til jer. Tak for det!
Det er også for vildt – lige nu i YO ÅRHUS har vi ca. 110 timer på planen om ugen – WOW!

Vi ændrer løbende på holdplanen, da livet rundt om os altid er i bevægelse – nøjagtig ligesom alle os i YO. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Holdplanen vil lige nu i den nærmeste fremtid blive opdateret med ændringer igen, da vi har flow i guides der rejser og kommer retur.

Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der og den ene er din egen schedule – og den opdaterer systemet ikke. Altid en god ide at tjekke BOOK ÅRHUS på hjemmesiden – den er up to date.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil vi gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Vi elsker at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er vidunderligt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til én ventelisten.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op.

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr. 🙂


GUIDES PÅ REJSE

På nuværende tidspunkt er både Isabella Westh og Helle Vinther på uddannelse i det vilde østen – de vender snart hjem med fyldte rygsække – klar til igen at tage hånd om jer og give jer lækre timer på planen.

Helle Vinther er allerede på planen på lørdag 2 marts – sikkert med dejligt brune kinder og fyldt med energi. Isabella Westh er retur i YO i slutningen af marts måned. Vi glæder os til at se dem begge tilbage i YO.

I slutningen af marts rejser Nanna Hofman til Bali på en lidt længere rejse udi undervisningens kunst på den skole hvor hun selv har taget sin uddannelse. Vi vil savne Nanna i YO – men ønsker hende samtidig en vidunderlig rejse og alt det bedste med på vejen.


WORKSHOPS

Vi er aktive og elsker at forkæle jer i YO – derfor afholder vi jævnligt workshops og events i studiet. Disse events og workshops er åbne for alle – både medlemmer og andre på besøg. Husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Vi har flere spændende workshops på programmet i nærmeste fremtid – skynd dig at booke en plads med tid til leg og bevægelse.

 1. marts kl. 13-15
  HANDSTAND & ARMBALANCES VOL.1 workshop med Miriam.
 2. marts kl. 15.30-17.30
  SAFER & BETTER BACKBENDS workshop med Miriam Swartz.
 3. marts
  HANDSTAND 2.0 workshop med Miriam Swartz.
 4. april kl. 18-20.30
  MEET ME AT THE BARRE workshop med Cammilla Malmberg fra YO KBH.

Og det er jo blot i Århus – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i hovedstaden og samtidig deltage i workshops i YO KBH.

Se efter på hjemmesiden hvad vi byder på! Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.


MÅTTELEJE

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler gerne alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at låne en måtte til træning.

Man kan betale med mobile pay i studiet – man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden (LINK). Log ind på din profil, find ”online store” faneblad, find ”series and membership” faneblad, find ”rent yogamat”.


MOBIL I YO 

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fulstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind. Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd fra reolerne bag dørene.

Og angående reolerne. Vær søde at bruge dem til jeres småting, herunder mobilen. Lad os få rodet væk fra måtterne og hen på de pladser, som vi har bygget til formålet. Vi guides elsker rene rum, for det er bare de skønneste rum at bevæge sig i. Også for jer.

Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke.


OPDATER ALTID DIN PROFIL

Ind imellem har vi brug for at ændre i vores holdplan af den ene eller anden grund. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse er det vigtigt at vi kan række ud til dig og give dig besked om de ændringer der er sket – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du altid får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer. Det er naturligvis og vigtigt at du husker, at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort 🙂


HÅRTØRRE

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer. Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet. Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse!


FORKÆL DIG SELV MED VORES KARMAMEJU PRODUKTER

 Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu forkæle dig selv og købe lidt hos os.

I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi af det til halvdelen af butikspris.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML eller lign. og vi kan sælge dig opfyldning fra vores store dunke. Vi har også et lille lager af beholdere, hvis du har glemt din egen J.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.

Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret lige her!

YO AARHUS JANUAR 2019

Kære YO AARHUS medlem,

Vi har nu budt 2019 velkommen i YO. Medlemmer – tak for et skønt 2018 år i bevægelse. Tak for tilstedeværelsen i det forgangne år, for sveden, smilene og jeres altid positive opbakning – i gør livet i YO helt særligt.

Vi har fejret 1 års dagen i Scandinavian Center med en dejlig søndag fyldt med hygge, Miriams fabelagtige YO kage, alle jer der kom til åbne klasser eller bare for at hygge. En dejlig dag. Endnu en ting der fortæller meget om jer medlemmer i YO, i skaber bare god karma. Og i er så gode til at byde nye mennesker velkommen i vores fælles univers.

Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye i YO – vi er oprigtig glade for at i har fundet jeres vej til YO. Vi kan mærke i er kommet godt i gang. Lad os sammen arbejde os mod lyset og det sprudlende forår – alt sammen i bevægelse. Tak for alle jer.

Herunder kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med.

HOLDPLAN

Vi er stolte af vores holdplan i YO med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på.

Vi lægger ud med en holdplan i starten af en sæson, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under HOLDINFO. Det er dog en rigtig god ide altid at holde øje med holdplanen på MINDBODY hvor du tilmelder dig timerne, da det er her den daglige opdatering vil være.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!

TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du herfra ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for sen framelding.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til os J på 30,- kr.

NYE GUIDES I YO

 Måske har i allerede været forbi en time med en eller nogle af de nye undervisere i YO. Vi er så heldige at have modtaget en skøn håndfuld af de dejligste piger til at undervise jer i YO. De bringer hver og en noget helt særligt ind i vores fælles univers.

Byd velkommen til:

Maria Daus Steffensen, der har nogle ganske magiske hands-on justeringer når hun guider Ashtanga Yoga, Restorativ Yoga og Meditation.

Camma Vår Svalholm, vores nye powerpige, der kan nærmest alt indenfor dansens verden og også er en super sej styrkepige.

Kathrine Greve Bülow, som er den varmeste rolige Hatha og Vinyasa Yoga pige, der smitter dig med lysten til at finde ro i din indre styrke og styrke i din ro.

Gertrud Warncke Nørfelt, er en sand dansepige, der har dyrket gymnastik og dans stort set hele sit liv. Barre, dans og styrkehold er derfor stedet du kan møde Gertrud.

Ditte Svarre Jakobsen – sidste skud på stammen. Ditte er danser og yogapige. Hun elsker spiral movement, fundamental teknik, styrke, mobility flow og at mærke kroppen i bevægelse.

Louise Pedersen, som er vores alle sammens super praktikant – hun varetager forskellige web funktioner samtidig med at hun underviser i Intro Barre.

NYE HOLD PÅ PLANEN

Når vi nu har får nye dejlige guides i YO – er vi også heldige at kunne tilbyde nye spændende hold på planen udover det vi ellers byder på. Der er også nogle af vores ”gamle” guides der har nye friske hold på planen – tjek det ud, læs beskrivelserne på planen og book en time til dig.

 • Thor Lenz har fået Inversion Playtime for All.
 • Nanna Hofman har fået Yoga Sculpt.
 • Maria har Restorative og Meditation.
 • Camma er på med Power Flow.
 • Kathrine har bragt Hatha tilbage på planen.
 • Gertrud finder du med Core & Hiit
 • Ditte Svarre er at finde med Mobility Flow, Latin Dance og Aligned Flow
 • Louise Pedersen har givet Intro Barre til vores holdplan.

WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO Aarhus – husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

10. februar ligger der to super stærke Ashtanga workshops med Nanna Hofman Sørensen – lige klar til at booke en plads på. Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.

OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse vil vi jo gerne kunne række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du får opdateret din profil på MINDBODY.
Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer – Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort 🙂

GUIDES PÅ REJSE

På nuværende tidspunkt vil i ikke kunne finde Isabella Westh og Helle Vinther på planen – de er på rejse for fordybelse og videre uddannelse. De vender tilbage til planen igen med fornyet viden og kunnen.

HÅRTØRRER

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer. Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet. Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse!

KØB EN REFILL AF VORES KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu glæde dig selv med en lille refill. I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi dig refills.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML og vi kan sælge dig refill fra vores store dunke.

Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr.
Rich 01 håndcreme 250ml for 100,- kr.

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail.

FAQ’S, OPSIGELSER, BERO MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Det direkte link er: https://www.yostudios.dk/faq/

YO AARHUS DECEMBER 2018

December 2018

Så er vi for længst rundet 1. November, vi har skiftet til vintertid og dagene bliver kortere – udenfor. I YO lader vi stadig bevægelsen vække os om morgenen og lader den slutte dagen af med os når aftenen er sen og mørk. Lad os sammen skabe lys og dejlige stunder i den lange mørke tid i YO. Tak for jer og fordi i kommer hver dag og gør YO til noget helt særligt for os alle. Herunder kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med hele vejen til sidste linje.

HOLDPLAN

Vi er stolte af vores holdplan i YO med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Selvom vi ligger ud med en masterplan i starten af en sæson, vil det altid nogle gange være nødvendigt at foretage justeringer. Både fordi vi får ønsker fra jer, men også fordi underviserne rejser og lever, og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor- hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen, og hold også øje med online booking enten på app’en eller hjemmesiden. På den måde kan du holde dig opdateret, hvis du har booket ud i fremtiden og lagt en plan J.

Holdplanen er naturligvis at finde på vores hjemmeside under HOLDINFO, men den er også at finde på opslagstavlen i YO.
Det er dog en rigtig god ide altid at holde øje med holdplanen på MINDBODY hvor du tilmelder dig timerne, da det er her den daglige opdatering vil være. OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!

TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold, du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden, der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten, bliver du herfra ikke flyttet til holdet uanset, om der vil blive plads på grund af en late cancel fra en anden person. Du kan dog sagtens melde dig på holdet igen, hvis der bliver en plads ledig, selvom du står på ventelisten i forvejen. De sidste tre timer inden holdstart er det derfor en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig.

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til os J på 30,- kr.

OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet. I den forbindelse vil vi jo gerne kunne række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer.

Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort. Hvis ipad’en lyser ‘gul’ når du tjekker ind, er det fordi, at der er noget galt med din betaling.

UDGANG FRA TOILET TIL OPGANG

Der findes i princippet to døre man kan gå ind og ud af når YO er åben for jer. Der er hoveddøren som vi alle går ind og ud af, og så findes der en dør fra toiletgangen og ud på opgangen – det er faktisk en brandvej UD.
Vi vil blive rigtig glade, om i kun bruger hoveddøren til at gå ind og ud af, så vi altid kan holde den anden dør fra toiletgangen og ud til opgangen låst.
Tusinde tak. <3

WORKSHOP/ADVENTSKALENDER

Vi afholder jævnligt workshops og events I YO Aarhus – husk at følge med og hop på en workshop eller event, hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet. Om lidt er det December og vi har lagt lidt godter ind på holdplanen til dig – så smut ind på MINDBODY og book dig en plads til de dejlige events i den kommende tid.

Her er blandt andet den skønneste adventskalender til jer alle. Hver søndag i advent, finder I et særlig hold/event, fra os til jer, hvor I kan nørde og nyde vores undervisere i deres rette element. Disse klasser koster ikke ekstra, men vi regner med, at mange af jer gerne vil være med, så skynd jer endelig ind og book en plads.

EGNE TING

Vi synes det er så fantastisk at i alle har lyst til at være så meget i YO – det har vi også – det er bare et dejligt sted og vi er gode til sammen at passe på det. Engang imellem er i så dejligt afslappede, at i helt glemmer at tage jeres egne ting med hjem. Hvis i nu glemmer jeres ting – så opbevarer vi dem for en tid.

Men – vi har været i den uheldige situation flere gange på det sidste, at nogle glemmer at tage deres egne ting med når de går – som f.eks. sko, jakker, støvler, tørklæder og tøj, som så en anden kommer til at tage med hjem i stedet. Der sker så en skæv ombytning. Vi ved, at i helt sikkert ikke gør dette med vilje – det sker bare, men det kunne være rigtig rart, om i kunne tage en tjekker på, at de ting i er lidt i tvivl om er jeres, så det kunne komme retur til ejermanden. Skriv til Lisbet hvis du har spørgsmål vedr. dette – lis@yostudios.dk

MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at leje en måtte til træning. Man kan betale med mobilepay i studiet, man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden.  Log ind på din profil, find online store faneblad, find series and membership faneblad, find rent yogamat.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være, at du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre det til din account. Vores smukke yogamåttereol i gangarealet er lige nu fyldt ud, men vi får bygget mere yogamåtteplads på den anden side af gangen – så lige nu vil du få tildelt en plads ved spejlet i VIP rummet. Når reolen er sat op flytter vi måtterne derud.

HÅRTØRRER

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer.
Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet.
Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse.

RADIATORER PÅ TOILETTERNE

Det er blevet koldt udenfor og det bliver helt sikkert koldere endnu. Vi har heldigvis fået sat varmeapparater op på toiletterne – det er så skønt. Vi har dog en lille bøn, da det er el-apparater. På el-apparater som disse må man ikke stille noget ovenpå – det kan være brandfarligt. Så hvis toiletrullen er tom, må du naturligvis gerne tage en ny, og vi forventer ikke du sætter den i holderen.  MEN det er meget vigtigt, at du ikke stiller den på varmeapparatet, da det kan antænde og brænde og sætte et værre cirkus i gang. Håber du vil være med til at hjælpe med det!

KØB EN REFILL AF VORES KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu glæde dig selv med en lille refill J.

I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi dig refills.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML og vi kan sælge dig refill fra vores store dunke.
Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr
Rich 01 håndcreme 250ml for 100,-

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail lis@yostudios.dk

FAQ, OPSIGELSER, BERO M.M

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Det direkte link er HER

DRIKKEVARER I STUDIOET

Vi elsker at hygge om jer. Servere the med videre. Men vi vil rigtig gerne bede alle om, at holde vores glas og kopper uden for selve træningslokalerne. Gulvene kan ikke tåle, at der bliver spildt på dem, og det sker bare før eller siden, hvis der står glas rundt omkring under en time. Så vær så skønne, at holde jeres the og vandglas uden for på bænkene <3

ÅRETS YO JULEGAVE

De seneste år har vi tilbudt jer, at give en I har kær en helt særlig julegave. Nemlig bevægelse! Og det gør vi igen i år. I kan derfor købe en måneds fri træning til en helt særlig person for kun 249 kr. 

I får et gavekort fint pakket ind, klar til at lægge under juletræet. Hvis I ønsker at benytte jer af dette tilbud, så skal I blot sende en mail til lis@yostudios.dk med følgende info:

1. Navn på personen, som skal modtage gavekortet. 
Og så skal I betale med mobilepay på nr.
93153.  Skriv gavekort i kommentar på overførslen.

Det var det fra os på denne dejlige, men grå søndag eftermiddag. Husk at tilmelde jer adventskalender, hvis I har lyst til at være med. Husk at sende ønsker til holdplan, hvis I har nogle, så vi kan forsøge at ændre lidt, til jeres fordel. Og husk at tage stilling til, om en I har kær skal have en særlig YO julegave i år.

Kæmpe kram og kærlighed fra hele team YO <3