Kontakt os: info@yostudios.com

November 2018

Så er vi for længst rundet 1. November, vi har skiftet til vintertid og dagene bliver kortere – udenfor. I YO lader vi stadig bevægelsen vække os om morgenen og lader den slutte dagen af med os når aftenen er sen og mørk. Lad os sammen skabe lys og dejlige stunder i den lange mørke tid i YO. Tak for jer og fordi i kommer hver dag og gør YO til noget helt særligt for os alle. Herunder kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med hele vejen til sidste linje.

HOLDPLAN

Vi er stolte af vores holdplan i YO med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Selvom vi ligger ud med en masterplan i starten af en sæson, vil det altid nogle gange være nødvendigt at foretage justeringer. Både fordi vi får ønsker fra jer, men også fordi underviserne rejser og lever, og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor- hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen, og hold også øje med online booking enten på app’en eller hjemmesiden. På den måde kan du holde dig opdateret, hvis du har booket ud i fremtiden og lagt en plan J.

Holdplanen er naturligvis at finde på vores hjemmeside under HOLDINFO, men den er også at finde på opslagstavlen i YO.
Det er dog en rigtig god ide altid at holde øje med holdplanen på MINDBODY hvor du tilmelder dig timerne, da det er her den daglige opdatering vil være. OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!

TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold, du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden, der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten, bliver du herfra ikke flyttet til holdet uanset, om der vil blive plads på grund af en late cancel fra en anden person. Du kan dog sagtens melde dig på holdet igen, hvis der bliver en plads ledig, selvom du står på ventelisten i forvejen. De sidste tre timer inden holdstart er det derfor en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig.

Husk også at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til os J på 30,- kr.

OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet. I den forbindelse vil vi jo gerne kunne række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer.

Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort. Hvis ipad’en lyser ‘gul’ når du tjekker ind, er det fordi, at der er noget galt med din betaling.

UDGANG FRA TOILET TIL OPGANG

Der findes i princippet to døre man kan gå ind og ud af når YO er åben for jer. Der er hoveddøren som vi alle går ind og ud af, og så findes der en dør fra toiletgangen og ud på opgangen – det er faktisk en brandvej UD.
Vi vil blive rigtig glade, om i kun bruger hoveddøren til at gå ind og ud af, så vi altid kan holde den anden dør fra toiletgangen og ud til opgangen låst.
Tusinde tak. <3

WORKSHOP/ADVENTSKALENDER

Vi afholder jævnligt workshops og events I YO Aarhus – husk at følge med og hop på en workshop eller event, hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet. Om lidt er det December og vi har lagt lidt godter ind på holdplanen til dig – så smut ind på MINDBODY og book dig en plads til de dejlige events i den kommende tid.

Her er blandt andet den skønneste adventskalender til jer alle. Hver søndag i advent, finder I et særlig hold/event, fra os til jer, hvor I kan nørde og nyde vores undervisere i deres rette element. Disse klasser koster ikke ekstra, men vi regner med, at mange af jer gerne vil være med, så skynd jer endelig ind og book en plads.

EGNE TING

Vi synes det er så fantastisk at i alle har lyst til at være så meget i YO – det har vi også – det er bare et dejligt sted og vi er gode til sammen at passe på det. Engang imellem er i så dejligt afslappede, at i helt glemmer at tage jeres egne ting med hjem. Hvis i nu glemmer jeres ting – så opbevarer vi dem for en tid.

Men – vi har været i den uheldige situation flere gange på det sidste, at nogle glemmer at tage deres egne ting med når de går – som f.eks. sko, jakker, støvler, tørklæder og tøj, som så en anden kommer til at tage med hjem i stedet. Der sker så en skæv ombytning. Vi ved, at i helt sikkert ikke gør dette med vilje – det sker bare, men det kunne være rigtig rart, om i kunne tage en tjekker på, at de ting i er lidt i tvivl om er jeres, så det kunne komme retur til ejermanden. Skriv til Lisbet hvis du har spørgsmål vedr. dette – lis@yostudios.dk

MÅTTELEJE OG OPBEVARING

Vi er så glade for alle jer medlemmer og vi deler alt med jer i YO – lokalerne, props, redskaber – og vi deler også gerne måtterne i studierne med jer gratis første gang du har en time i YO. Herefter betaler du 20,-kr. i måtteleje hvis du ønsker at leje en måtte til træning. Man kan betale med mobilepay i studiet, man kan betale kontant eller man kan gøre det på hjemmesiden.  Log ind på din profil, find online store faneblad, find series and membership faneblad, find rent yogamat.

Har du nu din egen skønne yogamåtte – så kan det være du har den på ryggen frem og tilbage til træning, men det kan også være, at du har brug for at vi opbevarer den for dig i studiet. Det koster 35,- kr. pr. måned at have måtteopbevaring. Ønsker du det? Så skal du bare kontakte en af vores søde mennesker og de vil tildele dig en plads. Udover det behøver du blot at logge på din profil, finde fanebladet online store, finde fanebladet contracts, og finde Keep your mat at YO Aarhus og tilføre det til din account. Vores smukke yogamåttereol i gangarealet er lige nu fyldt ud, men vi får bygget mere yogamåtteplads på den anden side af gangen – så lige nu vil du få tildelt en plads ved spejlet i VIP rummet. Når reolen er sat op flytter vi måtterne derud.

HÅRTØRRER

Vi har flere gange fået spørgsmålet om vi har en hårtørrer.
Det har vi nu! Den står i VIP rummet i en kurv ovenpå skabet.
Du er meget velkommen til at hente den, bruge den og stille den tilbage igen. Der findes stikkontakter i begge omklædningsrum. God fornøjelse.

RADIATORER PÅ TOILETTERNE

Det er blevet koldt udenfor og det bliver helt sikkert koldere endnu. Vi har heldigvis fået sat varmeapparater op på toiletterne – det er så skønt. Vi har dog en lille bøn, da det er el-apparater. På el-apparater som disse må man ikke stille noget ovenpå – det kan være brandfarligt. Så hvis toiletrullen er tom, må du naturligvis gerne tage en ny, og vi forventer ikke du sætter den i holderen.  MEN det er meget vigtigt, at du ikke stiller den på varmeapparatet, da det kan antænde og brænde og sætte et værre cirkus i gang. Håber du vil være med til at hjælpe med det!

KØB EN REFILL AF VORES KARMAMEJU PRODUKTER

Er du lige så vild med vores KARMAMEJU produkter som vi er, så kan du nu glæde dig selv med en lille refill J.

I YO KBH har vi fået nye dispensere på væggen til håndsæbe og håndcreme. Det betyder, at vi har en portion produkter i overskud. Dem tænker vi alle kunne få glæde af. Så har du lyst at forkæle dig selv eller en anden, så sælger vi dig refills.

Kom med din egen hvilken som helst beholder på 250ML og vi kan sælge dig refill fra vores store dunke.
Easy 01 håndsæbe 250ml for 50,- kr
Rich 01 håndcreme 250ml for 100,-

Bare tag fat i Lisbet hvis det har din interesse i studiet eller på mail lis@yostudios.dk

FAQ, OPSIGELSER, BERO M.M

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Det direkte link er HER

DRIKKEVARER I STUDIOET

Vi elsker at hygge om jer. Servere the med videre. Men vi vil rigtig gerne bede alle om, at holde vores glas og kopper uden for selve træningslokalerne. Gulvene kan ikke tåle, at der bliver spildt på dem, og det sker bare før eller siden, hvis der står glas rundt omkring under en time. Så vær så skønne, at holde jeres the og vandglas uden for på bænkene <3

ÅRETS YO JULEGAVE

De seneste år har vi tilbudt jer, at give en I har kær en helt særlig julegave. Nemlig bevægelse! Og det gør vi igen i år. I kan derfor købe en måneds fri træning til en helt særlig person for kun 249 kr. 

I får et gavekort fint pakket ind, klar til at lægge under juletræet. Hvis I ønsker at benytte jer af dette tilbud, så skal I blot sende en mail til lis@yostudios.dk med følgende info:

1. Navn på personen, som skal modtage gavekortet. 
Og så skal I betale med mobilepay på nr.
93153.  Skriv gavekort i kommentar på overførslen.

Det var det fra os på denne dejlige, men grå søndag eftermiddag. Husk at tilmelde jer adventskalender, hvis I har lyst til at være med. Husk at sende ønsker til holdplan, hvis I har nogle, så vi kan forsøge at ændre lidt, til jeres fordel. Og husk at tage stilling til, om en I har kær skal have en særlig YO julegave i år.

Kæmpe kram og kærlighed fra hele team YO <3