fbpx
Kontakt os: info@yostudios.com

YO KBH JUNI 21

Kære YO medlem

Fredag d. 4 juni, solskin over Danmark og masser af bevægelse i YO. Her har du et kort nyhedsbrev, som vi håber, du vil finde tid til at læse. Måske med en dejlig kold drik i hånden og med tæerne dyppet i solstråler.


CORONA RETNINGSLINJER OPDATERET

Vi er kommet rigtig godt i gang i YO igen. Vi har alle kunnet mærke glæden ved endelig at være tilbage – og som noget helt nyt oplevet, at der er masser af plads på langt de fleste hold. Forhåbentlig vil der over de næste måneder kommer lidt flere mennesker tilbage til studioerne, nye som gamle, så vi også får god vind i sejlene, og kan begynde at sænke skuldrene en anelse mere 🙂 Siden genåbningen er retningslinjerne opdateret en smule, og nedenfor kan du se hvordan.

 1. Corona pas. Alle medlemmer skal fremvise corona pas, når de møder op til et hold. Hav det klar, og vis det til underviseren, når du går ind i lokalet. Vi tillader IKKE adgang uden corona pas. Et corona pas er nu: 14 dage efter 1. stik med vaccine. 14 dage til 8 måneder fra positiv test svar eller en negativ test indenfor de sidste 72 timer.

 2. Afstand. Vi skal stadig holde passende afstand til hinanden – vi hænger i lidt endnu.
 3. Hygiejne. Vi kender efterhånden håndvaske-hygiejne sangen. Det gælder stadig! Derudover er der masser af sprit at finde rundt i studioerne til både hænder og udstyr.
 4. Redskaber. Medbring håndklæder til ALLE klasser samt egen måtte. Brug håndklædet mellem dig selv og redskaber som puder, foamrollers med videre.

UDENDØRSHOLD

Vi vil have ekstra mange dejlige udendørs hold over sommeren, og også afholde forskellige events. Hold endelig øje på hjemmesiden, på vores Facebook side og på vores Instagram profil, hvor vi jævnligt opdaterer jer.


HOLDPLAN OG UNDERVISERE

Vi har siden sidst justeret en anelse i holdplanen for at imødekomme jer som medlemmers behov og ønsker. Rachael er rejst til London, hvor hun skal være med i den fantastiske musical, The Prince Of Egypt, og hun sender jer følgende hilsen:

Dearest YO members,

Over the past year I have had the greatest pleasure to move with you (both in the studio and online). You are all so loyal and kind, and have given me the most wonderful energy every time you join me in class. It truly has been a gift to get to know you all. I look forward to seeing you when I am back and move together again. I am always here for you even while countries apart!
Lots of love, Rachael

Vi håber meget på, at Rachael finder tilbage til YO en dag, og vi ved, at hun ønsker det samme. Så mon ikke I engang i fremtiden igen får glæde af Rachaels vidunderlige timer. Men Rachaels tur til London har givet plads til et par nye skønne ansigter, nemlig Nadin, Sophie & Anne-Mette.
Nadin kan du møde allerede fra næste uge med både barre og pilates klasser. Nadin er danser og har lavet et hav af forestillinger. Udover at være en fantastisk performer, er hun mindst lige så skøn en underviser. Anne-Mette er vores nye Preggo- og Mammaunderviser. Det er vi så glade for, det giver nemlig muligheden for at sætte endnu flere gravid- og efterfødselsklasser på holdplanen. Anne-Mette er selv mor og glæder sig rigtig meget til at møde alle de søde YO-babyer, både dem i maven og udenfor.
Sophie er endnu et smukt nyt ansigt. Sophie har arbejdet med sin krop hele livet som danser og vil komme til at undervise i hold som barre, shape og dans. Sophie har arbejdet som moderne danser i flere år bl.a. ved Black Box Dance Company samt Uppercut Danseteater.


YO MOVES

Er i luften og vi livestreamer dagligt hold. Alle medlemmer med et ubegrænset medlemskab har fri adgang til YO MOVES frem til og med 1. august. Vi håber, at I har afprøvet det og kan se, hvor fleksibelt jeres medlemskab pludselig er, når I kan hoppe med på en morgenklasse hjemmefra stuen. Vi har haft lidt opstarts udfordringer og er også stadig i en process for at finde ud af, hvordan vi gør det allerbedst for både dem på den fysiske klasse og også de, som er med hjemmefra. Men vi ved, at det bliver rigtig godt. Har I noget feedback, så hører vi rigtig gerne fra jer! Indenfor de næste måneder går vi i luften med en ny hjemmeside, hvor der også vil blive tilføjet en ON DEMAND del til YO MOVES, med en masse nye videoer og bevægelsesserier. Det glæder vi os rigtig meget til at vise jer.


EVENTS

Juni måned byder på to skønne events på Islands Brygge. Colette afholder eventet “Empower Your Intentions” d. 6. juni, og Emily holder “Deepen Your Sadhana” workshop d. 25. juni. Der er kun få pladser tilbage til begge events, så skynd dig at booke din plads, før det er for sent.


BOOKINGREGLER

Retningslinjer i YO. Det er vigtigt, at du kender de til enhver tid gældende retningslinjer for at være i YO. 

https://www.yostudios.dk/termsconditions/ Husk, at det er dit eget ansvar at kende disse regler, og at du som medlem af YO, hvad enten det er med klippekort eller medlemskab, automatisk har accepteret disse regler og gør dit til at efterleve dem.


BOOKINGSYSTEM

Vi håber, at I efterhånden har fundet jer godt tilrette med det nye bookingsystem. Hvis I oplever problemer eller har spørgsmål/ønsker, hører vi selvfølgelig fra jer!


MÅTTEOPBEVARING

Ønsker du at have din måtte opbevaret nede i YO, så du ikke skal slæbe den med dig frem og tilbage, kan du skrive til Victoria på pr@yostudios.dk, så finder hun en plads til dig. Det koster 35DKK/mdr at have sin måtte opbevaret i YO.


TAK

Fordi du læste med. Hop ud og nyd solskinnet og kom så ned i YO, hvor vi står klar til at bevæge dig!

Kærlighed & varme tanker fra Emilie og resten af team YO.

YO KBH MAJ 21

Kære YO medlem

Kom maj du søde milde. En måned vi har ventet på i det, der føles som evigheder – lige siden vi anede muligheden for genåbning netop i denne første tidlige sommer måned. Og endelig kom årets nyhed. Genåbning af indendørs idræt. Genåbning af YO. På torsdag d. 6. maj sker det, og vi glæder os ubeskriveligt. Vi har aldrig været mere klar. Vi higer efter igen at guide DIG igennem skønne bevægelsesklasser fyldt med god energi og højt humør. Vi har nusset og ordnet i studioerne, og I kan virkelig glæde jer til at komme ‘hjem’ til YO igen. Læs med i dette nyhedsbrev og bliv klædt på til genåbning, opdateret på alt hvad der kommer til at ske, og bliv informeret omkring hvordan YO er her for dig henover sommeren.


GENÅBNING

Den 6. maj må vi igen slå dørene op i YO. Corona er her stadig, hvilket betyder, at der stadig er retningslinjer og restriktioner at forholde sig til. Det skal vi selvfølgelig rette os efter, men vores absolutte fokus er rettet mod det opløftende og enormt positive faktum, at vi nu igen må mødes om træning og bevægelse i studioerne. Vi skal hjælpe hinanden med at overholde de til enhver tid gældende retningslinjer, og vi lister herunder alle, så du kan gøre dit til det at færdes i YO på en tryg og sikker måde for dig selv og andre: 

  1. Corona pas. Alle der kommer i YO, undervisere som medlemmer, skal fremvise corona pas. Hav det klar, og vis det til underviseren, når du går ind i lokalet. Vi tillader IKKE adgang uden corona pas.
  2. Afstand. Vi skal stadig holde passende afstand til hinanden – vi hænger i lidt endnu.
  3. Hygiejne. Vi kender efterhånden håndvaske-hygiejne sangen. Det gælder stadig! Derudover er der masser af sprit at finde rundt i studioerne til både hænder og udstyr.
  4. Redskaber. Medbring håndklæder til ALLE klasser samt egen måtte. Brug håndklædet mellem dig selv og redskaber som puder, foamrollers med videre.

UDENDØRSHOLD

Sommeren puster os i nakken og forhåbentlig også en lang periode med varmt og solrigt vejr. Vi vil derfor fortsætte med at have et udvalg af udendørs hold på planen. Der er nogle hold, som vi virkelig synes kan noget helt særligt udendørs, hvilket vi i høj grad har fået øjnene op for det seneste år. Derfor vil vi beholde dem udendørs med den note in mente, at hvis vejret er dårligt, vil vi rykke dem indenfor i studioet. Vi håber, at I også har lyst til at mødes udendørs i solstrålerne og suge al den ekstra energi lys, luft og himmel giver.


HOLDPLAN

Den ‘nye’ holdplan er i løbet af i morgen helt klar i bookingsystemet, og du kan gå ind og booke alt det, som du gerne vil til den næste tid. Husk, at du som altid kan booke en måned frem og husk også, at der nu er en begrænsning på antal aktive bookinger ad gangen. Du kan maksimalt have 10 bookinger i systemet, og hvis du forsøger at booke en 11. klasse, vil du få besked om, at du ikke har ‘medlemskab til det hold. Så snart du har været til en klasse, vil du kunne booke endnu en time. Holdplanen afspejler vores nuværende medlemssituation og også et økonomisk meget svært år, hvor vi har kørt på nødpumperne det meste af tiden. Det betyder, at vi uanset hvor gerne vi end ville, bliver nødt til at starte ud med en holdplan, der er en anelse reduceret. Vi har forsøgt at gøre den stærkest mulig trods alt, og I skal vide, at vores højeste prioritet er at sætte flere hold på, så snart det kan lade sig gøre. Vi håber på, at mange vil vende tilbage til YO, og at vi også kan tiltrække nye ansigter, så vi snart igen er tilbage til det YO der var inden corona ramte.


UNDERVISERE

Vi er så heldige at trods corona og nedlukning har vi fået flere nye, fantastiske undervisere til YO, som glæder sig så meget til at møde jer. Vi glæder os meget til at præsentere dem for jer. Den første vi kan løfte sløret for er skønneste Stephanie, som du allerede nu kan møde til flere outdoor klasser. Stephanie er uddannet fysioterapeut, og har arbejdet som fitnessinstruktør og personlig træner i flere år. Derudover er hun også mindfulness coach. Hvis ikke du allerede har været på en af Stephanies klasser kan du godt glæde dig!

Bianca underviser de sidste online klasser tirsdag d. 4 maj, da hun desværre har besluttet at flytte hjem til Italien igen. Vi slipper hende heldigvis ikke helt, så vi kan godt love, at I vil kunne møde hende igen på holdplanen, dog på en lidt anden måde end I plejer.

Robert, som er fast danser hos Pantomimeteatret og kærester med smukke Jennifer, som I allerede kender, kommer også til at være en fast del af holdplanen fremadrettet, så vi nu kan byde på endnu mere dans. Sørme om vi ikke har få to dansere mere på holdet. Oliver og Nikoline er begge dansere, der har en masse spændende sager med i bagagen. Sidste men ikke mindst har vi fået Julliiee med ombord. Julliiee har en stor passion for yin yoga men også en baggrund indenfor styrkehold.


ONLINE MEDLEMSKAB

Noget corona har lært os er, at vi ikke kan ignorere det faktum, at online bevægelse, undervisning og klasser er kommet for at blive. Online-rummet har på mange måder været vores redning det seneste år. Det har været vores livline og vores primære kommunikationsplatform mod jer medlemmer. Selvom vi alle til enhver tid kan blive enige om, at det ALDRIG bliver det samme som en fysisk klasse, så har mange af os fundet nogle fordele i det setup trods alt. Der kan være større muligheder for fleksibilitet, mindre tidsspild i forhold til logistik og transport og ikke mindst en af de ting, vi virkelig synes er fedt: Muligheden for at skabe kendskab til undervisere og mennesker langt væk fra vores egen lokation. Mange af jer har givet udtryk for, at det har været enormt givende at tage klasser med undervisere fra Aarhus, hvis man hører hjemme i KBH og vice versa med København for folk i Aarhus. Desuden har vi undervisere etableret kontakt med medlemmer fra de andre studioer, hvilket har været så lærerigt og opløftende i en tid med mindre social kontakt og isolation. Den ‘bro’ som det online rum har skabt mellem Aarhus og København, studioerne, underviserne og jer medlemmer imellem er en fantastisk ‘følgevirkning’ af corona, som vi faktisk er ret så taknemmelige for.

Vi har derfor besluttet, at opretholde det online rum fremover, og det vil I kende som YO MOVES. Helt konkret vil det betyde, at vi indenfor meget kort tid vil lancere et nyt form for medlemskab – nemlig et online medlemskab. Det vil eksistere i sin rene form, hvor man kun har adgang til det online rum, men også som et tillæg til et almindeligt medlemskab, hvor man udover at have adgang til de fysiske hold i studioerne også vil have adgang til alt online materiale.

På YO MOVES vil der dagligt blive livestreamet en god håndfuld klasser fra studioerne, som man kan deltage i LIVE hjemme fra stuegulvet. Der vil også være online forløb, workshops og events, og så vil der være en masse skøn ON-DEMAND materiale, som vi konstant producerer nyt af, og som man kan tilgå lige når det passer en allerbedst. YO MOVES vil altså være et online YO UNIVERS, som aldrig kan erstatte de fysiske studioer, men som vil være et meget brugbart tillæg til et fysisk medlemskab i et omskifteligt liv og hverdag, hvor man ind imellem har brug for mere fleksibilitet. Vi forestiller os også, at det vil være helt uundværligt på ferien, hvor man gerne vil have ‘YO’ med, en ‘game changer’ for alle os, der har svært ved at komme ud af sengen om morgenen, men som måske vil starte dagen med en klasse, hvis den kan foregå hjemmefra og også vidunderligt, når man har brug for lidt ny inspiration, og kan tage en klasse med en underviser, der ellers normalt er langt fra ens eget studio. Vi glæder os rigtig meget til dette nye online eventyr, og vi håber, at I alle vil tage godt imod det. Så snart det er klart, vil vi informere jer, og hvis I så ønsker at opgradere jeres medlemskab, klarer vi det for jer.


EVENTS

Vi har nu længe gået som løver i bur, og underviserne brænder så meget for at dele ud af deres kæmpe passion for bevægelse, og derfor er vi allerede ved at sætte flere events i søen. Det først vil blive d. 5 juni med Colette. Empower your intentions. A 2.5 hour event that dives deeper into the art of intention setting and embodying these intentions beyond our yoga practice. Du vil meget snart kunne booke din plads via hjemmesiden.


BOOKINGREGLER

Så snart vi slår dørene op igen, vil reglerne for rettidig afmelding af hold igen gælde, og det samme vil gebyrer for for sen afmelding og udeblivelse. Vi vil kraftigt anbefale dig, at du lige læser op på disse ting her, hvor du også kan blive mindet om de gældende retningslinjer for YO. Det gør du her: https://www.yostudios.dk/termsconditions/ Husk, at det er dit eget ansvar at kende disse regler, og at du som medlem af YO, hvad enten det er med klippekort eller medlemskab, automatisk har accepteret disse regler og gør dit til at efterleve dem.


BOOKINGSYSTEM

Vi håber, at I efterhånden har fundet jer godt tilrette med det nye bookingsystem. Hvis I oplever problemer eller har spørgsmål/ønsker, hører vi selvfølgelig fra jer!


MÅTTEOPBEVARING

Ønsker du at have din måtte opbevaret nede i YO, så du ikke skal slæbe den med dig frem og tilbage, kan du skrive til Victoria på pr@yostudios.dk, så finder hun en plads til dig. Det koster 35DKK/mdr at have sin måtte opbevaret i YO.


HUSALF I YO KBH

I YO går vi meget op i, at der er rent og pænt. Derfor har vi vores skønne husalfer, som hjælper os med dette. Vi mangler ofte et par hænder eller to, så kunne dette være noget for dig, er du meget velkommen til at sende en mail på infokbh@yostudios.dk. Du skal have et godt øje for nullermænd og være god til at gøre rent. Jobbet er selvfølgelig lønnet, og som bonus vil du få et gratis medlemskab til YO STUDIOS.


TAK

Fordi du læste med. Og hold nu ferie, hvor vi glæder os til at se jer på torsdag! Lad os fejre maj, den tidlige sommer og masser af bevægelse sammen. Vi SES i YO!

Kærlighed & varme tanker fra Emilie og resten af team YO

YO KBH APRIL 21

Kære YO medlem.

Her en kort hilsen fra alle os i YO til alle jer fuldstændig fantastiske YO mennesker. Foråret er over os, og vi mærker alle hvordan lysere og varmere tider er på vej. Læs med og hør lidt om planerne for de næste måneder i YO.


CORONA UPDATE

Der er gået nogle måneder siden sidste nyhedsbrev. Vi er helt nede på absolut laveste blus med meget begrænsede ressourcer, både hvad angår hænder og økonomi. Det er nok ingen overraskelse, at vi i lille YO efterhånden virkelig kan mærke, at vi har rundet et år med Corona krise, lige så vel som vi alle bare er ved at være godt Corona trætte. Vi har forsøgt at styre YO igennem det sidste år på bedst mulig vis med to primære mål. At bevare et ‘åbent’ YO på den måde det var muligt for de af jer, der stadig ønskede det samtidig med, at vi holdte skibet ovenvande. 7-9-13 tyder det på, at begge dele er lykkedes, og nu skimter vi lyset lige forude. Det er meldt ud, at vi er med i genåbningsplanen og må åbne dørene i maj. En endelig dato er endnu ikke på plads, men vi forventer en afklaring meget snart. Det er en ubeskrivelig stor lettelse endelig at have et ‘punkt’ i nær fremtid at forholde sig til, og vi glæder os, mere end vi kan beskrive til endelig at se jer alle nede i studioerne igen.


UDENDØRSHOLD

Så snart vi fik lov, satte vi igen udendørs hold på planen. I har ikke været lige så aktive udendørs, som I har været online. Forklaringen er nok bare, at vi mennesker er vanedyr og lynhurtigt er blevet ‘vant’ til at tjekke ind online, og omvendt er helt afvænnede fra at komme ud til aftaler og møde andre mennesker. Samtidig har vi ikke haft mange forskellige hold udendørs, og mange af jer har måske manglet yogaen, som vi har ventet med grundet det kølige vejr. Det ændrer vi fra efter påske og frem til genåbning. Vi vil sætte nogle flere forskellige hold på udendørsplanen og også yoga hold. Det vil stadig være meget dynamiske hold, for det bliver hurtigt koldt, også selv i lidt lunere vejr, så husk endelig at klæde jer godt på i lag, så I kan regulere temperaturen i løbet af en klasse.


HOLDPLAN

Vi arbejder lige nu på at justere på vores indendørs holdplan, så den er klar til genåbning. Det bliver magisk endelig at kunne tilbyde vores brede repertoire af hold igen, som er en af vores store styrker i YO og hele vores grund nerve. Masser af alsidig bevægelse på tværs af genrer med et formål: At finde bevægelsesglæden og med den motivationen til at holde vores kroppe og sind både stærke, modstandsdygtige, smidige og rummelige. Det bliver SKØNT igen at kunne gøre det sammen med jer! Og hold nu op, hvor er det tiltrængt efter det seneste år.

I vil opleve, at planen er en anelse reduceret lige til en start, men så hurtigt som det er muligt, vil vi nå op på fuld styrke igen. Vi er mere end halveret i medlemmer sammenlignet med januar 2020, og det betyder, at tingene ikke kan hænge sammen, hvis vi starter op med samme plan som inden Corona. Vi håber på jeres forståelse og vid, at I som altid må sende ønsker vores vej. Vi er meget lydhøre og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at I er glade og tilfredse, med de muligheder, som vi nu engang har, alt taget i betragtning.


UNDERVISERE

Vores fantastiske team af undervisere har været så seje gennem det sidste år. Det har ikke været en nem tid for dem, og særligt de, som lever af at undervise, har virkelig været udfordret. At vi ikke har lukket YO helt ned gennem perioden, har betydet meget for os alle i teamet, da det har været et fast holdepunkt. Vi har haft noget rigtig meningsfuldt at stå op til fortsat- nemlig at dele og sprede bevægelse med alle jer. Så selvom det har været meget mindre undervisning, end vi normalt oplever, så har det været så betydningsfuldt for os. Kæmpe tak til alle jer for fortsat at møde ‘op’ til klasser, så vi også har haft nogle at dele vores passion for bevægelse med.

Vores teams I både Aarhus og KBH er stort set uændret, men der er nogle få stykker, som er stoppet, og som I desværre ikke vil have glæden af at opleve igen fremover. Heldigvis er der samtidig kommet nogle nye til, og generelt er det bare sådan, at undervisere er meget ‘dynamiske’ mennesker i konstant bevægelse. Det betyder, at et underviser team er en foranderlig størrelse, som ændres og tilpasses hele tiden. Vi er bare taknemmelige for og stolte af, at vi altid prioriterer meget højt i YO, at kunne tilbyde jer medlemmer et stærkt hold af undervisere, der er både passionerede og meget kompetente.


BOOKINGSYSTEM

Vi skiftede bookingsystem sidste torsdag, og det er i det store hele gået rigtig godt taget i betragtning af, at vi skulle flytte mere end 5 års data. Der har været småting, men vi er stort set igennem nu, og hvis du oplever problemer, så skriver du endelig bare til os. Vi er så glade for, at vi nu har fået en meget brugervenlig og simpel APP, YO STUDIOS, og at bookingen gennem hjemmesiden også nu er mere intuitiv og overskuelig. Systemet kommer fra et dansk firma, hvilket betyder at support bare er et opkald væk, og der er meget kortere fra ønske til handling. Vores gamle system, MindBody, er et kæmpe stort amerikansk system, og selvom mulighederne var mange, så var der mange daglige udfordringer og det var til tider næsten umuligt at få ændringer igennem. Vi er fulde af optimisme omkring skiftet og et nyt system, og vi er sikre på, at når vi alle er godt inde i det nye, så bliver det nemmere både for jer og for os at navigere i.


MOVE ONLINE

Gennem det sidste år har vi produceret utrolig meget materiale, der ligger tilgængeligt online. Hvis du fortsat er aktivt medlem, har du adgang til hele MOVE ONLINE universet på hjemmesiden, hvor der ligger mere end 60 on-demand klasser til dig. Har du ikke adgang, kan du sende en mail til pr@yostudios.dk og få koden.

Derudover ligger der efterhånden rigtig mange korte videoer på YO’s instagram profil fordelt på alle vores forskellige genrer af bevægelse i YO. Alle de videoer er korte og helt perfekte at bruge i løbet af en arbejdsdag, når krop og sind har brug for en pause og en nulstilling. 15 minutters bevægelse giver så utrolig meget fornyet energi, og vi vil opfordre jer til altid at huske, at lidt er bedre end ingenting. Vores formål med at skabe al det her alsidige online indhold til jer gennem det sidste år har været at gøre alt, hvad vi kunne for, at I holdt fast i jeres gode bevægelses rutiner. Vi håber, at I bruger det her indhold, og ræk endelig ud, hvis I har brug for gode tips til at få det integreret i jeres hverdag.


TAK

Tusind tak for, at du læste med. Vi melder ud, så snart vi ved mere om genåbning. Det bliver en glædens dag, og vi er så klar. Vi gør i disse dage studioerne klar. Vi har malet og optimeret og gjort alt fint, så der er klar til en ordentligt fest dag, når vi igen kan mødes om bevægelse nede i YO. Indtil da – tak for at du holder ved på den måde, der nu engang giver mening for dig. Vi er ubeskriveligt taknemmelige og fyldt med kærlighed til jer, der har hjulpet YO gennem denne krise. Ingen ord kan række. Så bare tak.

Kærlighed og virtuelle kram, Malene, Emilie og resten af team YO

YO KBH JANUAR 21

Kære YO medlem.

En afslutning kalder ofte på en en ny begyndelse. Det gælder også skiftet mellem år 2020 og år 2021. Vi nåede til afslutningen af et udfordrende og historisk år på godt og ondt. Nu står vi fulde af forventninger klar til et nyt år, der forhåbentlig vil byde på mindre modvind, mindre gyngende grund og mindre generel usikkerhed. Vi har troen og håbet intakt og i YO, er vi helt overbeviste om, at der kun er oceaner af gode ting i vente. Tænk sig, hvor fantastisk det bliver, når vi begynder at mærke skiftet tilbage til mere normale tilstande, og hvor stor pris vi vil sætte på små ting, som vi ellers normalt slet ikke bider mærke i. I YO bliver det helt magisk at mærke restriktionernes greb løsne sig, så vi igen kan fylde vores studioer med jer, den gode energi, latter, bevægelse og nærvær. Vi glæder os ubeskriveligt til, at bekymringerne bliver færre og til, at vi igen kan koncentrere os om at skabe det bedste YO for jer.


CORONA UPDATE

I starten af december blev vi igen nedlukket. Med kort varsel skulle vi ligge en ny plan- det er vi heldigvis ved at være erfarne i. Vi gik online som i foråret, men denne gang på en ny måde med en mere nærværende nerve gennem Zoom. Som medlem skal I booke jeres hold som vanligt, men i stedet for at møde op i studioet, møder I op på måtten hjemme fra stuen. I det virtuelle ‘lukkede’ rum, hvor vi kan se hinanden, smile til hinanden, vinke og udveksle ord, får vi i højere grad fornemmelsen af at være sammen om bevægelsen til trods for, at vi er hver for sig. Vi har været enormt glade for den nye måde at køre online på, og mange af jer har også udtryk begejstring for Zoom setuppet. Det er heldigt, at vi er kommet godt fra land denne gang og at vi havde en portion erfaring med i rygsækken- for vi får lov at fortsætte lidt endnu, da vi jo som bekendt skal forblive lukket frem til og med 17/1. Mange af jer har nok opdaget, at den nye plan allerede er lagt ind i Mindbody, og I skal vide, at vi alle i YO fortsat er fyldt med glæden ved at formidle og dele bevægelsen med jer, omend det er under lidt andre forhold pt.


EVENTS

På stor efterspørgsel har vi nu sat endnu et Candle light yoga event op med Emily Losno. Den nye dato er d. 05.02.21 kl 18:30-20

‘Join Emily for a 90 minutes soothing yet powerful candle light yoga practice. The dim ligthing in the room invites you to step out of the visual experience and to trust your sense of touch, your hearing and your balance. Lead by the rhythm of your breath, you’ll dive into the practice of dynamic mindful movements.
The class will end with a guided meditation and a final Savasana immersed in the healing sound of wind chimes. All levels of yogis are welcome, though some previous practice of Vinyasa yoga is recommended to fully experience the power of this moving meditation.’
Du kan læse meget mere og booke din plads HER nu. 


YO JANUARY CHALLENGE

Hvordan skaber vi det bedste YO for alle jer, når nu ikke fysisk kan mødes om bevægelsen? Når nu restriktioner ligger et tungt låg på friheden og den fornemmelse af rummelighed og højt til loftet, der ellers normalt gennemsyrer vores studioer. Det er noget af det som har fyldt ufatteligt meget hos os i YO det seneste år. Vi har forsøgt at finde på gode ideer løbende og vi synes selv, at vi er lykkes med meget og faktisk igen nu, har fundet på en ret god ide. Vi skal nemlig i YO have en skøn Januar Challenge. I vil ikke opleve en challenge i klassisk forstand, men forhåbentlig mærke at fokus er bevægelsesglæden, der skal kickstarte vores år 2021 og give os fornemmelsen af at tage ansvar for vores eget mentale og fysiske helbred. Mange af vores dejlige undervisere vil skiftes til dagligt at lave et 10-15 minutters program med deres absolutte yndlingsøvelser.

Hvor? På YO’s instagram side, @yostudios

Hvornår? Hver dag kl. 17 i januar

Hvad? Forskellige simple bevægelses sessioner, med forskelligt indhold og tema

Hvem? Alle kan være uanset bevægelseserfaring

Pris? Helt og aldeles gratis

Vi glæder os til at bevæge os sammen med alle jer og måske mange I kender i januar, til

YO JANUARY MOVEMENT CHALLENGE

Move from home with YO

Vi er fyldt med energi og inspiration og vi lover at brænde igennem skærmene og motivere JER til at få den bedste start på det nye lovende år. Vi ses dagligt kl. 17 og hvis ikke du når det, så fortvivl ej. Videoerne vil blive lagt op på vores IG TV side inde på instagram profilen, hvor I vil kunne tilgå dem lige når det passer jer. Vi håber at I vil tage godt i mod denne januar challenge og, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet vidt og bredt. Hvor sejt kunne det lige være, hvis vi får helt vildt mange mennesker derude til at bevæge sig sammen med os den næste måned?


HOLDPLAN

Lige så snart at vi igen kan åbne dørene til vores dejlige sale, vil I kunne finde mere eller mindre de samme skønne klasser på holdplanen, som der plejer at være. Vi bestræber os på at lave en varieret holdplan til jer, så der er noget for alle og, hvor det er muligt at kombinere klasserne og få masser af både Yin og Yang. Det er vigtigt for os at holdplanen først og fremmest er den bedste for jer, vores medlemmer, så vi ‘overvåger’ den konstant og forsøger at tilpasse den når vi fornemmer, at der er behov for det. Husk at give lyd, hvis I har ønsker. Meget har vi lært af 2020- blandt andet hvor fedt det faktisk var, at have udendørshold. Derfor vil vi når foråret melder sin ankomst gentage succesen og igen have nogle udendørshold på planen. Og så glæder vi os bare til masser af varieret bevægelse sammen med jer i dette nye år.


UNDERVISERE

Trods forandringer og udfordringer har vi i YO stadig de aller skønneste og stærkeste undervisere. Ikke nok med, at de er nogle af de dygtigste inden for deres fag, så har de alle også et kæmpe hjerte, og de brænder for at dele bevægelsen sammen med alle jer. Det nye år vil byde på nye ansigter, nogle gamle vil vende retur og andre vil holde pause, men sikkert og vist er, at niveauet af undervisningen i YO altid vil være i top.

Loa skal på turné og er derfor væk fra midt januar frem til maj. Det er en lang periode, og vi er flere, der allerede glæder os til, at hun er tilbage igen, men indtil da, har vi selvfølgelig en super plan for vikarer , der vil overtage Loas timer. Robert som har været vikar i YO, vil i det nye år være endnu mere synlig, og så vil vi løbende præsentere nye ansigter, da vi har haft og vil have flere auditions med nye undervisere, der forhåbentlig er et match for YO.

Skønne Rikke, som har været et medlem i YO helt fra starten, har været på den fineste rejse, og det er der blandt andet kommet en rigtig dygtig yogalærer ud af. I vil kunne finde Rikke fast på holdplanen tirsdag aften og i weekenden på Islands Brygge, når vi igen åbner op.


MOVE ONLINE

Hvis ikke online planen passer dig, så vil vi fortsat minde dig om vores bevægelsesunivers, Move Online. Her finder du alt det skønne bevægelse vi skabte sammen, hver for sig, under nedlukningen i foråret. Al materialet er frit tilgængeligt for alle jer medlemmer. Hvis ikke du har en kode, så send en mail til pr@yostudios.dk og så får du den straks.


TAK

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk, hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi glæder os til 2021 i YO med alle jer skønne medlemmer. Det kan kun blive et voldsomt godt år!

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH DECEMBER 20

Kære YO medlem.

Det’ sørme, det’ sandt, december… 

Hold nu ferie – er der andre derude, som er blevet en lille smule overraskede over, at december pludselig er her? Det er i hvert fald kommet en smule bag på os, men det må også siges, at der har været mange andre ting, som har optaget vores hoveder her i YO de sidste mange måneder. Men det er december, og hvor er det bare skønt, at der nu er en masse hyggelige og dejlige ting at tage sig til. Så kan tankerne forhåbentlig drive mod andet end Corona for en stund. Vi har, lidt forsinket, fået pyntet op i studioerne, og vi glæder os til en måned i hyggens tegn. Vi håber, at I vil læse med, så I kan blive opdateret på, hvad der sker i YO lige nu, samt hvad julen og det nye år byder på af spændende tiltag.


UNDERVISERE

Som nogle af jer måske allerede ved, så har vi desværre måtte slippe to af vores skønne undervisere, nemlig Faye og Louise Yung. Både Louise og Faye har været med næsten fra starten af YO København, og vi er dem evigt taknemmelig for alle de skønne klasser og den fantastiske energi, som de har givet til YO. De har begge valgt at prøve kræfter på egen hånd, og vi ved, at det vil blive et spændende nyt kapitel for dem. Vi ved også, at de vil lykkedes og have masser af vind i sejlene. Dørene til YO vil altid stå vidt åbne, og hvem ved, om vi igen en dag for glæde af Louise og Faye på den ene eller anden måde i YO. Indtil da vil vi spændt følge med i deres eventyr og sende al den bedste energi deres vej.

Heldigvis har vi også sagt velkommen til et nyt ansigt i YO. Jennifer, som mange af jer kender, har anbefalet sin partner i livet til YO. Altså har vi nu fået de første kærester i underviserstaben – så skønt! Til dagligt danser både Jennifer og Robert begge på Pantomimeteatret og selvfølgelig som selveste Harlekin og Columbine. Nu underviser de så begge to i YO. Herligt! Robert kommer til at undervise i Ballet, Lyric Jazz samt i Deep Stretch & Release. Vi håber, at I vil tage godt imod ham. 

Den næste tid vil vi bruge på at finde et par ekstra nye undervisere til YO, så vi kan tilbyde endnu flere skønne hold og undervisere i det nye år. 

Vi runder afsnittet om team YO af med at præsentere vores nye pr- & kommunikationsansvarlige, Victoria Tvorup Andersen. Victoria er ansat i en deltidsstilling, og varetager primært pr- & kommunikation, men også forskellige ad hoc opgaver. Victoria, som flere dage i ugen sidder på sit lille nyindrettede kontor i Aarhus skaber både varme og skøn energi, så det er virkelig godt til YO, at have fået hende med ombord. I kan læse lidt mere om Victoria her.


EVENTS

D. 11/12 har Emily et dejligt event, som dog på grund af de få pladser, der er, allerede er udsolgt. Heldigvis kan vi allerede nu afsløre, at Emily gentager successen i det nye år med en allerede planlagt dato. Fredag d. 5 februar vender Candle Lit Yoga tilbage, og du kan allerede booke din plads HER nu. Vi lover, at vi også i det nye vil byde på en del flere events, så vi kan forkæle jer skønne YO medlemmer.


JULEPLAN

Vi har fået opdateret juleplanen, og forhåbentlig har mange af jer allerede booket de hold, som I ønsker at deltage på i juledagene. I år holder vi lukket både den 24. og 25. december samt d. 1/1-2021. Vi plejer ikke at have lukket d. 25, men for at være helt bund ærlige, så synes vi i år, at vi har fortjent en ekstra fridag  Alle andre dage, har vi dog forsøgt at fylde godt op med hold, og vi følger selvfølgelig med og sætter flere på efter behov. 


ÅRETS JULEGAVE

Vi har I år sammensat den bedste julegave, som du kan forkæle en eller flere, som du har kær, med. En måneds ubegrænset bevægelse i YO, samt en lækker madoplevelse hos vores kære nabo, Surt, i Carlsberg byen. Gaven har en værdi på 847 DKK, men du kan købe den for kun 349 DKK.  

Gaven kommer i et begrænset antal, så vent ej for længe med at slå til. Du kan læse mere om den fine oplevelsesgave HER.


ORGANISK HOLDPLAN

I YO er holdplanen altid organisk, så den kan justeres løbende. Det er både nødvendigt når nogle undervisere skal på eventyr, når nogle undervisere kommer tilbage samt når helt nye kommer til, men også, så vi altid kan modtage ønsker fra jer, og ind imellem også indfri dem hurtigt, hvis det er muligt. Mange af jer ved, at jeg gør en dyd i at få lagt puslespillet, så det først og fremmest er den bedst mulige plan for alle vores medlemmer – jer.

Der er så utrolig mange forskellige hensyn at tage, og jeg elsker det tilbagevendende puslespil, selvom det altid kræver en hel masse energi og kommunikation med mange mennesker i processen. Det kræver også at nogle giver sig, og alle skal indgå kompromiser hist og pist, men det ender altid rigtig godt i sidste ende. Tænk sig et privilegium det er at have 26 undervisere med så vanvittig seje og så forskellige kompetencer at gøre brug af, når der skal laves en plan med mere end 150 ugentlige hold fordelt på de to Københavner studioer. Jeg er så taknemmelig, og det er den største gave hver eneste gang, vi når i mål med en ny opdateret udgave. De små justeringer sker løbende, og husk som altid, at I er velkomne til at sende ønsker afsted til infokbh@yostudios.dk og også kommentarer samt ris og ros.


ÆNDREDE GEBYRER OG TIDSFRISTER

Vi sendte i sidste uge et særligt nyhedsbrev ud til jer alle, hvor vi informerede om ændrede tidsfrister og gebyrer fra 1/12 2020. I kan genlæse nyhedsbrevet HER og også læse alle retningslinjer, der gælder i YO HER. Vi håber, at vi med de opdaterede retningslinjer vil opleve, at antallet af særligt no shows/udeblivelser fremadrettet nedsættes markant, samt at I vil forsøge at nedsætte antallet af bookinger af hold, der kun er helgarderinger, som I aflyser igen, når I får plads på jeres første prioritet. Det vil hjælpe os godt på vej til at få et bedre flow i bookinger. Og en ting vi ikke har ’råd’ til pt, med et så begrænset antal pladser grundet Corona restriktioner, er udeblivelser – de skal derfor rigtig gerne nærmest forsvinde fremover.


CORONA UPDATE

Vi håber snart, at der ikke længere er et punkt, der hedder Corona Update, men indtil der kommer styr på den del af vores verden, vil den være her. Vi håber meget på, at forsamlingsforbuddet snart hæves igen, så vi, med passende afstand mellem jer selvfølgelig, kan udnytte vores store lokaler til fulde igen. Indtil da, gælder følgende stadigvæk. 

 • At du som medlem max. booker 1 hold om dagen – også selvom det er på en venteliste. 
 • At du som medlem forsøger helt at undgå udeblivelser og late cancels denne periode. 
 • At du som medlem tænker meget mere over dine bookinger den næste tid, og kun booker de hold, som du ved, at du kommer til. 

Og så følger vi alle gældende retningslinjer og vil her minde om, hvad vi skal huske på, når vi kommer i YO: 

 • Medbring egen måtte
 • Hav mundbind på, på alle tidspunkter i studioet, undtagen når du sidder ned, klæder om eller bevæger dig på et hold. Medbring gerne et etui til dit mundbind, så de ikke ligger på gulvet under timerne. 
 • Medbring mindst ét rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Kom tæt på holdstart og tag afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Hold afstand til dine med YO-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi. Nu bag mundbindet! 
 • Hav god håndhygiejne og hosteetikette 
 • Mød op omklædt, med mindre det er nødvendigt for dig at klæde om i studioet.

MOVE ONLINE

I denne tid, hvor pladsen er knap og restriktionerne mange, vil vi gerne minde jer alle om, at vi stadig har et skønt online univers på hjemmesiden, Move Online. Det er alt det skønne bevægelse vi skabte sammen hver for sig under nedlukningen i foråret. Al materialet er frit tilgængeligt for alle betalende medlemmer. Hvis ikke du har en kode, så send en mail til pr@yostudios.dk, og så får du den straks.

HENSYN

Vi vil gerne opfordre til, at man ikke taler for højt i omklædningen eller vores lounge område, så der er ro til at lande både udenfor – men i særdeleshed inde i lokalerne, samt et kæmpe juleønske om, at I møder til tiden og inden holdstart. Det er bedst for alle, at der ikke er nogle som kommer for sent. Underviseren har mulighed for at tjekke dig ind, og du har ro til at finde en plads på gulvet, og vi kan både starte og slutte klasserne til tiden.  

TAK

Tak, fordi du læste med. Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at opfylde (næsten) alle ønsker. Og så et helt særligt, kæmpestort tak til jer alle for at være her hos os i YO. Tak til alle jer, som har holdt ved gennem hele Corona året. Uden jer var vi her ikke nu, og ord kan ikke beskrive vores enorme taknemmelighed. Den opbakning, forståelse og støtte I alle har vist har været så rørende. Hvor er det helt magisk, at vi som mennesker, rykker tættere sammen, når tingene er svære. TAK for det, og TAK for jer. 

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH NOVEMBER 20

Kære YO medlem.

Så blev det pludselig mørkere udenfor og dagene meget kortere. Oktober er for mange af os indbegrebet af hygge, tid til at finde de levende lys frem og gå lange ture i skoven omgivet af de smukkeste orange farver. Heldigvis kan ingen tage nogle af de ting fra os- men hold nu op, hvor er der godt nok mange andre ting lige nu, der på den ene eller den anden måde har en enorm påvirkning på os alle sammen. Fra i torsdags blev det obligatorisk med mundbind de fleste offentlige steder og vi skal nu igen udvælge nogle helt få nærmeste at omgås. Forsamlingsforbuddet har også ramt YO, og det kan du blandt andet læse mere om i dette nyhedsbrev. Vi vil dog sætte en stor fed streg under, at vi nu mere end nogensinde har fokus på den allervigtigste værdi i YO – at sprede bevægelse og bevægelsesglæde vidt og bredt. 


CORONA UPDATE

Sidste weekend blev endnu en skæbnesvanger en af slagsen for os alle sammen og også YO. Et tilbagevendende forsamlingsforbud var ikke det, vi havde drømt om, for det rammer os hårdt. Vi har siden genåbningen før sommer kæmpet for at få alting godt op at køre igen, men har hele tiden mærket, hvordan den lave kapacitet har besværliggjort tingene. 

Med det nye forsamlingsforbud, skal der flere tiltag til, for at det bliver en en tid, vi alle kommer godt igennem både på og uden for måtten. Vi håber meget på jeres hjælp hvad angår plads og vil gerne opfordre kraftigt til: 

 • At du som medlem max. booker 1 hold om dagen- også selvom det er på en venteliste. 
 • At du som medlem forsøger helt at undgå udeblivelser og late cancels denne periode. 
 • At du som medlem tænker meget mere over dine bookinger den næste tid, og kun booker de hold, som du ved, at du kommer til. 

Vi tror og håber på, at vi godt kan finde ud af at deles om de egentlig rigtig mange hold der er, men vi ved også, at det kræver, at I som medlemmer forsøger at få nye vaner, når I booker hold i YO. 

Vi kan dele nogle lidt interessante tal med jer, for at I måske også kan få en forståelse for, hvorfor vi længe har ytret ønske om, at alle blev en smule mere hensynsfulde i bookinger. Afmeldingsprocenten er nemlig over 50% dagligt. 50% af alle bookinger hver eneste dag, bliver afmeldt igen. Det er altså virkelig virkelig mange, og det er derfor ikke mærkeligt, at ventelisterne er så lange. Sagt på en anden måde, booker langt de fleste af jer 50% flere hold, end I reelt kommer til. Og det skaber ventelister, og det har også skabt en ond cirkel i booking flowet, som er rigtig rigtig svært at komme til livs. Vi håber virkelig derfor inderligt og særligt i denne kommende tid med begrænset plads, at I vil være med til at ændre dette <3

Og vi vil selvfølgelig sørge for følgende: 

 • Optimere holdplanen og finde plads til endnu flere skønne hold 
 • Planlægge flere events såsom fredagsbarer og workshops, så vi kan bruge vinteren på en masse bevægelse! 

Og så følger vi alle gældende retningslinjer og vil her minde om, hvad vi skal huske på, når vi kommer i YO: 

 • Medbringe egen måtte
 • Have mundbind på, på alle tidspunkter i studioet undtaget når du sidder ned, klæder om eller bevæger dig på et hold.  Medbring gerne et etui til dit mundbind, så de ikke ligger på gulvene under timerne. 
 • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Holde afstand til dine med YO-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi. Nu bag mundbindet! 
 • Have god håndhygiejne og hosteetikette 
 • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for dig, at klæde om i studioet. 

MOVE ONLINE

I denne tid, hvor pladsen er knap og restriktionerne mange, vil vi gerne minde jer alle om, at vi stadig har et skønt online univers på hjemmesiden, Move Online. Det er alt det skønne bevægelse vi skabte sammen, hver for sig, under nedlukningen i foråret. Al materialet er frit tilgængeligt for alle jer medlemmer. Hvis ikke du har en kode, så send en mail til pr@yostudios.dk og så får du den straks. 


FREDAGSBAR

De næste fredagsbarer er i kalenderen og den kommende weekend glæder Ida sig til en fredag aften i de omvendte stillingers tegn og senere i november byder Signe på et Vinyasa Alignment event. Du kan læse meget mere om de forskellige fredagsbarer  her , hvor du også booker din plads. 


UNDERVISERE

Vi har fra november måned måtte sige på gensyn til skønne My som er gået på barsel. Vi glæder os så meget til at møde hendes lille pige når den tid kommer, og vi ønsker My den bedste barsel. Vi glæder os allerede helt vildt meget til, at hun er tilbage igen. 

Vi har den seneste måned fået hele 4 fantastiske nye seje undervisere til YO KBH. Emily, Matthew, Colette og Lauren.

Matthew Bailey kom første gang til Danmark i 2012, og har medvirket som danser i bl.a. “HAIR” på Østre Gasværk, “Beauty and the Beast”, “Crazy for You” og “Evita” på Det Ny Teater samt  “My Fair Lady” på Århus Teater. Derudover har han medvirket i Lion King i Hamburg.
Matthew er oprindeligt fra Canada, men uddannet fra New York School of The Arts som “Associate of Arts”, hvorfra han har en Bachelor i “Fine Arts, major: classical ballet og modern dance.”
Matthew er en fantastisk underviser, sprudlende af energi og godt humør. Matthew Bailey kommer til at underviser i YO MOBILITY, YO PILATES og dans.
Lauren Pedersen er sørme også fra Canada og har i flere år undervist i Barre og dans. Hun har dybe rødder i den klassiske balletverden. Lauren er halvt dansk og har nu valgt at flytte til København for at slå igennem med sin musikkarriere.
Ud over disse to fantastiske mennesker har vi også fået endnu en fantastisk yogini. Vores allesammens Faye Baldwins bedste veninde fra England er rykket til København. Hun hedder Colette og har simpelthen den bedste energi. En rigtig dygtig underviser med hjertet det helt rigtig sted.

Vi har også fået et skønt navn tilbage på holdplanen nemlig Maria Barfod. Du kan læse meget mere om Maria her . Hun vil allerede være tilbage på holdplanen fra d. 5 november. Så hvis du savner at danse, skulle du tage med på morgen-dans med Maria kl 8:30 på Carlsberg eller måske nyde hendes fantastiske yin klasse bagefter 9:30. 


MÅTTEOPBEVARING

I YO kan du have din egen yogamåtte stående. Vi laver en plads til dig med både navn og nr. På den måde behøver du ikke slæbe din yogamåtte med frem og tilbage, og vi lover at passe godt på den. 

Det koster 35DKK pr. måned og fungerer på samme måde som et medlemskab. Hvis du ønsker en plads, mens der endnu er nogle ledige, så send os en mail på infokbh@yostudios.dk 


HOLDPLAN

På trods af regerings nye retningslinjer har vi de sidste mange uger arbejdet på at kunne sætte endnu flere klasser på holdplanen. Det vil sige, at fra november måned, vil der nu komme faste weekend klasser og mange af dem både på Carlsberg og Bryggen, så der bliver tid til endnu mere skøn bevægelse. Der vil også komme endnu flere hold på i hverdagene, hvilket vi håber, I vil nyde godt af. På Carlsberg ender vi op med 93 klasser om ugen og 62 på Islands Brygge, så der burde være lidt at vælge imellem.

Hvis du sidder med ønsker eller drømme til holdplanen, må du meget gerne sende os feedback og forslag til hold. Vi vil altid gøre vores bedste for at opfylde dit ønske. Send dine tanker til os på infokbh@yostudios.dk

 


YO WEAR

Vi har fået en lille shop-in-shop både på Bryggen og Carlsberg med vores YO kollektion samt yogamåtter fra det lækre mærke, Manduka. Hvis du ønsker at købe direkte fra studioet, er du mere end velkommen til det. Så tilføjer du blot en kommentar til din ordre om, at du har taget produktet fra studio shoppen i KBH, og så overføres portoen tilbage til dig.

HENSYN

I YO passer vi godt på hinanden og viser hensyn. Vi følger stadig de samme retningslinjer, som vi hele tiden har gjort. Det vil sige, at du stadig skal medbringe egen yogamåtte samt håndklæde & evt tæppe. Det gælder særligt for yogaklasserne, hvis du skal bruge puder, hvor der så skal bruges et håndklæde. Vi vil også gerne opfordre til, at man ikke taler for højt i omklædningen eller vores lounge område, så der er ro til at lande både udenfor- men i særdeleshed inde i lokalerne.  Derudover vil vi meget gerne, at I hjælper os med at holde lokalerne ryddelige, og lægge jeres ting bag gardiner eller i opbevaringsrum. 

TAK

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH OKTOBER 20

Kære YO medlem.

Så er sensommeren ved at være på hæld, og hvor har vi haft nogle smukke sidste septemberdage. Efteråret betyder mørkere morgner og aftner, men også hygge og for mange mere lyst til at komme i YO og bevæge sig. 


KLASSER

Vi er evigt taknemmelige for, at I dukker op til klasserne og al jeres gode energi. Uden jer, ingen YO. Vi lever i en meget mærkelig tid, og i YO passer vi godt på hinanden og tager selvfølgelig ingen chancer i forhold til Corona. Vi overholder alle gældende retningslinjer og derfor, vil der også være dage med vikarklasser eller i værste tilfælde aflysninger. Vi håber, at I har forståelse for dette velvidende, at vi passer på jer og samtidig gør vores ypperste for at skabe det bedste studio fyldt med masser af bevægelse. 


FREDAGSBAR

Vi har skabt et nyt lille ’koncept’ i YO. Vores helt egen fredagsbar. En bevægelses-fredagsbar. Tanken er at skabe nogle helt særlige fredage for jer, vores skønne medlemmer. De vil foregå i vores forskellige studioer på skift, og indholdet vil variere. Men det vil være event- eller workshop lignende klasser, hvor underviseren planlægger et helt særligt indhold specielt til den fredag. Fredagsbaren varer mellem 90-120 minutter og nogle gange vil der være live musik, samarbejder med andre med videre. Prisen for alle fredagsbarer er 99 DKK og I booker jeres plads hjemmesiden under EVENTS HER!  De første er allerede planlagt, så endelig gå ind og læs mere om dem! Vi glæder os så meget til vores helt egne YO FREDAGS BARER!


UNDERVISERE

Måske har du allerede mødt nogle af de nye YO underviser. Ellers har du i hvert fald deres klasser til gode. Vi har fået en skøn lille ’guldlok’ yogini i YO familien. Kæmpe stort velkommen til Fia.
Jeg underviser udefra et ønske om at få dig til at være tilstede i nuet, med en accept af virkeligheden og fokus på at skabe balance i mellem krop og sind. Lad hjertet gå foran hjernen når du praktiserer.” Citat Fia Havana. 
Du kan læse mere om Fia og alle de andre skønne YO undervisere på hjemmesiden HER!

AFMELDING, VENTELISTER & LATE CANCELS

Afmelding skal ske senest 3 timer før holdstart hele døgnet rundt (også tidlig morgen!) Afmelding af hold kan ikke ske på mail eller tlf. Det er dit eget ansvar at afmelde via Mindbody. Driller app’en, så afmelder du blot via hjemmesiden.

Ventelister låser 3 timer før holdstart, hvorefter du ikke bliver flyttet på holdet, selvom der skulle opstår en plads. Det sker, hvis en på holdet, laver en late cancel. Opdager du , at der bliver plads på holdet, så booker du dig på igen, får plads og møder op til dit hold.

Late Cancel- Sørg altid for at melde fra et hold, du ikke kan komme til, også selvom det er en late cancel, da det vil frigive plads til et andet medlem.

Booking af hold sker via Mindbody App eller hjemmesiden. Vi opfordrer til, at du er hensynsfuld i din booking, og ikke ‘helgarderer dig’ ved fx at booke flere hold i træk, og så afmelde igen. Der skal være plads til alle i YO!


MÅTTEOPBEVARING

I YO kan du have din egen yogamåtte stående. Vi laver en plads til dig med både navn og nr. På den måde behøver du ikke slæbe din yogamåtte med frem og tilbage, og vi lover at passe godt på den. 

Det koster 35DKK pr. måned og fungerer på samme måde som et medlemskab. Hvis du ønsker en plads, mens der endnu er nogle ledige, så send os en mail på infokbh@yostudios.dk  


HOLDPLAN

YO CARLSBEG er nu allerede lidt over en måned gammel, og vi er så taknemmelige for den start, som vi har fået trods situationen med COVID19. Vi er også så småt ved have finjusteret holdplanerne både på Bryggen og Carlsberg, så vi har det absolut bedste udbud af hold for jer. Hvis du sidder med ønsker eller drømme til holdplanen, så må du meget gerne sende os feedback og forslag til hold. Vi vil altid gøre vores bedste for at opfylde dit ønske. Send din mail til infokbh@yostudios.dk


YO WEAR

Vi har fået en lille shop-in-shop både på Bryggen og Carlsberg med vores YO kollektion samt yogamåtter fra det lækre mærke, Manduka. Hvis du ønsker at købe direkte fra studioet, er du mere end velkommen til det. I studioet er der hængt små plakater op med info omkring, hvordan du køber varerne. 

HENSYN

I YO passer vi godt på hinanden og viser hensyn. Vi følger stadig de samme retningslinjer, som vi hele tiden har gjort. Det vil sige, at du stadig skal medbringe egen yogamåtte samt håndklæde & evt. tæppe. Det gælder særligt for yogaklasserne, hvis du skal bruge puder, hvor der så skal bruges et håndklæde. Vi vil også gerne opfordre til, at man ikke taler for højt i omklædningen eller vores lounge område, så der er ro til at lande både udenfor- men i særdeleshed inde i lokalerne.  Derudover vil vi meget gerne, at I hjælper os med at holde lokalerne ryddelige, og lægge jeres ting bag gardiner eller i opbevaringsrum. 

COVID-19 SITUATIONEN

Corona ‘hærger’ stadig, og vi må indrømme, at vi, som I, er ved at være godt og grundigt trætte af det. Det har en meget omsiggribende påvirkning af måden vi kan være på i studioet sammen med jer, måden vi må undervise på og måden hvorpå studioet generelt kører rundt. For at I fortsat føler, at YO yder den service og har det antal hold, som I er tilfredse med, kræver det, at vi sætter flere og flere hold på, fordi vi næsten er halveret i forhold til antal, der må være i salene. Ventelisterne må ikke stoppe med at flyde fint. Der skal være plads til jer alle.

Den helt store udfordring omkring det er, at maskinen derved kun bliver dyrere og dyrere at holde i gang. Løn og udgifter er de samme eller større, samtidig med at det, der kommer ind er væsentlig mindre. Det kan de fleste regne ud, giver et resultat, der ikke hænger sammen.

Det er en udfordring som rigtig mange virksomheder lige nu ser ind i, og der er ikke en løsning eller et lys forude, så længe, det hele står på. At ingen af os ved, hvornår tingene forandrer sig, gør alting en smule usikkert. Ingen ved- men vi håber på, at vi sammen kommer igennem det på den bedst mulige måde. En måde du dog som medlem kan gøre en lille forskel er ved, ikke at booke flere hold, end du kommer til og kan komme til. Vi vil stærkt opfordre til, at I ikke overbooker for at helgarede jer, da I derved jo er med til at skabe ventelister, der ikke viser en klart billede af, hvordan holdene egentlig flyder. Så vi hensyn til jeres med-yo mennesker og vær med til skabe et rum, hvor der er plads til alle.


CORONA RETNINGSLINJER

Vi skal fortsætte med at passe på hinanden, så vi i hvert fald ikke ender ud med, at vi bliver lukket ned igen. Vi skal blive ved med at have bevægelse så længe, at verden vender lidt på hovedet! Derfor beder vi jer om fortsat at:

 • Medbringe egen måtte
 • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Holde afstand til jeres med yo-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi
 • Have god håndhygiejne
 • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for jer, at klæde om i studioet

Der er ingen tvivl om, at vi også har måttet justere en her del på rengøring og vi håber, at I oplever, at studioet er trygt og rent at være i. Skulle det ikke være tilfældet, så giv os straks besked. Noget vi dog har lyst til at bede jer om hjælp til er, at nedsætte forbruget af sprit, servietter, klude med videre. Vi skal passe på hinanden og vi skal holde hygiejnen høj. Men vi oplever, at vi alle går helt bananas med spritten og sprøjter 5 gange mere, end der egentlig er nødvendigt. Når I for eksempel skal afspritte jeres udstyr efter en time, så vil vi derfor opfordre til, at I maks bruger 2 sprøjt enten direkte på udstyret eller på en klud, og så rengør den. Sprit på mere end 70% er meget effektivt, så det er mere end rigeligt. Vi er bekymrede for vores miljø, verden og sundhed helt generelt, hvis vi ikke får styr på forbruget af heftige rengøringsmidler, som pludselig er blevet en stor del af vores hverdag. Og så er vi også lidt nervøse for, at vores kære YO smuldrer og opløses af strit helt bogstavelig talt, hvis vi ikke bliver lidt mere balancerede og nøjsomme i vores forbrug. 


MØDETID

Vi oplever alt for ofte, at et medlem kommer for sent til en klasse. Vi i YO møder altid alle med et smil, men I skal dog ikke tage fejl af, at de fleste andre på måtterne synes, at det er en smule træls, for at sige det på godt jysk, at du kommer for sent. Så vær skøn at komme de to minutter tidligere afsted, så du både for din egen ro og for andres ro, kommer lidt før holdstart og ikke i sidste øjeblik eller 2 minutter for sent. Hvis ikke vi ser en forbedring på dette felt kan vi ikke garantere, at vi ikke vil se helt alvorligt på en kage-bøde-ordning 🙂 


TAK

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH SEPTEMBER 20

Kære YO medlem.

Vi håber, at I har haft en skøn august måned. Vi kan så småt begynde at fornemme, at nye ansigter drysser ind i studiet og til alle jer- stort velkommen i YO! Den seneste måned bød også på åbningen af YO STUDIOS CARLSBERG. Det var stort for os, at vi endelig kunne slå dørene op, og vi har fået den skønneste modtagelse. Til alle jer i Carlsberg området og jer, der er nye medlemmer hos os- TAK for den store opbakning og nøj, hvor vi er glade for at kommet til jeres nabolag. 

August måned har også været fyldt med sol og sommer, som vi også har kunnet mærke ved, at solen ind i mellem har trukket mere end holdet i studioet. Nu begynder efteråret så småt at banke på, og vi glæder os til at se jer endnu mere til masser af bevægelse.  


NY HOLDPLAN

Fra d. 24 august er der blevet ændret en del i holdplanen på Islands Brygge. Det er til dels fordi, at vi har skullet skabe to stærke holdplaner med vores undervisere, nemlig både på Bryggen og i Carlsberg byen, men også fordi, at nogle undervisere allerede er gået på barsel eller snart gør det. Sidst men ikke mindst, har vi fået en del stærke, nye undervisere til familien, og alt det betyder, at tingene skal pusles sammen på nu. Når vi laver holdplaner, er det et kæmpe puslespil med rigtig mange brikker, hvor vi først og fremmest tilgodeser JER medlemmer. Dog er det umuligt at tilfredsstille alle, men husk at vi elsker at få feedback fra jer skønne YO medlemmer. Så går du med et ønske til nogle hold, som du mangler eller savner, så send os endelig en mail på infokbh@yostudios.dk 


MAMMA HOLD

Som mange af jer Mammas nok har opdaget, har vi introduceret et nyt hold, Rectus Diastase, som allerede er kommet på YO Bryggen og som indenfor meget kort tid også vil være i Carlsberg byen.  Vi har i det hele taget tilføjet en del nye hold, fx Mamma yoga, Gravidyoga om lørdagen og Gravidfit om eftermiddagen samt ændret lidt på strukturen af mamma tilbud generelt i YO. Alt det kun for, at det bliver endnu mere skønt og skræddersyet for dig som mamma, der hvor du er i din process, at være i YO. Vi vil opfordre jer til at gå ind på mammasiden her (link) og sætte jer godt ind i alt det nye. Blandt andet er det fra nu et krav, at man lander på Rectus Diastase holdene som det første efter fødsel, inden man kan hoppe videre på de andre mamma hold. Læs meget mere om hvorfor på siden. 


UNDERVISERE

YO familien er vokset, og det glæder os rigtig meget. Hvis du gerne vil vide og læse mere om vores dygtige underviser kan du HER læse meget mere. 

Der er kommet en del mere dans på holdplanen og det er der blandt andet fordi, at vi har fået både Ida Frost, Tone Reumert og Cirkeline Dahl med ombord. Begge har en masse erfaring og dans i blodet.  


MØDE TID

Vi oplever alt for ofte, at et medlem kommer for sent til en klasse. Vi i YO møder altid alle med et smil, men I skal dog ikke tage fejl af, at de fleste andre på måtterne synes, at det er en smule træls, for at sige det på godt jydsk, at du kommer for sent. Så vær skøn at komme de to minutter tidligere afsted, så du både for din egen ro og for andres ro, kommer lidt før holdstart og ikke i sidste øjeblik eller 2 minutter for sent. Hvis ikke vi ser en forbedring på dette felt kan vi ikke garantere, at vi ikke vil se helt alvorligt på en kage-bøde-ordning 🙂 


COVIS-19 SITUATIONEN

Corona ‘hærger’ stadig, og vi må indrømme, at vi, som I, er ved at være godt og grundigt trætte af det. Det har en meget omsiggribende påvirkning af måden vi kan være på i studioet sammen med jer, måden vi må undervise på og måden hvorpå studioet generelt kører rundt. For at I fortsat føler, at YO yder den service og har det antal hold, som I er tilfredse med, kræver det, at vi sætter flere og flere hold på, fordi vi næsten er halveret i forhold til antal, der må være i salene. Ventelisterne må ikke stoppe med at flyde fint. Der skal være plads til jer alle. 

Den helt store udfordring omkring det er, at maskinen derved kun bliver dyrere og dyrere at holde i gang. Løn og udgifter er de samme eller større, samtidig med at det, der kommer ind er væsentlig mindre. Det kan de fleste regne ud, giver et resultat, der ikke hænger sammen. 

Det er en udfordring som rigtig mange virksomheder lige nu ser ind i, og der er ikke en løsning eller et lys forude, så længe, det hele står på. At ingen af os ved, hvornår tingene forandrer sig, gør alting en smule usikkert. Ingen ved- men vi håber på, at vi sammen kommer igennem det på den bedst mulige måde. En måde du dog som medlem kan gøre en lille forskel er ved, ikke at booke flere hold, end du kommer til og kan komme til. Vi vil stærkt opfordre til, at I ikke overbooker for at helgarede jer, da I derved jo er med til at skabe ventelister, der ikke viser en klart billede af, hvordan holdene egentlig flyder. Så vi hensyn til jeres med-yo mennesker og vær med til skabe et rum, hvor der er plads til alle. 


CORONA RETNINGSLINJER

Vi skal fortsætte med at passe på hinanden, så vi i hvert fald ikke ender ud med, at vi bliver lukket ned igen. Vi skal blive ved med at have bevægelse så længe, at verden vender lidt på hovedet! Derfor beder vi jer om fortsat at:

 • Medbringe egen måtte
 • Medbringe mindst et rent håndklæde til timerne, så du kan benytte det, hvis du bruger puder eller andet udstyr samt til at tørre op med, hvis du sveder på gulvet.
 • Komme tæt på holdstart og tage afsted igen umiddelbart efter klassen er slut
 • Holde afstand til jeres med yo-mennesker og i stedet smile alt det bedste, I har lært, så vi spreder god energi
 • Have god håndhygiejne
 • Møde op omklædt,  med mindre det er nødvendigt for jer, at klæde om i studioet

Der er ingen tvivl om, at vi også har måttet justere en her del på rengøring og vi håber, at I oplever, at studioet er trygt og rent at være i. Skulle det ikke være tilfældet, så giv os straks besked. Noget vi dog har lyst til at bede jer om hjælp til er, at nedsætte forbruget af sprit, servietter, klude med videre. Vi skal passe på hinanden og vi skal holde hygiejnen høj. Men vi oplever, at vi alle går helt bananas med spritten og sprøjter 5 gange mere, end der egentlig er nødvendigt.

Når I for eksempel skal afspritte jeres udstyr efter en time, så vil vi derfor opfordre til, at I maks bruger 2 sprøjt enten direkte på udstyret eller på en klud, og så rengør den. Sprit på mere end 70% er meget effektivt, så det er mere end rigeligt. Vi er bekymrede for vores miljø, verden og sundhed helt generelt, hvis vi ikke får styr på forbruget af heftige rengøringsmidler, som pludselig er blevet en stor del af vores hverdag. Og så er vi også lidt nervøse for, at vores kære YO smuldrer og opløses af strit helt bogstavelig talt, hvis vi ikke bliver lidt mere balancerede og nøjsomme i vores forbrug 🙂 

YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Så fik vi åbnet YO i Carlsberg Byen og sikke en dag. Vi er så taknemmelig og glæder os over, hvilken start vi har fået. Lykønskninger og fantastisk opbakning fra både venner, medlemmer og beboer i lokalområdet. Det kunne ikke være bedre. Af hjertet tak alle sammen! Hvis du endnu ikke har været en tur forbi, glæder vi os rigtig meget til at se dig!  Og husk endelig også at tage en ven eller en veninde med! 

TAK

Tak for at I læste med. Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til at (næsten) at opfylde alle ønsker. 

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH AUGUST 20

Kære YO medlem.

En dejlig juli måned er ved at nå sin ende, og vi har været så ovenud lykkelige for at se så mange af jer i studioet trods ferietid. Tak fordi I prioriterer bevægelse, YO og tid til at gøre krop og sind godt- ferie eller ej. I er seje! August betyder sensommer og igen en masse flere skønne hold i YO. Denne august er også helt særlig for YO, da det er måneden, hvor vi åbner vores nye og tredje studio YO STUDIOS i Carlsberg Byen. Vi glæder os helt vildt, og vi håber at se mange af jer til den skønne åbningsfest. Læs med i dette korte nyhedsbrev, så I er helt opdaterede på hvad der sker i studioet den næste måned.


NY HOLDPLAN

I løbet af sommeren har vi haft og har stadig en masse klasser på holdplanen. Fra d. 24 august vil der være en del ændring i klasserne, fordi vi åbner YO STUDIOS i Carlsberg byen. Det betyder heldigvis kun, at der vil være mange flere hold at boltre sig med og på. Du kan allerede nu gå ind og få et overblik over klasserne og booke dine hold i systemet. Husk at du som YO medlem kan træne frit alle tre steder. Både på Islands Brygge, Aarhus og nu også snart i Carlsberg byen.


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi følger stadig de nye retningslinjer og sætter stor pris på jeres opbakning og forståelse. Husk stadig gerne at medbringe egen måtte og kom omklædt. Vi kommer ind som vi plejer, men går ud gennem bagdøren. Hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. Er du på venteliste til et hold, anbefaler vi ikke at du dukker op, men i stedet holder øje med holdet inden start, for at se om der skulle være blevet en plads ledig. Der er tit nogle som melder fra senere end 3 timer, og derfor frigiver en plads.


UNDERVISERE

Der sker en hel del hvad angår underviserne på YO KBH. I takt med at YO vokser bliver YO familien også større og det glæder os meget. Vi har fået nogle skønne nye undervisere, som du vil kunne møde meget snart. Vi er så heldige nu at have fået en af Danmarks sejeste dansere ombord i YO, Tone Reumert. Glæd dig til lækre dansetimer og også events med Tone fremover!  På yogasiden har vi også fået to nye super seje kvinder på holdet, Nynne og Signe. Nynne er efter at have boet og undervist i London i mere end 15 år, nu kommet hjem til Danmark, for at dele ud af sin erfaring og undervise på YO. Nynne vil komme til at undervise forskellige yoga-stilarter men også mamma hold, både for gravide og barslende. Signe er en skøn, jordnær og jysk pige, der har været med helt fra starten af YO’s begyndelse i Aarhus. Først som dedikeret medlem og nu som nyuddannet, topmotiveret yogalærer. Vi glæder os meget over at kunne byde Tone, Nynne og Signe alle velkommen i familien.

Nogle gange sker der desværre også det at fuglene flyver hjemmefra, og i dette tilfælde hele vejen til Lissabon. Vores dejlige Frida, har valgt at følge sit hjerte og rejser derfor mod sydens sol for at kunne være sammen med sin kæreste. Vi kommer sådan til at savne hende- både hendes skønne klasser men også hendes fantastiske energi. Vi har heldigvis aftalt med Frida, at hun kommer forbi YO, når hun er i Danmark med skønne events og klasser. Så det bliver til et ’på gensyn!’

Et på gensyn har vi også sagt til dejlige Line Rømer, som nu er gået på barsel. Line skal have den fineste lille dreng, og vi glæder os meget til at møde ham. Det bliver sådan et spændende kapitel for Line og der er ingen tvivl om at Line og hendes klasser vil blive savnet- men heldigvis er det for en stund og vi glæder os så meget til at have Line tilbage igen på den anden side.


YO STUDIOS i CARLSBERG BYEN

Så er det lige om lidt, at vi kan åbne dørene til YO STUDIOS i Carlsberg byen, og hold nu op, hvor vi glæder os. Lige nu arbejder vi på højtryk for at kunne blive helt klar, og vi håber meget I vil være med til at fejre åbningsdagen sammen med os. Der vil være gratis klasser hele dagen, så tag alle du har kær med, og kom og bevæg jer sammen! Sejeste DJ Fedty aka Maria Barfod, som også er vores dygtige yin yoga lærer på YO, kommer og spiller fra kl 11-14 og hele dagen vil der være et super åbningstilbud for alle nye medlemmer af YO- de kan få den første måneds ubegrænsede bevægelse for kun 99 DKK.

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august.

Dørene er åbne mellem 11-16.

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej!


EVENTS

Udover vores største event i år d. 22 august, Åbningen af YO STUDIOS i Carlsberg Byen, har vi to andre events i august måned.
D. 15 august kommer Anna Lundgaard, der til daglig er bosat i L.A. til København. Hun vil afholde en Kakao Ceremoni fra kl 15-17:30. Du kan læse meget mere om Anna, og hvad en Kakao ceremoni går ud på HER (link til hjemmesiden event)

Seje Miriam Swartz fra YO Aarhus kommer også forbi med sin meget efterspurgte workshop, Roll & Release, hvor der bliver leget med massage på foam rollers og bolde. Lyder det som noget for dig, så kan du læse mere og booke din plads HER (link til event fra hjemmesiden)


TAK

Fordi I læste med. Vi ser frem til den kommende tid og kan slet ikke vente med at sparke sensommersæsonen i gang med en masse nye ansigter, nye hold og et nyt studio! Husk endelig at række ud på mail, infokbh@yostudios.dk , hvis I har spørgsmål, kommentarer eller andet. Vi er altid lige her på den anden side klar til (næsten) at opfylde alle ønsker.

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH

YO KBH JULI 20

Kære YO medlem.

Her en lille sommerhilsen fra os. Nøj, hvor har det været vidunderligt endeligt at komme indenfor igen- Ind i vores studioer, som vi alle har savnet, selvom det at mødes udendørs for mange også kunne noget!  Siden vi rykkede ind, har vi i Team YO i hvert fald mærket at lande i en form for ro og tryghed igen trods en midlertidig lidt forandret hverdag i studioet grundet corona-situationen. Vi håber, at I også nyder at være ‘tilbage’ og at I har lyst til at være sammen med os over sommeren. 


SOMMERPLAN

Som I nok har opdaget, er sommerplanen nu på programmet i MindBody. Vi undervisere skal holde ferie lidt på skift, og som altid betyder det, at der nok vil være mindre af noget af det, som du plejer at bruge mest den næste måneds tid, men til gengæld måske mere af noget andet, som du så kan udforske. En grundværdi i YO er, at jo mere alsidig man er i sin bevægelse, jo stærkere en krop og et sind. Derfor opfordrer vi altid til at udnytte muligheden for, at afprøve nye bevægelsesformer og måske i den process få skønne aha-oplevelser. Sommerplanen løber frem til 9 august, og alle uger vil langt hen af vejen være unikke- altså vil ikke en uge være helt lig den sidste eller den næste. Mamma hold vil fortsætte hele sommeren og som noget nyt kan vi præsentere Mamma Ballet på planen. Læs meget mere om det på hjemmesiden. 


RETNINGSLINJER I DISSE TIDER

Vi synes, at det er gået rigtig godt med at komme igang indenfor med nye retningslinjer, og vi er så taknemmelige for jeres opbakning og forståelse. Husk gerne at medbringe egen måtte, og at vi kommer ind som vi plejer, men går ud igennem bagdøren. Og hvis vi må ønske noget fortsat er det, at I bliver ved med at være hensynsfulde I jeres booking af hold. Vi ser mange udeblivelser og late cancels, og det er bare så ærgerligt at stå med tomme pladser og samtidig have ventelister- for så kunne en anden have nydt godt af din plads! Derfor- book kun de hold, du faktisk planlægger at komme til og afmeld i ordentlig tid. Undlad også at booke flere hold på samme tid og dag for at helgardere dig, for vores oplevelse er fortsat, at der er plads på alle hold, og at det flyder rigtig fint. Hvis alle medlemmer ‘overbooker’ vil billedet se helt skævt ud og resultatet er utrolig mange udeblivelser, late cancels og tomme pladser. 


UNDERVISERE

Rachel er tilbage fra London i en periode, og det glæder os så meget. Hun vil komme til at undervise en masse skønne klasser så længe hun er her. Derudover har vi Loa og Bianca, som begge har været igang, men som nogle af jer måske endnu ikke har mødt. Dem vil I helt sikkert få fornøjelsen af fremover, og vi er så glade for deres dejlige energi og unikke undervisningsformer.


YO STUDIOS CARLSBRG BYEN

Vores tredje studio, YO STUDIOS I Carlsberg byen, skulle være åbnet i starten af april. Det skete af åbenlyse årsager ikke, og det har været meget usikkert i de sidste måneder, om det nogensinde ville blive en realitet. Derfor  er vi SÅ lykkelige for, at alt hvad det angår forhåbentlig trods alt ender godt og at vi kan melde den nye åbningsdato ud. 

 

ÅBNINGSFEST YO STUDIOS CARLSBERG BYEN

Lørdag d. 22 august. 

Dørene er åbne mellem 11-16. 

Vi håber, at I har lyst til at slå vejen forbi og også, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet til alle I kender. Hvis I går ind og tilmelder jer eventet HER vil I allerede hjælpe os så godt på vej! 


TAK 

Det var det for nu. Vi glæder os til en dejlig sommer i YO og i København, og vi håber, at mange af jer vil prioritere bevægelsen sammen med os, også når varmen buldrer derudad udendørs. Husk at lidt også har ret! Har du spørgsmål eller andet, så endelig ikke hold dig tilbage. Vi er lige på mailen, infokbh@yostudios.dk og altid klar til at give et svar på det meste. 

Kærlighed og virtuelle kram, Emilie og resten af team YO KBH 

YO KBH JUNI 20

Kære YO medlem.

ENDELIG kan vi sende den nyhed ud til jer, som vi har ønsket og håbet og drømt om siden nedlukningen i starten af marts.


YO STUDIOS ÅBNER IGEN

YO STUDIOS er klar til at åbne igen fra på ONSDAG d. 10 JUNI, og vi kan ikke få armene ned. Vi skal lige bruge et par dage til at blive helt klar, så alt kommer til at foregå forsvarligt. Derfor håber vi på, at I lige kan holde ud frem til onsdag!


KRISENS OP- OG NEDTURE

Og NØJ, hvor er det gode nyheder. Og PYHA, de sidste 3 måneder har været svære- mildest talt. For os alle, på alle mulige planer.

For YO isoleret set, har månederne været et sandt drama- vi har, som så mange andre mindre virksomheder været i frit fald- alt har været uvist og usikkerheden har været altoverskyggende. Vi har forsøgt at holde hovedet højt og tingene i gang. Først med vores online univers, som vi ret hurtigt fik stablet på benene og sidenhen med udendørs hold. Det har nemlig været så vigtigt for os hele vejen igennem, at holde kontakten og bevægelsen ved lige med alle jer derude.  Det ville dog være lyv at sige, at der ikke har været mange dage indimellem, hvor tingene har set sorte ud og udsigterne sammen med konsekvenserne har været uoverskuelige.

Heldigvis er vi konstant blevet mindet om, hvorfor vi skulle fortsætte med at kæmpe- nemlig for JER MEDLEMMER! Kære Alle I, som har holdt ved os hele vejen igennem- sendt søde mails og beskeder. Beholdt jeres medlemskab. Støttet op om vores tiltag med online- og udendørs bevægelse. Vi kan ikke forklare med ord, hvor taknemmelig og rørte vi har været og stadig er. I har holdt YO ovenvande- TAK for jer.


TILBAGE PÅ RET KURS

Der er ingen tvivl om, at der er lang vej ‘op’ og tilbage igen, og vi forventer at den næste lange periode fortsat vil være fyldt med store udfordringer. De sidste måneder har sat sine dybe spor.

Men det, at vi nu bare kan få lov at åbne igen er altoverskyggende positivt, og det vil give ro til, at vi igen kan fokusere på det, som betyder mest for os i YO- At skabe meningsfuld bevægelse for verdens bedste medlemmer.


NYE RETNINGSLINJER

På mange måder, vil den næste tid være anderledes- vi må alle forberede os på, at YO for en tid er lidt en anden størrelse, end vi er vant til. Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer, så I trygt kan komme og færdes i studioerne. Det vil kræve noget af os alle- både os bag YO og jer, som kommer i YO. Vi ved endnu ingenting om de konkrete forhold, der vil være gældende, men vi har nogle punkter, som højest sandsynligt vil komme til at gælde.

Færre på hold med større afstand. Dette vil konkret betyde, at der vil være færre pladser dagligt at tage af. Vi håber derfor, at I alle vil fortsætte med kun at booke de hold, som I faktisk planlægger at komme til, og ikke booker ekstra hold, for at helgardere jer. Det er generelt en god retning for os alle at tage fremadrettet, da det vil skabe et langt bedre flow i booking. Der er plads til alle, men vi er nødt til at være mere hensynsfulde i booking, og ikke booke langt flere hold, end vi reelt møder op til.

Ventelister. I kan kun møde op på hold, hvis I er på holdet. Altså kan vi ikke længere garantere plads, hvis I møder op fra ventelisten.

Toilet, bad & omklædning. Bad vil højest sandsynligt være lukket for brug i en tid for jer medlemmer. Desuden forestiller vi os, at vi kun vil kunne have meget få i omklædningsrummene ad gangen, så man i så vid udstrækning det er muligt, skal møde op omklædt. Vi håber på, at kunne have toiletter åbne med høj rengøringsstandard.

Rengøring. Vi vil selvfølgelig have en helt up to date rengøringsstandard generelt,  der følger alle gældende retningslinjer.

Udstyr. I en periode regner vi med, at al undervisning vil foregå uden udstyr. I vil være mere end velkommen til at medbringe jeres eget- for eksempel puder og tæpper til dejlige yogatimer.

Hands on. I en periode vil vi af åbenlyse årsager ikke kunne tilbyde undervisning med fysiske justeringer. Dette er svært for os undervisere- den taktile undervisning er vigtig for mange af os. Men tingene er, som de er.

Sygdom. Undervisere som medlemmer skal selvfølgelig blive hjemme med de mindste tegn på sygdom. Dette er også en generel god ting at holde fast i fremover. Der er ingen god grund til at slæbe sig selv afsted i YO, hvis man potentielt kan smitte medmennesker med alle mulige former for mere eller mindre alvorlige virus.

Udendørs. Vi vil forsøge at planlægge flere hold udendørs over sommeren, som er høj-intensitet hold, der sagtens kan foregå udenfor i det meste vejr og som ikke kræver fast lokation.

Der vil helt sikkert være mange flere retningslinjer at forhold sig til den næste tid. Vi vil sørge for at holde jer opdateret på alt hvad vi gør.

VIGTIGST AF ALT

Kære alle.

Vi lader nyheden stå for sig selv,

YO STUDIOS åbner igen onsdag d. 10 juni.

Vi ses lige om nogle dage!

Kæmpe virtuelle kram fra alle os i YO til alle jer vidunderlig mennesker derude.

YO KBH MAJ 20

Kære YO medlem.

I perioden mandag d. 11 maj frem til og med søndag d. 7 juni er vores fysiske studioer fortsat tvunget lukket. I denne periode tilbyder vi en så almindelig udendørs holdplan som muligt i både Aarhus og København. Som medlem kan du booke hold som vanligt i MindBody bookingsystemet, og information om hvor og hvordan, altså praktisk information, finder I her og løbende på nyhedsbreve og sociale medier. 

Vi glædes over, at vi igen kan få lov at mødes om bevægelse- også selvom det i en periode vil være under forandrede omstændigheder. Vi gør alt hvad vi kan fortsat for, at give jer fantastiske medlemmer den bedst mulige oplevelse med det vi tilbyder i YO. For en periode har det været et nyt online univers- nu vil det være ‘rigtig’ undervisning igen på nye skønne udendørs områder.

Vi håber så meget på, at I fortsat vil være hos os, så vi kommer helt over på den anden side sammen- og med YO i nogenlunde god behold. 

Med håb og ønske om, at vi står sammen fortsat!

De kærligste hilsner og varme tanker
fra os alle i team YO og i særdeleshed fra Malene & Emilie


PRAKTISK INFO OM UDENDØRS FOR MEDLEMMER

Aarhus udendørs lokation: Hold øje på Mindbody, sms og mail.

København udendørs lokation: Gården ved Islands Brygge studioet

Mødetid tidligst 5 minutter før holdstart

Forlad området senest 5 minutter efter afslutning

Regnvejr = aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Klæd dig godt på- hellere for meget tøj end for lidt

Vær solidarisk i din booking generelt

Book kun de hold, du har brug for

Undgå late cancels og udeblivelser

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Hold afstand efter retningslinjerne

Sygdomssymptomer? Bliv hjemme!

Medbring egen måtte

Måtte i YO? Afhent efter aftale


HVAD GØR VI I YO? 

Sørger for god energi!

Overholder alle retningslinjer

Skaber flows egnet til udendørs

Justerer plan efter behov

Laver særlige events i perioden

Holder afstand

Live-streaming Aarhus: YouTube

Live-streaming Copenhagen: Facebook

Udstyr yoga – medbring gerne tæppe mm.

Udstyr styrke- medbring gerne håndvægte mm.

Udstyr Barre – medbring gerne håndvægte mm.

Mamma hold- baby i barnevogn eller bæresele

Regnvejr=aflysning (Styrke & pulshold undtaget)

Aflysning/ændring ses i MindBody- Hold øje!

Studioerne? Lukkede for medlemmer


Our classes will start again from May 11th under the circumstances possible. Therefore it will be an outdoor class schedule on great locations in both Aarhus & Copenhagen. We will share all info on what, how and where the following days both here, in newsletters and on Social Media. So stay tuned there, so you dont miss any important information!

Thank you for staying & supporting and we are so excited, that we can now start meeting and moving together again.

Love from YO

YO KBH APRIL 20

Kæreste YO medlem

Her en lille update fra os i YO til alle jer fantastiske og støttende medlemmer i denne svære tid.
Sikke en måned det snart har været.

Jeg, Malene, var netop landet fra en skøn ferie tirsdag aften, hvor pressemødet om nedlukningen af Danmark blev sendt onsdag- dagen efter. Rundt på gulvet af jetlag, skulle jeg derfor sammen med Emilie træffe den sværeste beslutning i YO’s historie sent onsdag aften. YO skulle lukke ned på ubestemt tid. Alt var ude af vores hænder- alt er fortsat ude af vores hænder og ingen ved, hvad morgendagen bringer.


MOVE ONLINE

Heldigvis har vi mærket en af vores styrker i YO meget klart fra førstedagen- nemlig at vi er enormt omstillingsparate og vant til en naturlig organisk konstant bevægelse i studioet, blandt undervisere og blandt medlemmer. Vi søsatte MOVE ONLINE efter få dage- et online univers, hvor alle I fortsat kan bevæge jer sammen med alle os i YO. Vi LIVE-STREAMER dagligt klasser, som alle kan se og være med på gennem vores nyetablerede YouTube Kanal, helt gratis og super simpelt. Ja hvem ville have gættet, at vi ville blive YouTubere indenfor få dage? Derudover har vi alle dage siden nedlukning optaget videoer med alle de undervisere, som har lyst til at være med. Dagligt lægger vi en ny video op, og forsøger så vidt det er muligt, at tilbyde hele YO’s brede bevægelses-spektrum.
Vi gør altså alt, hvad vi kan, for at I derude stadig kan mærke YO. At I fortsat kan få den daglige bevægelse med YO- blot på en ny og forandret måde. Sidst men ikke mindst, holder vi os undervisere i gang, for der er ingen tvivl om, at den her situation gør os alle usikre.

NUTID OG FREMTID

Men hvad nu? Jeg tror vi alle tager en dag af gangen. Vi i YO afventer med spænding og angst, med meget blandede følelser, regeringens næste udmelding. For hvornår får vi lov til langsomt at genåbne? Og hvordan? Som I næsten kan gætte, så ved vi ikke mere end jer. Vi håber bare af alle vores bankende hjerter, at det bliver snart. Indtil da, vil vi fortsætte alt det, som vi gør- og vi vil hele tiden forsøge at tage nye tiltag, lave flere klasser og give jer medlemmer mere YO-værdi, på alle tænkelige måder.

For der er ingen tvivl om, at YO lider lige nu. I er heldigvis fortsat en god flok, som holder fast i YO. Mange af jer, kan ikke bære tanken om, at der ikke vil være et YO på den anden siden af den her krise. Vi bliver meget rørte af det- for lige nu er I de eneste, der puster liv i YO. Hjælpepakkerne hjælper ikke os- desværre. Og vi er ikke de eneste blandt selvstændige og virksomheder, store som små, der mærker, hvordan hjælpepakkerne rammer skævt. De store faste omkostninger ruller videre, så det er klart, at hvis YO skal overleve det her, så er der nødt til fortsat at være en smule omsætning. Den falder dag for dag, som vi får mails om bero og udmeldinger, så alt er usikkert. Kun tiden vil vise, om YO består.

Det eneste vi ved er, at vi vil gøre alt! Og at vi fortsat har JER, til at holde YO i live. Derfor rækker vi igen ud- vi ber jer om at afvente situationen og fortsat støtte YO så længe, i overhovedet kan finde plads i jeres økonomi til det. Det betyder alt. Og det er sagt fra hjertet. Ærligt, sårbart og nøgent. Fordi vi ikke kan bære tanken om, at vi ikke længere kan tage ned i YO, om nogle måneder. Fordi det et vores livsværk, der er i fare. Vi er, som så mange andre passionererede og seje iværksættere derude, der har kæmpet i årevis for at få deres drøm op at stå, dybt afhængige af jer. Ellers smuldrer alt under os. Det er desværre et faktum.
Samtidig er det selvfølgelig vigtigt for os at understrege, at vi godt er klar over, at mange af jer derude også mærker krisen. Og vores forståelse er også hos jer, der ikke kan fortsætte i YO. Det skal I vide. Vi skal alle passe på hinanden og os selv, sammen, i denne uvirkelige verden, vi pludselige står midt i.


STAY IN TOUCH

Til slut vil vi igen understrege, hvor vildt det er at mærke, hvor megen støtte og kærlighed, som vi mærker fra jer derude. Af hjertet tak for jer. Jeres beskeder, emails og tanker betyder alt for os. Og husk, at vi er lige her! Hvis I har gode ideer, tanker eller spørgsmål, som I vil dele, så send os en mail på info@yostudios.dk eller infokbh@yostudios.dk
Vi lover jer, at så snart vi må åbne igen, så gør vi det. Det bliver måske til en start i et lidt forandret YO, fordi der fortsat vil være tiltag og retningslinjer, der vil tvinge os til at agere anderledes blandt andre, end vi er vant til. Det bliver svært- særligt i et sted som YO, hvor nærvær og varme betyder alt. Men lad os skabe det nærvær sammen, på nye måder. Det er vi helt sikre på godt kan lade sig gøre!
De største kram og de varmeste tanker.
Malene, Emilie og resten af team YO

YO KBH MARTS 20

Kæreste YO medlemmer i København.

Når nu regnen virker endeløs udendørs, forsøger vi alt vores bedste på, at humøret holdes højt inde i vores dejlige YO. Bevægelse gør underværker, og vi håber, at I også bruger YO i denne lidt halv grå periode på en måde, som lader jer op og gør jer godt. 


NYT STUDIO

Vi glæder os så meget til vores store åbningsfest, Lørdag d. 4 april kl. 11-16. I kan læse meget mere om arrangementet og se, hvad der kommer til at ske på dagen her: https://www.facebook.com/events/286409452319429/

Vi er ved at lægge en sidste hånd på holdplanen for Carlsberg og vi kan godt love at det bliver godt.


UNDERVISERE

Livet er en rejse og alt er i forandring, det glæder også vores skønne YO underviser. Andrea som nogle af jer måske har mødt på gravid- og efterfødselsholdende har valgt at bruge mere af sin tid på at behandle frem for undervisning og har derfor ikke hold i YO mere. Vi håber dog meget at vi ser Andrea på holdplanen igen ud i fremtiden.

Dygtige Stefanos, som også er danser hos Dansk Danseteater kommer heldigvis snart mere på holdplanen. Han underviser både en klassisk ballet barre samt en moderne klasse med styrke elementer.

Vi har også endnu en god nyhed, som er at både Ea og Malin kommer tilbage fra barsel og vil være at finde på holdplanen fast igen meget snart. Det er vi rigtig mange der har set frem til. Kæmpe stort velkommen tilbage til dem begge.


EVENTS

D. 8/3 kommer Cille Veje forbi YO KBH med en helt særlig workshop. CHANNEL YOUR INNER QUEEN B
Du kan læse mere, samt booke din plads her https://www.yostudios.dk/?portfolio=channel-your-inner-queen-b-kbh

SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark. 

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag. 

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard mid i Marselisborgskoven. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter. 

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program, for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interesant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan. 


NYE REGLER FOR BERO

Vi oplever, at mange benytter bero så flittigt, at arbejdsmængden vokser og vokser hos os, hvad det angår. Derfor har vi besluttet, at der fra dags dato nu gælder følgende regel for bero: 

Man kan sætte i bero maks 2 gange årligt, og hver af minimum 1 og maksimum 3 måneders varighed. Altså kun to gange årligt fra dags dato. 


KOM TIL TIDEN

Bare fordi. Vi har talt meget i teamet om, at det bare er øv, når medlemmer ikke kommer til tiden. Det forstyrrer alle i rummet. Så kom til tiden- og vær ok med, at du kan risikere at blive afvist i døren, hvis du kommer for sent. Det er af hensyn til alle. 


MÅTTEOPBEVARING

Vi har i det nye år gjort en indsats for at få helt styr på de private yogamåtter på YO. Du kan opbevare din egen private yogamåtte hos YO for 35 kr. hver måned. Ønsker du en plads til din yogamåtte skal du blot sende en mail til infokbh@yostudios.dk


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle. Hav en forrygende marts måned og start på foråret! 

Kærlighed fra team YO 

YO KBH FEBRUAR 20

Kæreste YO medlemmer i København.

Vi har fået skudt år 2020 i gang i YO, og vi nyder alle godt af de dejlige timers bevægelse, der er i studioet hver eneste dag. Tak for jer og jeres gode energi! Stort velkommen til alle jer nye YO’ster. Det er dejligt at se så mange nye ansigter. Skulle du have nogle spørgsmål eller ønsker til hvordan vi kan gøre YO endnu bedre, er du altid velkommen til at sende os en mail på infokbh@yostudios.dk


NYT STUDIO

Endelig kan vi offentlige gøre en kæmpe nyhed, som vi har har arbejdet på gennem det sidste år. YO STUDIOS åbner til april det 3. studio. YO STUDIOS i Carlsbergbyen, København. Vi er ellevilde, smadder spændte og også helt vildt nervøse!

Men vi ved, at med alt den vidunderlige, smittende YO-energi, som er alle vegne, kan det kun blive godt. Vi håber på jeres støtte og opbakning, både hvad angår udbredelse af nyheden og til vores store åbningsfest, Lørdag d- 4 april kl. 11-16.


UNDERVISERE

Nyeste underviser, Stefanos Bizas. Vi er så heldig at kunne byde en ny skøn YO underviser velkommen på holdplanen. Han er moderne danser fra Dansk danseteater Stefanos Bizas og skal undervise både ballet og moderne dans. Du kan godt glæde dig!


EVENTS

Workshop med Faye 08/02. Se meget mere info på hjemmesiden under events.


SPÆNDENDE KURSER

Vi er så ellevilde for det samarbejde med Dylan Ayaloo, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Dylan er fra England, og er den stærkeste og mest kompetente yoga- og bevægelses gut, vi længe har mødt. Vi har derfor besluttet at lave et fremtidigt samarbejde med ham om yogakurser, teacher-trainings med videre her i Danmark.

Til april er de første planlagt. Et tre-dages ‘Teacher training foundation program’, som er for alle, der enten ønsker at dykke endnu dybere samt er nysgerrige på egen yogarejse, samt jer, som har tanker omkring måske at begynde at undervise selv en dag.

Programmet vil foregå i de mest vidunderlige rammer på den gamle Skovriddergaard mid i Marselisborgskoven i Aarhus. Her er natur alle vegne, ro samt de lækreste faciliteter.

Det andet kursus afholdes i vores NYE studio i København, Carlsbergbyen. Det er et Hands on assisting program, for alle, som er nysgerrige på kunsten at kunne guide taktilt og verbalt på en og samme tid. Berøring og justering samt støtte af ens elever i undervisningssituationer, er en enorm gave at kunne medtage på sine hold, men det kan også være interessant for dig, som ikke underviser, da dette kursus handler meget om alignment samt anatomiske principper. Så din egen praksis vil have gavn at alt den viden, du vil få sammen med Dylan. Find mere info og tilmelding på hjemmesiden under events


KOM TIL TIDEN

Vi oplever desværre, at en del elever kommer for sent til klasserne, hvilket betyder, at klasserne bliver forsinket eller forstyrret. Dette er en vane vi ønsker at ændre, så vi vil være meget taknemmelige, hvis I alle vil hjælpe os og hinanden. Lad os starte klasserne til tiden i ro og mag fremover.


TAK

For jer. Til sammen skaber vi det dejlige rum, som YO er for os alle. Glædelig Februar og vi ses på måtten til masser af bevægelse.

Kærlighed fra team YO

 

YO KBH JANUAR 20

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Det er lige om lidt at året rundes – nytårsaften kommer om lidt og vi klikker en tand mere på hjulet og skal på den anden side til at forholde os til 2020. Vi vil i den forbindelse gerne sige tak til alle jer der var sammen med os i YO i 2019 og gjorde det helt fantastisk. Lad os gøre det igen i 2020 og sammen byde alle de nye der måtte komme til velkommen i vores dejlige familie i YO.

Kom stadig glad de næste par dage i studiet og træn med os – vi har timer på planen til og med den 31/12 hvor YO lukker året i bevægelse og holder fri den 1 januar.


NY HOLDPLAN

Vi vil gerne takke alle jer der har givet feedback på timer og sendt gode ideer til hold og holdplan – bliv endelig ved med det.

Holdplanen fra januar vil rumme flere Mamma Hold – det er efterspurgt – nu er de her. Vi ved at i alle er vilde med vores hold i weekenderne – så derfor har vi efter jeres ønske sat flere klasser på i weekenderne – både lørdage og søndage. Vi ved også at i har et ønske om flere tidlige morgenhold samt dansehold – dette vil vi arbejde på at opfylde i det nye år.


EVENTS & WORKSHOPS

Hold endelig også øje med vores opslag. Der er allerede en masse gode ideer til nye og spændende workshops og events i 2020.


FREMMØDE TIL KLASSER

Så har vi et lille nytårsønske til alle lige her – kom endelig 5 minutter før timestart i hele 2020. Alle bliver glade og det skaber skøn ro for både undervisere og alle jer.


Husk sødeste medlemmer i YO København – det er jer der er grunden til at YO findes – det er jer der er grunden til at vi alle i YO elsker at undervise – det er alle jer vi kommer for. Vi er så taknemmelige for at i træner med os i YO og får det hele til at give mening.

Alle os i YO ønsker jer den dejligste Nytårsaften og det bedste hop ind i 2020.

Tak for alle jer og rigtig godt nytår!

YO

 

YO KBH DECEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Bladene er faldet af og ligger lige der i regnen og klumper sammen. Det er svært at vide, hvornår det er morgen og hvornår det er ved at være aften igen – naturen, mørket og vintertiden gør det svært at skelne.

Men der er masser af lys derude – København har tændt alt det lys den kunne for at vi kan finde vej til julen i slutningen af december, som starter lige i dag. Glædelig 1. søndag i advent kære YO medlemmer!

Stop op og drik noget gløgg, tag til Advents Events, flet lidt julehjerter eller tænd et lys for én eller flere du holder af. Hver dag i december vil vi i YO prøve at minde hinanden om hvad julen og december egentlig går ud på og har tradition for at rumme.

Men selvom julen står for døren har vi masser af timer på holdplanen. Hele december og mellem jul og nytår. Selv juleaftens dag byder Louise på godter og nytårsaftens dag lukker My året af inden vi så kan sige goddag til 2020.

Lad os gå en dejlig tid i møde sammen!


NY KLASSE

Emilie starter også en ny klasse op i december – YO Slider Mobility – om mandagen. Kom endelig og prøv en ny slags time i YO.

It´s a class with elements from HIIT- Yoga- Pilates- and Ballet classes.   Working with your own bodyweight, only using the sliders. There is a focus on technique and the work can be challenging and very hard, but fun at the same time. Everyone can attend this class and all the exercises can be modified if needed.


ADVENTS EVENTS

Vi byder også på en masse events i december – kræs til jer medlemmer. Vi har Advents Events alle fire søndage i advent – der er stadig få pladser tilbage – så giv dig selv en adventsgave og book en plads – eller giv den som gave til en du holder af.

Vi har også årets sidste Matcha Event i Matcha Baren i Magasin hvor GAI+LISVA er gæst. Og så vil Cille Veje forkæle folket sidst på måneden med event i YO. Book i Enrollments på hjemmesiden.

01.12: YO STUDIOS & MATCHA BAREN

m. Viktoria & Gai+Lisva

På dette event vil vi starte dagen med yoga & bevægelse, hvor du vil blive undervist af Viktoria fra YO STUDIOS. Viktoria er også balletdanser på Det Kongelige Teater. Alle kan deltage og vi lover du nok skal få en masse god bevægelse.

Derefter kan du slappe af og nyde en deluxe lækker brunch serveret af Matcha baren mens du lytter til vores gæst. Vi har nemlig været så heldige at vi denne gang har tøj mærket GAI + LISVA med ombord. De kommer og fortælle os om deres fantastisk tøj og hele deres spændende historie bagom kulissen. Der vil også være mulighed for at købe deres tøj og høre om deres nye kollektion som snart er på trapperne.

Udover dette vil du også blive forkælet med en luksus goodie bag som har en værdi på hele 1200 kr., som blandt andet vil indeholde en uges fri træning til YO, lækkerier fra Matcha baren, GAI + LISVA, Moroccanoli, Kields og meget mere.

01.12: BODY CONDITIONING ADVENT EVENT

m. Frida Lehmann

A real treat for you in the winter darkness! We will mindfully work through movement to release tension, create space and flow, and optimize posture and function of the body. Deepen the awareness of the body as a whole, where everything is connected. Take the chance to explore the power and ease of connection. The breath will be the bridge between mind and body, and help us tune into balance.
The work will have elements of different mind-body techniques, all coming together to bring you the ultimate “Sunday slow cook” for your body, hopefully leaving you feeling all juicy and yummy!

08.12: BALLET REPERTOIRE ADVENT EVENT

m. Sine & Emilie

Kom ind i varmen og find danseglæden frem sammen med os. Vi vil på dette event være hele to underviser, hvilket betyder endnu mere fokus på dig og endnu mere ballet. Vi vil sammen først varme op med en klassisk balletklasse og derefter danse små repertoire stykker fra de helt store balletter. Både Sine og Emilie er uddannet balletdanser fra Det Kongelige Teater.

Alle kan være med på dette event, dog vil det være en fordel at have prøvet ballet før. Vi glæder os rigtig meget til at se og danse sammen med dig.

15.12: BALANCE YOUR YIN & YANG

m. Line Rømer

In this soulful two-hour class you will get to explore the sweet combination of dynamic vinyasa yoga followed by calming yin yoga. For the first hour we will move through a lovely and dynamic vinyasa flow, that allows you to tap into that yang-energy, and that will leave you feeling strong and vibrant. Once you are feeling those high vibes, we will turn down the pace, turn down the breath and ease into a mindfull and quiet hour of yin yoga, taking advantage of all that built up energy to recharge your batteries and find calm. Expect awesome music, essential oils, singing bowls and other sensory surprises.

This is the perfect yoga-combo to balance your yin and yang energy, and you will leave the space feeling energetic, recharged and grounded. Perfect state of mind for the coming Christmas holidays.

22.12: DE-STRESS YOGA ADVENT EVENT

m. Andrea

Tillad dig selv en pause midt i jule-ræset og nyd en skøn yoga-time med fokus på at komme helt ned i gear.

Denne de-stress workshop, vil have elementer fra både “unwinding” og restorativ yoga. Du vil blive ført igennem en blid praksis, med simple bløde sekvenser for bedre at kunne mærke dig selv og berolige dit nervesystem. Vi afslutter af med en guidet afspænding, så de ting du har arbejdet med, kan få lov til at sætte sig i kroppen. Dette bliver alt sammen understøttet af rene æteriske olier.

Workshoppen er for dig, der ønsker at tage nogle timer med nærvær og opmærksomhed på dig selv, så du har mulighed for at lade op til den sidste etape af jule-løbet.

Alle kan deltage på denne workshop og vi glæder os til at se dig.

28.12: BLESSING & INTENSIONS – NEW YEARS WORKSHOP

This is a new years workshop for those who want to tie a loving loop on the year gone by and set some clear intentions for the year coming. It´s for those who love reflecting, writing and doing yoga.

Blessings & intentions is a holistic workshop working around a 360 perspective on mind, body and soul. It´s a workshop with elements of coaching, yin yoga & restorativ yoga hosted by life coach & yoga teacher Cille Veje.

The workshop is divided into two parts, each focusing on reflections and yoga. We are starting out with the year which has gone by. Through a meditation and a yin yoga session, we are opening our self to the blessings from the past year.

After that we are looking into the new year – setting the intentions for the new year, getting clear on how to reach them and how to get it rooted in mind, body and soul.


NYE ANSIGTER I YO

Vi har også fået nye ansigter i YO.

Andrea som allerede er på planen og som afholder advents eventet den 22 december. Kom og mød Andrea der er danser og har faste Mamma og Gravid hold om onsdagen.

Vi har også fået Emma ombord som lige nu er trainee underviser. Hun er færdiguddannet hos Simon Krohn. Emma har haft nogle øve klasser og er nu helt klar til at få faste hold på planen – så hende vil i kommer til at se mere til i det nye år.

Hele familien YO byder dem velkommen!


GLEMTE SAGER

Når året nu render ud om en måneds tid er det også et godt tidspunkt at få ryddet op i krogene. Vi har en fyldt glemmekasse – kom endelig forbi den en tur og se om du skulle have glemt noget i YO en dag. Lige på den anden side af nytår tømmer vi kassen og sender det til genbrug.


NY HOLDPLAN

Så er vi jo også lige midt i planlægning af næste sæson – holdplan for året indtil sommer. Så hvis du skulle have ønsker til det nye år – så send endelig en mail til Emilie på infokbh@yostudios.dk


Du sødeste YO menneske – vi vil gerne takke lige præcis dig for at komme og træne med os gang på gang, takke dig for at være en del af noget større, takke dig for at være den du er og at du er med til at gøre YO til et genialt sted at være.

YO ønsker dig og dine en helt igennem dejlig december fyldt med stunder af varme og godhed. Vi ønsker dig en skøn juletid hvorend du skal være og ønsker dig en fantastisk rejse ind i 2020.

Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår!

YO KBH NOVEMBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

November kom bare an!

Vi ligger og vipper i livet mellem efterår og vinter – livet og naturen udenfor spiller os et pus. Den ene dag er der mørke og himlen er tung og grå – den anden dag er der det smukkeste lys og himlen er højere end nogensinde. Nyd det hele – farver, luften, lyset men også hyggen når du skal indenfor og lave træning hos os i YO!

Vi elsker når du kommer forbi og træner med os. Måske bruger du november på en anden træning end du plejer – måske tager du en instruktør du aldrig før har prøvet. Måske er det i november du skal til et event i YO eller købe dig din helt egen YO holdtrøje.

Men det kunne også være du bare har brug for det du plejer og nyde, at det giver dig ro og plads til de andre ting som forandrer sig i et konstant flow udenfor YO. Hvem ved. Det kunne også være i november du planlagde at dele en kop te med nogen du ikke kender i YO eller måske inviterer du en ven med i YO.

Der er så mange muligheder i YO og ved du hvad? Det er alt sammen på grund af alle jer fantastiske medlemmer.

TAK!


INPUT TIL NYE HOLD

Hver gang vi udarbejder ny holdplan tænker vi nye muligheder – altid!

Allerede nu tænker vi ind i det nye år og ind i en ny holdplan. Så hvis du har ønsker og ideer – så endelig skriv en mail til Emilie på infokbh@yostudios.dk. Jeres info er så værdifuld.


PLADS TIL ALLE

Vores studie på bryggen er fuld af liv, nye ansigter og masser af træning – det er så skønt. Vi er top glade for vores holdplan og kan mærke der er positiv reaktion fra jer, tak for det. Det er altid en stor opgave at gøre alle glade med holdplanen og tilfredse med tider – men husk vi gør altid vores aller bedste.

Vi har også en bøn til alle om at give plads til hverandre i studiet når der er timer – ryk en centimer eller to – så alle kan få den dejligste plads og rum til at give kroppen fri.


WORKSHOPS & EVENTS

November byder på dejlige oplevelser i YO!

10.11: Event med Anna & Juicen

23.11: HUNKØN x YO STUDIOS. Yin yoga, musik af DJ FEDTY.

01.12: Kom med når vi en sidste gang i år afholder vores populære event YO MOVEMENT & BRUNCH. Denne gang har vi en helt særlig gæst som er tøj mærket GAI + LISVA.

Du kan finde alle vores kommende events og workshops LIGE HER!


I næste måned er det december og alt kommer til at summe af jul og hygge – også i YO. Så husk at holde øje med info på Instagram og nyhedsbrev for december om advent, julegaver, julehygge, holdplan, events, juledagene og sikkert meget mere.

Dagene er blevet lidt kortere og solen dykker lidt lavere. Husk at give dig selv lov til at nyde de forandringer der er i vejret, giv plads til fordybelse og tid til nærvær og hygge i hele november.

Vi hygger og plejer dig så godt vi kan når du er sammen med os i YO.

November hilsner fra os i YO

 

YO KBH OKTOBER 19

Kæreste YO medlemmer i KBH.

Så ramte efteråret Danmark og København. Naturen byder på de smukkeste farver og bladene daler lige så forsigtigt ned fra træerne. Bøgens grene hænger tungt og der samles kastanjer hist og her. Den kolde og mørke tid sniger sig ind på os stille og roligt. Sørg for at nyde de timer hvor der er lys fra oven. Vi skriver nu Oktober på kalenderen og i oktober er der efterårsferie i uge 42 – der er masser af timer på planen også den uge så hold dig ikke tilbage, kom endelig og træn med os.

Vores studie på bryggen summer af liv, nye ansigter og masser af træning – det er så skønt. Vi er top glade for vores nye plan og kan mærke der er positiv reaktion fra jer, tak for det. Det er altid en stor opgave at gøre alle glade med holdplanen og tilfredse med tider, men husk vi prøver altid vores aller bedste. Husk at prøve noget nyt!


INPUT TIL NYE HOLD

Hver gang vi udarbejder ny holdplan tænker vi nye muligheder – altid!

Lige nu leger vi med tanken om timer for teens og børn. Men vi vil rigtig gerne have jer medlemmer med i processen! Så har du ønsker, ideer, feedback på tider, indhold, alder, timelængde, må du meget gerne skrive Emilie en mail på infokbh@yostudios.dk. Jeres info er så værdifuld!


PLADS TIL ALLE

Vi har også en bøn til alle om at give plads til hverandre i studiet når der er timer, ryk en centimer eller to, så alle kan få den dejligste plads og rum til at give kroppen fri. Vi har også sat stk antal ned på vores timer for at give alle lidt mere rum.

Der er lavet en ændring på Gravid og Barsel hold. Vi har kommet flere hold på planen samt nyt set up, så man kan træne både på gravid/barsel hold samt alle andre hold som er til en samlet pris for denne gruppe –læs mere om YO MAMMAS HER!


BØRN I YO

Det er så givende at i alle kommer til YO med jeres gode energi, det smitter vidunderligt og bringer glæde både til os og de andre medlemmer. Nogle gange tager i også jeres børn med i YO – det er også rigtig hyggeligt, men det fungerer desværre ikke så godt for alle. Det er jo svært at sætte en grænse for hvem der må og det smitter. Det er desværre forstyrrende for nogle medlemmer og indimellem for undervisningen. For mange er YO en oase og et pusterum hvor man har tid til sig selv uden forstyrrelser. Så kære medlemmer, lad endelig YO være den oase mens der er timer i gang.


WORKSHOPS & EVENTS

September byder også på events og workshops.

06.10: Vi byder på Yoga og Matcha Brunch i Matcha Baren i Magasin Kongens Nytorv søndag den 6/10 – dejlig yogabevægelse efterfulgt af en super dejlig Matcha Brunch.

06.10: På søndag den 6/10 byder vi også på Yoga med Faye og efterfulgt af en brunch – dette foregår i studiet fra kl. 9-12.

Du kan finde alle vores kommende events og workshops LIGE HER!


UNDERVISERE

Der er også sket lidt på underviser siden!

Faye er tilbage fra en forrygende bryllupsrejse og er klar på planen – og ligger som sagt dejligt ud med en Yoga/Brunch på søndag den 6/10. My er færdig med hendes TT yoga uddannelse – så forhåbentligt vil du snart skulle lave yoga med MY. Det bliver så skønt! Sara er taget et smut til Indien for at blive endnu klogere på yogaen, så derfor vil der være lidt ændringer i planen i forhold til hendes timer de næste par uger.

Vi har også fået en ny underviser på banen – Jennifer velkommen til dig! Jennifer danser på Pantomime Teateret i Tivoli. Hun er i starten vikar hos os og hjælper når hun kan. Vi håber snart at se hende mere fast på vores holdplan.


Nyd de smukkeste farver i naturen og tænd lidt lys når mørket falder på!

De varmeste hilsner fra alle os i YO