Kontakt os: info@yostudios.com

December 2018

GRAVIDITET OG BARSEL

I YO har vi samlet en række super skønne hold for gravid og nybagte mødre. Fra de nye år vil vores gravide- og barselsforløb overgå til drop in klasser. Vi har valgt at ændre dette for at gøre det mere fleksibelt for jer. Det betyder at man kan købe et særligt klippekort som gælder til både gravid- og mamma holdende. Du kan læse meget mere om vores nye struktur HER.

(Lige nu er infoen til Aarhus, men det er præcis samme setup, som vil komme til KBH fra januar, og KBH siden vil blive opdateret ASAP.

EKSTRA SIKKERHED I YO

Vi vil rigtig gerne passe godt på jer, både inde i salen men også udenfor. Derfor er vi lige nu i gang med at gøre YO mere sikker hvad angår tyveri og hærværk. Der vil komme et overvågningskamera op i vores lounge og vi arbejder på at få en ny dør med kode. Indtil vi få den nye dør, bliver vi nødt til at låse døren når der er klasser. Dette betyder at klasserne starter til tiden, og det derfor ikke er muligt at komme for sent. Så kom hellere i god tid, så du også lige kan nå at lande inden klassen starter. I skal selvfølgelig nok få mere information om dette, når de sidste detaljer er på plads.

EVENTS

Det nye år byder allerede på nogle fantastiske workshops og events. Allerede d. 13/01 har vi det første.

Ballet at the barre with a hint of yoga

Instruktørerne på denne event er i særklasse. Du vil blive taget godt imod af BARRE Master Trainer Cammilla Malmberg, Solodanser Andreas Kaas fra Den Kongelige Ballet, og vores egen yogalærer og korpsdanser Viktoria Falck-Schmidt. På denne event vil du opleve bevægelse og teknik fra barre-træningen og elegancen fra ballettens verden, og vi runder dagen af med fokus på afspænding og stræk i yogaens tegn. Du kan booke din plads allerede nu på MINDBODY HER

Derudover vil du i slutningen af februar kunne møde Faye Baldwin og Katrine Riemer til Yoga og brunch. Det bliver super hyggeligt og velsmagende er vi sikre på.

JULE- OG NYTÅRSKLASSER

Vi har sørget for at du kan få din daglige træning i YO alle dage mellem jul og nytår. D. 24 december har vi både julebarre og juleyoga, så du kan nå at få gjort plads til alt det lækre julemad. D. 31/01 slutter vi selvfølgelig året af på den allerbedste med nogle skønne klasser undervist af Malin og Ea. Vi er sikre på det nok skal blive en fest, så sørg hellere for at få booket din plads, allerede nu.

NYT ÅR, NYT SKEMA

Allerede fra d. 2/1 har vi lagt en ny holdplan, med endnu flere hold på. Vi har udvidet med morgen- og aftenhold samt flere tidlige eftermiddagshold. Dertil er vi så stolte over vores hold i weekenderne. Der vil være fra 4-7 hold både lørdag og søndag. Vi håber meget I vil kunne bruge og lide vores nye skema. Husk I er altid velkommen til at sende os en mail på infokbh@yostudios.dk hvis I synes der mangler noget på holdplanen.

Fra alle os i YO, ønskes du en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.