Kontakt os: info@yostudios.com

YO KBH SEPTEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Der er sensommer i København – der spises stadig is og folket daser rundt i livet og nyder det dejlige lune vejr. Samtidig er sommerferien slut – alle mand er tilbage på job, de studerende starter alvorligt på mandag og de små poder er startet tilbage i det virkelige liv, der hedder skole og pasning. En ny sæson er begyndt og spændende ting venter forude i YO.

Det er så givende at i alle kommer til YO med jeres gode energi – det smitter vidunderligt og bringer glæde både til os og de andre medlemmer – tak for det YO mennesker.

Vi har ramt september på kalenderen og de nye grønne studerende vrimler ud alle steder i København – husk at vise dem vejen til YO! Det kan også være, at dit liv har ændret sig siden før sommeren – måske er du blevet studerende – måske er du det ikke længere. Tjek lige op på din status – måske skal du have ændret dit abonnement. Så send billede af dit studiekort hvis det er der, du er nu.

Vi i YO håber, at i vil nyde tiden udenfor så længe i kan mens vejret inviterer til det. Spis en ekstra is – hæng ud i skoven eller ved vandet og nyd roen, lyset og en anderledes sommerstemning inden, vi går efteråret sådan rigtigt i møde.

Tak til jer alle for at komme og gøre YO helt speciel – hver dag!

Lune September hilsner
YO


EFTERÅRS HOLDPLAN

Vores nye holdplan kører derudaf og vores undervisere er glade og lykkelige over jeres entusiasme for vores holdplan. Og med så mange af jer skønne medlemmer på klasserne ville det være skønt, om vi alle hjalp hinanden med at finde plads i rummet, når vi skal bevæge os – så alle kan være der. Kom også gerne til tiden så alle får den dejligste oplevelse i YO hver gang!

Når vi nu laver ny holdplan, er det både for at give dig nye hold, nye instruktører, nye tider, men også for at give dig muligheden for at prøve noget nyt. Vi skubber lidt nogle gange og synes det er en rigtig god ide at du lavede nye og anderledes kombinationer af dine timer – både for krop og sind.

Det er super vigtigt for kroppen at finde balance i bevægelser – både en portion Yang men sandelig også en portion Yin. Lav mix i dit liv så du prøver flere klasser end lige dem du plejer.


WORKSHOPS & EVENTS

September byder også på events og workshops.

Matcha Brunch kører bare derudaf og er en super succes – book en plads og vær med i Matchabaren i Magasin om søndagen.

Vi byder også på Danse Intro Klasser med Marlene Maagaard – så hvis du har en dansemus i maven, du ikke har fået ud eller bare gerne vil vække lidt – så kom an og få max energi og smil for pengene. Der er både gratis intro klasser og et super forløb over 8 gange.

Er du til det mere stille byder vi også på Restorativt event med Maria Barfod.

Maude Hirst og Dylan Ayaloo kommer også forbi YO KBH med dejlige events sidst i september. Så hold endelig øje med vores events, der bliver hængt op, så du kan sikre dig den plads, du lige ønsker. Du kan finde alle vores kommende events og workshops LIGE HER!


NY UNDERVISER

Vi har fået ny underviser på planen i YO KBH  –  Andrea. Andrea vil tage sig kærligt af folket i YO og undervise i yoga, gravid hold og dans. Vi byder alle sammen Andrea velkommen og ønsker hende den bedste start i YO!


YO WEAR & MOBILEPAY

Vi kan ikke længere tilbyde køb af vores YO WEAR varer med MobilePay. Alle køb skal gå igennem vores webshop www.yowear.dk, hvor alle varer kan findes. Man kan stadig prøve varerne i studioet og tage dem med derfra, de skal blot være købt igennem webshoppen først!

YO KBH AUGUST 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Vores hovedstad summer stadig af sommer og ferie. Byen er fyldt med turister og dagene er stadig lange og lune – det er så vidunderligt. Og det er så skønt, at vi hver dag ser jer komme med smil på læben når i skal træne med os i YO – bliv endelig ved med det – det smitter.

Vi skriver august på kalenderen og København og omegn vil hele måneden ose af studerende der flytter både til og fra – husk at hjælpe dem der er nye,  med at vise vej til YO J. Dem der skal rejse – og måske også fra YO – ønsker vi den dejligste tur ud i nye eventyr.

Vi i YO håber i vil nyde den sidste sommerstemning, lade roen blive i krop og sind og tage den med langt ind i efterår og vinter. Vi er så taknemmelige for alle jer og glade i hovedet over det i giver til os hver eneste dag.

Varme augusthilsner / YO


NY HOLDPLAN

Der er stadig lidt feriestemning blandt underviserne i YO KBH, derfor vil planen stadig være lidt anderledes indtil midt august, hvor vi starter op med en frisk holdplan, med både nye og velkendte hold.


WORKSHOPS & EVENTS

Snart vil der komme nye events og workshop op. Der kommer både en restorativ workshop med vores nye underviser Maria Barfod, yoga & brunch med Faye Baldwin samt flere Matcha events i Magasin og Matchabaren. Så hold endelig øje med vores events der bliver hængt op, så du kan sikre dig en, eller den plads du lige ønsker.


UNDERVISERE

Vi har fået ny underviser på planen i YO KBH  –  Maria Barfod – og hun er YO KBH ambassadør. Gå endelig ind på hjemmesiden og læs mere om Maria HER og endelig hop på en af hendes skønne timer. Velkommen til Maria!

Viktoria er vent hjem efter endnu en teacher training i det store udland og er fyldt helt op med ny energi og kan slet ikke vente med at dele ud af hendes nye viden til alle jer. Så dejligt og velkommen hjem til YO Viktoria.

Rachael har fået en kæmpe mulighed for at stå på scenen igen, denne gang i Stockholm, derfor vil hun desværre ikke være at finde fast på holdplanen i et stykke tid, men vi lover, at hun kommer på med sine skønne klasser så tit det er muligt, når hun kigger forbi DK. Vi ønsker hende den bedste oplevelse i Stockholm!


YO COLLECTION 2.0

Vores nye YO kollektion er endelig klar til køb online hos www.yowear.dk. Find hele kollektionen og se de flotte billeder HER!

YO KBH JULI 19

Kære YO KBH!

Vi er helt klar på sommer og sol, mon ikke i også er det?! Glem os ikke i løbet af sommeren, vi har en masse lækkert på programmet i YO.


SOMMERPLAN

Juli måned kører vi på sommerplan. Der er stadig en masse hold, kig ind og kast dig ud i noget nyt – det er godt for både krop og sjæl at komme lidt ud af din comfort zone ind imellem.


CYKLER

Vi elsker at i cykler til YO! En lille bøn er dog, at i stiller cyklerne ved hegnet og ikke op af muren – tak!


DANSEMÅNED

YO i August bliver en rigtig dansemåned! Hold øje med holdplanen og kom på Bryggen og dans med os i sensommeren.


YO STUDIOS x MATCHA BAREN

Vi har netop overstået det sidste YO STUDIOS x MATCHA BAREN event i Magasin Du Nord for denne sommer. Vi vender stærkt tilbage med nye events og samarbejde med MATCHA BAREN i efteråret.

YO KBH JUNI 2019

Kæreste YO KBH medlem,

Kalenderen fortæller os nu at eksamen er over de kære studerende – den bruser lige nu for mange og om lidt lander det hele i ro på den anden side af bjerget. København har sunget af ungdom i maj med grønne sprudlende konfirmander, der er klar til at indtage teenage-land. 9 eller 10 klasserne skal afslutte deres ”lille” barndom og gøre sig parate til deres aller første skridt udi livet. Universitetet summer af grupper og individer der skal have afsluttet, begyndt og fortsat et studie, så de er klar til at erobre den virkelige verden. Om lidt lægges huen på hovederne af de smukke unge studenter, bøgen klippes lidt og hænges på farvestrålende biler der suser med glade ansigter rundt i byen og hylder livet, øllen og de danske traditioner. Vi hylder dem alle i YO og ønsker dem god videre rejse.

Som sagt peak’er det hele om lidt – roen ligger sig over Danmark – og København vil summe af turister der ønsker at sætte vores smukke sommerland som minde på deres indre opslagstavle. Byd dem velkommen og vis dem hvad vi er gode til.

Og husk at gå i sommer mode!

Stop tiden – lav ingenting, spis en is eller to, gå tur i skoven og lyt, løb en tur eller hop i bølgen blå, hold ferie og kom helt ned – gør lige det du har brug for og kom træn med os i YO.

I enden af juni tændes bålet langs kysterne og midsommersangen får lov at runge langt og bredt. Tag ud den aften og syng med ved bålets skær – det er en aften der stadig i Danmark oser af sammenhold og fællesskab. Faktisk er det sådan i YO hver dag – følelsen af sammenhold og fælles skab på kryds og tværs af alder, køn og baggrund. Det hylder vi og sætter stor pris på hver eneste dag vi træder ind for at undervise lige netop jer der er med til at skabe det.

Tak for det – og tak for jer hver dag i YO


HOLDPLAN

Sommeren er lige udenfor døren – måske er vejret med os – måske ikke hver dag, men kalenderen og holdplanen hos YO skriver i hvert fald sommer. Det betyder, at der er nogen der skal holde ferie i kortere eller længere tid og så vil holdplanen også holde en slags sommerferie. Vi stopper ikke og holder ikke lukket, men vi kører på et lidt lavere blus henover sommeren.

Sommer holdplanen vil løbe fra 1 juli og indtil vi starter ny holdplan op den 12 august. MEN – der er jo en masse hold at tage inden du rammer 1 juli – hele juni er spækket med godbidder til dig og de andre i YO. HUSK! – at tjekke holdplanen løbende så du kan se ændringer og være klar til sommerplan og sommertræning.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg kigge på det og så vil vi sammen gøre YO til det aller’ bedste sted at være – hele tiden.


YOWEAR.DK

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig?! Du kan kigge rundt på hjemmesiden, men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke er i Aarhus. Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en holdtrøje!


MOBILEPAY

Vi er så glade for, at i handler i vores fysiske YOWEAR shops! For at kunne holde vores YOWEAR up to date hele tiden, så der ikke sker dobbeltsalg – er det rigtig vigtigt for os, at i huske at skrive MÆRKE / STYLENAVN / FARVE / STØRRELSE i kommentarfeltet når i handler på mobile pay. Det står alt sammen på taggen på tøjet – og skulle den mangle, så få endelig hjælp af en af os.


GUIDES

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Vi skal byde velkommen til Stina Thue som allerede er på planen med YO Barre og YO Shape. Stina er uddannet danser fra Balletakademiet i Göteborg samt danseformidler fra Den Danske Scenekunstskole. Hun har gennem en stor del af sit liv undervist i både moderne dans, ballet og fysisk, funktionel træning. Hun underviser for at udvikle, personliggøre, give oplevelser og videreformidle min viden. Forhåbentlig går folk engang imellem fra hendes timer med både en følelse af at have arbejdet, fået ny viden og ny energi.


WORKSHOPS & EVENTS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO – både i AARHUS og KBH  – husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet. Du finder dem alle på vores hjemmeside lige HER!

Matcha Events med bevægelse i Matcha baren i Magasin har været en fabelagtig success. Der har faktisk været udsolgt på alle events indtil nu. Er du interesseret er der stadig få pladser tilbage den 1/6 og den 29/6 – skynd dig ind og book en plads til dig bevægelse og lækker brunch.

Vi deltager i Nordic Flow den 24/25 juni i KBH, også huset af toppen på Magasin og ved Matcha Baren. Gå endelig ind og kig med – måske har du lyst til at invitere dig selv på en ny eller velkendt oplevelse? Læs mere om nordicflow HER!


NYE OG GAMLE PROPS

Som i måske har mærket og erfaret, så har vi fået nye props i studiet – dem er vi så glade for og stolte af at kunne sige det er vores med YO mærke på. Lad os endelig – sammen – sørge for at passe på disse nye ting og få dem pænt på plads, når vi har brugt dem i timerne.

De gamle props derimod – er vi ved at rydde op i. Vi sælger faktisk ud af nogle af de gamle puder, pøller, kettle bells og bolde. Sig til hvis du er interesseret i noget – så finder vi en pris til dig. Bare spørg os eller skriv til Emilie på infokbh@yostudios.dk.


GLEMTE SAGER

Glemmer du noget i YO – gemmer vi det for dig i vores glemmekasse i loungeområdet. Kig godt efter i kassen om du skulle have glemt noget. Men selv om vi gemmer dine ting i glemmekassen – gemmer vi det ikke for evigt. I slutningen af uge 22 rydder vi op i glemte sager. Kig efter  inden da for derefter bliver det givet til genbrug. Vi har også en masse måtter der står og fylder og tager plads vi godt kunne bruge. Spørg hvis du mener du har glemt en måtte – og vi kigger for dig. Derefter bliver de givet væk til et sted der kan bruge dem.

YO KBH MAJ 2019

Kære YO KBH medlem,

Bøgen er for længst sprunget ud og København snurrer af forår og lange lyse dage. Temperaturen stiger og folk kravler ud af deres huse for at nyde frisk luft og samvær under åben himmel – det er simpelthen vidunderligt. Lyset bringer længere dage og der er al mulig grund til at komme ud af sengen og måske til morgentræning i YO – du er såååå velkommen. Eller også har du hentet ny energi i lyset og trækker dagen lidt – så du kan slutte af med dejlig træning inden du går til ro. Kom glad – vi byder jo på lidt af det hele.

Vi kan mærke i alle bringer den dejligste stemning til YO hver eneste dag – og det smitter skønt. Det er også virkelig dejligt at mærke hvordan i alle inviterer nye ansigter ind i vores fælles studie – det er af så stor værdi. Der kommer jo jævnligt nye ansigter til og det betyder så meget for dem og for os, den måde i altid inviterer til YO liv på. Tak for det!

Som altid i et dansende og sprudlende miljø, sker der ændringer løbende – både på personalesiden og på holdplanen. Hold øje med nye timer og tider. Og endelig hold øje med nye ansigter blandt personalet – tag jeres dejlige åbne sind med og tag en time med en af de skønne nye piger – Sine og Stina.

Husk lige – midt i alt det du skal huske – at stoppe op og nyde det hele oppefra og ned. Gear ned eller gear op – men lad det være måden du stopper op på og lader tiden stå lidt stille. Hop på en workshop i maj i YO, tag til YO og Brunch i Matcha Baren i Magasin eller tag en ny time, ny instruktør eller kom til det du kender, tag en snak med dem du ikke kender og bliv altid til en halv eller hel kop te.

Tak for alle jer i YO!


HOLDPLAN

Vi er super stolte af vores holdplan i YO KBH med alle de forskellige ting vi tilbyder, men det der gør os mest glade er jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Lige nu har vi mere end 50 hold på planen om ugen – DET ER HELT I VERDENSKLASSE – og det er skønt at i deltager på dem alle. Der er kommet flere hold på i weekenden – blandt andet flere barre og styrkehold. Og er du til Mamma hold, så husk at der er både Mamma hold mandag, onsdag og torsdag samt gravid hold både onsdag og søndag.

Vi har altid en grundlæggende holdplan, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under BOOK KBH. Det er det bedste sted at kigge, da det er her alle opdateringer og last minut ændringer vil være at se. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der, og den ene er din egen schedule – den opdaterer systemet ikke.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden og vi elsker feedback. Så send os endelig en mail med ønsker og idéer, sådan at vi sammen kan gøre YO til det aller’ bedste sted at være!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du  ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY/BOOK KBH – for der kan sagtens blive plads.

Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op ☺.

Vær opmærksom på,  at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO ☺ på 30,- kr.


YO GUIDES I KBH

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Vi skal alle byde velkommen til Sine Kloster. Sine er snart 25 og helt fra Vestjylland, men til trods for det har hun gået på den Kongelige Balletskole både i Holstebro og København. Hun har en smuk og lang erfaring allerede indenfor dans i mange retninger. Hendes åbne og lyse sind smitter dejligt og spreder vidunderlig stemning og åbner til skønt samarbejde mellem hende og dem hun underviser. Hendes kærlighed til bevægelse kan mærkes på hendes undervisning. Sine er pt på planen med YO Barre, YO Core/Stretch og YO Ballet.

Så skal vi også byde velkommen til Stina Thue som allerede er på planen med YO Barre og YO Shape – hende præsenterer vi dybere for dig i næste månedsbrev – glæd dig!

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er nye til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide” 🙂


MØDETID OG HOLDSTART

Det er rigtig vigtigt for alle i YO – både guiderne og medlemmer at vores timer starter til tiden i ro og mag. Det er vigtigt for holdplanen og den daglige turnus i studiet at tiderne holdes – det giver god karma og dejlig ro for alle fra start til slut. Vi ved at livet er fyldt med meget og vi har alle travlt, men vi har en stor bøn til alle om at komme og være klar til holdstart, så vi alle kan få den dejligste oplevelse – hver gang vi er sammen.


WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO KBH – husk at følge med og hop på en workshop eller et event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Denne måned har vi flere ting på programmet.

4 maj kl. 14-16 : Handstand & Armbalances Vol.1 med Miriam Swartz fra YO Aarhus

19 maj kl. 14.30 : Gravid Yoga event med Ea

4  maj kl. 10 – YO Movement & Brunch i Magasin

11 maj kl. 10 – YO Movement & Brunch i Magasin

18 maj kl. 10 –YO Movement & Brunch i Magasin

25 maj kl. 10 – YO Movement & Brunch i Magasin

Og det er jo blot i YO KBH – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i Aarhus og samtidig deltage i workshops i YO AARHUS. Se efter på hjemmesiden hvad vi byder på ☺

Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.


YO WEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst ☺. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i KBH.

Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” ☺


MOBIL I YO

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fuldstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind. Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd.

Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO AF MEDLEMSKAB MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. FIND VORES FAQ LIGE HER!

YO KBH APRIL 2019

Kære YO KBH medlem,

København oser af forår og små blomster spirer op alle steder – vi kan også mærke at foråret spirer i alle jer – det er så dejligt.

Lyset kigger allerede ind af vinduerne lidt længere hver eneste dag og på søndag den 31/3 skifter vi vinteruret ud med sommeruret – den LAAAANGE lyse tid er lige om hjørnet.

Vi kan mærke der er en dejlig stemning i YO og det smitter på hverandre J – nye ansigter kommer jævnligt til og i som allerede er her – er så super fantastiske til at invitere de nye ind i YO liv. Tak for det!

Vi har budt foråret velkommen med lidt ændringer i holdplanen – vi lever i et liv i bevægelse – tak fordi i altid tager så positivt imod det vi ændrer jeres hverdag til og med.

Men sørg for at stoppe op ind imellem i det hurtige liv – tjek ind i YO – glem tiden, tag en time du ikke har prøvet før – hop ud i en workshop der byder på udfordringer eller noget du kan i forvejen – eller bare kom forbi til en kop te og møde med nogen du ikke kender – vi byder på det hele og mere til.

Tak for alle jer i YO!


HOLDPLAN

Vi er super stolte af vores holdplan i YO KBH med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på.

Lige nu har vi ca. 50 hold på planen om ugen – DET ER HELT FANTASTISK – og det er skønt at i deltager på dem alle.

Vi har altid en grundlæggende holdplan, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under BOOK KBH. Det er det bedste sted at kigge, da det er her alle opdateringer og last minut ændringer vil være at se. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der, og den ene er din egen schedule – den opdaterer systemet ikke.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv. Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY/BOOK KBH – for der kan sagtens blive plads. Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op ☺

Vær opmærksom på, at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO ☺ på 30,- kr.


GUIDES I YO KBH

Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Selvom Rachael lige nu har drøn travlt med at spille Ghost the Musical har hun heldigvis også fundet lidt tid til at have nogle hold på YO igen. Lige nu er hun på tirsdag eftermiddag men hold øje med holdplanen måske er vi heldige at få hende endnu mere på igen.

Efter et godt samarbejde har Cammilla valgt at udforske nye veje og er derfor ikke længere på holdplanen. Vi har været meget taknemmelig for hendes fantastiske klasser samt events og hun vil helt sikkert blive savnet.

Ea som har haft hver anden søndag kommer vi heldigvis til at se meget mere af fremover. Hun kommer til at have nogle skønne morgen hold om tirsdagen og vikariere når der er brug for det. Sophie er for nu ikke længere på holdplanen mere. Livet som underviser er en rejse og nogle gang må man ud for at kunne komme hjem.

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er nye til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide”.


MØD AK

Super dygtige AK som vi er så heldige at have på YO en weekend hver måned laver denne gang en workshop som du bare ikke må gå glip af.

AK som er en rigtig Københavner pige har fundet kærligheden og fulgt sit hjerte og bor derfor i Aalborg. Vi er så glad for at hun dog gerne vil tage den lange vej for at undervise os i YO.

AK har det vildeste CV med utallige uddannelser og er en rigtig sej nørd indenfor sit felt. I YO underviser hun i flere former for pilates og pilates barre. På hendes kommende workshop kan du forvente at få arbejdet kroppen godt igennem og der vil være tid til, at du kan stille spørgsmål som hun helt sikkert kan svare på. Så har du lyst til at nørde og blive klogere på din krop så kan vi kun varmt anbefale dig at tage med på denne workshop. BOOK WORKSHOPPEN HER!


WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO KBH – husk at følge med og hop på en workshop eller et event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Denne måned har vi hele to fantastiske workshops.

14 april kl. 12.00:
Empower yourself med Anne-Kirstine Høxbroe Bach

25 april kl. 18:45:
Restorative yoga med Maria Barfod aka FEDTY

4 maj kl. 11-13:
Safer and Better Backbends med Miriam Swartz fra YO Aarhus

4 maj kl. 14-16:
Handstand & Armbalances Vol.1 med Miriam Swartz fra YO Aarhus

Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.

Og det er jo blot i YO KBH – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i Aarhus og samtidig deltage i workshops i YO AARHUS ☺


YO WEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst ☺. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i KBH.

Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” ☺


MOBIL I YO

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fuldstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind. Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd.

Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke


YO HELT PRIVAT

Har du lyst til at blive undervist af vores fantastiske underviser 1:1 eller er I en gruppe som gerne vil starte jeres aften, fødselsdag, polterabend eller hvad det nu må være med nogle bevægelse måske dans eller yoga, så husk du er altid velkommen til at sende os en mail og så skal vi gøre vores allerbedst for at opfylde dit ønske.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO AF MEDLEMSKAB MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret her. FIND VORES FAQ LIGE HER!

YO KBH MARTS 2019

2019 er her – vi har allerede vænnet os til det – vi skriver det, vi siger det, som har det været sådan altid. Tiden går, men året og tallet er jo blot en ramme hvori man kan putte det indhold i man ønsker.

YO KBH 2019 er den ramme hvori vi ønsker at putte spændende, dejlig, lækker, overraskende, udfordrende, rolig, afslappende og sublim fantastisk bevægelse ind – kun for jer. Vi vil sammen med jer lade tiden stå stille engang imellem – blot for at nyde samværet med jer og det i giver til YO hver eneste dag.

Vi giver indholdet, men det er jer medlemmer der giver glansen og får billedet i rammen til at stå helt skarpt. Tak for det kære medlemmer 🙂

Vi har stadig nye ansigter der finder vej til YO – det er vidunderligt – velkommen til jer nye siden sidst. Men lige dejligt er det, at i som allerede er her, er så super gode til at byde de nye indenfor og hjælpe dem på vej. Det er så skønt!

Slip tiden, tjek ind i YO, drik en te med en du ikke kender og måske tag en time du aldrig har prøvet før 🙂

Foråret kalder på os og lyse timer vinker forude – så lad os sammen bevæge os i den retning. Tak for alle jer i YO.
Her kommer lidt info og updates, så læn dig tilbage og læs med hele vejen ned.


HOLDPLAN   

Vi er super stolte af vores holdplan i YO KBH med alle de forskellige ting vi tilbyder, men vi er mest glade i hovedet over jeres altid positive tilgang til alt det vi byder på. Lige nu har vi ca. 50 hold på planen om ugen – WOW! – og det er skønt at i deltager på dem alle.

Vi har altid en grundlæggende holdplan, men fordi livet omkring os er i bevægelse, vil holdplanen også ofte være det. Hold endelig øje med de mails du får vedrørende ændringer i holdplanen. På den måde kan du altid holde dig opdateret.

Holdplanen er at finde på vores hjemmeside under BOOK KBH. Det er det bedste sted at kigge, da det er her alle opdateringer og last minut ændringer vil være at se. Det er ikke altid at app’en på din telefon er opdateret – der er nemlig to steder du kan kigge der, og den ene er din egen schedule – den opdaterer systemet ikke.

OG – så skal der jo altid laves en ny holdplan ude i fremtiden. Derfor kom endelig med ønsker til både holdtyper og tidspunkter. Så vil jeg gøre alt for, at i hvert fald nogle af dine ønsker bliver opfyldt!


TILMELDING/AFMELDING PÅ HOLD

Som sagt elsker vi, at i har lyst til det hele i YO og langt ud i fremtiden. Det er skønt at i booker mange hold og ligger en bevægelsesplan for jer selv.

Vi har dog en lille bøn – husk at framelde dig de hold du ikke når af den ene eller anden grund – på den måde frigiver du pladsen til en anden der står på venteliste.

Tre timer inden holdstart låser ventelisten. Er du på ventelisten bliver du  ikke flyttet til holdet uanset om der er plads – for hvis du ikke vil have pladsen alligevel – vil du modtage en bøde for late cancel.

De sidste tre timer inden holdstart er det en god ide at holde øje med holdet på MINDBODY/BOOK KBH – for der kan sagtens blive plads.

Er du nummer 1-2-3 på ventelisten – er der altid plads til dig. Men husk også – det er jo ikke altid nummer 1-2-3 møder op 🙂

Vær opmærksom på,  at der ved afmelding indenfor de sidste tre timer inden holdstart og ved udeblivelse bliver pålagt en gave til YO på 30,- kr.


NYE GUIDES I YO KBH

 Vi er altid i bevægelse i YO – ligesom livet og verden omkring os. Vores guides i YO finder nye veje, tager på rejser, uddanner sig, får babyer – og nye kommer til. Det er en gave at vi har et smukt og naturligt flow i YO.

Malin Sandberg gået på barsel – vi glæder os til baby kommer på besøg og også til Malin er tilbage i YO igen. Vi ønsker hende en dejlig tid.

Rachael Ireson som du måske allerede har mødt om torsdagen skal fra marts måned på scenen og optræde i Ghost – musical i Tivoli. Derfor vil hendes faste klasser blive vikarieret af de andre skønne underviser for en periode. Vi arbejder på at finde nogle formiddagsklasser til Rachael så du stadig kan træne hos hende.

Måske har i allerede været forbi en time med en af de nye guides i YO. YO familien er vokset og det er vi så glade for.

Af hjertet velkommen til.

Sara Dýrunn der underviser i yoga både HATHA og VINYASA. Sara går på en danseuddannelse og har derfor også skabt et helt nyt YO dansehold, nemlig YO DANCE BEATS. Hvis du elsker at have det sjovt og danse til skøn musik – så er denne klasse et must-try.

Dan Rasmussen der underviser i styrke hold og vil til en start komme på holdplanen med YO HIIT hold. Så når du brug for at give den gas og få sved på panden – så er det helt klart Dan’s timer du skal kigge forbi.

Det kan jo også være der er guides på planen som bare er ny til dig – så hop ud i det og tag en ny time med en ”ny til dig guide” 🙂


EMILIE ER TILBAGE

Efter en skøn barsel er Emilie nu tilbage på holdplanen igen. Det betyder flere ballet, barre og yogaklasser, samt YO GRAVID BARRE. Dejligt hun er på banen igen og hendes smukke ansigt og dejlige væsen vil skønt præge dagligdagen i YO KBH.


WORKSHOPS

Vi afholder jævnligt workshops og events i YO KBH  – husk at følge med og hop på en workshop eller event hvis du er draget af den – det er altid for alle, med mindre andet står skrevet.

Denne måned har vi hele to fantastiske workshops.

MEET ME AT THE BARRE med Cammilla Malmberg d. 17/03

SUPER SOUL FLOW – HIP HOP YOGA med Faye Baldwin d. 23/03

Læs meget mere om workshops og tilmelding HER.

Og det er jo blot i YO KBH – men husk – du kan jo også forkæle dig selv med besøg i Aarhus og samtidig deltage i workshops i YO AARHUS. Se efter på hjemmesiden hvad vi byder på!


YO WEAR

En af vores store styrker i YO er jeres mangfoldighed – alle jeres forskelligheder som i bringer ind i vores fælles univers – det er helt magisk. Forskellige mennesker, baggrund, udseende, stilarter og typer – det er så meget YO.

YO WEAR er for alle jer – måske er der noget der passer lige til dig. Du kan kigge rundt på hjemmesiden – men du må også meget gerne lure i varerne vi har i studiet – prøve – og naturligvis købe hvis du har lyst. Vores varer er fordelt i YO KBH og YO AARHUS så giv lyd hvis du søger noget der ikke ligger i KBH.

Snart får vi ny YO kollektion på bøjlerne – glæd dig – det er lidt ligesom at have en ”holdtrøje” 🙂


MOBIL I YO

YO er ikke mobilfrit. Og så alligevel. Vores hold er. Det vil sige, at når en time starter, så er det ikke ok, at telefon bimler og bamler eller bruges, før timen er ovre igen. Mobilen er fulstændig velkommen før og efter timen, men lad os nyde et frirum fra smartphones’ MAGT, mens vi gør godt for krop og sind.

Vi beder jer altid at have mobilen slukket eller på flytilstand, så vi ikke bliver vækket ufrivilligt i shavasana af en vibrerende lyd. Lad os hjælpe hinanden med at bruge mobiler i YO med omtanke.


OPDATER DIN PROFIL

Nogle gange er vi nødsaget til at lave ændringer på holdplanen fordi livet kommer på besøg. Vi kan have guider der er på rejse, kursus, bliver syge eller bare noget andet.

I den forbindelse er det vigtigt, at vi kan række ud til dig og give dig besked når der er ændringer – enten via mail eller på en tekst besked. Det er derfor rigtig vigtigt at du altid får opdateret din profil på MINDBODY. Sørg for vi altid har din rigtige e-mail og dit rigtige mobil nummer. Husk også at opdatere dine informationer når du får et nyt kreditkort.


FAQ’S, OPSIGELSER, BERO AF MEDLEMSKAB MED MERE

Vi oplever stadig ofte en masse spørgsmål, som faktisk er beskrevet på hjemmesiden under FAQ’S. Så måske lige sæt dig ned med en lun drik og læs dem alle grundigt igennem. Mange af dine spørgsmål vil blive besvaret LIGE HER

YO KBH JANUAR 2019

Kære YO medlemmer

Så er januar skudt godt i gang. Vi har, som I måske har opdaget, fået en del flere hold på skemaet, og nye dygtige og skønne undervisere.nVi glæder os meget over, at du har valgt at bruge tid sammen med os, og ikke mindst prioriteret at gøre noget godt for dig selv.

EVENTS

Vi har allerede haft flere events og workshops på YO KBH i år og det fortsætter.

D. 23 februar kan du komme med til en hyggelig formiddag med både yoga og lækker brunch. Du vil bliver guidet igennem en skøn yogaklasse undervist af Faye Baldwin og derefter vil Katrine Riemer servere brunch for jer på YO. Du kan læse meget mere og booke din plads https://www.yostudios.dk/workshops-events-yo-kbh/

NYE HOLD PÅ SKEMAET

Yoga Nidra, Contemporary Dance, Pilates og Ballet er blot nogle af de nye hold, som vi har fået på planen. Og hvad endnu mere vidunderligt er- der er endnu flere nye hold i støbeskeen. Du er altid mere end velkommen til at sende os en mail med ønsker, hvis du syntes, at der mangler noget på holdplanen. Så skal vi gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker. 

Yoga Nidra – også kaldet yoga søvn er en guidet meditationsklasse som kan reducere stress og spændinger. Det kan hjælpe på bedre søvn så kroppen kan restituere. På denne klasse vil du skulle ligge ned det meste af tiden (Savasana) støttet af yoga puder, tæpper og andre redskaber du har behov for, sådan at du kan ligge godt.

Yoga Nidra fokusere på det mentale aspekt og fordele ved yogaen. Du vil bliver guidet ind i en meditativ bevisthed mellem at være vågen og søvn, sådan at du kan arbejde dybere ind i kroppen og slappe helt af i både krop og sind.

Pilates Matworks. Ved hjælpe af egen kropsvægt og kun få udvalgte redskaber vil du på Pilates Matworks klassen arbejde med at få krop og hjernen til at arbejde sammen. At træne signalerne fra hjernen ud i kroppen for at øge din kropsbevished, arbejde på at styrke og muligheden for mere mobilitet i krop og led. En klasse som vil give dig mere forståelse for hvordan du kan arbejde bedst muligt med din krop. Du vil ikke kun forbedre din balance, stabilitet, styrke og smidighed – du vil lære din krop bedre at kende

NYE UNDERVISERE 

Karina Højgaard: Karina har en stor kærlighed for fri bevægelse. I kroppen, tanker og følelser. Igennem mange år som professionel danser, underviser og som praktiserende kropsterapeut,  har hendes største fokus været at lade folk opleve det fri flow der er i bevægelsen og kroppen.

Selvom dans, yoga og kropsterapi har hver deres udtryk og tradition, så har de tilfælles at skabe mere kropsbevidsthed. Igennem at sanse, opleve, give udtryk og få mere forståelse for de forskellige sammenhænge af krop og psyke. Og det er netop det som Karina fører videre på briksen i behandler lokalet og i hendes klasser. 

PRIVAT TRÆNING

Det er så sejt at flere af jer gerne vil prioritere jer selv endnu mere og derved har booket private klasser hos vores dygtige underviser. Du kan altid sende os mail hvis du også ønsker privat tid med en af vores underviser. I tilrettelægge sammen klasserne, så det bliver lige efter dit behov og ønske.

Mange af underviserne på YO kan faktisk meget mere end blot at undervise. Der er flere om også er kropsbehandler og personlig træner, blot at nævne nogle få eksemplar. Så går du med et ønske eller spørgsmål så skriv til os. Vi kan helt sikkert hjælpe.

MOR OG BABYHOLD

Vi har fået ny struktur på vores Mamma hold og gravid klasser. Det kan du læse meget mere om her. Der er mamma hold både mandag, onsdag og torsdag samt gravid klasser onsdag og søndag.

Mangler du og din partner gode råd til hvordan i kommer igennem en tryg og god fødsels. Så kan I deltage på vores næste fødselsforberedende workshop med Kristine d. 9/2, den kan I læse meget mere om HER.

LAD OS HOLDE PÅ VARMEN

I giver den gas på klasserne, så sveden løber af spejlene, og vi er vilde med det. Dog kan vi også se at der tit bliver pillet ved vores radiatorer hvilket ikke er så godt, da der gerne skulle være varme på til det næste hold også. Skulle det blive for varmt under klassen, er det meget bedre at åbne et vindue, det skal dog lukkes igen når klassen er færdig selvfølgeligt, men på den måde vil der være en dejlig temperatur til den næste klasse og bedre udluftning. Vi håber meget I vil hjælpe os med dette.

KODELÅS PÅ DØREN

Vi har, som I nok har opdaget, fået installeret en kode på vores dør, så vi kan føle os trygge, sikre og uforstyrrede i vores lille elskede studio. Koden skal tastes, for at komme ind i studioet. Det er så vigtigt for os alle, at vi holder koden for os selv, så fred og ro fortsat vil herske i baggården på bryggen 🙂 Har du ikke modtaget vores mail med koden må du meget gerne kontakte os!

Tusind tak for, at DU er en del af YO. Vi håber, at du elsker at komme i studiet ligeså meget som vi gør. Vi nyder i hvert fald din energi! <3 Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH DECEMBER 2018

December 2018

GRAVIDITET OG BARSEL

I YO har vi samlet en række super skønne hold for gravid og nybagte mødre. Fra de nye år vil vores gravide- og barselsforløb overgå til drop in klasser. Vi har valgt at ændre dette for at gøre det mere fleksibelt for jer. Det betyder at man kan købe et særligt klippekort som gælder til både gravid- og mamma holdende. Du kan læse meget mere om vores nye struktur HER.

(Lige nu er infoen til Aarhus, men det er præcis samme setup, som vil komme til KBH fra januar, og KBH siden vil blive opdateret ASAP.

EKSTRA SIKKERHED I YO

Vi vil rigtig gerne passe godt på jer, både inde i salen men også udenfor. Derfor er vi lige nu i gang med at gøre YO mere sikker hvad angår tyveri og hærværk. Der vil komme et overvågningskamera op i vores lounge og vi arbejder på at få en ny dør med kode. Indtil vi få den nye dør, bliver vi nødt til at låse døren når der er klasser. Dette betyder at klasserne starter til tiden, og det derfor ikke er muligt at komme for sent. Så kom hellere i god tid, så du også lige kan nå at lande inden klassen starter. I skal selvfølgelig nok få mere information om dette, når de sidste detaljer er på plads.

EVENTS

Det nye år byder allerede på nogle fantastiske workshops og events. Allerede d. 13/01 har vi det første.

Ballet at the barre with a hint of yoga

Instruktørerne på denne event er i særklasse. Du vil blive taget godt imod af BARRE Master Trainer Cammilla Malmberg, Solodanser Andreas Kaas fra Den Kongelige Ballet, og vores egen yogalærer og korpsdanser Viktoria Falck-Schmidt. På denne event vil du opleve bevægelse og teknik fra barre-træningen og elegancen fra ballettens verden, og vi runder dagen af med fokus på afspænding og stræk i yogaens tegn. Du kan booke din plads allerede nu på MINDBODY HER

Derudover vil du i slutningen af februar kunne møde Faye Baldwin og Katrine Riemer til Yoga og brunch. Det bliver super hyggeligt og velsmagende er vi sikre på.

JULE- OG NYTÅRSKLASSER

Vi har sørget for at du kan få din daglige træning i YO alle dage mellem jul og nytår. D. 24 december har vi både julebarre og juleyoga, så du kan nå at få gjort plads til alt det lækre julemad. D. 31/01 slutter vi selvfølgelig året af på den allerbedste med nogle skønne klasser undervist af Malin og Ea. Vi er sikre på det nok skal blive en fest, så sørg hellere for at få booket din plads, allerede nu.

NYT ÅR, NYT SKEMA

Allerede fra d. 2/1 har vi lagt en ny holdplan, med endnu flere hold på. Vi har udvidet med morgen- og aftenhold samt flere tidlige eftermiddagshold. Dertil er vi så stolte over vores hold i weekenderne. Der vil være fra 4-7 hold både lørdag og søndag. Vi håber meget I vil kunne bruge og lide vores nye skema. Husk I er altid velkommen til at sende os en mail på infokbh@yostudios.dk hvis I synes der mangler noget på holdplanen.

Fra alle os i YO, ønskes du en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.