Kontakt os: info@yostudios.com

YO KBH SEPTEMBER 20

Kære YO medlem.

Vi håber, at I har haft en skøn august måned. Vi kan så småt begynde at fornemme, at nye ansigter drysser ind i studiet og til alle jer- stort velkommen i YO! Den seneste måned bød også på åbningen af YO STUDIOS CARLSBERG. Det var stort for os, at vi endelig kunne slå dørene op, og vi har fået den skønneste modtagelse. Til alle jer i Carlsberg området og jer, der er nye medlemmer hos os- TAK for den store opbakning og nøj, hvor vi er glade for at kommet til jeres nabolag. 

August måned har også været fyldt med sol og sommer, som vi også har kunnet mærke ved, at solen ind i mellem har trukket mere end holdet i studioet. Nu begynder efteråret så småt at banke på, og vi glæder os til at se jer endnu mere til masser af bevægelse.  


NY HOLDPLAN

Fra d. 24 august er der blevet ændret en del i holdplanen på Islands Brygge. Det er til dels fordi, at vi har skullet skabe to stærke holdplaner med vores undervisere, nemlig både på Bryggen og i Carlsberg byen, men også fordi, at nogle undervisere allerede er gået på barsel eller snart gør det. Sidst men ikke mindst, har vi fået en del stærke, nye undervisere til familien, og alt det betyder, at tingene skal pusles sammen på nu. Når vi laver holdplaner, er det et kæmpe puslespil med rigtig mange brikker, hvor vi først og fremmest tilgodeser JER medlemmer. Dog er det umuligt at tilfredsstille alle, men husk at vi elsker at få feedback fra jer skønne YO medlemmer. Så går du med et ønske til nogle hold, som du mangler eller savner, så send os endelig en mail på infokbh@yostudios.dk 


MAMMA HOLD

Som mange af jer Mammas nok har opdaget, har vi introduceret et nyt hold, Rectus Diastase, som allerede er kommet på YO Bryggen og som indenfor meget kort tid også vil være i Carlsberg byen.  Vi har i det hele taget tilføjet en del nye hold, fx Mamma yoga, Gravidyoga om lørdagen og Gravidfit om eftermiddagen samt ændret lidt på strukturen af mamma tilbud generelt i YO. Alt det kun for, at det bliver endnu mere skønt og skræddersyet for dig som mamma, der hvor du er i din process, at være i YO. Vi vil opfordre jer til at gå ind på mammasiden her (link) og sætte jer godt ind i alt det nye. Blandt andet er det fra nu et krav, at man lander på Rectus Diastase holdene som det første efter fødsel, inden man kan hoppe videre på de andre mamma hold. Læs meget mere om hvorfor på siden. 


UNDERVISERE

YO familien er vokset, og det glæder os rigtig meget. Hvis du gerne vil vide og læse mere om vores dygtige underviser kan du HER læse meget mere. 

Der er kommet en del mere dans på holdplanen og det er der blandt andet fordi, at vi har fået både Ida Frost, Tone Reumert og Cirkeline Dahl med ombord. Begge har en masse erfaring og dans i blodet.  


MØDE TID

Vi oplever alt for ofte, at et medlem kommer for sent til en klasse. Vi i YO møder altid alle med et smil, men I skal dog ikke tage fejl af, at de fleste andre på måtterne synes, at det er en smule træls, for at sige det på godt jydsk, at du kommer for sent. Så vær skøn at komme de to minutter tidligere afsted, så du både for din egen ro og for andres ro, kommer lidt før holdstart og ikke i sidste øjeblik eller 2 minutter for sent. Hvis ikke vi ser en forbedring på dette felt kan vi ikke garantere, at vi ikke vil se helt alvorligt på en kage-bøde-ordning 🙂 


COVIS-19 SITUATIONEN

Corona ‘hærger’ stadig, og vi må indrømme, at vi, som I, er ved at være godt og grundigt trætte af det. Det har en meget omsiggribende påvirkning af måden vi kan være på i studioet sammen med jer, måden vi må undervise på og måden hvorpå studioet generelt kører rundt. For at I fortsat føler, at YO yder den service og har det antal hold, som I er tilfredse med, kræver det, at vi sætter flere og flere hold på, fordi vi næsten er halveret i forhold til antal, der må være i salene. Ventelisterne må ikke stoppe med at flyde fint. Der skal være plads til jer alle. 

Den helt store udfordring omkring det er, at maskinen derved kun bliver dyrere og dyrere at holde i gang. Løn og udgifter er de samme eller større, samtidig med at det, der kommer ind er væsentlig mindre. Det kan de fleste regne ud, giver et resultat, der ikke hænger sammen. 

Det er en udfordring som rigtig mange virksomheder lige nu ser ind i, og der er ikke en løsning eller et lys forude, så længe, det hele står på. At ingen af os ved, hvornår tingene forandrer sig, gør alting en smule usikkert. Ingen ved- men vi håber på, at vi sammen kommer igennem det på den bedst mulige måde. En måde du dog som medlem kan gøre en lille forskel er ved, ikke at booke flere hold, end du kommer til og kan komme til. Vi vil stærkt opfordre til, at I ikke overbooker for at helgarede jer, da I derved jo er med til at skabe ventelister, der ikke viser en klart billede af, hvordan holdene egentlig flyder. Så vi hensyn til jeres med-yo mennesker og vær med til skabe et rum, hvor der er plads til alle. 


CORONA RETNINGSLINJER

Vi skal fortsætte med at passe på hinanden, så vi i hvert fald ikke ender ud med, at vi bliver lukket ned igen. Vi skal blive ved med at have bevægelse så længe, at verden vender lidt på hovedet! Derfor beder vi jer om fortsat at:

  • Medbringe egen måtte
  • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
  • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
  • Holde afstand til jeres med yo-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi
  • Have god håndhygiejne
  • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for jer, at klæde om i studioet

Der er ingen tvivl om, at vi også har måttet justere en her del på rengøring og vi håber, at I oplever, at studioet er trygt og rent at være i. Skulle det ikke være tilfældet, så giv os straks besked. Noget vi dog har lyst til at bede jer om hjælp til er, at nedsætte forbruget af sprit, servietter, klude med videre. Vi skal passe på hinanden og vi skal holde hygiejnen høj. Men vi oplever, at vi alle går helt bananas med spritten og sprøjter 5 gange mere, end der egentlig er nødvendigt.

Når I for eksempel skal afspritte jeres udstyr efter en time, så vil vi derfor opfordre til, at I maks bruger 2 sprøjt enten direkte på udstyret eller på en klud, og så rengør den. Sprit på mere end 70% er meget effektivt, så det er mere end rigeligt. Vi er bekymrede for vores miljø, verden og sundhed helt generelt, hvis vi ikke får styr på forbruget af heftige rengøringsmidler, som pludselig er blevet en stor del af vores hverdag. Og så er vi også lidt nervøse for, at vores kære YO smuldrer og opløses af strit helt bogstavelig talt, hvis vi ikke bliver lidt mere balancerede og nøjsomme i vores forbrug 🙂 

YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Så fik vi åbnet YO i Carlsberg Byen og sikke en dag. Vi er så taknemmelig og glæder os over, hvilken start vi har fået. Lykønskninger og fantastisk opbakning fra både venner, medlemmer og beboer i lokalområdet. Det kunne ikke være bedre. Af hjertet tak alle sammen! Hvis du endnu ikke har været en tur forbi, glæder vi os rigtig meget til at se dig!  Og husk endelig også at tage en ven eller en veninde med! 

TAK

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH AUGUST 20

Kære YO medlem.

En dejlig juli måned er ved at nå sin ende, og vi har været så ovenud lykkelige for at se så mange af jer i studioet trods ferietid. Tak fordi I prioriterer bevægelse, YO og tid til at gøre krop og sind godt- ferie eller ej. I er seje! August betyder sensommer og igen en masse flere skønne hold i YO. Denne august er også helt særlig for YO, da det er måneden, hvor vi åbner vores nye og tredje studio YO STUDIOS i Carlsberg Byen. Vi glæder os helt vildt, og vi håber at se mange af jer til den skønne åbningsfest. Læs med i dette korte nyhedsbrev, så I er helt opdaterede på hvad der sker i studioet den næste måned.


NY HOLDPLAN

I løbet af sommeren har vi haft og har stadig en masse klasser på holdplanen. Fra d. 24 august vil der være en del ændring i klasserne, fordi vi åbner YO STUDIOS i Carlsberg byen. Det betyder heldigvis kun, at der vil være mange flere hold at boltre sig med og på. Du kan allerede nu gå ind og få et overblik over klasserne og booke dine hold i systemet. Husk at du som YO medlem kan træne frit alle tre steder. Både på Islands Brygge, Aarhus og nu også snart i Carlsberg byen.


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi følger stadig de nye retningslinjer og sætter stor pris på jeres opbakning og forståelse. Husk stadig gerne at medbringe egen måtte og kom omklædt. Vi kommer ind som vi plejer, men går ud gennem bagdøren. Hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. Er du på venteliste til et hold, anbefaler vi ikke at du dukker op, men i stedet holder øje med holdet inden start, for at se om der skulle være blevet en plads ledig. Der er tit nogle som melder fra senere end 3 timer, og derfor frigiver en plads.


UNDERVISERE

Der sker en hel del hvad angår underviserne på YO KBH. I takt med at YO vokser bliver YO familien også større og det glæder os meget. Vi har fået nogle skønne nye undervisere, som du vil kunne møde meget snart. Vi er så heldige nu at have fået en af Danmarks sejeste dansere ombord i YO, Tone Reumert. Glæd dig til lækre dansetimer og også events med Tone fremover!  På yogasiden har vi også fået to nye super seje kvinder på holdet, Nynne og Signe. Nynne er efter at have boet og undervist i London i mere end 15 år, nu kommet hjem til Danmark, for at dele ud af sin erfaring og undervise på YO. Nynne vil komme til at undervise forskellige yoga-stilarter men også mamma hold, både for gravide og barslende. Signe er en skøn, jordnær og jysk pige, der har været med helt fra starten af YO’s begyndelse i Aarhus. Først som dedikeret medlem og nu som nyuddannet, topmotiveret yogalærer. Vi glæder os meget over at kunne byde Tone, Nynne og Signe alle velkommen i familien.

Nogle gange sker der desværre også det at fuglene flyver hjemmefra, og i dette tilfælde hele vejen til Lissabon. Vores dejlige Frida, har valgt at følge sit hjerte og rejser derfor mod sydens sol for at kunne være sammen med sin kæreste. Vi kommer sådan til at savne hende- både hendes skønne klasser men også hendes fantastiske energi. Vi har heldigvis aftalt med Frida, at hun kommer forbi YO, når hun er i Danmark med skønne events og klasser. Så det bliver til et ’på gensyn!’

Et på gensyn har vi også sagt til dejlige Line Rømer, som nu er gået på barsel. Line skal have den fineste lille dreng, og vi glæder os meget til at møde ham. Det bliver sådan et spændende kapitel for Line og der er ingen tvivl om at Line og hendes klasser vil blive savnet- men heldigvis er det for en stund og vi glæder os så meget til at have Line tilbage igen på den anden side.


YO STUDIOS i CARLSBERG BYEN

Så er det lige om lidt, at vi kan åbne dørene til YO STUDIOS i Carlsberg byen, og hold nu op, hvor vi glæder os. Lige nu arbejder vi på højtryk for at kunne blive helt klar, og vi håber meget I vil være med til at fejre åbningsdagen sammen med os. Der vil være gratis klasser hele dagen, så tag alle du har kær med, og kom og bevæg jer sammen! Sejeste DJ Fedty aka Maria Barfod, som også er vores dygtige yin yoga lærer på YO, kommer og spiller fra kl 11-14 og hele dagen vil der være et super åbningstilbud for alle nye medlemmer af YO- de kan få den første måneds ubegrænsede bevægelse for kun 99 DKK.

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august.

Dørene er åbne mellem 11-16.

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej!


EVENTS

Udover vores største event i år d. 22 august, Åbningen af YO STUDIOS i Carlsberg Byen, har vi to andre events i august måned.
D. 15 august kommer Anna Lundgaard, der til daglig er bosat i L.A. til København. Hun vil afholde en Kakao Ceremoni fra kl 15-17:30. Du kan læse meget mere om Anna, og hvad en Kakao ceremoni går ud på HER (link til hjemmesiden event)

Seje Miriam Swartz fra YO Aarhus kommer også forbi med sin meget efterspurgte workshop, Roll & Release, hvor der bliver leget med massage på foam rollers og bolde. Lyder det som noget for dig, så kan du læse mere og booke din plads HER (link til event fra hjemmesiden)


TAK

Fordi I læste med. Vi ser frem til den kommende tid og kan slet ikke vente med at sparke sensommersæsonen i gang med en masse nye ansigter, nye hold og et nyt studio! Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til (næsten) at opfylde alle ønsker.

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH JULI 20

Kære YO medlem.

Her en lille sommerhilsen fra os. Nøj, hvor har det været vidunderligt endeligt at komme indenfor igen- Ind i vores studioer, som vi alle har savnet, selvom det at mødes udendørs for mange også kunne noget!  Siden vi rykkede ind, har vi i Team YO i hvert fald mærket at lande i en form for ro og tryghed igen trods en midlertidig lidt forandret hverdag i studioet grundet corona-situationen. Vi håber, at I også nyder at være ‘tilbage’ og at I har lyst til at være sammen med os over sommeren. 


SOMMERPLAN

Som I nok har opdaget, er sommerplanen nu på programmet i MindBody. Vi undervisere skal holde ferie lidt på skift, og som altid betyder det, at der nok vil være mindre af noget af det, som du plejer at bruge mest den næste måneds tid, men til gengæld måske mere af noget andet, som du så kan udforske. En grundværdi i YO er, at jo mere alsidig man er i sin bevægelse, jo stærkere en krop og et sind. Derfor opfordrer vi altid til at udnytte muligheden for, at afprøve nye bevægelsesformer og måske i den process få skønne aha-oplevelser. Sommerplanen løber frem til 9 august, og alle uger vil langt hen af vejen være unikke- altså vil ikke en uge være helt lig den sidste eller den næste. Mamma hold vil fortsætte hele sommeren og som noget nyt kan vi præsentere Mamma Ballet på planen. Læs meget mere om det på hjemmesiden. 


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi synes, at det er gået rigtig godt med at komme igang indenfor med nye retningslinjer, og vi er så taknemmelige for jeres opbakning og forståelse. Husk gerne at medbringe egen måtte, og at vi kommer ind som vi plejer, men går ud igennem bagdøren. Og hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. 


UNDERVISERE

Rachel er tilbage fra London i en periode, og det glæder os så meget. Hun vil komme til at undervise en masse skønne klasser så længe hun er her. Derudover har vi Loa og Bianca, som begge har været igang, men som nogle af jer måske endnu ikke har mødt. Dem vil I helt sikkert få fornøjelsen af fremover, og vi er så glade for deres dejlige energi og unikke undervisningsformer.


YO STUDIOS CARLSBRG BYEN

Vores tredje studio, YO STUDIOS I Carlsberg byen, skulle være åbnet i starten af april. Det skete af åbenlyse årsager ikke, og det har været meget usikkert i de sidste måneder, om det nogensinde ville blive en realitet. Derfor  er vi SÅ lykkelige for, at alt hvad det angår forhåbentlig trods alt ender godt og at vi kan melde den nye åbningsdato ud. 

 

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august. 

Dørene er åbne mellem 11-16. 

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej! 


TAK 

Det var det for nu. Vi glæder os til en dejlig sommer i YO og i København, og vi håber, at mange af jer vil prioritere bevægelsen sammen med os, også når varmen buldrer derudad udendørs. Husk at lidt også har ret! Har du spørgsmål eller andet, så endelig ikke hold dig tilbage. Vi er lige på mailen, infokbh@yostudios.dk og altid klar til at give et svar på det meste. 

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH 

YO KBH JUNI 20

Kære YO medlem.

ENDELIG kan vi sende den nyhed ud til jer, som vi har ønsket og håbet og drømt om siden nedlukningen i starten af marts.


YO STUDIOS ÅBNER IGEN

YO STUDIOS er klar til at åbne igen fra på ONSDAG d. 10 JUNI, og vi kan ikke få armene ned. Vi skal lige bruge et par dage til at blive helt klar, så alt kommer til at foregå forsvarligt. Derfor håber vi på, at I lige kan holde ud frem til onsdag!


KRISENS OP- OG NEDTURE

Og NØJ, hvor er det gode nyheder. Og PYHA, de sidste 3 måneder har været svære- mildest talt. For os alle, på alle mulige planer.

For YO isoleret set, har månederne været et sandt drama- vi har, som så mange andre mindre virksomheder været i frit fald- alt har været uvist og usikkerheden har været altoverskyggende. Vi har forsøgt at holde hovedet højt og tingene i gang. Først med vores online univers, som vi ret hurtigt fik stablet på benene og sidenhen med udendørs hold. Det har nemlig været så vigtigt for os hele vejen igennem, at holde kontakten og bevægelsen ved lige med alle jer derude.  Det ville dog være lyv at sige, at der ikke har været mange dage indimellem, hvor tingene har set sorte ud og udsigterne sammen med konsekvenserne har været uoverskuelige.

Heldigvis er vi konstant blevet mindet om, hvorfor vi skulle fortsætte med at kæmpe- nemlig for JER MEDLEMMER! Kære Alle I, som har holdt ved os hele vejen igennem- sendt søde mails og beskeder. Beholdt jeres medlemskab. Støttet op om vores tiltag med online- og udendørs bevægelse. Vi kan ikke forklare med ord, hvor taknemmelig og rørte vi har været og stadig er. I har holdt YO ovenvande- TAK for jer.


TILBAGE PÅ RET KURS

Der er ingen tvivl om, at der er lang vej ‘op’ og tilbage igen, og vi forventer at den næste lange periode fortsat vil være fyldt med store udfordringer. De sidste måneder har sat sine dybe spor.

Men det, at vi nu bare kan få lov at åbne igen er altoverskyggende positivt, og det vil give ro til, at vi igen kan fokusere på det, som betyder mest for os i YO- At skabe meningsfuld bevægelse for verdens bedste medlemmer.


NYE RETNINGSLINJER

På mange måder, vil den næste tid være anderledes- vi må alle forberede os på, at YO for en tid er lidt en anden størrelse, end vi er vant til. Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer, så I trygt kan komme og færdes i studioerne. Det vil kræve noget af os alle- både os bag YO og jer, som kommer i YO. Vi ved endnu ingenting om de konkrete forhold, der vil være gældende, men vi har nogle punkter, som højest sandsynligt vil komme til at gælde.

Færre på hold med større afstand. Dette vil konkret betyde, at der vil være færre pladser dagligt at tage af. Vi håber derfor, at I alle vil fortsætte med kun at booke de hold, som I faktisk planlægger at komme til, og ikke booker ekstra hold, for at helgardere jer. Det er generelt en god retning for os alle at tage fremadrettet, da det vil skabe et langt bedre flow i booking. Der er plads til alle, men vi er nødt til at være mere hensynsfulde i booking, og ikke booke langt flere hold, end vi reelt møder op til.

Ventelister. I kan kun møde op på hold, hvis I er på holdet. Altså kan vi ikke længere garantere plads, hvis I møder op fra ventelisten.

Toilet, bad & omklædning. Bad vil højest sandsynligt være lukket for brug i en tid for jer medlemmer. Desuden forestiller vi os, at vi kun vil kunne have meget få i omklædningsrummene ad gangen, så man i så vid udstrækning det er muligt, skal møde op omklædt. Vi håber på, at kunne have toiletter åbne med høj rengøringsstandard.

Rengøring. Vi vil selvfølgelig have en helt up to date rengøringsstandard generelt,  der følger alle gældende retningslinjer.

Udstyr. I en periode regner vi med, at al undervisning vil foregå uden udstyr. I vil være mere end velkommen til at medbringe jeres eget- for eksempel puder og tæpper til dejlige yogatimer.

Hands on. I en periode vil vi af åbenlyse årsager ikke kunne tilbyde undervisning med fysiske justeringer. Dette er svært for os undervisere- den taktile undervisning er vigtig for mange af os. Men tingene er, som de er.

Sygdom. Undervisere som medlemmer skal selvfølgelig blive hjemme med de mindste tegn på sygdom. Dette er også en generel god ting at holde fast i fremover. Der er ingen god grund til at slæbe sig selv afsted i YO, hvis man potentielt kan smitte medmennesker med alle mulige former for mere eller mindre alvorlige virus.

Udendørs. Vi vil forsøge at planlægge flere hold udendørs over sommeren, som er høj-intensitet hold, der sagtens kan foregå udenfor i det meste vejr og som ikke kræver fast lokation.

Der vil helt sikkert være mange flere retningslinjer at forhold sig til den næste tid. Vi vil sørge for at holde jer opdateret på alt hvad vi gør.

VIGTIGST AF ALT

Kære alle.

Vi lader nyheden stå for sig selv,

YO STUDIOS åbner igen onsdag d. 10 juni.

Vi ses lige om nogle dage!

Kæmpe virtuelle kram fra alle os i YO til alle jer vidunderlig mennesker derude.

YO KBH MAJ 20

Kære YO medlem.

I perioden mandag d. 11 maj frem til og med søndag d. 7 juni er vores fysiske studioer fortsat tvunget lukket. I denne periode tilbyder vi en så almindelig udendørs holdplan som muligt i både Aarhus og København. Som medlem kan du booke hold som vanligt i MindBody bookingsystemet, og information om hvor og hvordan, altså praktisk information, finder I her og løbende på nyhedsbreve og sociale medier. 

Vi glædes over, at vi igen kan få lov at mødes om bevægelse- også selvom det i en periode vil være under forandrede omstændigheder. Vi gør alt hvad vi kan fortsat for, at give jer fantastiske medlemmer den bedst mulige oplevelse med det vi tilbyder i YO. For en periode har det været et nyt online univers- nu vil det være ‘rigtig’ undervisning igen på nye skønne udendørs områder.

Vi håber så meget på, at I fortsat vil være hos os, så vi kommer helt over på den anden side sammen- og med YO i nogenlunde god behold. 

Med håb og ønske om, at vi står sammen fortsat!

De kærligste hilsner og varme tanker
fra os alle i team YO og i særdeleshed fra Malene & Emilie


PRAKTISK INFO OM UDENDØRS FOR MEDLEMMER

Aarhus udendørs lokation: Hold øje på Mindbody, sms og mail.

København udendørs lokation: Gården ved Islands Brygge studioet

Mødetid tidligst 5 minutter før holdstart

Forlad området senest 5 minutter efter afslutning

Regnvejr = aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Klæd dig godt på- hellere for meget tøj end for lidt

Vær solidarisk i din booking generelt

Book kun de hold, du har brug for

Undgå late cancels og udeblivelser

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Hold afstand efter retningslinjerne

Sygdomssymptomer? Bliv hjemme!

Medbring egen måtte

Måtte i YO? Afhent efter aftale


HVAD GØR VI I YO? 

Sørger for god energi!

Overholder alle retningslinjer

Skaber flows egnet til udendørs

Justerer plan efter behov

Laver særlige events i perioden

Holder afstand

Live-streaming Aarhus: YouTube

Live-streaming Copenhagen: Facebook

Udstyr yoga – medbring gerne tæppe mm.

Udstyr styrke- medbring gerne håndvægte mm.

Udstyr Barre – medbring gerne håndvægte mm.

Mamma hold- baby i barnevogn eller bæresele

Regnvejr=aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Studioerne? Lukkede for medlemmer


Our classes will start again from May 11th under the circumstances possible. Therefore it will be an outdoor class schedule on great locations in both Aarhus & Copenhagen. We will share all info on what, how and where the following days both here, in newsletters and on Social Media. So stay tuned there, so you dont miss any important information!

Thank you for staying & supporting and we are so excited, that we can now start meeting and moving together again.

Love from YO

YO KBH APRIL 20

Kæreste YO medlem

Her en lille update fra os i YO til alle jer fantastiske og støttende medlemmer i denne svære tid.
Sikke en måned det snart har været.

Jeg, Malene, var netop landet fra en skøn ferie tirsdag aften, hvor pressemødet om nedlukningen af Danmark blev sendt onsdag- dagen efter. Rundt på gulvet af jetlag, skulle jeg derfor sammen med Emilie træffe den sværeste beslutning i YO’s historie sent onsdag aften. YO skulle lukke ned på ubestemt tid. Alt var ude af vores hænder- alt er fortsat ude af vores hænder og ingen ved, hvad morgendagen bringer.


MOVE ONLINE

Heldigvis har vi mærket en af vores styrker i YO meget klart fra førstedagen- nemlig at vi er enormt omstillingsparate og vant til en naturlig organisk konstant bevægelse i studioet, blandt undervisere og blandt medlemmer. Vi søsatte MOVE ONLINE efter få dage- et online univers, hvor alle I fortsat kan bevæge jer sammen med alle os i YO. Vi LIVE-STREAMER dagligt klasser, som alle kan se og være med på gennem vores nyetablerede YouTube Kanal, helt gratis og super simpelt. Ja hvem ville have gættet, at vi ville blive YouTubere indenfor få dage? Derudover har vi alle dage siden nedlukning optaget videoer med alle de undervisere, som har lyst til at være med. Dagligt lægger vi en ny video op, og forsøger så vidt det er muligt, at tilbyde hele YO’s brede bevægelses-spektrum.
Vi gør altså alt, hvad vi kan, for at I derude stadig kan mærke YO. At I fortsat kan få den daglige bevægelse med YO- blot på en ny og forandret måde. Sidst men ikke mindst, holder vi os undervisere i gang, for der er ingen tvivl om, at den her situation gør os alle usikre.

NUTID OG FREMTID

Men hvad nu? Jeg tror vi alle tager en dag af gangen. Vi i YO afventer med spænding og angst, med meget blandede følelser, regeringens næste udmelding. For hvornår får vi lov til langsomt at genåbne? Og hvordan? Som I næsten kan gætte, så ved vi ikke mere end jer. Vi håber bare af alle vores bankende hjerter, at det bliver snart. Indtil da, vil vi fortsætte alt det, som vi gør- og vi vil hele tiden forsøge at tage nye tiltag, lave flere klasser og give jer medlemmer mere YO-værdi, på alle tænkelige måder.

For der er ingen tvivl om, at YO lider lige nu. I er heldigvis fortsat en god flok, som holder fast i YO. Mange af jer, kan ikke bære tanken om, at der ikke vil være et YO på den anden siden af den her krise. Vi bliver meget rørte af det- for lige nu er I de eneste, der puster liv i YO. Hjælpepakkerne hjælper ikke os- desværre. Og vi er ikke de eneste blandt selvstændige og virksomheder, store som små, der mærker, hvordan hjælpepakkerne rammer skævt. De store faste omkostninger ruller videre, så det er klart, at hvis YO skal overleve det her, så er der nødt til fortsat at være en smule omsætning. Den falder dag for dag, som vi får mails om bero og udmeldinger, så alt er usikkert. Kun tiden vil vise, om YO består.

Det eneste vi ved er, at vi vil gøre alt! Og at vi fortsat har JER, til at holde YO i live. Derfor rækker vi igen ud- vi ber jer om at afvente situationen og fortsat støtte YO så længe, i overhovedet kan finde plads i jeres økonomi til det. Det betyder alt. Og det er sagt fra hjertet. Ærligt, sårbart og nøgent. Fordi vi ikke kan bære tanken om, at vi ikke længere kan tage ned i YO, om nogle måneder. Fordi det et vores livsværk, der er i fare. Vi er, som så mange andre passionererede og seje iværksættere derude, der har kæmpet i årevis for at få deres drøm op at stå, dybt afhængige af jer. Ellers smuldrer alt under os. Det er desværre et faktum.
Samtidig er det selvfølgelig vigtigt for os at understrege, at vi godt er klar over, at mange af jer derude også mærker krisen. Og vores forståelse er også hos jer, der ikke kan fortsætte i YO. Det skal I vide. Vi skal alle passe på hinanden og os selv, sammen, i denne uvirkelige verden, vi pludselige står midt i.


STAY IN TOUCH

Til slut vil vi igen understrege, hvor vildt det er at mærke, hvor megen støtte og kærlighed, som vi mærker fra jer derude. Af hjertet tak for jer. Jeres beskeder, emails og tanker betyder alt for os. Og husk, at vi er lige her! Hvis I har gode ideer, tanker eller spørgsmål, som I vil dele, så send os en mail på info@yostudios.dk eller infokbh@yostudios.dk
Vi lover jer, at så snart vi må åbne igen, så gør vi det. Det bliver måske til en start i et lidt forandret YO, fordi der fortsat vil være tiltag og retningslinjer, der vil tvinge os til at agere anderledes blandt andre, end vi er vant til. Det bliver svært- særligt i et sted som YO, hvor nærvær og varme betyder alt. Men lad os skabe det nærvær sammen, på nye måder. Det er vi helt sikre på godt kan lade sig gøre!
De største kram og de varmeste tanker.
Malene, Emilie og resten af team YO

YO KBH MARTS 20

Kæreste YO medlemmer i København.

Når nu regnen virker endeløs udendørs, forsøger vi alt vores bedste på, at humøret holdes højt inde i vores dejlige YO. Bevægelse gør underværker, og vi håber, at I også bruger YO i denne lidt halv grå periode på en måde, som lader jer op og gør jer godt. 


NYT STUDIO

Vi glæder os så meget til vores store åbningsfest, Lørdag d. 4 april kl. 11-16. I kan læse meget mere om arrangementet og se, hvad der kommer til at ske på dagen her: https://www.facebook.com/events/286409452319429/

Vi er ved at lægge en sidste hånd på holdplanen for Carlsberg og vi kan godt love at det bliver godt.


UNDERVISERE

Livet er en rejse og alt er i forandring, det glæder også vores skønne YO underviser. Andrea som nogle af jer måske har mødt på gravid- og efterfødselsholdende har valgt at bruge mere af sin tid på at behandle frem for undervisning og har derfor ikke hold i YO mere. Vi håber dog meget at vi ser Andrea på holdplanen igen ud i fremtiden.

Dygtige Stefanos, som også er danser hos Dansk Danseteater kommer heldigvis snart mere på holdplanen. Han underviser både en klassisk ballet barre samt en moderne klasse med styrke elementer.

Vi har også endnu en god nyhed, som er at både Ea og Malin kommer tilbage fra barsel og vil være at finde på holdplanen fast igen meget snart. Det er vi rigtig mange der har set frem til. Kæmpe stort velkommen tilbage til dem begge.


EVENTS

D. 8/3 kommer Cille Veje forbi YO KBH med en helt særlig workshop. CHANNEL YOUR INNER QUEEN B
Du kan læse mere, samt booke din plads her https://www.yostudios.dk/?portfolio=channel-your-inner-queen-b-kbh

SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark. 

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag. 

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard mid i Marselisborgskoven. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter. 

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program, for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interesant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan. 


NYE REGLER FOR BERO

Vi oplever, at mange benytter bero så flittigt, at arbejdsmængden vokser og vokser hos os, hvad det angår. Derfor har vi besluttet, at der fra dags dato nu gælder følgende regel for bero: 

Man kan sætte i bero maks 2 gange årligt, og hver af minimum 1 og maksimum 3 måneders varighed. Altså kun to gange årligt fra dags dato. 


KOM TIL TIDEN

Bare fordi. Vi har talt meget i teamet om, at det bare er øv, når medlemmer ikke kommer til tiden. Det forstyrrer alle i rummet. Så kom til tiden- og vær ok med, at du kan risikere at blive afvist i døren, hvis du kommer for sent. Det er af hensyn til alle. 


MÅTTEOPBEVARING

Vi har i det nye år gjort en indsats for at få helt styr på de private yogamåtter på YO. Du kan opbevare din egen private yogamåtte hos YO for 35 kr. hver måned. Ønsker du en plads til din yogamåtte skal du blot sende en mail til infokbh@yostudios.dk


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle. Hav en forrygende marts måned og start på foråret! 

Kærlighed fra team YO 

YO KBH FEBRUAR 20

Kæreste YO medlemmer i København.

Vi har fået skudt år 2020 i gang i YO, og vi nyder alle godt af de dejlige timers bevægelse, der er i studioet hver eneste dag. Tak for jer og jeres gode energi! Stort velkommen til alle jer nye YO’ster. Det er dejligt at se så mange nye ansigter. Skulle du have nogle spørgsmål eller ønsker til hvordan vi kan gøre YO endnu bedre, er du altid velkommen til at sende os en mail på infokbh@yostudios.dk


NYT STUDIO

Endelig kan vi offentlige gøre en kæmpe nyhed, som vi har har arbejdet på gennem det sidste år. YO STUDIOS åbner til april det 3. studio. YO STUDIOS i Carlsbergbyen, København. Vi er ellevilde, smadder spændte og også helt vildt nervøse!

Men vi ved, at med alt den vidunderlige, smittende YO-energi, som er alle vegne, kan det kun blive godt. Vi håber på jeres støtte og opbakning, både hvad angår udbredelse af nyheden og til vores store åbningsfest, Lørdag d- 4 april kl. 11-16.


UNDERVISERE

Nyeste underviser, Stefanos Bizas. Vi er så heldig at kunne byde en ny skøn YO underviser velkommen på holdplanen. Han er moderne danser fra Dansk danseteater Stefanos Bizas og skal undervise både ballet og moderne dans. Du kan godt glæde dig!


EVENTS

Workshop med Faye 08/02. Se meget mere info på hjemmesiden under events.


SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark.

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag.

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard mid i Marselisborgskoven i Aarhus. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter.

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program, for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interessant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan. Find mere info og tilmelding på hjemmesiden under events


KOM TIL TIDEN

Vi oplever desværre, at en del elever kommer for sent til klasserne, hvilket betyder, at klasserne bliver forsinket eller forstyrret. Dette er en vane vi ønsker at ændre, så vi vil være meget taknemmelige, hvis I alle vil hjælpe os og hinanden. Lad os starte klasserne til tiden i ro og mag fremover.


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle. Glædelig Februar og vi ses på måtten til masser af bevægelse.

Kærlighed fra team YO

 

YO KBH JANUAR 20

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Det er lige om lidt at året rundes – nytårsaften kommer om lidt og vi klikker en tand mere på hjulet og skal på den anden side til at forholde os til 2020. Vi vil i den forbindelse gerne sige tak til alle jer der var sammen med os i YO i 2019 og gjorde det helt fantastisk. Lad os gøre det igen i 2020 og sammen byde alle de nye der måtte komme til velkommen i vores dejlige familie i YO.

Kom stadig glad de næste par dage i studiet og træn med os – vi har timer på planen til og med den 31/12 hvor YO lukker året i bevægelse og holder fri den 1 januar.


NY HOLDPLAN

Vi vil gerne takke alle jer der har givet feedback på timer og sendt gode ideer til hold og holdplan – bliv endelig ved med det.

Holdplanen fra januar vil rumme flere Mamma Hold – det er efterspurgt – nu er de her. Vi ved at i alle er vilde med vores hold i weekenderne – så derfor har vi efter jeres ønske sat flere klasser på i weekenderne – både lørdage og søndage. Vi ved også at i har et ønske om flere tidlige morgenhold samt dansehold – dette vil vi arbejde på at opfylde i det nye år.


EVENTS & WORKSHOPS

Hold endelig også øje med vores opslag. Der er allerede en masse gode ideer til nye og spændende workshops og events i 2020.


FREMMØDE TIL KLASSER

Så har vi et lille nytårsønske til alle lige her – kom endelig 5 minutter før timestart i hele 2020. Alle bliver glade og det skaber skøn ro for både undervisere og alle jer.


Husk sødeste medlemmer i YO København – det er jer der er grunden til at YO findes – det er jer der er grunden til at vi alle i YO elsker at undervise – det er alle jer vi kommer for. Vi er så taknemmelige for at i træner med os i YO og får det hele til at give mening.

Alle os i YO ønsker jer den dejligste Nytårsaften og det bedste hop ind i 2020.

Tak for alle jer og rigtig godt nytår!

YO

 

YO KBH DECEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Bladene er faldet af og ligger lige der i regnen og klumper sammen. Det er svært at vide, hvornår det er morgen og hvornår det er ved at være aften igen – naturen, mørket og vintertiden gør det svært at skelne.

Men der er masser af lys derude – København har tændt alt det lys den kunne for at vi kan finde vej til julen i slutningen af december, som starter lige i dag. Glædelig 1. søndag i advent kære YO medlemmer!

Stop op og drik noget gløgg, tag til Advents Events, flet lidt julehjerter eller tænd et lys for én eller flere du holder af. Hver dag i december vil vi i YO prøve at minde hinanden om hvad julen og december egentlig går ud på og har tradition for at rumme.

Men selvom julen står for døren har vi masser af timer på holdplanen. Hele december og mellem jul og nytår. Selv juleaftens dag byder Louise på godter og nytårsaftens dag lukker My året af inden vi så kan sige goddag til 2020.

Lad os gå en dejlig tid i møde sammen!


NY KLASSE

Emilie starter også en ny klasse op i december – YO Slider Mobility – om mandagen. Kom endelig og prøv en ny slags time i YO.

It´s a class with elements from HIIT- Yoga- Pilates- and Ballet classes.   Working with your own bodyweight, only using the sliders. There is a focus on technique and the work can be challenging and very hard, but fun at the same time. Everyone can attend this class and all the exercises can be modified if needed.


ADVENTS EVENTS

Vi byder også på en masse events i december – kræs til jer medlemmer. Vi har Advents Events alle fire søndage i advent – der er stadig få pladser tilbage – så giv dig selv en adventsgave og book en plads – eller giv den som gave til en du holder af.

Vi har også årets sidste Matcha Event i Matcha Baren i Magasin hvor GAI+LISVA er gæst. Og så vil Cille Veje forkæle folket sidst på måneden med event i YO. Book i Enrollments på hjemmesiden.

01.12: YO STUDIOS & MATCHA BAREN

m. Viktoria & Gai+Lisva

På dette event vil vi starte dagen med yoga & bevægelse, hvor du vil blive undervist af Viktoria fra YO STUDIOS. Viktoria er også balletdanser på Det Kongelige Teater. Alle kan deltage og vi lover du nok skal få en masse god bevægelse.

Derefter kan du slappe af og nyde en deluxe lækker brunch serveret af Matcha baren mens du lytter til vores gæst. Vi har nemlig været så heldige at vi denne gang har tøj mærket GAI + LISVA med ombord. De kommer og fortælle os om deres fantastisk tøj og hele deres spændende historie bagom kulissen. Der vil også være mulighed for at købe deres tøj og høre om deres nye kollektion som snart er på trapperne.

Udover dette vil du også blive forkælet med en luksus goodie bag som har en værdi på hele 1200 kr., som blandt andet vil indeholde en uges fri træning til YO, lækkerier fra Matcha baren, GAI + LISVA, Moroccanoli, Kields og meget mere.

01.12: BODY CONDITIONING ADVENT EVENT

m. Frida Lehmann

A real treat for you in the winter darkness! We will mindfully work through movement to release tension, create space and flow, and optimize posture and function of the body. Deepen the awareness of the body as a whole, where everything is connected. Take the chance to explore the power and ease of connection. The breath will be the bridge between mind and body, and help us tune into balance.
The work will have elements of different mind-body techniques, all coming together to bring you the ultimate “Sunday slow cook” for your body, hopefully leaving you feeling all juicy and yummy!

08.12: BALLET REPERTOIRE ADVENT EVENT

m. Sine & Emilie

Kom ind i varmen og find danseglæden frem sammen med os. Vi vil på dette event være hele to underviser, hvilket betyder endnu mere fokus på dig og endnu mere ballet. Vi vil sammen først varme op med en klassisk balletklasse og derefter danse små repertoire stykker fra de helt store balletter. Både Sine og Emilie er uddannet balletdanser fra Det Kongelige Teater.

Alle kan være med på dette event, dog vil det være en fordel at have prøvet ballet før. Vi glæder os rigtig meget til at se og danse sammen med dig.

15.12: BALANCE YOUR YIN & YANG

m. Line Rømer

In this soulful two-hour class you will get to explore the sweet combination of dynamic vinyasa yoga followed by calming yin yoga. For the first hour we will move through a lovely and dynamic vinyasa flow, that allows you to tap into that yang-energy, and that will leave you feeling strong and vibrant. Once you are feeling those high vibes, we will turn down the pace, turn down the breath and ease into a mindfull and quiet hour of yin yoga, taking advantage of all that built up energy to recharge your batteries and find calm. Expect awesome music, essential oils, singing bowls and other sensory surprises.

This is the perfect yoga-combo to balance your yin and yang energy, and you will leave the space feeling energetic, recharged and grounded. Perfect state of mind for the coming Christmas holidays.

22.12: DE-STRESS YOGA ADVENT EVENT

m. Andrea

Tillad dig selv en pause midt i jule-ræset og nyd en skøn yoga-time med fokus på at komme helt ned i gear.

Denne de-stress workshop, vil have elementer fra både “unwinding” og restorativ yoga. Du vil blive ført igennem en blid praksis, med simple bløde sekvenser for bedre at kunne mærke dig selv og berolige dit nervesystem. Vi afslutter af med en guidet afspænding, så de ting du har arbejdet med, kan få lov til at sætte sig i kroppen. Dette bliver alt sammen understøttet af rene æteriske olier.

Workshoppen er for dig, der ønsker at tage nogle timer med nærvær og opmærksomhed på dig selv, så du har mulighed for at lade op til den sidste etape af jule-løbet.

Alle kan deltage på denne workshop og vi glæder os til at se dig.

28.12: BLESSING & INTENSIONS – NEW YEARS WORKSHOP

This is a new years workshop for those who want to tie a loving loop on the year gone by and set some clear intentions for the year coming. It´s for those who love reflecting, writing and doing yoga.

Blessings & intentions is a holistic workshop working around a 360 perspective on mind, body and soul. It´s a workshop with elements of coaching, yin yoga & restorativ yoga hosted by life coach & yoga teacher Cille Veje.

The workshop is divided into two parts, each focusing on reflections and yoga. We are starting out with the year which has gone by. Through a meditation and a yin yoga session, we are opening our self to the blessings from the past year.

After that we are looking into the new year – setting the intentions for the new year, getting clear on how to reach them and how to get it rooted in mind, body and soul.


NYE ANSIGTER I YO

Vi har også fået nye ansigter i YO.

Andrea som allerede er på planen og som afholder advents eventet den 22 december. Kom og mød Andrea der er danser og har faste Mamma og Gravid hold om onsdagen.

Vi har også fået Emma ombord som lige nu er trainee underviser. Hun er færdiguddannet hos Simon Krohn. Emma har haft nogle øve klasser og er nu helt klar til at få faste hold på planen – så hende vil i kommer til at se mere til i det nye år.

Hele familien YO byder dem velkommen!


GLEMTE SAGER

Når året nu render ud om en måneds tid er det også et godt tidspunkt at få ryddet op i krogene. Vi har en fyldt glemmekasse – kom endelig forbi den en tur og se om du skulle have glemt noget i YO en dag. Lige på den anden side af nytår tømmer vi kassen og sender det til genbrug.


NY HOLDPLAN

Så er vi jo også lige midt i planlægning af næste sæson – holdplan for året indtil sommer. Så hvis du skulle have ønsker til det nye år – så send endelig en mail til Emilie på infokbh@yostudios.dk


Du sødeste YO menneske – vi vil gerne takke lige præcis dig for at komme og træne med os gang på gang, takke dig for at være en del af noget større, takke dig for at være den du er og at du er med til at gøre YO til et genialt sted at være.

YO ønsker dig og dine en helt igennem dejlig december fyldt med stunder af varme og godhed. Vi ønsker dig en skøn juletid hvorend du skal være og ønsker dig en fantastisk rejse ind i 2020.

Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår!

YO KBH NOVEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

November kom bare an!

Vi ligger og vipper i livet mellem efterår og vinter – livet og naturen udenfor spiller os et pus. Den ene dag er der mørke og himlen er tung og grå – den anden dag er der det smukkeste lys og himlen er højere end nogensinde. Nyd det hele – farver, luften, lyset men også hyggen når du skal indenfor og lave træning hos os i YO!

Vi elsker når du kommer forbi og træner med os. Måske bruger du november på en anden træning end du plejer – måske tager du en instruktør du aldrig før har prøvet. Måske er det i november du skal til et event i YO eller købe dig din helt egen YO holdtrøje.

Men det kunne også være du bare har brug for det du plejer og nyde, at det giver dig ro og plads til de andre ting som forandrer sig i et konstant flow udenfor YO. Hvem ved. Det kunne også være i november du planlagde at dele en kop te med nogen du ikke kender i YO eller måske inviterer du en ven med i YO.

Der er så mange muligheder i YO og ved du hvad? Det er alt sammen på grund af alle jer fantastiske medlemmer.

TAK!


INPUT TIL NYE HOLD

Hver gang vi udarbejder ny holdplan tænker vi nye muligheder – altid!

Allerede nu tænker vi ind i det nye år og ind i en ny holdplan. Så hvis du har ønsker og ideer – så endelig skriv en mail til Emilie på infokbh@yostudios.dk. Jeres info er så værdifuld.


PLADS TIL ALLE

Vores studie på bryggen er fuld af liv, nye ansigter og masser af træning – det er så skønt. Vi er top glade for vores holdplan og kan mærke der er positiv reaktion fra jer, tak for det. Det er altid en stor opgave at gøre alle glade med holdplanen og tilfredse med tider – men husk vi gør altid vores aller bedste.

Vi har også en bøn til alle om at give plads til hverandre i studiet når der er timer – ryk en centimer eller to – så alle kan få den dejligste plads og rum til at give kroppen fri.


WORKSHOPS & EVENTS

November byder på dejlige oplevelser i YO!

10.11: Event med Anna & Juicen

23.11: HUNKØN x YO STUDIOS. Yin yoga, musik af DJ FEDTY.

01.12: Kom med når vi en sidste gang i år afholder vores populære event YO MOVEMENT & BRUNCH. Denne gang har vi en helt særlig gæst som er tøj mærket GAI + LISVA.

Du kan finde alle vores kommende events og workshops LIGE HER!


I næste måned er det december og alt kommer til at summe af jul og hygge – også i YO. Så husk at holde øje med info på Instagram og nyhedsbrev for december om advent, julegaver, julehygge, holdplan, events, juledagene og sikkert meget mere.

Dagene er blevet lidt kortere og solen dykker lidt lavere. Husk at give dig selv lov til at nyde de forandringer der er i vejret, giv plads til fordybelse og tid til nærvær og hygge i hele november.

Vi hygger og plejer dig så godt vi kan når du er sammen med os i YO.

November hilsner fra os i YO

 

YO KBH OKTOBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Så ramte efteråret Danmark og København. Naturen byder på de smukkeste farver og bladene daler lige så forsigtigt ned fra træerne. Bøgens grene hænger tungt og der samles kastanjer hist og her. Den kolde og mørke tid sniger sig ind på os stille og roligt. Sørg for at nyde de timer hvor der er lys fra oven. Vi skriver nu Oktober på kalenderen og i oktober er der efterårsferie i uge 42 – der er masser af timer på planen også den uge så hold dig ikke tilbage, kom endelig og træn med os.

Vores studie på bryggen summer af liv, nye ansigter og masser af træning – det er så skønt. Vi er top glade for vores nye plan og kan mærke der er positiv reaktion fra jer, tak for det. Det er altid en stor opgave at gøre alle glade med holdplanen og tilfredse med tider, men husk vi prøver altid vores aller bedste. Husk at prøve noget nyt!


INPUT TIL NYE HOLD

Hver gang vi udarbejder ny holdplan tænker vi nye muligheder – altid!

Lige nu leger vi med tanken om timer for teens og børn. Men vi vil rigtig gerne have jer medlemmer med i processen! Så har du ønsker, ideer, feedback på tider, indhold, alder, timelængde, må du meget gerne skrive Emilie en mail på infokbh@yostudios.dk. Jeres info er så værdifuld!


PLADS TIL ALLE

Vi har også en bøn til alle om at give plads til hverandre i studiet når der er timer, ryk en centimer eller to, så alle kan få den dejligste plads og rum til at give kroppen fri. Vi har også sat stk antal ned på vores timer for at give alle lidt mere rum.

Der er lavet en ændring på Gravid og Barsel hold. Vi har kommet flere hold på planen samt nyt set up, så man kan træne både på gravid/barsel hold samt alle andre hold som er til en samlet pris for denne gruppe –læs mere om YO MAMMAS HER!


BØRN I YO

Det er så givende at i alle kommer til YO med jeres gode energi, det smitter vidunderligt og bringer glæde både til os og de andre medlemmer. Nogle gange tager i også jeres børn med i YO – det er også rigtig hyggeligt, men det fungerer desværre ikke så godt for alle. Det er jo svært at sætte en grænse for hvem der må og det smitter. Det er desværre forstyrrende for nogle medlemmer og indimellem for undervisningen. For mange er YO en oase og et pusterum hvor man har tid til sig selv uden forstyrrelser. Så kære medlemmer, lad endelig YO være den oase mens der er timer i gang.


WORKSHOPS & EVENTS

September byder også på events og workshops.

06.10: Vi byder på Yoga og Matcha Brunch i Matcha Baren i Magasin Kongens Nytorv søndag den 6/10 – dejlig yogabevægelse efterfulgt af en super dejlig Matcha Brunch.

06.10: På søndag den 6/10 byder vi også på Yoga med Faye og efterfulgt af en brunch – dette foregår i studiet fra kl. 9-12.

Du kan finde alle vores kommende events og workshops LIGE HER!


UNDERVISERE

Der er også sket lidt på underviser siden!

Faye er tilbage fra en forrygende bryllupsrejse og er klar på planen – og ligger som sagt dejligt ud med en Yoga/Brunch på søndag den 6/10. My er færdig med hendes TT yoga uddannelse – så forhåbentligt vil du snart skulle lave yoga med MY. Det bliver så skønt! Sara er taget et smut til Indien for at blive endnu klogere på yogaen, så derfor vil der være lidt ændringer i planen i forhold til hendes timer de næste par uger.

Vi har også fået en ny underviser på banen – Jennifer velkommen til dig! Jennifer danser på Pantomime Teateret i Tivoli. Hun er i starten vikar hos os og hjælper når hun kan. Vi håber snart at se hende mere fast på vores holdplan.


Nyd de smukkeste farver i naturen og tænd lidt lys når mørket falder på!

De varmeste hilsner fra alle os i YO

YO KBH SEPTEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Der er sensommer i København – der spises stadig is og folket daser rundt i livet og nyder det dejlige lune vejr. Samtidig er sommerferien slut – alle mand er tilbage på job, de studerende starter alvorligt på mandag og de små poder er startet tilbage i det virkelige liv, der hedder skole og pasning. En ny sæson er begyndt og spændende ting venter forude i YO.

Det er så givende at i alle kommer til YO med jeres gode energi – det smitter vidunderligt og bringer glæde både til os og de andre medlemmer – tak for det YO mennesker.

Vi har ramt september på kalenderen og de nye grønne studerende vrimler ud alle steder i København – husk at vise dem vejen til YO! Det kan også være, at dit liv har ændret sig siden før sommeren – måske er du blevet studerende – måske er du det ikke længere. Tjek lige op på din status – måske skal du have ændret dit abonnement. Så send billede af dit studiekort hvis det er der, du er nu.

Vi i YO håber, at i vil nyde tiden udenfor så længe i kan mens vejret inviterer til det. Spis en ekstra is – hæng ud i skoven eller ved vandet og nyd roen, lyset og en anderledes sommerstemning inden, vi går efteråret sådan rigtigt i møde.

Tak til jer alle for at komme og gøre YO helt speciel – hver dag!

Lune September hilsner
YO


EFTERÅRS HOLDPLAN

Vores nye holdplan kører derudaf og vores undervisere er glade og lykkelige over jeres entusiasme for vores holdplan. Og med så mange af jer skønne medlemmer på klasserne ville det være skønt, om vi alle hjalp hinanden med at finde plads i rummet, når vi skal bevæge os – så alle kan være der. Kom også gerne til tiden så alle får den dejligste oplevelse i YO hver gang!

Når vi nu laver ny holdplan, er det både for at give dig nye hold, nye instruktører, nye tider, men også for at give dig muligheden for at prøve noget nyt. Vi skubber lidt nogle gange og synes det er en rigtig god ide at du lavede nye og anderledes kombinationer af dine timer – både for krop og sind.

Det er super vigtigt for kroppen at finde balance i bevægelser – både en portion Yang men sandelig også en portion Yin. Lav mix i dit liv så du prøver flere klasser end lige dem du plejer.


WORKSHOPS & EVENTS

September byder også på events og workshops.

Matcha Brunch kører bare derudaf og er en super succes – book en plads og vær med i Matchabaren i Magasin om søndagen.

Vi byder også på Danse Intro Klasser med Marlene Maagaard – så hvis du har en dansemus i maven, du ikke har fået ud eller bare gerne vil vække lidt – så kom an og få max energi og smil for pengene. Der er både gratis intro klasser og et super forløb over 8 gange.

Er du til det mere stille byder vi også på Restorativt event med Maria Barfod.

Maude Hirst og Dylan Ayaloo kommer også forbi YO KBH med dejlige events sidst i september. Så hold endelig øje med vores events, der bliver hængt op, så du kan sikre dig den plads, du lige ønsker. Du kan finde alle vores kommende events og workshops LIGE HER!


NY UNDERVISER

Vi har fået ny underviser på planen i YO KBH  –  Andrea. Andrea vil tage sig kærligt af folket i YO og undervise i yoga, gravid hold og dans. Vi byder alle sammen Andrea velkommen og ønsker hende den bedste start i YO!


YO WEAR & MOBILEPAY

Vi kan ikke længere tilbyde køb af vores YO WEAR varer med MobilePay. Alle køb skal gå igennem vores webshop www.yowear.dk, hvor alle varer kan findes. Man kan stadig prøve varerne i studioet og tage dem med derfra, de skal blot være købt igennem webshoppen først!

YO KBH AUGUST 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Vores hovedstad summer stadig af sommer og ferie. Byen er fyldt med turister og dagene er stadig lange og lune – det er så vidunderligt. Og det er så skønt, at vi hver dag ser jer komme med smil på læben når i skal træne med os i YO – bliv endelig ved med det – det smitter.

Vi skriver august på kalenderen og København og omegn vil hele måneden ose af studerende der flytter både til og fra – husk at hjælpe dem der er nye,  med at vise vej til YO J. Dem der skal rejse – og måske også fra YO – ønsker vi den dejligste tur ud i nye eventyr.

Vi i YO håber i vil nyde den sidste sommerstemning, lade roen blive i krop og sind og tage den med langt ind i efterår og vinter. Vi er så taknemmelige for alle jer og glade i hovedet over det i giver til os hver eneste dag.

Varme augusthilsner / YO


NY HOLDPLAN

Der er stadig lidt feriestemning blandt underviserne i YO KBH, derfor vil planen stadig være lidt anderledes indtil midt august, hvor vi starter op med en frisk holdplan, med både nye og velkendte hold.


WORKSHOPS & EVENTS

Snart vil der komme nye events og workshop op. Der kommer både en restorativ workshop med vores nye underviser Maria Barfod, yoga & brunch med Faye Baldwin samt flere Matcha events i Magasin og Matchabaren. Så hold endelig øje med vores events der bliver hængt op, så du kan sikre dig en, eller den plads du lige ønsker.


UNDERVISERE

Vi har fået ny underviser på planen i YO KBH  –  Maria Barfod – og hun er YO KBH ambassadør. Gå endelig ind på hjemmesiden og læs mere om Maria HER og endelig hop på en af hendes skønne timer. Velkommen til Maria!

Viktoria er vent hjem efter endnu en teacher training i det store udland og er fyldt helt op med ny energi og kan slet ikke vente med at dele ud af hendes nye viden til alle jer. Så dejligt og velkommen hjem til YO Viktoria.

Rachael har fået en kæmpe mulighed for at stå på scenen igen, denne gang i Stockholm, derfor vil hun desværre ikke være at finde fast på holdplanen i et stykke tid, men vi lover, at hun kommer på med sine skønne klasser så tit det er muligt, når hun kigger forbi DK. Vi ønsker hende den bedste oplevelse i Stockholm!


YO COLLECTION 2.0

Vores nye YO kollektion er endelig klar til køb online hos www.yowear.dk. Find hele kollektionen og se de flotte billeder HER!

YO KBH JULI 19

Kære YO KBH!

Vi er helt klar på sommer og sol, mon ikke i også er det?! Glem os ikke i løbet af sommeren, vi har en masse lækkert på programmet i YO.


SOMMERPLAN

Juli måned kører vi på sommerplan. Der er stadig en masse hold, kig ind og kast dig ud i noget nyt – det er godt for både krop og sjæl at komme lidt ud af din comfort zone ind imellem.


CYKLER

Vi elsker at i cykler til YO! En lille bøn er dog, at i stiller cyklerne ved hegnet og ikke op af muren – tak!


DANSEMÅNED

YO i August bliver en rigtig dansemåned! Hold øje med holdplanen og kom på Bryggen og dans med os i sensommeren.


YO STUDIOS x MATCHA BAREN

Vi har netop overstået det sidste YO STUDIOS x MATCHA BAREN event i Magasin Du Nord for denne sommer. Vi vender stærkt tilbage med nye events og samarbejde med MATCHA BAREN i efteråret.

YO KBH JUNI 2019

Kæreste YO KBH medlem,

Kalenderen fortæller os nu at eksamen er over de kære studerende – den bruser lige nu for mange og om lidt lander det hele i ro på den anden side af bjerget. København har sunget af ungdom i maj med grønne sprudlende konfirmander, der er klar til at indtage teenage-land. 9 eller 10 klasserne skal afslutte deres ”lille” barndom og gøre sig parate til deres aller første skridt udi livet. Universitetet summer af grupper og individer der skal have afsluttet, begyndt og fortsat et studie, så de er klar til at erobre den virkelige verden. Om lidt lægges huen på hovederne af de smukke unge studenter, bøgen klippes lidt og hænges på farvestrålende biler der suser med glade ansigter rundt i byen og hylder livet, øllen og de danske traditioner. Vi hylder dem alle i YO og ønsker dem god videre rejse.

Som sagt peak’er det hele om lidt – roen ligger sig over Danmark – og København vil summe af turister der ønsker at sætte vores smukke sommerland som minde på deres indre opslagstavle. Byd dem velkommen og vis dem hvad vi er gode til.

Og husk at gå i sommer mode!

Stop tiden – lav ingenting, spis en is eller to, gå tur i skoven og lyt, løb en tur eller hop i bølgen blå, hold ferie og kom helt ned – gør lige det du har brug for og kom træn med os i YO.

I enden af juni tændes bålet langs kysterne og midsommersangen får lov at runge langt og bredt. Tag ud den aften og syng med ved bålets skær – det er en aften der stadig i Danmark oser af sammenhold og fællesskab. Faktisk er det sådan i YO hver dag – følelsen af sammenhold og fælles skab på kryds og tværs af alder, køn og baggrund. Det hylder vi og sætter stor pris på hver eneste dag vi træder ind for at undervise lige netop jer der er med til at skabe det.

Tak for det – og tak for jer hver dag i YO


HOLDPLAN

Sommeren er lige udenfor døren – måske er vejret med os – måske ikke hver dag, men kalenderen og holdplanen hos YO skriver i hvert fald sommer. Det betyder, at der er nogen der skal holde ferie i kortere eller længere tid og så vil holdplanen også holde en slags sommerferie. Vi stopper ikke og holder ikke lukket, men vi kører på et lidt lavere blus henover sommeren.

Sommer holdplanen vil løbe fra 1 juli og indtil vi starter ny holdplan op den 12 august. MEN – der er jo en masse hold at tage inden du rammer 1 juli – hele juni er spækket med godbidder til dig og de andre i YO. HUSK! – at tjekke holdplanen løbende så du kan se ændringer og være klar til sommerplan og sommertræning.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg kigge på det og så vil vi sammen gøre YO til det aller’ bedste sted at være – hele tiden.


YOWEAR.DK

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig?! Du kan kigge rundt på hjemmesiden, men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke er i Aarhus. Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en holdtrøje!


MOBILEPAY

Vi er så glade for, at i handler i vores fysiske YOWEAR shops! For at kunne holde vores YOWEAR up to date hele tiden, så der ikke sker dobbeltsalg – er det rigtig vigtigt for os, at i huske at skrive MÆRKE / STYLENAVN / FARVE / STØRRELSE i kommentarfeltet når i handler på mobile pay. Det står alt sammen på taggen på tøjet – og skulle den mangle, så få endelig hjælp af en af os.


GUIDES

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Vi skal byde velkommen til Stina Thue som allerede er på planen med YO Barre og YO Shape. Stina er uddannet danser fra Balletakademiet i Göteborg samt danseformidler fra Den Danske Scenekunstskole. Hun har gennem en stor del af sit liv undervist i både moderne dans, ballet og fysisk, funktionel træning. Hun underviser for at udvikle, personliggøre, give oplevelser og videreformidle min viden. Forhåbentlig går folk engang imellem fra hendes timer med både en følelse af at have arbejdet, fået ny viden og ny energi.


WORKSHOPS & EVENTS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO – både i AARHUS og KBH  – husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet. Du finder dem alle på vores hjemmeside lige HER!

Matcha Events med bevægelse i Matcha baren i Magasin har været en fabelagtig success. Der har faktisk været udsolgt på alle events indtil nu. Er du interesseret er der stadig få pladser tilbage den 1/6 og den 29/6 – skynd dig ind og book en plads til dig bevægelse og lækker brunch.

Vi deltager i Nordic Flow den 24/25 juni i KBH, også huset af toppen på Magasin og ved Matcha Baren. Gå endelig ind og kig med – måske har du lyst til at invitere dig selv på en ny eller velkendt oplevelse? Læs mere om nordicflow HER!


NYE OG GAMLE PROPS

Som i måske har mærket og erfaret, så har vi fået nye props i studiet – dem er vi så glade for og stolte af at kunne sige det er vores med YO mærke på. Lad os endelig – sammen – sørge for at passe på disse nye ting og få dem pænt på plads, når vi har brugt dem i timerne.

De gamle props derimod – er vi ved at rydde op i. Vi sælger faktisk ud af nogle af de gamle puder, pøller, kettle bells og bolde. Sig til hvis du er interesseret i noget – så finder vi en pris til dig. Bare spørg os eller skriv til Emilie på infokbh@yostudios.dk.


GLEMTE SAGER

Glemmer du noget i YO – gemmer vi det for dig i vores glemmekasse i loungeområdet. Kig godt efter i kassen om du skulle have glemt noget. Men selv om vi gemmer dine ting i glemmekassen – gemmer vi det ikke for evigt. I slutningen af uge 22 rydder vi op i glemte sager. Kig efter  inden da for derefter bliver det givet til genbrug. Vi har også en masse måtter der står og fylder og tager plads vi godt kunne bruge. Spørg hvis du mener du har glemt en måtte – og vi kigger for dig. Derefter bliver de givet væk til et sted der kan bruge dem.

YO KBH MAJ 2019

Kære YO KBH medlem,

Bøgen er for længst sprunget ud og København snurrer af forår og lange lyse dage. Temperaturen stiger og folk kravler ud af deres huse for at nyde frisk luft og samvær under åben himmel – det er simpelthen vidunderligt. Lyset bringer længere dage og der er al mulig grund til at komme ud af sengen og måske til morgentræning i YO – du er såååå velkommen. Eller også har du hentet ny energi i lyset og trækker dagen lidt – så du kan slutte af med dejlig træning inden du går til ro. Kom glad – vi byder jo på lidt af det hele.

Vi kan mærke i alle bringer den dejligste stemning til YO hver eneste dag – og det smitter skønt. Det er også virkelig dejligt at mærke hvordan i alle inviterer nye ansigter ind i vores fælles studie – det er af så stor værdi. Der kommer jo jævnligt nye ansigter til og det betyder så meget for dem og for os, den måde i altid inviterer til YO liv på. Tak for det!

Som altid i et dansende og sprudlende miljø, sker der ændringer løbende – både på personalesiden og på holdplanen. Hold øje med nye timer og tider. Og endelig hold øje med nye ansigter blandt personalet – tag jeres dejlige åbne sind med og tag en time med en af de skønne nye piger – Sine og Stina.

Husk lige – midt i alt det du skal huske – at stoppe op og nyde det hele oppefra og ned. Gear ned eller gear op – men lad det være måden du stopper op på og lader tiden stå lidt stille. Hop på en workshop i maj i YO, tag til YO og Brunch i Matcha Baren i Magasin eller tag en ny time, ny instruktør eller kom til det du kender, tag en snak med dem du ikke kender og bliv altid til en halv eller hel kop te.

Tak for alle jer i YO!


HOLDPLAN

Vi er super stolte af vores holdplan i YO KBH med alle de forskellige ting vi tilbyder, men det der gør os mest glade er jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Lige nu har vi mere end 50 hold på planen om ugen – DET ER HELT I VERDENSKLASSE – og det er skønt at i deltager på dem alle. Der er kommet flere hold på i weekenden – blandt andet flere barre og styrkehold. Og er du til Mamma hold, så husk at der er både Mamma hold mandag, onsdag og torsdag samt gravid hold både onsdag og søndag.

Vi har altid en grundlæggende holdplan, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under BOOK KBH. Det er det bedste sted at kigge, da det er her alle opdateringer og last minut ændringer vil være at se. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der, og den ene er din egen schedule – den opdaterer systemet ikke.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden og vi elsker feedback. Så send os endelig en mail med ønsker og idéer, sådan at vi sammen kan gøre YO til det aller’ bedste sted at være!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du  ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY/BOOK KBH – for der kan sagtens blive plads.

Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op ☺.

Vær opmærksom på,  at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO ☺ på 30,- kr.


YO GUIDES I KBH

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Vi skal alle byde velkommen til Sine Kloster. Sine er snart 25 og helt fra Vestjylland, men til trods for det har hun gået på den Kongelige Balletskole både i Holstebro og København. Hun har en smuk og lang erfaring allerede indenfor dans i mange retninger. Hendes åbne og lyse sind smitter dejligt og spreder vidunderlig stemning og åbner til skønt samarbejde mellem hende og dem hun underviser. Hendes kærlighed til bevægelse kan mærkes på hendes undervisning. Sine er pt på planen med YO Barre, YO Core/Stretch og YO Ballet.

Så skal vi også byde velkommen til Stina Thue som allerede er på planen med YO Barre og YO Shape – hende præsenterer vi dybere for dig i næste månedsbrev – glæd dig!

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er nye til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide” 🙂


MØDETID OG HOLDSTART

Det er rigtig vigtigt for alle i YO – både guiderne og medlemmer at vores timer starter til tiden i ro og mag. Det er vigtigt for holdplanen og den daglige turnus i studiet at tiderne holdes – det giver god karma og dejlig ro for alle fra start til slut. Vi ved at livet er fyldt med meget og vi har alle travlt, men vi har en stor bøn til alle om at komme og være klar til holdstart, så vi alle kan få den dejligste oplevelse – hver gang vi er sammen.


WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO KBH – husk at følge med og hop på en workshop eller et event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Denne måned har vi flere ting på programmet.

4 maj kl. 14-16 : Handstand & Armbalances Vol.1 med Miriam Swartz fra YO Aarhus

19 maj kl. 14.30 : Gravid Yoga event med Ea

4  maj kl. 10 – YO Movement & Brunch i Magasin

11 maj kl. 10 – YO Movement & Brunch i Magasin

18 maj kl. 10 –YO Movement & Brunch i Magasin

25 maj kl. 10 – YO Movement & Brunch i Magasin

Og det er jo blot i YO KBH – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i Aarhus og samtidig deltage i workshops i YO AARHUS. Se efter på hjemmesiden hvad vi byder på ☺

Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.


YO WEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst ☺. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i KBH.

Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” ☺


MOBIL I YO

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fuldstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind. Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd.

Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO AF MEDLEMSKAB MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. FIND VORES FAQ LIGE HER!

YO KBH APRIL 2019

Kære YO KBH medlem,

København oser af forår og små blomster spirer op alle steder – vi kan også mærke at foråret spirer i alle jer – det er så dejligt.

Lyset kigger allerede ind af vinduerne lidt længere hver eneste dag og på søndag den 31/3 skifter vi vinteruret ud med sommeruret – den LAAAANGE lyse tid er lige om hjørnet.

Vi kan mærke der er en dejlig stemning i YO og det smitter på hverandre J – nye ansigter kommer jævnligt til og i som allerede er her – er så super fantastiske til at invitere de nye ind i YO liv. Tak for det!

Vi har budt foråret velkommen med lidt ændringer i holdplanen – vi lever i et liv i bevægelse – tak fordi i altid tager så positivt imod det vi ændrer jeres hverdag til og med.

Men sørg for at stoppe op ind imellem i det hurtige liv – tjek ind i YO – glem tiden, tag en time du ikke har prøvet før – hop ud i en workshop der byder på udfordringer eller noget du kan i forvejen – eller bare kom forbi til en kop te og møde med nogen du ikke kender – vi byder på det hele og mere til.

Tak for alle jer i YO!


HOLDPLAN

Vi er super stolte af vores holdplan i YO KBH med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på.

Lige nu har vi ca. 50 hold på planen om ugen – DET ER HELT FANTASTISK – og det er skønt at i deltager på dem alle.

Vi har altid en grundlæggende holdplan, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under BOOK KBH. Det er det bedste sted at kigge, da det er her alle opdateringer og last minut ændringer vil være at se. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der, og den ene er din egen schedule – den opdaterer systemet ikke.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY/BOOK KBH – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op ☺

Vær opmærksom på, at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO ☺ på 30,- kr.


GUIDES I YO KBH

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Selvom Rachael lige nu har drøn travlt med at spille Ghost the Musical har hun heldigvis også fundet lidt tid til at have nogle hold på YO igen. Lige nu er hun på tirsdag eftermiddag men hold øje med holdplanen måske er vi heldige at få hende endnu mere på igen.

Efter et godt samarbejde har Cammilla valgt at udforske nye veje og er derfor ikke længere på holdplanen. Vi har været meget taknemmelig for hendes fantastiske klasser samt events og hun vil helt sikkert blive savnet.

Ea som har haft hver anden søndag kommer vi heldigvis til at se meget mere af fremover. Hun kommer til at have nogle skønne morgen hold om tirsdagen og vikariere når der er brug for det. Sophie er for nu ikke længere på holdplanen mere. Livet som underviser er en rejse og nogle gang må man ud for at kunne komme hjem.

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er nye til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide”.


MØD AK

Super dygtige AK som vi er så heldige at have på YO en weekend hver måned laver denne gang en workshop som du bare ikke må gå glip af.

AK som er en rigtig Københavner pige har fundet kærligheden og fulgt sit hjerte og bor derfor i Aalborg. Vi er så glad for at hun dog gerne vil tage den lange vej for at undervise os i YO.

AK har det vildeste CV med utallige uddannelser og er en rigtig sej nørd indenfor sit felt. I YO underviser hun i flere former for pilates og pilates barre. På hendes kommende workshop kan du forvente at få arbejdet kroppen godt igennem og der vil være tid til, at du kan stille spørgsmål som hun helt sikkert kan svare på. Så har du lyst til at nørde og blive klogere på din krop så kan vi kun varmt anbefale dig at tage med på denne workshop. BOOK WORKSHOPPEN HER!


WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO KBH – husk at følge med og hop på en workshop eller et event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Denne måned har vi hele to fantastiske workshops.

14 april kl. 12.00:
Empower yourself med Anne-Kirstine Høxbroe Bach

25 april kl. 18:45:
Restorative yoga med Maria Barfod aka FEDTY

4 maj kl. 11-13:
Safer and Better Backbends med Miriam Swartz fra YO Aarhus

4 maj kl. 14-16:
Handstand & Armbalances Vol.1 med Miriam Swartz fra YO Aarhus

Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.

Og det er jo blot i YO KBH – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i Aarhus og samtidig deltage i workshops i YO AARHUS ☺


YO WEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst ☺. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i KBH.

Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” ☺


MOBIL I YO

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fuldstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind. Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd.

Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO AF MEDLEMSKAB MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. FIND VORES FAQ LIGE HER!

YO KBH MARTS 2019

2019 er her – vi har allerede vænnet os til det – vi skriver det, vi siger det, som har det været sådan altid. Tiden går, men året og tallet er jo blot en ramme hvori man kan putte det indhold i man ønsker.

YO KBH 2019 er den ramme hvori vi ønsker at putte spændende, dejlig, lækker, overraskende, udfordrende, rolig, afslappende og sublim fantastisk bevægelse ind – kun for jer. Vi vil sammen med jer lade tiden stå stille engang imellem – blot for at nyde samværet med jer og det i giver til YO hver eneste dag.

Vi giver indholdet, men det er jer medlemmer der giver glansen og får billedet i rammen til at stå helt skarpt. Tak for det kære medlemmer 🙂

Vi har stadig nye ansigter der finder vej til YO – det er vidunderligt – velkommen til jer nye siden sidst. Men lige dejligt er det, at i som allerede er her, er så super gode til at byde de nye indenfor og hjælpe dem på vej. Det er så skønt!

Slip tiden, tjek ind i YO, drik en te med en du ikke kender og måske tag en time du aldrig har prøvet før 🙂

Foråret kalder på os og lyse timer vinker forude – så lad os sammen bevæge os i den retning. Tak for alle jer i YO.
Her kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med hele vejen ned.


HOLDPLAN   

Vi er super stolte af vores holdplan i YO KBH med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Lige nu har vi ca. 50 hold på planen om ugen – WOW! – og det er skønt at i deltager på dem alle.

Vi har altid en grundlæggende holdplan, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under BOOK KBH. Det er det bedste sted at kigge, da det er her alle opdateringer og last minut ændringer vil være at se. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der, og den ene er din egen schedule – den opdaterer systemet ikke.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv.

Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du  ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY/BOOK KBH – for der kan sagtens blive plads.

Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op 🙂

Vær opmærksom på,  at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr.


NYE GUIDES I YO KBH

 Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Malin Sandberg gået på barsel – vi glæder os til baby kommer på besøg og også til Malin er tilbage i YO igen. Vi ønsker hende en dejlig tid.

Rachael Ireson som du måske allerede har mødt om torsdagen skal fra marts måned på scenen og optræde i Ghost – musical i Tivoli. Derfor vil hendes faste klasser blive vikarieret af de andre skønne underviser for en periode. Vi arbejder på at finde nogle formiddagsklasser til Rachael så du stadig kan træne hos hende.

Måske har i allerede været forbi en time med en af de nye guides i YO. YO familien er vokset og det er vi så glade for.

Af hjertet velkommen til.

Sara Dýrunn der underviser i yoga både HATHA og VINYASA. Sara går på en danseuddannelse og har derfor også skabt et helt nyt YO dansehold, nemlig YO DANCE BEATS. Hvis du elsker at have det sjovt og danse til skøn musik – så er denne klasse et must-try.

Dan Rasmussen der underviser i styrke hold og vil til en start komme på holdplanen med YO HIIT hold. Så når du brug for at give den gas og få sved på panden – så er det helt klart Dan’s timer du skal kigge forbi.

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er ny til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide” 🙂


EMILIE ER TILBAGE

Efter en skøn barsel er Emilie nu tilbage på holdplanen igen. Det betyder flere ballet, barre og yogaklasser, samt YO GRAVID BARRE. Dejligt hun er på banen igen og hendes smukke ansigt og dejlige væsen vil skønt præge dagligdagen i YO KBH.


WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO KBH  – husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Denne måned har vi hele to fantastiske workshops.

MEET ME AT THE BARRE med Cammilla Malmberg d. 17/03

SUPER SOUL FLOW – HIP HOP YOGA med Faye Baldwin d. 23/03

Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.

Og det er jo blot i YO KBH – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i Aarhus og samtidig deltage i workshops i YO AARHUS. Se efter på hjemmesiden hvad vi byder på!


YO WEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i KBH.

Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” 🙂


MOBIL I YO

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fulstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind.

Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd. Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke.


OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse er det vigtigt, at vi kan række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du altid får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer. Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO AF MEDLEMSKAB MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret LIGE HER

YO KBH JANUAR 2019

Kære YO medlemmer

Så er januar skudt godt i gang. Vi har, som I måske har opdaget, fået en del flere hold på skemaet, og nye dygtige og skønne undervisere.nVi glæder os meget over, at du har valgt at bruge tid sammen med os, og ikke mindst prioriteret at gøre noget godt for dig selv.

EVENTS

Vi har allerede haft flere events og workshops på YO KBH i år og det fortsætter.

D. 23 februar kan du komme med til en hyggelig formiddag med både yoga og lækker brunch. Du vil bliver guidet igennem en skøn yogaklasse undervist af Faye Baldwin og derefter vil Katrine Riemer servere brunch for jer på YO. Du kan læse meget mere og booke din plads https://www.yostudios.dk/workshops-events-yo-kbh/

NYE HOLD PÅ SKEMAET

Yoga Nidra, Contemporary Dance, Pilates og Ballet er blot nogle af de nye hold, som vi har fået på planen. Og hvad endnu mere vidunderligt er- der er endnu flere nye hold i støbeskeen. Du er altid mere end velkommen til at sende os en mail med ønsker, hvis du syntes, at der mangler noget på holdplanen. Så skal vi gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker. 

Yoga Nidra – også kaldet yoga søvn er en guidet meditationsklasse som kan reducere stress og spændinger. Det kan hjælpe på bedre søvn så kroppen kan restituere. På denne klasse vil du skulle ligge ned det meste af tiden (Savasana) støttet af yoga puder, tæpper og andre redskaber du har behov for, sådan at du kan ligge godt.

Yoga Nidra fokusere på det mentale aspekt og fordele ved yogaen. Du vil bliver guidet ind i en meditativ bevisthed mellem at være vågen og søvn, sådan at du kan arbejde dybere ind i kroppen og slappe helt af i både krop og sind.

Pilates Matworks. Ved hjælpe af egen kropsvægt og kun få udvalgte redskaber vil du på Pilates Matworks klassen arbejde med at få krop og hjernen til at arbejde sammen. At træne signalerne fra hjernen ud i kroppen for at øge din kropsbevished, arbejde på at styrke og muligheden for mere mobilitet i krop og led. En klasse som vil give dig mere forståelse for hvordan du kan arbejde bedst muligt med din krop. Du vil ikke kun forbedre din balance, stabilitet, styrke og smidighed – du vil lære din krop bedre at kende

NYE UNDERVISERE 

Karina Højgaard: Karina har en stor kærlighed for fri bevægelse. I kroppen, tanker og følelser. Igennem mange år som professionel danser, underviser og som praktiserende kropsterapeut,  har hendes største fokus været at lade folk opleve det fri flow der er i bevægelsen og kroppen.

Selvom dans, yoga og kropsterapi har hver deres udtryk og tradition, så har de tilfælles at skabe mere kropsbevidsthed. Igennem at sanse, opleve, give udtryk og få mere forståelse for de forskellige sammenhænge af krop og psyke. Og det er netop det som Karina fører videre på briksen i behandler lokalet og i hendes klasser. 

PRIVAT TRÆNING

Det er så sejt at flere af jer gerne vil prioritere jer selv endnu mere og derved har booket private klasser hos vores dygtige underviser. Du kan altid sende os mail hvis du også ønsker privat tid med en af vores underviser. I tilrettelægge sammen klasserne, så det bliver lige efter dit behov og ønske.

Mange af underviserne på YO kan faktisk meget mere end blot at undervise. Der er flere om også er kropsbehandler og personlig træner, blot at nævne nogle få eksemplar. Så går du med et ønske eller spørgsmål så skriv til os. Vi kan helt sikkert hjælpe.

MOR OG BABYHOLD

Vi har fået ny struktur på vores Mamma hold og gravid klasser. Det kan du læse meget mere om her. Der er mamma hold både mandag, onsdag og torsdag samt gravid klasser onsdag og søndag.

Mangler du og din partner gode råd til hvordan i kommer igennem en tryg og god fødsels. Så kan I deltage på vores næste fødselsforberedende workshop med Kristine d. 9/2, den kan I læse meget mere om HER.

LAD OS HOLDE PÅ VARMEN

I giver den gas på klasserne, så sveden løber af spejlene, og vi er vilde med det. Dog kan vi også se at der tit bliver pillet ved vores radiatorer hvilket ikke er så godt, da der gerne skulle være varme på til det næste hold også. Skulle det blive for varmt under klassen, er det meget bedre at åbne et vindue, det skal dog lukkes igen når klassen er færdig selvfølgeligt, men på den måde vil der være en dejlig temperatur til den næste klasse og bedre udluftning. Vi håber meget I vil hjælpe os med dette.

KODELÅS PÅ DØREN

Vi har, som I nok har opdaget, fået installeret en kode på vores dør, så vi kan føle os trygge, sikre og uforstyrrede i vores lille elskede studio. Koden skal tastes, for at komme ind i studioet. Det er så vigtigt for os alle, at vi holder koden for os selv, så fred og ro fortsat vil herske i baggården på bryggen 🙂 Har du ikke modtaget vores mail med koden må du meget gerne kontakte os!

Tusind tak for, at DU er en del af YO. Vi håber, at du elsker at komme i studiet ligeså meget som vi gør. Vi nyder i hvert fald din energi! <3 Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH DECEMBER 2018

December 2018

GRAVIDITET OG BARSEL

I YO har vi samlet en række super skønne hold for gravid og nybagte mødre. Fra de nye år vil vores gravide- og barselsforløb overgå til drop in klasser. Vi har valgt at ændre dette for at gøre det mere fleksibelt for jer. Det betyder at man kan købe et særligt klippekort som gælder til både gravid- og mamma holdende. Du kan læse meget mere om vores nye struktur HER.

(Lige nu er infoen til Aarhus, men det er præcis samme setup, som vil komme til KBH fra januar, og KBH siden vil blive opdateret ASAP.

EKSTRA SIKKERHED I YO

Vi vil rigtig gerne passe godt på jer, både inde i salen men også udenfor. Derfor er vi lige nu i gang med at gøre YO mere sikker hvad angår tyveri og hærværk. Der vil komme et overvågningskamera op i vores lounge og vi arbejder på at få en ny dør med kode. Indtil vi få den nye dør, bliver vi nødt til at låse døren når der er klasser. Dette betyder at klasserne starter til tiden, og det derfor ikke er muligt at komme for sent. Så kom hellere i god tid, så du også lige kan nå at lande inden klassen starter. I skal selvfølgelig nok få mere information om dette, når de sidste detaljer er på plads.

EVENTS

Det nye år byder allerede på nogle fantastiske workshops og events. Allerede d. 13/01 har vi det første.

Ballet at the barre with a hint of yoga

Instruktørerne på denne event er i særklasse. Du vil blive taget godt imod af BARRE Master Trainer Cammilla Malmberg, Solodanser Andreas Kaas fra Den Kongelige Ballet, og vores egen yogalærer og korpsdanser Viktoria Falck-Schmidt. På denne event vil du opleve bevægelse og teknik fra barre-træningen og elegancen fra ballettens verden, og vi runder dagen af med fokus på afspænding og stræk i yogaens tegn. Du kan booke din plads allerede nu på MINDBODY HER

Derudover vil du i slutningen af februar kunne møde Faye Baldwin og Katrine Riemer til Yoga og brunch. Det bliver super hyggeligt og velsmagende er vi sikre på.

JULE- OG NYTÅRSKLASSER

Vi har sørget for at du kan få din daglige træning i YO alle dage mellem jul og nytår. D. 24 december har vi både julebarre og juleyoga, så du kan nå at få gjort plads til alt det lækre julemad. D. 31/01 slutter vi selvfølgelig året af på den allerbedste med nogle skønne klasser undervist af Malin og Ea. Vi er sikre på det nok skal blive en fest, så sørg hellere for at få booket din plads, allerede nu.

NYT ÅR, NYT SKEMA

Allerede fra d. 2/1 har vi lagt en ny holdplan, med endnu flere hold på. Vi har udvidet med morgen- og aftenhold samt flere tidlige eftermiddagshold. Dertil er vi så stolte over vores hold i weekenderne. Der vil være fra 4-7 hold både lørdag og søndag. Vi håber meget I vil kunne bruge og lide vores nye skema. Husk I er altid velkommen til at sende os en mail på infokbh@yostudios.dk hvis I synes der mangler noget på holdplanen.

Fra alle os i YO, ønskes du en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.