fbpx
Kontakt os: info@yostudios.com

YO AARHUS MAJ 21

Kære YO medlem.

Kom maj du søde milde. En måned vi har ventet på i det, der føles som evigheder – lige siden vi anede muligheden for genåbning netop i denne første tidlige sommer måned. Og endelig kom årets nyhed. Genåbning af indendørs idræt. Genåbning af YO. På torsdag d. 6. maj sker det, og vi glæder os ubeskriveligt. Vi har aldrig været mere klar. Vi higer efter igen at guide DIG igennem skønne bevægelsesklasser fyldt med god energi og højt humør. Vi har nusset og ordnet i studioerne, og I kan virkelig glæde jer til at komme ‘hjem’ til YO igen. Læs med i dette nyhedsbrev og bliv klædt på til genåbning, opdateret på alt hvad der kommer til at ske, og bliv informeret omkring hvordan YO er her for dig henover sommeren.


GENÅBNING

Den 6. maj må vi igen slå dørene op i YO. Corona er her stadig, hvilket betyder, at der stadig er retningslinjer og restriktioner at forholde sig til. Det skal vi selvfølgelig rette os efter, men vores absolutte fokus er rettet mod det opløftende og enormt positive faktum, at vi nu igen må mødes om træning og bevægelse i studioerne. Vi skal hjælpe hinanden med at overholde de til enhver tid gældende retningslinjer, og vi lister herunder alle, så du kan gøre dit til det at færdes i YO på en tryg og sikker måde for dig selv og andre: 

  1. Corona pas. Alle der kommer i YO, undervisere som medlemmer, skal fremvise corona pas. Hav det klar, og vis det til underviseren, når du går ind i lokalet. Vi tillader IKKE adgang uden corona pas.

  2. Afstand. Vi skal stadig holde passende afstand til hinanden – vi hænger i lidt endnu.

  3. Hygiejne. Vi kender efterhånden håndvaske-hygiejne sangen. Det gælder stadig! Derudover er der masser af sprit at finde rundt i studioerne til både hænder og udstyr.
  4. Redskaber. Medbring håndklæder til ALLE klasser samt egen måtte. Brug håndklædet mellem dig selv og redskaber som puder, foamrollers med videre.

HOLDPLAN

Den ‘nye’ holdplan er i løbet af i morgen helt klar i bookingsystemet, og du kan gå ind og booke alt det, som du gerne vil til den næste tid. Husk, at du som altid kan booke en måned frem og husk også, at der nu er en begrænsning på antal aktive bookinger ad gangen. Du kan maksimalt have 10 bookinger i systemet, og hvis du forsøger at booke en 11. klasse, vil du få besked om, at du ikke har ‘medlemskab til det hold. Så snart du har været til en klasse, vil du kunne booke endnu en time. Holdplanen afspejler vores nuværende medlemssituation og også et økonomisk meget svært år, hvor vi har kørt på nødpumperne det meste af tiden. Det betyder, at vi uanset hvor gerne vi end ville, bliver nødt til at starte ud med en holdplan, der er en anelse reduceret. Vi har forsøgt at gøre den stærkest mulig trods alt, og I skal vide, at vores højeste prioritet er at sætte flere hold på, så snart det kan lade sig gøre. Vi håber på, at mange vil vende tilbage til YO, og at vi også kan tiltrække nye ansigter, så vi snart igen er tilbage til det YO der var inden corona ramte.


UDENDØRS HOLD

Sommeren puster os i nakken og forhåbentlig også en lang periode med varmt og solrigt vejr. Vi vil derfor fortsætte med at have et udvalg af udendørs hold på planen. Der er nogle hold, som vi virkelig synes kan noget helt særligt udendørs, hvilket vi i høj grad har fået øjnene op for det seneste år. Derfor vil vi beholde dem udendørs med den note in mente, at hvis vejret er dårligt, vil vi rykke dem indenfor i studioet. Vi håber, at I også har lyst til at mødes udendørs i solstrålerne og suge al den ekstra energi lys, luft og himmel giver.


UNDERVISERE

Her i Aarhus er der sket lidt forandringer det sidste halve år med nedlukning. Frederik Ewald, som vi alle er så glade for, og som kun nåede at være med kort inden vi måtte lukke ned, har fået fuldtidsjob over sommeren i Skagen, og vil derfor ikke være at finde på planen. Vi håber meget på, at Frederik vender tilbage til Aarhus og YO engang i efteråret, og indtil da vil vi bare glædes over alt det, han kom med og sende ham al god energi og tanker i det nye job.

Karina Morsing er også stoppet i YO, da hun er flyttet med sin lille familie. Vi vil savne hendes helt særlige Hatha timer og håber på, at hun også igen engang finder vej tilbage til YO. Sidst men ikke mindst har Kira fået fuldtidsjob, så der kunne komme lidt mere stabilitet ind i hendes lille familie, og hun har derfor været nødt til at stoppe helt med undervisning i YO. Vi har aftalt, at så snart hun får lidt luft i hverdagen igen, så er hun klar til at danse med os igen:-)

Lisbet Nicholaisen er omvendt og meget lykkeligt på vej tilbage til YO, og hun vil til en start have et enkelt ugentlig hold i studioet. En dejlig, rolig og omsorgsfuld lørdag morgen med Soft Vinyasa. Vi har manglet Lisbet det sidste år, hvor hun har kæmpet en brav kamp med store omvæltninger på hjemmefronten. Lisbet er stadig tilbage på 100%, så hun starter langsomt ud, og vi sørger alle for at passe godt på hende, så hun kan blomstre og guide os gennem skønne yogatimer, som hun er så formidabel til.

Der er også et par undervisere, hvis arbejdssituation har været nødsaget til at skifte under nedlukningen som resulterer i, at de vil have lidt færre timer i YO fremover, end hvad vi har været vant til. Til alle jer skønne dansere skal I vide, at Nanna Frida lige nu er i Indien med sin dreng Ask, og de har det rigtig godt og har derfor brug for, at blive der lidt endnu. Vi regner med, at Nanna er tilbage i sensommeren med sine vidunderlige dansetimer. Louise Flyvholm, vores seje moderne danser, vil få flere danseklasser fremover, blandt andet Contemporary Ballet, hvilket bliver så skønt. Louise er dog væk over sommeren, så I dansere vil opleve, at dansetimerne er en anelse reduceret i denne periode men tilbage på fuld knald fra august.

Som altid i omskiftelige perioder kommer der også nye seje undervisere til- og tilbage. Marie Meldgaard, som kun nåede at have en kort periode inden barsel med sit tredje barn, er tilbage og vil have både Pilates- , Yoga- og Mamma-hold. Desuden begynder vi også at kunne tælle ned til, at Janni Daugaard og Lotte Leerbeck vender tilbage fra barsel efter sommer, og Miriam Swartz kommer tilbage engang i efteråret. Afslutningsvis er jeg lige nu i dialog med tre potentielle nye undervisere indenfor både yoga og dans, og jeg håber snart at kunne ansætte dem og præsentere dem for jer.


ONLINE MEDLEMSKAB

Noget corona har lært os er, at vi ikke kan ignorere det faktum, at online bevægelse, undervisning og klasser er kommet for at blive. Online-rummet har på mange måder været vores redning det seneste år. Det har været vores livline og vores primære kommunikationsplatform mod jer medlemmer. Selvom vi alle til enhver tid kan blive enige om, at det ALDRIG bliver det samme som en fysisk klasse, så har mange af os fundet nogle fordele i det setup trods alt. Der kan være større muligheder for fleksibilitet, mindre tidsspild i forhold til logistik og transport og ikke mindst en af de ting, vi virkelig synes er fedt: Muligheden for at skabe kendskab til undervisere og mennesker langt væk fra vores egen lokation. Mange af jer har givet udtryk for, at det har været enormt givende at tage klasser med undervisere fra Aarhus, hvis man hører hjemme i KBH og vice versa med København for folk i Aarhus. Desuden har vi undervisere etableret kontakt med medlemmer fra de andre studioer, hvilket har været så lærerigt og opløftende i en tid med mindre social kontakt og isolation. Den ‘bro’ som det online rum har skabt mellem Aarhus og København, studioerne, underviserne og jer medlemmer imellem er en fantastisk ‘følgevirkning’ af corona, som vi faktisk er ret så taknemmelige for.

Vi har derfor besluttet, at opretholde det online rum fremover, og det vil I kende som YO MOVES. Helt konkret vil det betyde, at vi indenfor meget kort tid vil lancere et nyt form for medlemskab – nemlig et online medlemskab. Det vil eksistere i sin rene form, hvor man kun har adgang til det online rum, men også som et tillæg til et almindeligt medlemskab, hvor man udover at have adgang til de fysiske hold i studioerne også vil have adgang til alt online materiale.

På YO MOVES vil der dagligt blive livestreamet en god håndfuld klasser fra studioerne, som man kan deltage i LIVE hjemme fra stuegulvet. Der vil også være online forløb, workshops og events, og så vil der være en masse skøn ON-DEMAND materiale, som vi konstant producerer nyt af, og som man kan tilgå lige når det passer en allerbedst. YO MOVES vil altså være et online YO UNIVERS, som aldrig kan erstatte de fysiske studioer, men som vil være et meget brugbart tillæg til et fysisk medlemskab i et omskifteligt liv og hverdag, hvor man ind imellem har brug for mere fleksibilitet. Vi forestiller os også, at det vil være helt uundværligt på ferien, hvor man gerne vil have ‘YO’ med, en ‘game changer’ for alle os, der har svært ved at komme ud af sengen om morgenen, men som måske vil starte dagen med en klasse, hvis den kan foregå hjemmefra og også vidunderligt, når man har brug for lidt ny inspiration, og kan tage en klasse med en underviser, der ellers normalt er langt fra ens eget studio. Vi glæder os rigtig meget til dette nye online eventyr, og vi håber, at I alle vil tage godt imod det. Så snart det er klart, vil vi informere jer, og hvis I så ønsker at opgradere jeres medlemskab, klarer vi det for jer.


BOOKINGREGLER

Så snart vi slår dørene op igen, vil reglerne for rettidig afmelding af hold igen gælde, og det samme vil gebyrer for for sen afmelding og udeblivelse. Vi vil kraftigt anbefale dig, at du lige læser op på disse ting her, hvor du også kan blive mindet om de gældende retningslinjer for YO. Det gør du her: https://www.yostudios.dk/termsconditions/ Husk, at det er dit eget ansvar at kende disse regler, og at du som medlem af YO, hvad enten det er med klippekort eller medlemskab, automatisk har accepteret disse regler og gør dit til at efterleve dem.


BOOKINGSYSTEM

Vi håber, at I efterhånden har fundet jer godt tilrette med det nye bookingsystem. Hvis I oplever problemer eller har spørgsmål/ønsker, hører vi selvfølgelig fra jer!


MÅTTEOPBEVARING

Ønsker du at have din måtte opbevaret nede i YO, så du ikke skal slæbe den med dig frem og tilbage, kan du skrive til Victoria på pr@yostudios.dk, så finder hun en plads til dig. Det koster 35DKK/mdr at have sin måtte opbevaret i YO.


TAK

Fordi du læste med. Og hold nu ferie, hvor vi glæder os til at se jer på torsdag. Lad os fejre maj, den tidlige sommer og masser af bevægelse sammen. Vi SES i YO! 

Kærlighed & varme tanker fra Malene og resten af team YO

YO AARHUS APRIL 21

Kære YO medlem.

Her en kort hilsen fra alle os i YO til alle jer fuldstændig fantastiske YO mennesker. Foråret er over os, og vi mærker alle hvordan lysere og varmere tider er på vej. Læs med og hør lidt om planerne for de næste måneder i YO.


CORONA UPDATE

Der er gået nogle måneder siden sidste nyhedsbrev. Vi er helt nede på absolut laveste blus med meget begrænsede ressourcer, både hvad angår hænder og økonomi. Det er nok ingen overraskelse, at vi i lille YO efterhånden virkelig kan mærke, at vi har rundet et år med Corona krise, lige så vel som vi alle bare er ved at være godt Corona trætte. Vi har forsøgt at styre YO igennem det sidste år på bedst mulig vis med to primære mål. At bevare et ‘åbent’ YO på den måde det var muligt for de af jer, der stadig ønskede det samtidig med, at vi holdte skibet ovenvande. 7-9-13 tyder det på, at begge dele er lykkedes, og nu skimter vi lyset lige forude. Det er meldt ud, at vi er med i genåbningsplanen og må åbne dørene i maj. En endelig dato er endnu ikke på plads, men vi forventer en afklaring meget snart. Det er en ubeskrivelig stor lettelse endelig at have et ‘punkt’ i nær fremtid at forholde sig til, og vi glæder os, mere end vi kan beskrive til endelig at se jer alle nede i studioerne igen.


UDENDØRSHOLD

Så snart vi fik lov, satte vi igen udendørs hold på planen. I har ikke været lige så aktive udendørs, som I har været online. Forklaringen er nok bare, at vi mennesker er vanedyr og lynhurtigt er blevet ‘vant’ til at tjekke ind online, og omvendt er helt afvænnede fra at komme ud til aftaler og møde andre mennesker. Samtidig har vi ikke haft mange forskellige hold udendørs, og mange af jer har måske manglet yogaen, som vi har ventet med grundet det kølige vejr. Det ændrer vi fra efter påske og frem til genåbning. Vi vil sætte nogle flere forskellige hold på udendørsplanen og også yoga hold. Det vil stadig være meget dynamiske hold, for det bliver hurtigt koldt, også selv i lidt lunere vejr, så husk endelig at klæde jer godt på i lag, så I kan regulere temperaturen i løbet af en klasse.


HOLDPLAN

Vi arbejder lige nu på at justere på vores indendørs holdplan, så den er klar til genåbning. Det bliver magisk endelig at kunne tilbyde vores brede repertoire af hold igen, som er en af vores store styrker i YO og hele vores grund nerve. Masser af alsidig bevægelse på tværs af genrer med et formål: At finde bevægelsesglæden og med den motivationen til at holde vores kroppe og sind både stærke, modstandsdygtige, smidige og rummelige. Det bliver SKØNT igen at kunne gøre det sammen med jer! Og hold nu op, hvor er det tiltrængt efter det seneste år.

I vil opleve, at planen er en anelse reduceret lige til en start, men så hurtigt som det er muligt, vil vi nå op på fuld styrke igen. Vi er mere end halveret i medlemmer sammenlignet med januar 2020, og det betyder, at tingene ikke kan hænge sammen, hvis vi starter op med samme plan som inden Corona. Vi håber på jeres forståelse og vid, at I som altid må sende ønsker vores vej. Vi er meget lydhøre og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at I er glade og tilfredse, med de muligheder, som vi nu engang har, alt taget i betragtning.


UNDERVISERE

Vores fantastiske team af undervisere har været så seje gennem det sidste år. Det har ikke været en nem tid for dem, og særligt de, som lever af at undervise, har virkelig været udfordret. At vi ikke har lukket YO helt ned gennem perioden, har betydet meget for os alle i teamet, da det har været et fast holdepunkt. Vi har haft noget rigtig meningsfuldt at stå op til fortsat- nemlig at dele og sprede bevægelse med alle jer. Så selvom det har været meget mindre undervisning, end vi normalt oplever, så har det været så betydningsfuldt for os. Kæmpe tak til alle jer for fortsat at møde ‘op’ til klasser, så vi også har haft nogle at dele vores passion for bevægelse med.

Vores teams I både Aarhus og KBH er stort set uændret, men der er nogle få stykker, som er stoppet, og som I desværre ikke vil have glæden af at opleve igen fremover. Heldigvis er der samtidig kommet nogle nye til, og generelt er det bare sådan, at undervisere er meget ‘dynamiske’ mennesker i konstant bevægelse. Det betyder, at et underviser team er en foranderlig størrelse, som ændres og tilpasses hele tiden. Vi er bare taknemmelige for og stolte af, at vi altid prioriterer meget højt i YO, at kunne tilbyde jer medlemmer et stærkt hold af undervisere, der er både passionerede og meget kompetente.


BOOKINGSYSTEM

Vi skiftede bookingsystem sidste torsdag, og det er i det store hele gået rigtig godt taget i betragtning af, at vi skulle flytte mere end 5 års data. Der har været småting, men vi er stort set igennem nu, og hvis du oplever problemer, så skriver du endelig bare til os. Vi er så glade for, at vi nu har fået en meget brugervenlig og simpel APP, YO STUDIOS, og at bookingen gennem hjemmesiden også nu er mere intuitiv og overskuelig. Systemet kommer fra et dansk firma, hvilket betyder at support bare er et opkald væk, og der er meget kortere fra ønske til handling. Vores gamle system, MindBody, er et kæmpe stort amerikansk system, og selvom mulighederne var mange, så var der mange daglige udfordringer og det var til tider næsten umuligt at få ændringer igennem. Vi er fulde af optimisme omkring skiftet og et nyt system, og vi er sikre på, at når vi alle er godt inde i det nye, så bliver det nemmere både for jer og for os at navigere i.


MOVE ONLINE

Gennem det sidste år har vi produceret utrolig meget materiale, der ligger tilgængeligt online. Hvis du fortsat er aktivt medlem, har du adgang til hele MOVE ONLINE universet på hjemmesiden, hvor der ligger mere end 60 on-demand klasser til dig. Har du ikke adgang, kan du sende en mail til pr@yostudios.dk og få koden.

Derudover ligger der efterhånden rigtig mange korte videoer på YO’s instagram profil fordelt på alle vores forskellige genrer af bevægelse i YO. Alle de videoer er korte og helt perfekte at bruge i løbet af en arbejdsdag, når krop og sind har brug for en pause og en nulstilling. 15 minutters bevægelse giver så utrolig meget fornyet energi, og vi vil opfordre jer til altid at huske, at lidt er bedre end ingenting. Vores formål med at skabe al det her alsidige online indhold til jer gennem det sidste år har været at gøre alt, hvad vi kunne for, at I holdt fast i jeres gode bevægelses rutiner. Vi håber, at I bruger det her indhold, og ræk endelig ud, hvis I har brug for gode tips til at få det integreret i jeres hverdag.


TAK

Tusind tak for, at du læste med. Vi melder ud, så snart vi ved mere om genåbning. Det bliver en glædens dag, og vi er så klar. Vi gør i disse dage studioerne klar. Vi har malet og optimeret og gjort alt fint, så der er klar til en ordentligt fest dag, når vi igen kan mødes om bevægelse nede i YO. Indtil da – tak for at du holder ved på den måde, der nu engang giver mening for dig. Vi er ubeskriveligt taknemmelige og fyldt med kærlighed til jer, der har hjulpet YO gennem denne krise. Ingen ord kan række. Så bare tak.

Kærlighed og virtuelle kram, Malene, Emilie og resten af team YO

YO AARHUS JANUAR 21

Kære YO medlem.

En afslutning kalder ofte på en en ny begyndelse. Det gælder også skiftet mellem år 2020 og år 2021. Vi nåede til afslutningen af et udfordrende og historisk år på godt og ondt. Nu står vi fulde af forventninger klar til et nyt år, der forhåbentlig vil byde på mindre modvind, mindre gyngende grund og mindre generel usikkerhed. Vi har troen og håbet intakt og i YO, er vi helt overbeviste om, at der kun er oceaner af gode ting i vente. Tænk sig, hvor fantastisk det bliver, når vi begynder at mærke skiftet tilbage til mere normale tilstande, og hvor stor pris vi vil sætte på små ting, som vi ellers normalt slet ikke bider mærke i. I YO bliver det helt magisk at mærke restriktionernes greb løsne sig, så vi igen kan fylde vores studioer med jer, den gode energi, latter, bevægelse og nærvær. Vi glæder os ubeskriveligt til, at bekymringerne bliver færre og til, at vi igen kan koncentrere os om at skabe det bedste YO for jer.


CORONA UPDATE

I starten af december blev vi igen nedlukket. Med kort varsel skulle vi ligge en ny plan- det er vi heldigvis ved at være erfarne i. Vi gik online som i foråret, men denne gang på en ny måde med en mere nærværende nerve gennem Zoom. Som medlem skal I booke jeres hold som vanligt, men i stedet for at møde op i studioet, møder I op på måtten hjemme fra stuen. I det virtuelle ‘lukkede’ rum, hvor vi kan se hinanden, smile til hinanden, vinke og udveksle ord, får vi i højere grad fornemmelsen af at være sammen om bevægelsen til trods for, at vi er hver for sig. Vi har været enormt glade for den nye måde at køre online på, og mange af jer har også udtryk begejstring for Zoom setuppet. Det er heldigt, at vi er kommet godt fra land denne gang og at vi havde en portion erfaring med i rygsækken- for vi får lov at fortsætte lidt endnu, da vi jo som bekendt skal forblive lukket frem til og med 17/1. Mange af jer har nok opdaget, at den nye plan allerede er lagt ind i Mindbody, og I skal vide, at vi alle i YO fortsat er fyldt med glæden ved at formidle og dele bevægelsen med jer, omend det er under lidt andre forhold pt.


YO JANUARY CHALLENGE

Hvordan skaber vi det bedste YO for alle jer, når nu ikke fysisk kan mødes om bevægelsen? Når nu restriktioner ligger et tungt låg på friheden og den fornemmelse af rummelighed og højt til loftet, der ellers normalt gennemsyrer vores studioer. Det er noget af det som har fyldt ufatteligt meget hos os i YO det seneste år. Vi har forsøgt at finde på gode ideer løbende og vi synes selv, at vi er lykkes med meget og faktisk igen nu, har fundet på en ret god ide. Vi skal nemlig i YO have en skøn Januar Challenge. I vil ikke opleve en challenge i klassisk forstand, men forhåbentlig mærke at fokus er bevægelsesglæden, der skal kickstarte vores år 2021 og give os fornemmelsen af at tage ansvar for vores eget mentale og fysiske helbred. Mange af vores dejlige undervisere vil skiftes til dagligt at lave et 10-15 minutters program med deres absolutte yndlingsøvelser.

 

Hvor? På YO’s instagram side, @yostudios

Hvornår? Hver dag kl. 17 i januar

Hvad? Forskellige simple bevægelses sessioner, med forskelligt indhold og tema

Hvem? Alle kan være uanset bevægelseserfaring

Pris? Helt og aldeles gratis

 

Vi glæder os til at bevæge os sammen med alle jer og måske mange I kender i januar, til

YO JANUARY MOVEMENT CHALLENGE

Move from home with YO

Vi er fyldt med energi og inspiration og vi lover at brænde igennem skærmene og motivere JER til at få den bedste start på det nye lovende år. Vi ses dagligt kl. 17 og hvis ikke du når det, så fortvivl ej. Videoerne vil blive lagt op på vores IG TV side inde på instagram profilen, hvor I vil kunne tilgå dem lige når det passer jer. Vi håber at I vil tage godt i mod denne januar challenge og, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet vidt og bredt. Hvor sejt kunne det lige være, hvis vi får helt vildt mange mennesker derude til at bevæge sig sammen med os den næste måned?


HOLDPLAN

Den nye holdplan i Aarhus nåede vi akkurat at få lagt op dagene inden, at vi fik besked om forlænget nedlukning. Nogle af jer nåede måske at se lidt af den, men hvis ikke, så kan I blot spole lidt frem i kalenderen, hvor i så vil kunne få en fornemmelse af alle de fantastiske varierede hold, der venter lige om hjørnet. Vi glæder os til at rulle den ud og præsentere jer for mere end 100 ugentlig hold fordelt på mange forskellige bevægelsesgenrer og mange forskellige, så engagerede og så kompetente undervisere.


ÅRETS JULEGAVE

Igen i år har vi i Aarhus teamet op med Danmarks skønneste og bedste biograf, Øst for Paradis. I kan derfor give en I har kær en oplevelsesrig julegave med film i verdensklasse samt en måneds bevægelse i YO. Der er begrænset antal til salg, så vent ej med at købe gaven. Du finder den HER. Det er ikke nogen hemmelighed, at Øst for Paradis, lige så vel som YO, har haft et svært år, så det er også en meget varm og kærlig direkte støtte til biografen, som vi ikke kan undvære i Aarhus i fremtiden.


UNDERVISERE

Der er ikke så meget nyt under solen i forhold til undervisere siden sidste update, men en vigtig ændring er dog, at Nanna Frida bliver ved os og vil få mange skønne dansetimer på planen, så snart vi åbner op igen. Nanna havde planer om at rejse udenlands for en stund, men verdenssituationen besværliggør det lige nu, og det positive for Nanna og for YO er så, at vores veje ikke skal skilles midlertidigt alligevel. Nanna er en helt magisk underviser og danser, og vi er voldsomt heldige, at det er i YO, at hun har valgt at dele sin viden.


MOVE ONLINE

Hvis ikke online planen passer dig, så vil vi fortsat minde dig om vores bevægelsesunivers, Move Online. Her finder du alt det skønne bevægelse vi skabte sammen, hver for sig, under nedlukningen i foråret. Al materialet er frit tilgængeligt for alle jer medlemmer. Hvis ikke du har en kode, så send en mail til pr@yostudios.dk og så får du den straks.


TAK

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi glæder os til 2021 i YO med alle jer skønne medlemmer. Det kan kun blive et voldsomt godt år!

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS

YO AARHUS DECEMBER 20

Kære YO medlem.

Det’ sørme, det’ sandt, december…
Hold nu ferie – er der andre derude, som er blevet en lille smule overraskede over, at december pludselig er her? Det er i hvert fald kommet en smule bag på os, men det må også siges, at der har været mange andre ting, som har optaget vores hoveder her i YO de sidste mange måneder. Men det er december, og hvor er det bare skønt, at der nu er en masse hyggelige og dejlige ting at tage sig til. Så kan tankerne forhåbentlig drive mod andet end Corona for en stund. Vi har, lidt forsinket, fået pyntet op i studioerne, og vi glæder os til en måned i hyggens tegn. Vi håber, at I vil læse med, så I kan blive opdateret på, hvad der sker i YO lige nu samt hvad julen og det nye år byder på af spændende tiltag. 


UNDERVISERE & NYE ANSIGTER

Vi har fået hele 3 herlige, nye undervisere til YO siden sidst, samt et kendt ansigt der er kommet tilbage. Nogle af jer har måske allerede mødt Pernille Villumsen og Frederik Ewald, som begge er kommet godt i gang i studioet. Både Frederik og Pernille underviser i yoga, og det er vidunderligt med noget nyt energi i studioet. Jeg bruger altid meget energi og mange tanker på at ansætte nye til YO, fordi det betyder så meget, om det er det helt rigtige match på alle fronter. Det var Pernille og Frederik, og jeg vil virkelig anbefale jer alle at hoppe forbi deres timer. 

Foruden de to starter Mikael Hedegaard i december og vil have faste hold på planen fra januar. Mikael har en bred og stærk baggrund inden for gymnastik, og så er han uddannet fysioterapeut og kropsbehandler. Herudover er han vild med Natural Movement genren, som han har bevæget sig indenfor de seneste år, og som han glæder sig til at dele med os i YO. Mikael kommer til at have Natural Movement hold samt Handstand Conditioning hold. 

Og så til det kendte ansigt – Eliza Boye er tilbage i YO, og hvilken nyhed det er. Vi har sådan savnet Eliza, som var hos os kort, inden hun tog til Afrika for at danse på livet løs. Så kom Corona, verden lukkede ned og heldigvis for os betød det, at Eliza fandt tilbage til YO. Eliza underviser i forskellige afrikanske genre mandage og onsdage. 

Altså hele 4 nye dejlige mennesker på underviser fronten i Aarhus, hvilket er så fedt. Desværre har skønne Louise Holmskov, som netop er startet op på sit almindelige arbejde efter barsel, meddelt, at hun desværre ikke kan få tid til YO mere. Hun er flyttet udenbys, og det kan ikke hænge sammen. Vi er så kede af, at Louise ikke vender tilbage, men vi glædes over alle de skønne barre- og dansetimer hun har haft i YO. Og hvem ved om det en dag bliver et hej igen. Louise ved, at dørene står vidt åbne. 

En dejlig nyhed er, at Lisbet arbejder på at vende tilbage til YO i februar 2021 efter et meget krævende år i sit private liv. Vi håber, at planen lykkedes, og vi glæder os så meget til, at dejlige Mamma Lis er tilbage i YO.

Vi runder afsnittet om nye ansigter af med at præsentere vores nye pr- & kommunikationsansvarlige, Victoria Tvorup Andersen. Victoria er ansat i en deltidsstilling, og varetager primært pr- & kommunikation, men også forskellige ad hoc opgaver. Mange af jer har helt sikkert allerede hilst på Victoria, som flere dage i ugen sidder på sit lille ny indrettede kontor i VIP rummet. Hun varmer og skaber så meget skøn energi, så det er virkelig godt til YO, at have fået hende med ombord. I kan læse lidt mere om Victoria HER.


ADVENTS EVENTS

Igen i år har vi planlagt dejlige, hyggelige adventsevents for alle jer, så I kan være ekstra gode ved jer selv i julemåneden. Desværre har forsamlingsforbuddet betydet, at pladserne er meget begrænsede, og de fleste blev hurtigt udsolgt. Der er dog en enkelt plads tilbage til en meget heldig en, på Ea’s JuleYin eventyr søndag d. 20/12. Du kan læse meget mere om det HER.


JULEPLAN

Vi har fået opdateret juleplanen, og forhåbentlig har mange af jer allerede booket de hold, som I ønsker at deltage på i juledagene. I år holder vi lukket både den 24. og 25. december samt den 1/1-2021. Vi plejer ikke at have lukket d. 25., men for at være helt bund ærlige, så synes vi i år, at vi har fortjent en ekstra fridag 🙂. Alle andre dage, har vi dog forsøgt at fylde godt op med hold, og vi følger selvfølgelig med og sætter flere på efter behov. 


ÅRETS JULEGAVE

Igen i år har vi i Aarhus teamet op med Danmarks skønneste og bedste biograf, Øst for Paradis. I kan derfor give en I har kær en oplevelsesrig julegave med film i verdensklasse samt en måneds bevægelse i YO. Der er begrænset antal til salg, så vent ej med at købe gaven. Du finder den HER. Det er ikke nogen hemmelighed, at Øst for Paradis, lige så vel som YO, har haft et svært år, så det er også en meget varm og kærlig direkte støtte til biografen, som vi ikke kan undvære i Aarhus i fremtiden.


HOLDPLAN FRA JANUAR

Den sidste måned har jeg arbejdet på en opdateret holdplan fra januar. Med nogle undervisere væk, nogle undervisere tilbage og helt nye, der er kommet til, krævede det en justering. Mange af jer ved, at jeg gør en dyd i at få lagt puslespillet, så det først og fremmest er den bedst mulige plan for alle vores medlemmer – jer. Der er så utrolig mange forskellige hensyn at tage, og jeg elsker det tilbagevendende puslespil, selvom det altid kræver en hel masse energi og kommunikation med mange mennesker i processen. Det kræver også, at nogen giver sig, og alle skal indgå kompromiser hist og pist, men det ender altid rigtig godt i sidste ende.

Tænk sig et privilegium det er at have næsten 30 undervisere med så vanvittig seje og så forskellige kompetencer at gøre brug af, når der skal laves en plan med mere end 100 ugentligt hold. Jeg er så taknemmelig, og det er en den største gave hver eneste gang, vi når i mål med en ny opdateret udgave. De næste uger vil jeg bruge på at få opdateret alt inde i MindBody og derefter, vil I kunne se, hvordan holdplanen kommer til at se ud fra januar. Husk som altid, at I er velkomne til at sende ønsker afsted til info@yostudios.dk og også kommentarer samt ris og ros.


ÆNDREDE GEBYRER OG TIDSFRISTER

Vi sendte i sidste uge et særligt nyhedsbrev ud til jer alle, hvor vi informerede om ændrede tidsfrister og gebyrer fra 1/12 2020. I kan genlæse nyhedsbrevet HER og også læse alle retningslinjer, der gælder i YO HER. Vi håber, at vi med de opdaterede retningslinjer vil opleve, at antallet af særligt no shows/udeblivelser fremadrettet nedsættes markant, samt at I vil forsøge at nedsætte antallet af bookinger af hold, der kun er helgarderinger, som I aflyser igen, når I får plads på jeres første prioritet. Det vil hjælpe os godt på vej til at få et bedre flow i bookinger. Og en ting vi ikke har ’råd’ til pt, med et så begrænset antal pladser grundet Corona restriktioner, er udeblivelser – de skal derfor rigtig gerne nærmest forsvinde fremover.


CORONA UPDATE 

Vi håber snart, at der ikke længere er et punkt, der hedder Corona Update, men indtil der kommer styr på den del af vores verden, vil den være her. Vi håber meget på, at forsamlingsforbuddet snart hæves igen, så vi, med passende afstand mellem jer selvfølgelig, kan udnytte vores store lokaler til fulde igen. Indtil da, gælder følgende stadigvæk. 

 • At du som medlem max. booker 1 hold om dagen – også selvom det er på en venteliste. 
 • At du som medlem forsøger helt at undgå udeblivelser og late cancels denne periode. 
 • At du som medlem tænker meget mere over dine bookinger den næste tid, og kun booker de hold, som du ved, at du kommer til. 

Og så følger vi alle gældende retningslinjer og vil her minde om, hvad vi skal huske på, når vi kommer i YO: 

 • Medbring egen måtte
 • Hav mundbind på, på alle tidspunkter i studioet, undtagen når du sidder ned, klæder om eller bevæger dig på et hold. Medbring gerne et etui til dit mundbind, så de ikke ligger på gulvet under timerne. 
 • Medbring mindst ét rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Kom tæt på holdstart og tag afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Hold afstand til dine med YO-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi. Nu bag mundbindet! 
 • Hav god håndhygiejne og hosteetikette 

Mød op omklædt, med mindre det er nødvendigt for dig at klæde om i studioet.


MOVE ONLINE

I denne tid, hvor pladsen er knap og restriktionerne mange, vil vi gerne minde jer alle om, at vi stadig har et skønt online univers på hjemmesiden, Move Online. Det er alt det skønne bevægelse vi skabte sammen hver for sig under nedlukningen i foråret. Al materialet er frit tilgængeligt for alle betalende medlemmer. Hvis ikke du har en kode, så send en mail til pr@yostudios.dk, og så får du den straks.


HENSYN

Vi vil gerne opfordre til, at man ikke taler for højt i omklædningen eller vores lounge område, så der er ro til at lande både udenfor – men i særdeleshed inde i lokalerne. Derudover vil vi meget gerne, at I hjælper os med at holde lokalerne ryddelige, og lægge jeres ting bag gardiner eller i opbevaringsrum.


TAK

Tak, fordi du læste med. Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at opfylde (næsten) alle ønsker. Og så et helt særligt, kæmpestort tak til jer alle for at være her hos os i YO. Tak til alle jer, som har holdt ved gennem hele Corona året. Uden jer, var vi her ikke nu, og ord kan ikke beskrive vores enorme taknemmelighed. Den opbakning, forståelse og støtte I alle har vist har været så rørende. Hvor er det helt magisk, at vi som mennesker, rykker ‘tættere sammen’, når tingene er svære. TAK for det og TAK for jer. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS

YO AARHUS NOVEMBER 20

Kære YO medlem.

Så blev det pludselig mørkere udenfor og dagene meget kortere. Oktober er for mange af os indbegrebet af hygge, tid til at finde de levende lys frem og gå lange ture i skoven omgivet af de smukkeste orange farver. Heldigvis kan ingen tage nogle af de ting fra os- men hold nu op, hvor er der godt nok mange andre ting lige nu, der på den ene eller den anden måde har en enorm påvirkning på os alle sammen. Fra i torsdags blev det obligatorisk med mundbind de fleste offentlige steder og vi skal nu igen udvælge nogle helt få nærmeste at omgås. Forsamlingsforbuddet har også ramt YO, og det kan du blandt andet læse mere om i dette nyhedsbrev. Vi vil dog sætte en stor fed streg under, at vi nu mere end nogensinde har fokus på den allervigtigste værdi i YO – at sprede bevægelse og bevægelsesglæde vidt og bredt. 


CORONA UPDATE

Sidste weekend blev endnu en skæbnesvanger en af slagsen for os alle sammen og også for YO. Et tilbagevendende forsamlingsforbud var ikke det, vi havde drømt om, for det rammer os hårdt. Vi har siden genåbningen før sommer kæmpet for at få alting godt op at køre igen, men har hele tiden mærket, hvordan den lave kapacitet har besværliggjort tingene. 

Med det nye forsamlingsforbud, skal der flere tiltag til, for at det bliver en en tid, vi alle kommer godt igennem både på og uden for måtten. Vi håber meget på jeres hjælp hvad angår plads og vil gerne opfordre kraftigt til: 

 • At du som medlem max. booker 1 hold om dagen – også selvom det er på en venteliste. 
 • At du som medlem forsøger helt at undgå udeblivelser og late cancels denne periode. 
 • At du som medlem tænker meget mere over dine bookinger den næste tid, og kun booker de hold, som du ved, at du kommer til. 

Vi tror og håber på, at vi godt kan finde ud af at deles om de rigtig mange hold der egentlig er, men vi ved også, at det kræver, at I som medlemmer forsøger at få nye vaner, når I booker hold i YO. 

Vi kan dele nogle lidt interessante tal med jer, for at I måske også kan få en forståelse for, hvorfor vi længe har ytret ønske om, at alle blev en smule mere hensynsfulde i bookinger. Afmeldingsprocenten er nemlig over 50% dagligt. 50% af alle bookinger hver eneste dag, bliver afmeldt igen. Det er altså virkelig virkelig mange, og det er derfor ikke mærkeligt, at ventelisterne er så lange. Sagt på en anden måde, booker langt de fleste af jer 50% flere hold, end I reelt kommer til. Og det skaber ventelister, og det har også skabt en ond cirkel i booking flowet, som er rigtig rigtig svært at komme til livs. Vi håber virkelig derfor inderligt og særligt i denne kommende tid med begrænset plads, at I vil være med til at ændre dette <3

Og vi vil selvfølgelig sørge for følgende: 

 • Optimere holdplanen og finde plads til endnu flere skønne hold 
 • Planlægge flere events såsom fredagsbarer og workshops, så vi kan bruge vinteren på en masse bevægelse! 

Og så følger vi alle gældende retningslinjer og vil her minde om, hvad vi skal huske på, når vi kommer i YO: 

 • Medbringe egen måtte
 • Have mundbind på, på alle tidspunkter i studioet undtaget når du sidder ned, klæder om eller bevæger dig på et hold.  Medbring gerne et etui til dit mundbind, så de ikke ligger på gulvene under timerne. 
 • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Holde afstand til dine med YO-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi. Nu bag mundbindet! 
 • Have god håndhygiejne og hosteetikette 
 • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for dig, at klæde om i studioet. 

UNDERVISERE

Miriam har nu officielt tilsluttet sig barselsholdet, hvor Lotte L. og Janni har ventet på hende. Nøj, hvor vi kommer til at savne Miriam, ligesom vi allerede savner både Lotte og Janni, men vi ved, at tiden flyver, og at de snart er tilbage igen. Og mon ikke, at de inden vi får set os om står nede i YO med deres små pus, enten på mammahold eller blot for at sige hej. 

Nanna Frida har desværre måtte give afkald på en del af sine ellers fantastiske hold grundet nogle forandrede vilkår i sit private liv. Vi håber meget på, at dette er en midlertidig situation. Alle i danseglade mennesker i YO har i den forbindelse mit ord på, at der forhåbentlig ikke går længe førend, at der igen er flere dansehold på planen. Jeg arbejder intenst på at finde, ikke en ny Nanna, for det kan ikke lade sig gøre, men en anden skøn underviser, som kan danse med os nede i YO.

Jeg, Malene, er tilbage på planen igen. Ikke så meget, som jeg gerne ville, men jeg håber på langsomt at kunne trappe op. Jeg er dog nødt til at være mest hjemme hos vores lille Pil, som nu netop er blevet 3 måneder. At være tilbage på planen betyder uanset bare så meget for mig, og særligt i denne mærkelige tid, hvor jeg føler, at YO er sårbar. Så får jeg et ekstra stort og meget umiddelbart behov for at passe på min nu efterhånden store baby. Jeg glæder mig til at se mange flere af jer nede i studiet de næste uger og måneder- både jer, som jeg kender, men bestemt også alle jer, som jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af at møde. 


MOVE ONLINE

I denne tid, hvor pladsen er knap og restriktionerne mange, vil vi gerne minde jer alle om, at vi stadig har et skønt online univers på hjemmesiden, Move Online. Det er alt det skønne bevægelse vi skabte sammen, hver for sig, under nedlukningen i foråret. Al materialet er frit tilgængeligt for alle jer medlemmer. Hvis ikke du har en kode, så send en mail til pr@yostudios.dk, og så får du den straks. 


FREDAGSBAR

De næste fredagsbarer er i kalenderen og den kommende weekend glæder Helle sig til en fredag aften i  TRX’en & de omvendte stillingers tegn. Du kan læse meget mere om eventet her, hvor du også booker din plads.


MÅTTEOPBEVARING

I YO kan du have din egen yogamåtte stående. Vi laver en plads til dig med både navn og nr. På den måde behøver du ikke slæbe din yogamåtte med frem og tilbage, og vi lover at passe godt på den. 

Det koster 35DKK pr. måned og fungerer på samme måde som et medlemskab. Hvis du ønsker en plads, mens der endnu er nogle ledige, så send os en mail på pr@yostudios.dk


HENSYN

Vi vil gerne opfordre til, at man ikke taler for højt i omklædningen eller vores lounge område, så der er ro til at lande både udenfor- men i særdeleshed inde i lokalerne.  Derudover vil vi meget gerne, at I hjælper os med at holde lokalerne ryddelige, og lægge jeres ting bag gardiner eller i opbevaringsrum.


TAK 

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS OKTOBER 20

Kære YO medlem.

Så er sensommeren ved at være på hæld, og hvor har vi haft nogle smukke sidste septemberdage. Efteråret betyder mørkere morgner og aftner, men også hygge og for mange mere lyst til at komme i YO og bevæge sig. 


HOLDPLAN

Jeg, Malene, er i gang med forhåbentlig de sidste større justeringer af holdplanen her for efteråret. Jeg kan ikke garantere, at der ikke vil ske småjusteringer, hvilket jer, som har været hos os længe er vant til og ved, kun er for jeres bedste. Nemlig for at skabe den bedst mulige holdplan altid. De store ændringer lige nu sker, fordi der netop er kommet to nye skønne undervisere til, som skal have timer på planen og blandt andet overtage nogle af Miriams hold, som går på barsel slut oktober. 


HOLD OG UNDERVISERE

Som nævnt ovenfor, har vi fået to nye undervisere i YO Aarhus. Carla Siesby er en super sej pilates pige, som faktisk allerede den seneste uge har været på planen. Carla er uddannet i både London og Danmark, og vil blandt ‘almindelig’ pilates matwork have power pilates, core & pilates fusion samt back & balance pilates, som er et nyt hold i YO. Carla har selv rygproblemer, som hun har brugt og fortsat bruger pilates til at behandle, og hun har derfor en særlig passion for at bruge pilates til at hjælpe andre. Det er så skønt, at vi nu har to pilates piger, vores Louise P, som I kender og nu Carla. Foruden Carla, vil Louise Flyvholm også være at finde i YO fra nu af. Louise er professionel danser og har bevæget sig siden barnsben. Hun har undervist i mange år, mens hun selv har arbejdet i sit professionelle virke og vi er så taknemmelige for, at hun nu er landet i Aarhus og i YO. Du vil møde Louise på dansetimer, barre timer samt vores forskellige styrke- og shape timer. Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod både Carla og Louise. 

Isabella W.  er fortsat på med udendørs shape hold, som er skønt for krop og sjæl. Det er så dejligt at komme udenfor og svede igennem sammen med andre seje mennesker, og det er også meget corona-venligt. På holdene får man en full-body workout men vigtigst af alt, masser af god energi og smil på læben. Vi håber på at kunne køre disse hold udendørs langt ind i efteråret, men vi holder selvfølgelig hele tiden øje med og med jer- om I er glade for det eller ej. Mød op til holdene i gode løbesko og vær klædt på til alt slags vejr. Isabella lover at give jer varmen uanset regn eller blæst. 


FREDAGSBAR

Vi har skabt et nyt lille ’koncept’ i YO. Vores helt egen fredagsbar. En bevægelses-fredagsbar. Tanken er at skabe nogle helt særlige fredage for jer, vores skønne medlemmer. De vil foregå i vores forskellige studioer på skift, og indholdet vil variere. Men det vil være event- eller workshop lignende klasser, hvor underviseren planlægger et helt særligt indhold specielt til den fredag. Fredagsbaren varer mellem 90-120 minutter og nogle gange vil der være live musik, samarbejder med andre med videre. Prisen for alle fredagsbarer er 99 DKK og I booker jeres plads hjemmesiden under EVENTS HER De første er allerede planlagt, så endelig gå ind og læs mere om dem! Vi glæder os så meget til vores helt egne YO FREDAGS BARER!


AFMELDING, VENTELISTER OG LATE CANCELS

Afmelding skal ske senest 3 timer før holdstart hele døgnet rundt (også tidlig morgen!) Afmelding af hold kan ikke ske på mail eller tlf. Det er dit eget ansvar at afmelde via Mindbody. Driller app’en, så afmelder du blot via hjemmesiden.

Ventelister låser 3 timer før holdstart, hvorefter du ikke bliver flyttet på holdet, selvom der skulle opstår en plads. Det sker, hvis en på holdet, laver en late cancel. Opdager du , at der bliver plads på holdet, så booker du dig på igen, får plads og møder op til dit hold.

Late Cancel- Sørg altid for at melde fra et hold, du ikke kan komme til, også selvom det er en late cancel, da det vil frigive plads til et andet medlem.

Booking af hold sker via Mindbody App eller hjemmesiden. Vi opfordrer til, at du er hensynsfuld i din booking, og ikke ‘helgarderer dig’ ved fx at booke flere hold i træk, og så afmelde igen. Der skal være plads til alle i YO!


HENSYN

Vi vil gerne opfordre til, at man ikke taler for højt i omklædningen eller vores lounge område, så der er ro til at lande både udenfor- men i særdeleshed inde i lokalerne.  Derudover vil vi meget gerne, at I hjælper os med at holde lokalerne ryddelige, og lægge jeres ting bag gardiner eller i opbevaringsrum. 


MAMMA HOLD

Indenfor få uger, vil jeg, Malene, igen være på planen og også med et MAMMA hold. Det vil være Mamma Barre, og jeg glæder mig så utrolig meget til at komme tilbage og bevæge mig med jer mammas. Vi justerer hele tiden mamma planen til, så den fungerer bedst for vores mammas, og vi håber, at I vil række ud, hvis I har ønsker til planen. Så er vi mere end lydhøre!


COVID-19 SITUATIONEN

Corona ‘hærger’ stadig, og vi må indrømme, at vi, som I, er ved at være godt og grundigt trætte af det. Det har en meget omsiggribende påvirkning af måden vi kan være på i studioet sammen med jer, måden vi må undervise på og måden hvorpå studioet generelt kører rundt. For at I fortsat føler, at YO yder den service og har det antal hold, som I er tilfredse med, kræver det, at vi sætter flere og flere hold på, fordi vi næsten er halveret i forhold til antal, der må være i salene. Ventelisterne må ikke stoppe med at flyde fint. Der skal være plads til jer alle. 

Den helt store udfordring omkring det er, at maskinen derved kun bliver dyrere og dyrere at holde igang. Løn og udgifter er de samme eller større, samtidig med at det, der kommer ind er væsentlig mindre. Det kan de fleste regne ud, giver et resultat, der ikke hænger sammen. 

Det er en udfordring som rigtig mange virksomheder lige nu ser ind i, og der er ikke en løsning eller et lys forude, så længe, det hele står på. At ingen af os ved, hvornår tingene forandrer sig, gør alting en smule usikkert. Ingen ved- men vi håber på, at vi sammen kommer igennem det på den bedst mulige måde. En måde du dog som medlem kan gøre en lille forskel er ved, ikke at booke flere hold, end du kommer til og kan komme til. Vi vil stærkt opfordre til, at I ikke overbooker for at helgarede jer, da I derved jo er med til at skabe ventelister, der ikke viser en klart billede af, hvordan holdene egentlig flyder. Så vi hensyn til jeres med-yo mennesker og vær med til skabe et rum, hvor der er plads til alle. 


CORONA RETNINGSLINJER

Vi skal fortsætte med at passe på hinanden, så vi i hvert fald ikke ender ud med, at vi bliver lukket ned igen. Vi skal blive ved med at have bevægelse så længe, at verden vender lidt på hovedet! Derfor beder vi jer om fortsat at:

 • Medbringe egen måtte
 • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Holde afstand til jeres med yo-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi
 • Have god håndhygiejne
 • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for jer, at klæde om i studioet

Der er ingen tvivl om, at vi også har måttet justere en her del på rengøring og vi håber, at I oplever, at studioet er trygt og rent at være i. Skulle det ikke være tilfældet, så giv os straks besked. Noget vi dog har lyst til at bede jer om hjælp til er, at nedsætte forbruget af sprit, servietter, klude med videre. Vi skal passe på hinanden og vi skal holde hygiejnen høj. Men vi oplever, at vi alle går helt bananas med spritten og sprøjter 5 gange mere, end der egentlig er nødvendigt. Når I for eksempel skal afspritte jeres udstyr efter en time, så vil vi derfor opfordre til, at I maks bruger 2 sprøjt enten direkte på udstyret eller på en klud, og så rengør den. Sprit på mere end 70% er meget effektivt, så det er mere end rigeligt. Vi er bekymrede for vores miljø, verden og sundhed helt generelt, hvis vi ikke får styr på forbruget af heftige rengøringsmidler, som pludselig er blevet en stor del af vores hverdag. Og så er vi også lidt nervøse for, at vores kære YO smuldrer og opløses af sprit helt bogstavelig talt, hvis vi ikke bliver lidt mere balancerede og nøjsomme i vores forbrug 🙂 


MØDETID

Vi oplever alt for ofte, at et medlem kommer for sent til en klasse. Vi i YO møder altid alle med et smil, men I skal dog ikke tage fejl af, at de fleste andre på måtterne synes, at det er en smule træls, for at sige det på godt jysk, at du kommer for sent. Så vær skøn at komme de to minutter tidligere afsted, så du både for din egen ro og for andres ro, kommer lidt før holdstart og ikke i sidste øjeblik eller 2 minutter for sent. Hvis ikke vi ser en forbedring på dette felt kan vi ikke garantere, at vi ikke vil se helt alvorligt på en kage-bøde-ordning 🙂


MÅTTEOPBEVARING

I YO kan du have din egen yogamåtte stående. Vi laver en plads til dig med både navn og nr. På den måde behøver du ikke slæbe din yogamåtte med frem og tilbage, og vi lover at passe godt på den. 

Det koster 35DKK pr. måned og fungerer på samme måde som et medlemskab. Hvis du ønsker en plads, mens der endnu er nogle ledige, så send os en mail på info@yostudios.dk 


TAK 

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS SEPTEMBER 20

Kære YO medlem.

Vi håber, at I har haft en skøn august måned. Vi kan så småt begynde at fornemme, at nye ansigter drysser ind i studiet og til alle jer- stort velkommen i YO! August måned har været fyldt med sol og sommer, som vi også har kunnet mærke ved, at solen ind i mellem har trukket mere end holdet i studioet. Nu begynder efteråret så småt at banke på, og vi glæder os til at se jer endnu mere til masser af bevægelse.  


HOLDPLAN

Der har været nogle småjusteringer af holdplanen her i august måned, da en del undervisere er kommet ind på deres drømmestudioer. Vi håber, at I er tilfredse med planen, som den ser ud, og ellers hører vi rigtig gerne fra jer. Som I er vant til, hvis I har været hos os længe, så er holdplanen altid organisk og i forandring, da vi i team YO er en flok, der hele tiden er i udvikling. Og når en underviser for eksempel skal videreuddanne sig som yogaunderviser i Østen, er vi jo nødt til at justere planen efter det. Men det betyder heldigvis også, at man som medlem altid må komme med ønsker, og nogle gange også får dem opfyldt:-) 


HOLD OG UNDERVISERE

Vi har sat Isabella W. på med udendørs shape hold, som er skønt for krop og sjæl. Det er så dejligt at komme udenfor og svede igennem sammen med andre seje mennesker, og det er også meget corona-venligt. På holdene for man en full-body workout men vigtigst af alt, masser af god energi og smil på læben. Vi håber på at kunne køre disse hold udendørs langt ind i efteråret, men vi holder selvfølgelig hele tiden øje med og med jer- om I er glade for det eller ej. Mød op til holdene i gode løbesko og vær klædt på til alt slags vejr. Isabella lover at give jer varmen uanset regn eller blæst. 

Vi er på udkig efter et par nye undervisere både indenfor yoga og pilates verdenen. Pilates er en bevægelsesform, som I har taget til jer i YO, og det kan vi godt forstå. Det er en vidunderlig måde at styrke kroppen på, samtidig med at man opnår en sublim kropskontrol. Derfor håber vi snarest at kunne få endnu flere pilates hold på planen, når vi har fundet den rette underviser. 

Inden længe går vores kære Miriam på barsel, og det er selvfølgelig noget møg for os! Men helt vildt skønt for Miriam og hendes lille familie. Vi lover, at vi finder nye skønne undervisere til Miriams hold. Blandt andet vil jeg, Malene, så småt igen være tilbage på planen til den tid, som nok er omkring start oktober. 


MAMMA HOLD

Som mange af jer Mammas nok har opdaget, har vi introduceret et nyt hold, Rectus Diastase, de sidste måneder. Vi har i det hele taget tilføjet en del nye hold, fx gravid yoga,  og ændret lidt på strukturen af mamma tilbud i YO- kun så det bliver endnu mere skønt og skræddersyet for dig som mamma, der hvor du er i din process. Vi vil opfordre jer til at gå ind på mammasiden her (link) og sætte jer godt ind i alt det nye. Blandt andet er det fra nu et krav, at man lander på Rectus Diastase holdene som det første efter fødsel, inden man kan hoppe videre på de andre mamma hold. Læs meget mere om hvorfor på siden. 


COVID-19 SITUATIONEN

Corona ‘hærger’ stadig, og vi må indrømme, at vi, som I, er ved at være godt og grundigt trætte af det. Det har en meget omsiggribende påvirkning af måden vi kan være på i studioet sammen med jer, måden vi må undervise på og måden hvorpå studioet generelt kører rundt. For at I fortsat føler, at YO yder den service og har det antal hold, som I er tilfredse med, kræver det, at vi sætter flere og flere hold på, fordi vi næsten er halveret i forhold til antal, der må være i salene. Ventelisterne må ikke stoppe med at flyde fint. Der skal være plads til jer alle. 

Den helt store udfordring omkring det er, at maskinen derved kun bliver dyrere og dyrere at holde i gang. Løn og udgifter er de samme eller større, samtidig med at det, der kommer ind er væsentlig mindre. Det kan de fleste regne ud, giver et resultat, der ikke hænger sammen. 

Det er en udfordring som rigtig mange virksomheder lige nu ser ind i, og der er ikke en løsning eller et lys forude, så længe, det hele står på. At ingen af os ved, hvornår tingene forandrer sig, gør alting en smule usikkert. Ingen ved- men vi håber på, at vi sammen kommer igennem det på den bedst mulige måde. En måde du dog som medlem kan gøre en lille forskel er ved, ikke at booke flere hold, end du kommer til og kan komme til. Vi vil stærkt opfordre til, at I ikke overbooker for at helgarede jer, da I derved jo er med til at skabe ventelister, der ikke viser en klart billede af, hvordan holdene egentlig flyder. Så vi hensyn til jeres med-yo mennesker og vær med til skabe et rum, hvor der er plads til alle. 


CORONA RETNINGSLINJER

Vi skal fortsætte med at passe på hinanden, så vi i hvert fald ikke ender ud med, at vi bliver lukket ned igen. Vi skal blive ved med at have bevægelse så længe, at verden vender lidt på hovedet! Derfor beder vi jer om fortsat at:

 • Medbringe egen måtte
 • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Holde afstand til jeres med yo-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi
 • Have god håndhygiejne
 • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for jer, at klæde om i studioet

Der er ingen tvivl om, at vi også har måttet justere en her del på rengøring og vi håber, at I oplever, at studioet er trygt og rent at være i. Skulle det ikke være tilfældet, så giv os straks besked. Noget vi dog har lyst til at bede jer om hjælp til er, at nedsætte forbruget af sprit, servietter, klude med videre. Vi skal passe på hinanden og vi skal holde hygiejnen høj. Men vi oplever, at vi alle går helt bananas med spritten og sprøjter 5 gange mere, end der egentlig er nødvendigt.

Når I for eksempel skal afspritte jeres udstyr efter en time, så vil vi derfor opfordre til, at I maks bruger 2 sprøjt enten direkte på udstyret eller på en klud, og så rengør den. Sprit på mere end 70% er meget effektivt, så det er mere end rigeligt. Vi er bekymrede for vores miljø, verden og sundhed helt generelt, hvis vi ikke får styr på forbruget af heftige rengøringsmidler, som pludselig er blevet en stor del af vores hverdag. Og så er vi også lidt nervøse for, at vores kære YO smuldrer og opløses af strit helt bogstavelig talt, hvis vi ikke bliver lidt mere balancerede og nøjsomme i vores forbrug 🙂 

MØDETID

Vi oplever alt for ofte, at et medlem kommer for sent til en klasse. Vi i YO møder altid alle med et smil, men I skal dog ikke tage fejl af, at de fleste andre på måtterne synes, at det er en smule træls, for at sige det på godt jydsk, at du kommer for sent. Så vær skøn at komme de to minutter tidligere afsted, så du både for din egen ro og for andres ro, kommer lidt før holdstart og ikke i sidste øjeblik eller 2 minutter for sent. Hvis ikke vi ser en forbedring på dette felt kan vi ikke garantere, at vi ikke vil se helt alvorligt på en kage-bøde-ordning 🙂 


TAK 

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS AUGUST 20

Kære YO medlem.

En dejlig juli måned er ved at nå sin ende, og vi har været så ovenud lykkelige for at se så mange af jer i studioet trods ferietid. Tak fordi I prioriterer bevægelse, YO og tid til at gøre krop og sind godt- ferie eller ej. I er seje! August betyder sensommer og igen en masse flere skønne hold i YO. Denne august er også helt særlig for YO, da det er måneden, hvor vi åbner vores nye og tredje studio YO STUDIOS i Carlsberg Byen. Vi glæder os helt vildt, og vi håber at se mange af jer til den skønne åbningsfest. Læs med i dette korte nyhedsbrev, så I er helt opdaterede på, hvad der sker i studioet den næste måned. 


NY HOLDPLAN

Lige nu er vi stadig på sommerplan, men fra 10 august, vil I allerede nu kunne lure i bookingsystemet og se, hvad vi byder på her i efteråret. Planen er ændret lidt, da vi som studio og team konstant er i en organisk og foranderlig process, men heldigvis betyder det blot, at der er mulighed for at afprøve nye hold og nye undervisere på nye tidspunkter. Vi vil have lige så mange hold som altid, og vi er stadig åbne for ønsker, hvis du drømmer om et hold på et særligt tidspunkt. Holdplanen er for jer, verdens bedste medlemmer, så endelig sig til, hvis der er ønsker eller forslag. 


MAMMA HOLD

Som mange af jer Mammas nok har opdaget, har vi introduceret et nyt hold, Rectus Diastase, de sidste måneder. Vi har i det hele taget tilføjet en del nye hold, fx gravid yoga,  og ændret lidt på strukturen af mamma tilbud i YO- kun så det bliver endnu mere skønt og skræddersyet for dig som mamma, der hvor du er i din process. Vi vil opfordre jer til at gå ind på mammasiden her (link) og sætte jer godt ind i alt det nye. Blandt andet er det fra nu et krav, at man lander på Rectus Diastase holdene som det første efter fødsel, inden man kan hoppe videre på de andre mamma hold. Læs meget mere om hvorfor på siden. 


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi synes, at det er gået rigtig godt med at komme i gang indenfor med nye retningslinjer, og vi er så taknemmelige for jeres opbakning og forståelse. Hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. 


BAD, OMKLÆDNING & UDSTYR

Fra 10. august, vil vi igen åbne normalt op for bad og omklædning. Vi vil dog fortsat opfordre til, at man møder omklædt og bader hjemme, hvis det er muligt, da retningslinjerne fortsat er de samme, og vi stadig kun må være to personer i omklædningen ad gangen. 

Fra 10. august vil vi tilmed igen begynde at bruge vores puder til blide yogatimer. Det kan dog kun foregå, hvis I deltagende medlemmer selv har et rent håndklæde med, som I kan lægge over puderne ved brug. Altså kan I kun få lov at benytte puderne til for eksempel yin yoga, hvis I selv har et håndklæde med. Så husk endelig det fra august måned. Vi skal stadig passe på hinanden i lige så vidt et omfang som den sidste tid har budt på, men samtidig har vi også brug for, at nogle ting stille og roligt vender tilbage til noget af det, vi har været så glade for. Dette gælder blandt andet for udstyr på timer, som vi skal finde en god, tryg måde langsomt at introducere igen. 


UNDERVISERE

Lotte L, Janni D og jeg selv, Malene, er gået på barsel. Vi glæder os allerede til at være tilbage, men vil også nyde den magiske tid, som vi er midt i. 

Lisbet er stadig sygemeldt, og vi savner hende alle. Vi sender al god energi hendes vej og vi håber I gør det samme. Vi håber og satser på, at Lisbet indenfor de næste måneder igen vil være at finde på planen med få hold, da det skal være en mild og rolig opstart for Lisbet igen. 

Sarah T. er ikke at finde på holdplanen lige nu, men hun kommer tilbage. Den sidste tid har budt på mange andre ting for Sarah, så hun havde brug for et lille pusterum, men hun glæder sig til at vende tilbage til YO så snart, der kommer lidt luft i kalenderen igen. 


YO STUDIOS CARLSBRG BYEN

Vores tredje studio, YO STUDIOS I Carlsberg byen, skulle være åbnet i starten af april. Det skete af åbenlyse årsager ikke, og det har været meget usikkert i de sidste måneder, om det nogensinde ville blive en realitet. Derfor  er vi SÅ lykkelige for, at alt hvad det angår forhåbentlig trods alt ender godt og at vi kan melde den nye åbningsdato ud. 

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august. 

Dørene er åbne mellem 11-16. 

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej! 


EVENTS

Søndag d. 2 august kommer skønne Anna Lundgaard, som til daglig er bosat i L.A til Aarhus, for at afholde et allerede næsten udsolgt event. Eventet er en Kakao Ceremoni, og du kan læse meget mere om eventet og tilmelde dig her: Link. Får du ikke plads i Aarhus, afholder Anna det samme event i KBH lørdag d. 15 august og husk også, at slå vejen forbi Carlsberg Byen i København, hvis du er på de kanter lørdag d. 22 august, hvor vores store åbningsfest af vores tredje studio er. 


TAK 

Fordi I læste med. Vi ser frem til den kommende tid og kan slet ikke vente med at sparke sensommersæsonen i gang med en masse nye ansigter, nye hold og et nyt studio! Husk endelig at række ud på mail, info@yostudios.dk, hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS JULI 20

Kære YO medlem.

Her en lille sommerhilsen fra os. Nøj, hvor har det været vidunderligt endeligt at komme indenfor igen- Ind i vores studioer, som vi alle har savnet, selvom det at mødes udendørs for mange også kunne noget!  Siden vi rykkede ind, har vi i Team YO i hvert fald mærket at lande i en form for ro og tryghed igen trods en midlertidig lidt forandret hverdag i studioet grundet corona-situationen. Vi håber, at I også nyder at være ‘tilbage’ og at I har lyst til at være sammen med os over sommeren. 


SOMMERPLAN

Som I nok har opdaget, er sommerplanen nu på programmet i MindBody. Vi undervisere skal holde ferie lidt på skift, og som altid betyder det, at der nok vil være mindre af noget af det, som du plejer at bruge mest den næste måneds tid, men til gengæld måske mere af noget andet, som du så kan udforske. En grundværdi i YO er, at jo mere alsidig man er i sin bevægelse, jo stærkere en krop og et sind. Derfor opfordrer vi altid til at udnytte muligheden for, at afprøve nye bevægelsesformer og måske i den process få skønne aha-oplevelser. Sommerplanen løber frem til 9 august, og alle uger vil langt hen af vejen være unikke- altså vil ikke en uge være helt lig den sidste eller den næste. 


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi synes, at det er gået rigtig godt med at komme igang indenfor med nye retningslinjer, og vi er så taknemmelige for jeres opbakning og forståelse. Hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. 


UNDERVISERE

Efter at vi igen rykkede udendørs har mange af jer mødt Rikke Lauritsen. , som kun lige nåede at starte op i ugen op til, at alt lukkede ned. Rikke spreder den skønneste danseenergi, og vi er så glade for dejlige danseaftner med hende!

Ea Wederkinch er helt sprit ny i Aarhus, men ikke i YO. Ea har undervist I KBH studioet, hvor medlemmer derovre har nydt så godt af hendes ro, store erfaring og smittende energi. Nu er hun med sin lille familie flyttet til Aarhus, og vi var ikke længe om at hapse den seje kvinde. Ea er yoga underviser og hendes evner spænder bredt- Fra Hatha, Vinyasa og Yin til både gravid- og efterfødselsyoga. Vi håber, at I vil tage godt imod Ea. 

Lisbet er stadig sygemeldt, og vi savner hende alle. Vi sender al god energi hendes vej og vi håber I gør det samme. Og så glæder vi os bare til, at hun engang, når hun er klar, vender tilbage til måtten og til at undervise sine ikoniske Power timer og særlige Yin klasser. 

Lotte L. og Janni D. er begge gået på barsel. Vi kommer til at savne dem så meget det næste år, og ønsker dem al held og lykke med det spændende kapitel i deres liv, de står lige overfor. 

Ligeledes er jeg, Malene, kun en lille måned fra termin, og jeg vil derfor også indenfor de næste uger forsvinde fra holdplanen. Min barsel vil dog være meget kort- jeg regner med at være tilbage til undervisning efter 2-3 måneder, alt afhængig af, hvordan vi lander i vores lille (snart større) familie på 5. Derudover ved jeg, at jeg ikke kan lade være med at stikke hovedet forbi ofte, så I kommer nok ikke til at slippe helt af med mig. 


YO STUDIOS CARLSBRG BYEN

Vores tredje studio, YO STUDIOS I Carlsberg byen, skulle være åbnet i starten af april. Det skete af åbenlyse årsager ikke, og det har været meget usikkert i de sidste måneder, om det nogensinde ville blive en realitet. Derfor  er vi SÅ lykkelige for, at alt hvad det angår forhåbentlig trods alt ender godt og at vi kan melde den nye åbningsdato ud. 

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august. 

Dørene er åbne mellem 11-16. 

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej! 


EVENTS

Lørdag d. 4 juli afholder Miriam S. ‘Handstands by the sea’. Eventet er for alle og foregår i naturskønne omgivelser ved sand og hav. Du vil få gode basis teknikker at arbejde med i armbalancer og håndstande, og endda også blive forkælet med lækre snacks og drikkevarer. Læs meget mere om eventet og tilmeld dig her: Link til hjemmeside- event med Miriam. 


TAK 

Det var det for nu. Vi glæder os til en dejlig sommer i YO og i Aarhus, og vi håber, at mange af jer vil prioritere bevægelsen sammen med os, også når varmen buldrer derudad udendørs. Husk at lidt også har ret! Har du spørgsmål eller andet, så endelig ikke hold dig tilbage. Vi er lige på mailen, info@yostudios.dk og altid klar til at give et svar på det meste. 

Kærlighed og virtuelle kram, Malene og resten af team YO AARHUS 

YO AARHUS JUNI 20

Kære YO medlem.

ENDELIG kan vi sende den nyhed ud til jer, som vi har ønsket og håbet og drømt om siden nedlukningen i starten af marts.


YO STUDIOS ÅBNER IGEN

YO STUDIOS er klar til at åbne igen fra på ONSDAG d. 10 JUNI, og vi kan ikke få armene ned. Vi skal lige bruge et par dage til at blive helt klar, så alt kommer til at foregå forsvarligt. Derfor håber vi på, at I lige kan holde ud frem til onsdag!


KRISENS OP- OG NEDTURE

Og NØJ, hvor er det gode nyheder. Og PYHA, de sidste 3 måneder har været svære- mildest talt. For os alle, på alle mulige planer.

For YO isoleret set, har månederne været et sandt drama- vi har, som så mange andre mindre virksomheder været i frit fald- alt har været uvist og usikkerheden har været altoverskyggende. Vi har forsøgt at holde hovedet højt og tingene i gang. Først med vores online univers, som vi ret hurtigt fik stablet på benene og sidenhen med udendørs hold. Det har nemlig været så vigtigt for os hele vejen igennem, at holde kontakten og bevægelsen ved lige med alle jer derude.  Det ville dog være lyv at sige, at der ikke har været mange dage indimellem, hvor tingene har set sorte ud og udsigterne sammen med konsekvenserne har været uoverskuelige.

Heldigvis er vi konstant blevet mindet om, hvorfor vi skulle fortsætte med at kæmpe- nemlig for JER MEDLEMMER! Kære Alle I, som har holdt ved os hele vejen igennem- sendt søde mails og beskeder. Beholdt jeres medlemskab. Støttet op om vores tiltag med online- og udendørs bevægelse. Vi kan ikke forklare med ord, hvor taknemmelig og rørte vi har været og stadig er. I har holdt YO ovenvande- TAK for jer.


TILBAGE PÅ RET KURS

Der er ingen tvivl om, at der er lang vej ‘op’ og tilbage igen, og vi forventer at den næste lange periode fortsat vil være fyldt med store udfordringer. De sidste måneder har sat sine dybe spor.

Men det, at vi nu bare kan få lov at åbne igen er altoverskyggende positivt, og det vil give ro til, at vi igen kan fokusere på det, som betyder mest for os i YO- At skabe meningsfuld bevægelse for verdens bedste medlemmer.


NYE RETNINGSLINJER

På mange måder, vil den næste tid være anderledes- vi må alle forberede os på, at YO for en tid er lidt en anden størrelse, end vi er vant til. Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer, så I trygt kan komme og færdes i studioerne. Det vil kræve noget af os alle- både os bag YO og jer, som kommer i YO. Vi ved endnu ingenting om de konkrete forhold, der vil være gældende, men vi har nogle punkter, som højest sandsynligt vil komme til at gælde.

Færre på hold med større afstand. Dette vil konkret betyde, at der vil være færre pladser dagligt at tage af. Vi håber derfor, at I alle vil fortsætte med kun at booke de hold, som I faktisk planlægger at komme til, og ikke booker ekstra hold, for at helgardere jer. Det er generelt en god retning for os alle at tage fremadrettet, da det vil skabe et langt bedre flow i booking. Der er plads til alle, men vi er nødt til at være mere hensynsfulde i booking, og ikke booke langt flere hold, end vi reelt møder op til.

Ventelister. I kan kun møde op på hold, hvis I er på holdet. Altså kan vi ikke længere garantere plads, hvis I møder op fra ventelisten.

Toilet, bad & omklædning. Bad vil højest sandsynligt være lukket for brug i en tid for jer medlemmer. Desuden forestiller vi os, at vi kun vil kunne have meget få i omklædningsrummene ad gangen, så man i så vid udstrækning det er muligt, skal møde op omklædt. Vi håber på, at kunne have toiletter åbne med høj rengøringsstandard.

Rengøring. Vi vil selvfølgelig have en helt up to date rengøringsstandard generelt,  der følger alle gældende retningslinjer.

Udstyr. I en periode regner vi med, at al undervisning vil foregå uden udstyr. I vil være mere end velkommen til at medbringe jeres eget- for eksempel puder og tæpper til dejlige yogatimer.

Hands on. I en periode vil vi af åbenlyse årsager ikke kunne tilbyde undervisning med fysiske justeringer. Dette er svært for os undervisere- den taktile undervisning er vigtig for mange af os. Men tingene er, som de er.

Sygdom. Undervisere som medlemmer skal selvfølgelig blive hjemme med de mindste tegn på sygdom. Dette er også en generel god ting at holde fast i fremover. Der er ingen god grund til at slæbe sig selv afsted i YO, hvis man potentielt kan smitte medmennesker med alle mulige former for mere eller mindre alvorlige virus.

Udendørs. Vi vil forsøge at planlægge flere hold udendørs over sommeren, som er høj-intensitet hold, der sagtens kan foregå udenfor i det meste vejr og som ikke kræver fast lokation.

Der vil helt sikkert være mange flere retningslinjer at forhold sig til den næste tid. Vi vil sørge for at holde jer opdateret på alt hvad vi gør.

VIGTIGST AF ALT

Kære alle.

Vi lader nyheden stå for sig selv,

YO STUDIOS åbner igen onsdag d. 10 juni.

Vi ses lige om nogle dage!

Kæmpe virtuelle kram fra alle os i YO til alle jer vidunderlig mennesker derude.

YO AARHUS MAJ 20

Kære YO medlem.

I perioden mandag d. 11 maj frem til og med søndag d. 7 juni er vores fysiske studioer fortsat tvunget lukket. I denne periode tilbyder vi en så almindelig udendørs holdplan som muligt i både Aarhus og København. Som medlem kan du booke hold som vanligt i MindBody bookingsystemet, og information om hvor og hvordan, altså praktisk information, finder I her og løbende på nyhedsbreve og sociale medier. 

Vi glædes over, at vi igen kan få lov at mødes om bevægelse- også selvom det i en periode vil være under forandrede omstændigheder. Vi gør alt hvad vi kan fortsat for, at give jer fantastiske medlemmer den bedst mulige oplevelse med det vi tilbyder i YO. For en periode har det været et nyt online univers- nu vil det være ‘rigtig’ undervisning igen på nye skønne udendørs områder.

Vi håber så meget på, at I fortsat vil være hos os, så vi kommer helt over på den anden side sammen- og med YO i nogenlunde god behold. 

Med håb og ønske om, at vi står sammen fortsat!

De kærligste hilsner og varme tanker
fra os alle i team YO og i særdeleshed fra Malene & Emilie


PRAKTISK INFO OM UDENDØRS FOR MEDLEMMER

Aarhus udendørs lokation: Hold øje på Mindbody, sms og mail.

København udendørs lokation: Gården ved Islands Brygge studioet

Mødetid tidligst 5 minutter før holdstart

Forlad området senest 5 minutter efter afslutning

Regnvejr = aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Klæd dig godt på- hellere for meget tøj end for lidt

Vær solidarisk i din booking generelt

Book kun de hold, du har brug for

Undgå late cancels og udeblivelser

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Hold afstand efter retningslinjerne

Sygdomssymptomer? Bliv hjemme!

Medbring egen måtte

Måtte i YO? Afhent efter aftale


HVAD GØR VI I YO? 

Sørger for god energi!

Overholder alle retningslinjer

Skaber flows egnet til udendørs

Justerer plan efter behov

Laver særlige events i perioden

Holder afstand

Live-streaming Aarhus: YouTube

Live-streaming Copenhagen: Facebook

Udstyr yoga – medbring gerne tæppe mm.

Udstyr styrke- medbring gerne håndvægte mm.

Udstyr Barre – medbring gerne håndvægte mm.

Mamma hold- baby i barnevogn eller bæresele

Regnvejr=aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Studioerne? Lukkede for medlemmer


Our classes will start again from May 11th under the circumstances possible. Therefore it will be an outdoor class schedule on great locations in both Aarhus & Copenhagen. We will share all info on what, how and where the following days both here, in newsletters and on Social Media. So stay tuned there, so you dont miss any important information!

Thank you for staying & supporting and we are so excited, that we can now start meeting and moving together again.

Love from YO

YO AARHUS APRIL 20

Kæreste YO medlem

Her en lille update fra os i YO til alle jer fantastiske og støttende medlemmer i denne svære tid.
Sikke en måned det snart har været.

Jeg, Malene, var netop landet fra en skøn ferie tirsdag aften, hvor pressemødet om nedlukningen af Danmark blev sendt onsdag- dagen efter. Rundt på gulvet af jetlag, skulle jeg derfor sammen med Emilie træffe den sværeste beslutning i YO’s historie sent onsdag aften. YO skulle lukke ned på ubestemt tid. Alt var ude af vores hænder- alt er fortsat ude af vores hænder og ingen ved, hvad morgendagen bringer.


MOVE ONLINE

Heldigvis har vi mærket en af vores styrker i YO meget klart fra førstedagen- nemlig at vi er enormt omstillingsparate og vant til en naturlig organisk konstant bevægelse i studioet, blandt undervisere og blandt medlemmer. Vi søsatte MOVE ONLINE efter få dage- et online univers, hvor alle I fortsat kan bevæge jer sammen med alle os i YO. Vi LIVE-STREAMER dagligt klasser, som alle kan se og være med på gennem vores nyetablerede YouTube Kanal, helt gratis og super simpelt. Ja hvem ville have gættet, at vi ville blive YouTubere indenfor få dage? Derudover har vi alle dage siden nedlukning optaget videoer med alle de undervisere, som har lyst til at være med. Dagligt lægger vi en ny video op, og forsøger så vidt det er muligt, at tilbyde hele YO’s brede bevægelses-spektrum.
Vi gør altså alt, hvad vi kan, for at I derude stadig kan mærke YO. At I fortsat kan få den daglige bevægelse med YO- blot på en ny og forandret måde. Sidst men ikke mindst, holder vi os undervisere i gang, for der er ingen tvivl om, at den her situation gør os alle usikre.

NUTID OG FREMTID

Men hvad nu? Jeg tror vi alle tager en dag af gangen. Vi i YO afventer med spænding og angst, med meget blandede følelser, regeringens næste udmelding. For hvornår får vi lov til langsomt at genåbne? Og hvordan? Som I næsten kan gætte, så ved vi ikke mere end jer. Vi håber bare af alle vores bankende hjerter, at det bliver snart. Indtil da, vil vi fortsætte alt det, som vi gør- og vi vil hele tiden forsøge at tage nye tiltag, lave flere klasser og give jer medlemmer mere YO-værdi, på alle tænkelige måder.

For der er ingen tvivl om, at YO lider lige nu. I er heldigvis fortsat en god flok, som holder fast i YO. Mange af jer, kan ikke bære tanken om, at der ikke vil være et YO på den anden siden af den her krise. Vi bliver meget rørte af det- for lige nu er I de eneste, der puster liv i YO. Hjælpepakkerne hjælper ikke os- desværre. Og vi er ikke de eneste blandt selvstændige og virksomheder, store som små, der mærker, hvordan hjælpepakkerne rammer skævt. De store faste omkostninger ruller videre, så det er klart, at hvis YO skal overleve det her, så er der nødt til fortsat at være en smule omsætning. Den falder dag for dag, som vi får mails om bero og udmeldinger, så alt er usikkert. Kun tiden vil vise, om YO består.

Det eneste vi ved er, at vi vil gøre alt! Og at vi fortsat har JER, til at holde YO i live. Derfor rækker vi igen ud- vi ber jer om at afvente situationen og fortsat støtte YO så længe, i overhovedet kan finde plads i jeres økonomi til det. Det betyder alt. Og det er sagt fra hjertet. Ærligt, sårbart og nøgent. Fordi vi ikke kan bære tanken om, at vi ikke længere kan tage ned i YO, om nogle måneder. Fordi det et vores livsværk, der er i fare. Vi er, som så mange andre passionererede og seje iværksættere derude, der har kæmpet i årevis for at få deres drøm op at stå, dybt afhængige af jer. Ellers smuldrer alt under os. Det er desværre et faktum.
Samtidig er det selvfølgelig vigtigt for os at understrege, at vi godt er klar over, at mange af jer derude også mærker krisen. Og vores forståelse er også hos jer, der ikke kan fortsætte i YO. Det skal I vide. Vi skal alle passe på hinanden og os selv, sammen, i denne uvirkelige verden, vi pludselige står midt i.


STAY IN TOUCH

Til slut vil vi igen understrege, hvor vildt det er at mærke, hvor megen støtte og kærlighed, som vi mærker fra jer derude. Af hjertet tak for jer. Jeres beskeder, emails og tanker betyder alt for os. Og husk, at vi er lige her! Hvis I har gode ideer, tanker eller spørgsmål, som I vil dele, så send os en mail på info@yostudios.dk eller infokbh@yostudios.dk
Vi lover jer, at så snart vi må åbne igen, så gør vi det. Det bliver måske til en start i et lidt forandret YO, fordi der fortsat vil være tiltag og retningslinjer, der vil tvinge os til at agere anderledes blandt andre, end vi er vant til. Det bliver svært- særligt i et sted som YO, hvor nærvær og varme betyder alt. Men lad os skabe det nærvær sammen, på nye måder. Det er vi helt sikre på godt kan lade sig gøre!
De største kram og de varmeste tanker.
Malene, Emilie og resten af team YO

YO AARHUS MARTS 20

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Når nu regnen virker endeløs udendørs, forsøger vi alt vores bedste på, at humøret holdes højt inde i vores YO. Bevægelse gør underværker, og vi håber, at I også bruger YO i denne lidt halv grå periode på en måde, som lader jer op og gør jeg godt. 


NYT STUDIO

Vi glæder os så meget til vores store åbningsfest, Lørdag d- 4 april kl. 11-16. I kan læse meget mere om arrangementet og se, hvad der kommer til at ske på dagen her: https://www.facebook.com/events/286409452319429/


UNDERVISERE

Vi har i februar budt Mette L. Velkommen, og hun har bare fået sådan en god start takket være alle jer. Tak for at tage godt i mod hende! Mette bringer en del nye kompetencer og viden til vores studio, og det er bare så fedt at have endnu en skøn og erfaren underviser i vores team.

Fra nu af, kan vi også byde velkommen til endnu en underviser på planen. Kira A. er en god gammel danseveninde til Malene, og er et sprudlende energibundt, som til en start skal have et par skønne dansetimer ugentligt. Kira har oceaner af erfaring indenfor dans og undervisning, så det er virkelig også en gave for os, at hun starter. Den ene time er Contemporary Street Dance Fusion- en time for alle danseglade hoveder, der samler alt lækkert fra både Street- og den moderne danseverden. Vi får også endelig et helt ægte Street Dance hold på (Hip Hop), som Kira har et bankende hjerte for. Street Dance er også for alle, så kom endelig afsted og dans dig glad til lækkert musik. 
I starten af marts rejser Isabella desværre væk for en længere periode. Hun skal på eventyr i Asien, og det er uvist, hvornår hun igen er tilbage i YO, men tilbage, skal hun nok komme. Heldigvis vender Kathrine B. tilbage, og vil være at finde på planen fra 20 marts. Vi savner og vi glædes hele tiden. Sådan er det at være i konstant bevægelse.

SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark. 

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag. 

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard mid i Marselisborgskoven. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter. 

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program, for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interesant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan. 


EVENTS

Lørdag d. 21 marts afholder Miriam S. et Roll & Release event i Aarhus. Læs meget mere om det på hjemmesiden, https://www.yostudios.dk/workshops-events-yo/, hvor du også booker. I skrivende stund er der allerede afsat halvdelen af pladserne, så du skal ikke tænke for længe, hvis du skal være med til denne release fest.
Janni D. har endeligt også besluttet at afholde det første Ayurveda event i studioet, hvilket vi bare glæder os så meget til. Det bliver søndag d. 19 april.  Jannis hjerte banker for mange ting- og helt særligt for hverdagsbalance og til det bruger hun både ayurveda, yoga og mange andre ting, som hun vil dele til jer, på denne skønne workshop. Find ligeledes info og book din plads her https://www.yostudios.dk/workshops-events-yo/.

NYE REGLER FOR BERO

Vi oplever, at mange benytter bero så flittigt, at arbejdsmængden vokser og vokser hos os, hvad det angår. Derfor har vi besluttet, at der fra dags dato nu gælder følgende regel for bero: 

Man kan sætte i bero maks 2 gange årligt, og hver af minimum 1 og maksimum 3 måneders varighed. Altså kun to gange årligt fra dags dato. 


KOM TIL TIDEN

Bare fordi. Vi har talt meget i teamet om, at det bare er øv, når medlemmer ikke kommer til tiden. Det forstyrrer alle i rummet. Så kom til tiden- og vær ok med, at du kan risikere at blive afvist i døren, hvis du kommer for sent. Det er af hensyn til alle. 


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle. 

Hav en forrygende marts måned og start på foråret! 

Kærlighed fra team YO 

YO AARHUS FEBRUAR 20

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Vi har fået skudt år 2020 igang i YO, og vi nyder alle godt af de dejlige timers bevægelse, der er i studioet hver eneste dag. Tak for jer og jeres gode energi!


NYT STUDIO

Endelig kan vi offentlige gøre en kæmpe nyhed, som vi har har arbejdet på gennem det sidste år. YO STUDIOS åbner til april det 3. studio. YO STUDIOS i Carlsbergbyen, København. Vi er ellevilde, smadder spændte og også helt vildt nervøse!

Men vi ved, at med alt den vidunderlige, smittende YO-energi, som er alle vegne, kan det kun blive godt. Vi håber på jeres støtte og opbakning, både hvad angår udbredelse af nyheden og til vores store åbningsfest, Lørdag d- 4 april kl. 11-16.


NYE HOLD

Vi har fået nogle skønne nye hold på planen her i det nye år. Isabella er ‘tilbage’ med kampsport, Martial Arts. Janni og Maria har fået hver deres restorative time, Miriam med Mobility flow og Ditte S. med Movement flow. Nanna F tilbyder nu tåspids træning i forbindelse med ballet timerne, Malene starter op med Barre Mat Work og Mette L, som starter den kommende uge, vil tilbyde Core & Stability samt endnu mere TRX og HIIT bevægelse. På Mamma-fronten har vi nu Mamma Yoga med Karina, Mamma Yoga og Core fusion med Julie O og snart kommer den nye underviser Mette på med endnu flere Mamma Fit- og Barsels timer.


UNDERVISERE

Vi er et organisk og bevægende team, og det vil nok aldrig stoppe. Vi har med vemod sagt farvel til Lotte B, som skulle nye veje. Louise P. træder heldigvis til med en skønne pilates timer. Lisbet holder lige nu en længere pause. Det er uvist hvor lang tid, den vil vare, men vi håber på jeres forståelse. Kathrine er draget mod eventyr på Bali, men vender stærkt tilbage i foråret.  Nikita, vores nye yogaunderviser, har fået den bedste start. Tak for, at I har taget så godt imod hende. Karina M. er startet op ligeledes med yoga og Mamma hold. Og så glæder vi os til at Mette L. fra næste uge starter op både med yoga, styrke hold samt Mamma hold.


SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark.

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag.

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard midt i Marselisborgskoven i Aarhus. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter.

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interessant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan.

Find mere info og tilmelding på hjemmesiden under events.


KOM TIL TIDEN

Bare fordi. Vi har talt meget i teamet om, at det bare er øv, når medlemmer ikke kommer til tiden. Det forstyrrer alle i rummet. Så kom til tiden- og vær ok med, at du kan risikere at blive afvist i døren, hvis du kommer for sent. Det er af hensyn til alle.


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle.

Glædelig Februar og vi ses på måtten til masser af bevægelse.

Kærlighed fra team YO

 

YO AARHUS JANUAR 20

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Det er lige om lidt at året rundes – nytårsaften kommer om lidt og vi klikker en tand mere på hjulet og skal på den anden side til at forholde os til 2020. Vi vil i den forbindelse gerne sige tak til alle jer der var sammen med os i YO i 2019 og gjorde det helt fantastisk. Lad os gøre det igen i 2020 og sammen byde alle de nye der måtte komme til velkommen i vores dejlige familie i YO.

Kom stadig glad de næste par dage i studiet og træn med os – vi har timer på planen til og med den 31/12 hvor YO lukker året i bevægelse og holder fri den 1 januar.


NY HOLDPLAN

Når 2020 skyder igang ligger vi også ud i YO med en ny holdplan – vi har modtaget mange dejlige feedback og forslag – tusinde tak og bliv endelig ved med det. Vi er stolte af vores nye holdplan – en masse hold til jer og vores undervisere. Vi ved det er en umulighed at gøre alle lykkelige altid, men vi gør vores allerbedste og håber i vil tage imod vores nye holdplan med et åbent hjerte og sind.


UNDERVISERE

Vi har også både nye og gamle navne på planen til jer i YO fra januar samt navne der for en tid ikke vil være at finde på planen.

Julie O’Neill er tilbage fra barsel – så vidunderligt og tænkt hvor hurtigt et år kan gå. Julie er så klar til at tage sig kærligt af jer allerede fra midt januar.

Kathrine vil være at finde på planen i starten af januar – men efter det tager hun afsted på rejse og udforsker lidt mere yoga inden hun kommer fuld af mere yoga og rejseoplevelser tilbage til dig engang hen i foråret.

Vi får et par nye ansigter til YO i løbet af januar. Vi glæder os til at de skal være en del af YO og vi byder dem alle velkommen.

Allerede nu vil du kunne se både Nikita Lindholm og Karina Morsing på planen til bookning. Karina vil være at finde på Mamma Hold og Nikita vil være at finde på Soft Vinyasa, Vinyasa og Hatha.


FREMMØDE TIL HOLD

Vi har et lille nytårsønske til alle lige her – kom endelig 5 minutter før timestart i hele 2020. Alle bliver glade og det skaber skøn ro for både undervisere og alle jer.


Husk sødeste medlemmer i YO Aarhus – det er jer der er grunden til at YO findes – det er jer der er grunden til at vi alle i YO elsker at undervise – det er alle jer vi kommer for.

Vi er så taknemmelige for at i træner med os i YO og får det hele til at give mening. Alle os i YO ønsker jer den dejligste Nytårsaften og det bedste hop ind i 2020.

Tak for alle jer og rigtig godt nytår!

YO

YO AARHUS DECEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Bladene er faldet af træerne og ligger lige der i regnen og klumper sammen. Det er svært at vide hvornår det er morgen og hvornår det er ved at være aften igen – naturen, mørket og vintertiden gør det svært at skelne.

Men der er masser af lys derude – Aarhus har tændt alt det lys den kunne for at vi kan finde vej til julen i slutningen af december som starter lige i dag. Byen fyldes nu af festlige mennesker til julefrokost, folk der køber gaver og mødes til gløgg og hygge. Den Gamle By og Tivoli byder os velkommen indenfor til både skæg, ballade og historie. Alt er godt – december er her og vi kan stille og roligt runde året af – en dag af gangen. Glædelig 1. søndag i advent kære YO medlemmer!

Stop op og drik noget gløgg, tag til Advents Event med Ditte i dag, flet lidt julehjerter, bag småkager eller tænd et lys for én eller flere du holder af. Hver dag i december vil vi i YO prøve at minde hinanden om hvad julen og december egentlig går ud på og har tradition for at rumme.

Lad os gå en vidunderlig tid i møde og åbne dagens låge til dejlig bevægelse – sammen!


JUL OG NYTÅR I YO

selvom julen står for døren har vi masser af timer på holdplanen. Hele december og mellem jul og nytår. Helt indtil den 23 dec. byder vi på godter og god træning.

Nytårsaftens dag 31 dec. lukker Mama Lis året af med 90 min. med Power Marathon efterfulgt af 90 min. Nytårs Yin helt nede i måtten  – inden vi så kan sige goddag til 2020.

Vi byder også på en masse events i december – kræs til jer medlemmer. Vi har Advents Events alle fire søndage i advent – der er stadig få pladser tilbage – så giv dig selv en adventsgave og book en plads – eller giv den som gave til en du holder af. Du finder alle vores events HER!

01.12: FREE YOUR YOGA

m. Ditte Svarre

Lad os fejre begyndelsen af december måned ved at sende en masse jule-kærlighed til vores magiske kroppe. Giv dig selv gaven at opdage frihed i din yogapraksis. Medbring din nysgerrighed og udforsk din bevægelighed. Ved at nærme os yoga fra en moderne vinkel vil vi måske finde lidt
mere frihed i vores bevægelser.

I stedet for at føre vores kroppe ind i stillingerne vil vi føre stillingerne ind i kroppen. Lad os udnytte tyngdekraften og bevæge os med den. Vi vil bruge tid på at pleje vores indre barn, lege, grine, flowe og hjælpe hinanden med at udforske vores mobilitet, styrke og flydeevne. Eventet afrundes med dyb afslapning, så vi virkelig kan mærke kroppen og al dens skønhed. Join mig i en fejring af vores magiske kroppe d. 1. december.

08.12: CAVE CHRISTMAS ADVENT EVENT

m. Maria Daus

Kom ind i varmen – Lad os gå i hi, bygge hule og samle næring under det varme tæppe, finde ind til os selv og give os selv tid og fred for bedre at kunne byde juletravlheden velkommen. Jeg vil indlede med en blid, rolig og reflekterende bevægelses sekvens i takt med åndedrættet blot for at løsne og afstemme kroppen inden den endeligt kan falde til ro.
Herefter sparer vi på den fysiske og mentale energi ved at gå i dvale, for at give vores krop og sind fuldstændig ro og afspænding gennem afslappende restorative stillinger.

Her i din hule vil dit sind, dine muskler, celler og kredsløb få de bedste forudsætninger for at åbne, opnå flow og fornyelse samtidig med, at dit parasympatiske nervesystem nurses. Restorative stillinger er passive siddende og primært liggende stillinger støttet af puder og bløde props samtidig med at du svøbes i tæpper. Du vil blive ledt mod fordybelse og opdagelse i dig selv, og jeg vil undervejs oplæse enkelte tekster og citater til refleksion. Du vil få tid til langsomt at vågne og grounde hvorefter du vil føle dig mere årvågen og nærværende, klar til at gå julemåneden i møde. Vær iført lunt tøj og medbring et tyndere bredt tørklæde og evt. et par sokker.

15.12: LIVE VINYASA & GAI+LISVA ADVENT EVENTS

m. Miriam Swartz

Stilhed i støjens tid. Hiv stikket ud et par timer midt i ræs, gaveshopping og travlhed. Forkæl dig selv med en rolig, varm og groundende yoga time guidet af Miriam Swartz.

I den sidste halvdel af timen, vil LIVEVINYASA, et live yoga band, spille skøn, rolig musik. Her vil vi overgive os til musik og stillinger i en vidunderlig treenighed, for til sidst at give efter for en lang guidet musikalsk meditation.

GAI+LISVA vil under eventet præsentere deres helt nye yogakollektion produceret af genbrugt polyester,  som ekslusivt den dag kan købes med 25% rabat og sørge for goodiebags til alle deltagende.

22.12: SOUND HEALING ADVENT EVENT

m.  Isabella Westh & Nanna Hoffman

Mød op til den vigtigste julegave – den til dig selv. Lad åndedræt, meditation, mantra og sound healing lede vejen til en rolig jul, som du sjældent har oplevet det før. Tag en pause fra juleræset og fordyb dig selv i en beroligende indre praksis.

Du behøver ikke en yogamåtte til dette event. Vi hygger med tæpper og puder på gulvet. Vi glæder os til at se dig!

29.12: COMING HOME EVENT

m. Ditte Svarre & Kathrine Bülow

Julen er en tid hvor vi giver meget til andre. Hvorfor ikke også give til os selv? Lad os sammen tage tid til at mærke efter, grounde og finde hjem til os selv. Vi vil fokusere på at udvise nærvær og venlighed over for os selv.

Hvilket bedre tidspunkt at starte på dette end ved begyndelsen på et nyt årti. Ved brug af meditationsteknikker og intuitivt flow vil vi dykke dybt ind og finde nærvær i vores egen krop. Vi vil starte med en meditation og ud fra denne fortsætte med lukkede øjne, mens vi bevæger os indefra og ud. Fra vores intuition og hjerte helt ud i fingerspidserne.

Vi vil slutte af med yin-manér og en dyb meditation i Shavasana. Alle er velkommen og vi glæder os mere end vi kan beskrive, til dette nytårsevent.

Hver weekend vil vi hygge lidt ekstra om jer og byde på en pebernød eller to. Vi har altid te på kanden og byder dig velkommen til en stund på bænken i fred og ro fra travlheden ude i den store verden. I YO vil vi ynde stilheden, roen og nærværet hele december måned – hver dag – hele dagen!


FREMMØDE OG TIMESTART

I kan også være med til at bidrage til denne ro i YO – i gør det hver dag ved at komme og træne. Men når i så kommer vil det være rigtig dejligt at i også kom før timestart. På den måde kan vi alle finde ro på alle timer – også dig – og få det meste ud af tiden sammen.

Og når du så har haft din dejlige time – så husk at der kan være andre der ligger i shavasana eller mediterer som du gjorde for et øjeblik siden – lad endelig roen fortsætte med dig udi gangen hvor små stemmer ofte pludselig bliver store.


NY HOLDPLAN

Så er vi jo også lige midt i planlægning af næste sæson – holdplan for året indtil sommer. Så hvis du skulle have ønsker til det nye år – så send endelig en mail til Malene på info@yostudios.dk


ÅRETS JULEGAVE 2019

YO STUDIOS x ØST FOR PARADIS

Giv en ganske særlig, helt magisk gave til en, som du har kær dette år. Bevægelse og filmmagi. Lykkerus og mystik. Oplevelser og lærdom. Kunst og kultur. Mental og fysisk forkælelse. Yoga i paradis.

2 x billetter til Aarhus´ allerskønneste biograf Øst for Paradis.

1 måneds ubegrænset bevægelse i Aarhus, YO STUDIOS

YO medlemspris
Kun 249 dkk

Værdi 597 dkk

Gavekort leveres i fint æske, lige til at lægge under træet.

Fra næste uge kan du købe ÅRETS JULEGAVE på www.yowear.dk

Så hold godt øje derinde og på vores social media-platforme. Vi giver lyd, når du kan købe årets julegave til dine kære.


Du sødeste YO menneske – vi vil gerne takke lige præcis dig for at komme og træne med os gang på gang, takke dig for at være en del af noget større, takke dig for at være den du er og at du er med til at gøre YO til et genialt sted at være.

YO ønsker dig og dine en helt igennem dejlig december fyldt med stunder af varme og godhed. Vi ønsker dig en skøn juletid hvor end du skal være og ønsker dig en fantastisk rejse ind i 2020.

Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår

YO

YO AARHUS NOVEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i Århus.

Nu kan november simpelthen bare komme an!

Vi er klar til vintertid, efterår og vinter i et sammensurium. Vi ligger og vipper i livet mellem efterår og vinter – livet og naturen udenfor spiller os et pus. Den ene dag er der mørke og himlen er tung og grå – den anden dag er der det smukkeste lys og himlen er højere end nogensinde. Nyd det hele – farver, luften, lyset men også hyggen når du skal indenfor og lave træning hos os i YO!

Vi elsker når du kommer forbi og træner med os. Måske bruger du november på en anden træning end du plejer – måske tager du en instruktør du aldrig før har prøvet. Måske er det i november du skal til et event i YO eller købe dig din helt egen YO holdtrøje. Men det kunne også være du bare har brug for det du plejer og nyde, at det giver dig ro og plads til de andre ting som forandrer sig i et konstant flow udenfor YO. Hvem ved.

Det kunne også være i november du planlagde at dele en kop te med nogen du ikke kender i YO eller måske inviterer du en ven med i YO. Der er så mange muligheder i YO og ved du hvad? Det er alt sammen på grund af alle jer fantastiske medlemmer.

TAK!


HOLDPLAN

Vores studie i Aarhus er fuld af liv, nye ansigter og masser af træning – det er så skønt. Vi er top glade for vores holdplan og kan mærke der er positiv reaktion fra jer – tak for det. Det er altid en stor opgave at gøre alle glade med holdplanen og tilfredse med tider – men husk vi gør altid vores aller bedste.

Allerede nu tænker vi ind i det nye år og ind i en ny holdplan. Så hvis du har ønsker og ideer – så endelig skriv en mail til Malene på info@yostudios.dk. Jeres info er så værdifuld.


FREMMØDE OG AFMELDING PÅ HOLD

Vi har rigtig meget run på vores og jeres timer – det er simpelthen vidunderligt! Så mange tak fordi i kommer og træner, det er så godt.

Vi gør hvad vi kan for altid at finde plads til hinanden. Ind imellem har vi en håndfuld der ikke møder op til timerne – vær endelig nogle superstars at framelde din plads på holdet hvis du ved du ikke kan møde op af en eller anden årsag. Også selvom du opdager det indenfor de sidste tre timer før holdstart, det giver lidt luft til andre der gerne vil på timen. Lad os hjælpe hinanden med denne skønne kultur.


UNDERVISERE

I november er der stadig lidt ændringer i vores holdplan – sørg for at tjekke også små ændringer.

Nanna H er stadig hos os. Ditte Svarre er retur fra Bali sidst i november. Sarah er først tilbage i midten af december. Helle tager på en tre ugers tur til østen nu og bliver dejlig brun som Ditte. Nogle har eksamen. Vi har events og besøg udefra.

Og så skal vi huske at byde velkommen til Marie som tager sig vidunderligt af de gravide i et dejligt flow og en skøn blanding af både yoga og pilates.

Og vi skal byde velkommen til super skønne Eliza og hendes afrikanske danserytmer – husk at prøv det!


WORKSHOPS & EVENTS

16.11: HUNKØN * YO STUDIOS event. Dejlig yin yoga med toner af DJ FEDTY. Snacks og det nye tøj fra HUNKØN.

Alle opslag hænger på opslagstavlen i studiet og kan findes til booking på hjemmesiden LIGE HER! Hold dig endelig til hvis du ønsker en plads på en af disse skønne events – så du får lige den plads du ønsker.


YO ADVENTSKALENDER

Vi skal forkæle os selv og hinanden denne december. Derfor har vi lavet en skøn adventskalender, så Du hver søndag i December, kan komme til et særligt event, med et særligt tema. Herunder kan du se de forskellige, og allerede nu kan du booke din plads.

Der er kun 25 pladser på hvert event, så vent ikke for længe, med at købe din helt egen dejlige adventsgave!

FREE YOUR YOGA – 1. ADVENT / Ditte Svarre

Lad os fejre begyndelsen af december måned ved at sende en masse jule-kærlighed til vores magiske kroppe. Giv dig selv gaven at opdage frihed i din yogapraksis. Medbring din nysgerrighed og udforsk din bevægelighed. Ved at nærme os yoga fra en moderne vinkel vil vi måske finde lidt
mere frihed i vores bevægelser.

I stedet for at føre vores kroppe ind i stillingerne vil vi føre stillingerne ind i kroppen. Lad os udnytte tyngdekraften og bevæge os med den. Vi vil bruge tid på at pleje vores indre barn, lege, grine, flowe og hjælpe hinanden med at udforske vores mobilitet, styrke og flydeevne. Eventet afrundes med dyb afslapning, så vi virkelig kan mærke kroppen og al dens skønhed. Join mig i en fejring af vores magiske kroppe d. 1. december.

CAVE CHRISTMAS – 2. ADVENT / Maria Daus Steffensen

Kom ind i varmen – Lad os gå i hi, bygge hule og samle næring under det varme tæppe, finde ind til os selv og give os selv tid og fred for bedre at kunne byde juletravlheden velkommen.

Jeg vil indlede med en blid, rolig og reflekterende bevægelses sekvens i takt med åndedrættet blot for at løsne og afstemme kroppen inden den endeligt kan falde til ro. Herefter sparer vi på den fysiske og mentale energi ved at gå i dvale, for at give vores krop og sind fuldstændig ro og afspænding gennem afslappende restorative stillinger.

Her i din hule vil dit sind, dine muskler, celler og kredsløb få de bedste forudsætninger for at åbne, opnå flow og fornyelse samtidig med, at dit parasympatiske nervesystem nurses. Restorative stillinger er passive siddende og primært liggende stillinger støttet af puder og bløde props samtidig med at du svøbes i tæpper.

Du vil blive ledt mod fordybelse og opdagelse i dig selv, og jeg vil undervejs oplæse enkelte tekster og citater til refleksion.

LIVE VINYASA EVENT – 3. ADVENT / Miriam Swartz

Stilhed i støjens tid. Hiv stikket ud et par timer midt i ræs, gaveshopping og travlhed. Forkæl dig selv med en rolig, varm og groundende yoga time guidet af Miriam Swartz.

I den sidste halvdel af timen, vil LIVEVINYASA, et live yoga band, spille skøn, rolig musik. Her vil vi overgive os til musik og stillinger i en vidunderlig treenighed, for til sidst at give efter for en lang guidet musikalsk meditation.

GAI+LISVA vil under eventet præsentere deres helt nye yogakollektion og sørge for goodiebags til alle deltagende.

SOUND HEALING EVENT – 4. ADVENT / Isabella West & Nanna Hofman

Mød op til den vigtigste julegave – den til dig selv. Lad åndedræt, meditation, mantra og sound healing lede vejen til en rolig jul, som du sjældent har oplevet det før. Tag en pause fra juleræset og fordyb dig selv i en beroligende indre praksis.

Du behøver ikke en yogamåtte til dette event. Vi hygger med tæpper og puder på gulvet.

COMING HOME NYTÅRS EVENT / Kathrine Bülow & Ditte Svarre

Julen er en tid hvor vi giver meget til andre. Hvorfor ikke også give til os selv? Lad os sammen tage tid til at mærke efter, grounde og finde hjem til os selv. Vi vil fokusere på at udvise nærvær og venlighed over for os selv.

Hvilket bedre tidspunkt at starte på dette end ved begyndelsen på et nyt årti. Ved brug af meditationsteknikker og intuitivt flow vil vi dykke dybt ind og finde nærvær i vores egen krop.Vi vil starte med en meditation og udfra denne fortsætte med lukkede øjne, mens vi bevæger os indefra og ud. Fra vores intuition og hjerte helt ud i fingerspidserne.

Vi vil slutte af med yin-manér og en dyb meditation i Savasana. Alle er velkommen og vi glæder os mere end vi kan beskrive, til dette nytårsevent.

Vi glæder os så meget til en vidunderlig december måned i YO sammen med jer.

ÅRETS JULEGAVE 2019

YO STUDIOS x ØST FOR PARADIS

Giv en ganske særlig, helt magisk gave til en, som du har kær dette år. Bevægelse og filmmagi. Lykkerus og mystik. Oplevelser og lærdom. Kunst og kultur. Mental og fysisk forkælelse. Yoga i paradis.

2 x billetter til Aarhus´ allerskønneste biograf Øst for Paradis.

1 måneds ubegrænset bevægelse i Aarhus, YO STUDIOS

Værdi 597 dkk
YO medlemspris
Kun 249 dkk

Gavekort leveres i fint æske, lige til at lægge under træet.

Fra næste uge kan du købe ÅRETS JULEGAVE på www.yowear.dk

Så hold godt øje derinde og på vores social media-platforme. Vi giver lyd, når du kan købe årets julegave til dine kære.


I næste måned er det december og alt kommer til at summe af jul og hygge – også i YO. Dagene er blevet lidt kortere og solen dykker lidt lavere. Husk at give dig selv lov til at nyde de forandringer der er i vejret, giv plads til fordybelse og tid til nærvær og hygge i hele november.

Vi hygger og plejer dig så godt vi kan når du er sammen med os i YO.

November hilsner fra os i YO!

YO AARHUS OKTOBER 19

Kæreste YO medlemmer I Århus.

Efteråret er her nu i Århus – naturen er fyldt med de smukkeste farver i en kæmpe vifte. Vi har de skønneste skove der omfavner vores by – så endelig tag en tur ud, kram et træ, spark lidt til bladene eller find kastanjer og lev dine barnedrømme ud!

Vi skriver oktober og solen ligger sig lidt lavere, mørket og lidt køligere temperaturer sniger sig ind på os. Hver årstid har sin dejlige charme. Oktober indeholder en efterårsferie i uge 42. Rigtig mange børnefamilier tager på tur og nyder verden en sidste gang inden vinter banker på.Til dem  der rejser, ønsker vi en dejlig tur. Til jer der er herhjemme vil der være dejligt med timer på planen, så kom endelig og træn med os både morgen, middag og aften.


GLEMTE SAGER

I YO gør vi alt hvad vi kan for at i skal gå afslappede og gennemtrænede ud af døren – det gør i også.

Men nogen gange er i så afslappede at i misser de ting der er jeres egne – vi har tit ting der bliver ombyttet fordi vi er mange og fordi folket jo har nogle af de samme ting. Det er egentlig ganske harmløst og vi får næsten altid løst situationen, men i den situation hvor der går en jakke ud døren med et sæt nøgler til en hoveddør kl. 21.30 om aftenen – så føles det lidt “træls”. Dejligste medlemmer – husk at tjekke efter at de ting du tager er dine egne!

Nogle gange har i også travlt og glemmer jeres egne ting. Dem gemmer vi for en tid. Det er alt fra shampoo og vandflasker til overtøj og cykelhjelme.

I uge 41 (ugen før efterårsferien) stiller vi det hele frem på bænken i gangen til gennemsyn. Husk at tjekke efter om noget skulle være dit – fredag fjerner vi det og giver det til genbrug.


FREMMØDE OG AFMELDING PÅ HOLD

Vi har rigtig meget run på vores og jeres timer – det er simpelthen vidunderligt! Så mange tak fordi i kommer og træner, det er så godt.

Vi gør hvad vi kan for altid at finde plads til hinanden. Ind imellem har vi en håndfuld der ikke møder op til timerne – vær endelig nogle superstars at framelde din plads på holdet hvis du ved du ikke kan møde op af en eller anden årsag. Også selvom du opdager det indenfor de sidste tre timer før holdstart, det giver lidt luft til andre der gerne vil på timen. Lad os hjælpe hinanden med denne skønne kultur.

Og apropos tid; så skifter vi til vintertid den 27. oktober. Du skal stille dit ur en time tilbage natten mellem den 26. og den 27. oktober. Og husk, denne omgang vinder du en time.


ÆNDRINGER I HOLDPLANEN

Som personale er vi her altid for jer, men nogle gange skal vi jo noget andet i livet – men vi er her!!

Sarah er stadig i Texas og kommer retur i december. Ditte er lige taget til Bali og er retur sidst i November. Nanna H er her for en stund og tager dejlige timer sammen med jer.

Nogle gange sker der også ændringer i holdplanen da vi er så heldige at folk udefra har lyst til at bruge os til firmaevents, polterabend, klubevents eller leje vores smukke lokaler til deres eget event. Vi byder dem velkommen så godt det passer ind for alle.


WORKSHOPS & EVENTS

Og så er der fuld speed på events og workshops!

12-13.10: Nanna H afholder empowerment workshop over 2 dage.

19.10: Efterårsevent med Vinyasa, Restorativ Yoga, Meditation og Åndedræt – ren forkælelse med Miriam Swartz

02.11: Og naturligt en omgang Inversions og Armbalances med teknik, tips og tricks med Miriam Swartz.

Alle opslag hænger på opslagstavlen i studiet og kan findes til booking på hjemmesiden LIGE HER! Hold dig endelig til hvis du ønsker en plads på en af disse skønne events – så du får lige den plads du ønsker.


YO ADVENTSKALENDER

De første 4 søndage i december, vil der være en adventskalender i YO helt specielt planlagt til og for vores skønne medlemmer. Jer. Alt indhold vil bliver offentliggjort i næste nyhedsbrev, start november, så det her er blot en lille teaser.

Hver søndag vil have sin særlige overskrift, sit særlige fokus. Men alle med omdrejningspunkt i, at give hver eneste deltager en helt helt særlig søndag, fyldt med selvforkælelse, kærlighed, opmærksomhed og energi.

Datoerne er 1/12, 8/12, 15/12 og 22/12.
Alle søndage vil eventet ligge kl. 12-14.
Prisen 99 kr. pr. event.

Vi glæder os så meget til den her helt særlige december i YO med den aller skønneste adventskalender. Og du kan jo allerede nu afsætte den dag, hvor du gerne vil give dig selv en ekstra god december gave- nemlig et to-timers forkælelsesevent i YO.


Husk at tage en tur i skoven, til vandet og mærk naturen ændre sig ind i efterårets lune og smukke farver. Og husk også – i er dem der gør YO til det det er og gør vores hverdag helt speciel. Tak for jeres smukke ord der drysser ned over os i hverdagen, tak for jeres tilstedeværelse og dejlige impulsive kram. Tak for Jer!

De varmeste hilsner fra alle os i YO