fbpx
Kontakt os: info@yostudios.com

YO MAMMAS CARLSBERG BYEN

YO MAMMAS CARLSBERG BYEN


 

I YO  har vi samlet en række super skønne hold for gravide og nybagte mødre. Vi kalder jer superkvinder for MAMMAS, hvad enten I har baby i maven eller baby i favnen.

Vi har to setup’s for dig, som er en MAMMA. 

UBEGRÆNSET TRÆNING

Vores populære medlemsskab med ubegrænset adgang til hold fås også for MAMMAS. Dette medlemsskab er til dig, som gerne vil afsted flere gange om ugen, og have fuld frihed i valg af hold. Alle hold i YO er tilgængelige- både de åbne hold samt de lukkede hold kun for gravide og barslende kvinder. 

UBEGRÆNSET MAMMA TRÆNING 499 DKK/MDR*
UBEGRÆNSET MAMMA TRÆNING STUDERENDE 399 DKK/MDR*

*Automatisk månedlig betalingsservice, som altid kan opsiges med 5 dages varsel. Ingen oprettelsesgebyr og ingen binding.

KLIPPEKORT

Vores super fleksibel klippekortsordning er også populær. Det er til dig, som gerne vil afsted 1 gang ugentligt, og ikke behøver adgang til vores åbne hold. Med 3 timers varsel kan du både booke- samt afmelde dit gravid- eller barselshold. Klippekortet kan tilmed benyttes på kryds og tværs af vores lukkede gravid- og barselshold. 

5 KLIP 595 DKK
10 KLIP 995 DKK

Vores holdplan er varierende og du vil altid kunne se den aktuelle plan her på siden samt i bookingsystemet, hvor du også booker- og afmelder dine hold.

Alle vores gravid- og barselshold er lukkede hold med plads til max. 10 personer. Vi elsker disse små hold, hvor vi rigtig kan fokusere vores opmærksomhed på dit behov. Hos os er det vigtigt, at glæden ved bevægelse er alt overskyggende samt at vi passer på dig og din krop, når du er hos os.

Vi glæder os helt vildt til at se dig i YO!

 

GRAVIDE MAMMAS

GRAVID-FIT
Mandag 16:30-17:30
Onsdag 17:30-18:30

 

WEEKEND
Gravid fit & gravid yoga
Tjek mindbody for tider.

 

 

 

BARSLENDE MAMMAS

MAMMA RECTUS DIASTASE
Fredag 11:45-12:45

MAMMA-FIT
Mandag 10:45-11:45

MAMMA-BARRE
Fredag 10:30-11:30

MAMMA-YOGA
Onsdag 10:15 – 11.15

 

GRAVID HOLD


 

INFO GRAVID HOLD

Det er vigtigt at holde sig aktiv under sin graviditet, da kroppen undergår en masse ændringer som kroppen skal tilpasses, samt at en fødsel er en kraftpræstation i sig selv. Derfor er det vigtigt at passe på sin krop og hjælpe den med at klare de nye udfordringen via en tilpasset træning. Mange gravide holder sig desværre fra at træne grundet frygt eller manglende viden indenfor træning. Det er en skam, da der er evidens for at en aktiv graviditet kan medvirke til en lettere og mere behagelig graviditet, fødsel samt overgang ind i din nye fantastiske mor-krop.

Derfor har vi i YO oprettet hold for gravide. Vi vil guide dig gennem hvilke øvelser du kan udføre, og hvilke du bør undgå. Vi vil tilrettelægge træningen så du kan træne så hårdt som din krop tillader det. Alle niveauer kan være med, og der vil blive taget hånd om den individuelle.

De forskellige undervisere arbejder med emnet på individuel vis, men alle er både erfarne og kompetente indenfor området, og vi elsker at arbejde med og hjælpe MAMMAS i denne fantastiske tid.

GRAVID FIT

På dette hold vil du trygt og sikkert styrke din super-krop under graviditeten. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at holde en god og sund kontakt til din krop. Dette kræver et stort stykke vedvarende arbejde hele graviditeten igennem, og vi vil hjælpe dig med at holde fast både i kropsbevidstheden og lysten til at blive ved. GRAVID-FIT er et hold inspireret af mange forskellige bevægelsesformer. Almindelige velkendte styrkeøvelser, Barre, Yoga, Pilates med videre med fokus på de særlige behov der for den gravide krop. Du kan komme uanset, hvor du er i graviditeten.

Vi glæder os til at se dig til GRAVID-FIT!

GRAVID YOGA

Kommer snarest

EFTERFØDSELS HOLD


 

INFO EFTERFØDSELS HOLD

Efter en fødsel og nogle helt vidunderlige uger, hvor alt handler om dig, baby og resten af familien, er det på tide igen at få genskabt en masse god og kærlig kontakt til din krop. Vi anbefaler i YO, at man allerede på fødselsdagen, påbegynder et dagligt (meget vigtigt) arbejde med sit bækken ved faste rutiner med knibeøvelser. Det kan kun gå for langsomt, med at komme i gang med det efter en fødsel, så kære MAMMA- tag det seriøst! Heldigvis kan man knibe alle steder og alle vegne og i det fleste situationer-Efter 8-ugers lægetjek, kan de fleste igen begynde reel genoptræning af kroppen igen. Hvis ikke Rectus Diastasen, de delte mavemuskler, spontant har samlet sig her, vil det ikke ske af sig selv. Der skal derfor igangsættes et forløb, hvor fokus primært er på det.I YO tilbyder vi flere forskellige MAMMA hold for barslende mødre. For alle helt nybagte mødre, anbefaler vi at starte på vores Rectus Diastase hold, der tager helt særligt hånd om den helt nybagte mor krop og hjælper processen mod at få samlet en Rectus Diastase i gang.

Sammen følger vi processen, og når vi mener, at du trygt kan bevæge dig videre på vores andre MAMMA hold, får du et ok. Herfra har vi MAMMA hold med forskellig indhold og opbygning, men alle med det formål, at støtte og hjælpe dig mod at skabe en stærk og sund mor-krop igen.

De forskellige undervisere arbejder med emnet på individuel vis, men alle er både erfarne og kompetente indenfor området, og vi elsker at arbejde med og hjælpe MAMMAS i denne fantastiske tid.

MAMMA RECTUS DIASTASE (FOR BARSLENDE MØDRE)

Dette hold er for dig, som er helt ny MAMMA, og skal i gang med bevægelse efter fødsel igen. Vi anbefaler alle MAMMAS at starte på dette hold i ‘genoptræningen’ af kroppen, inden man bevæger sig videre på vores andre MAMMA hold. Dette hold tager nemlig særligt hensyn til Rectus Diastase, delte mavemuskler, som langt de fleste MAMMAS har efter graviditet og fødsel. Hvis ikke Rectus Diastasen spontant trækker sig sammen senest 8 uger efter fødsel, vil det ikke ske af sig selv, og man skal derfor igangsætte et intenst stykke ‘arbejde’ for at nå derhen.

På dette hold vil du  derfor trygt og sikkert ‘genoptræne’ din krop igen og forhåbentlig indenfor en overskuelig fremtid få samlet din rectus Diastase. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at genskabe og måske endda genopfinde kontakten til din krop.Vi følger din Rectus Diastase på dette hold, og så snart vi mener, at du er klar til at bevæge dig videre, får du go fra os.

Alt afhængig af underviser, vil dette hold variere i indhold og opbygning, men formålet vil være genkendeligt og du vil være lige trykt ved os alle. Dette hold er for ‘nybagte’ mødre med Rectus Diastase.

*Obs. Dette hold er kun for barslende mødre.

MAMMA FIT (FOR BARSLENDE MØDRE)

På dette hold vil du trygt og sikkert ‘genoptræne’ din krop igen efter fødsel. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at genskabe og måske endda genopfinde kontakten til din krop. Dette sker ikke over natten- eller over få uger for den sags skyld. Men vi tror på, at hvis man har det rette fokus fra start, vil det gå så tjept, som det nu engang er muligt.

Mamma-fit er et hold inspireret af mange forskellige bevægelsesformer. Almindelige velkendte styrkeøvelser, Barre, Yoga, Pilates med videre. Vi har stort fokus på bækken samt kernen af kroppen, som vi mener er de vigtigste områder at arbejde med efter graviditet og fødsel. Vi kan dog garantere dig, at du altid vil gå fra holdet med sved på panden og følelsen af, at hele kroppen har været på arbejde.

Baby tager du bare med, og hvis han/hun sover, er det fint,og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

MAMMA BARRE (FOR BARSLENDE MØDRE)

På dette hold vil du trygt og sikkert ‘genoptræne’ din krop igen efter fødsel eller styrke din krop under din graviditet. Uanset hvilken form du var i før denne livsforandrende oplevelse, har du brug for at genskabe og måske endda genopfinde kontakten til din krop. Dette kræver et stort stykke arbejde af dig- men med det rigtige fokus og den bedste vejledning, er det absolut muligt.

Mamma Barre er et hold inspireret af Barre, Pilates og Yoga. Barre træning er en skøn måde af komme tilbage i kroppen efter fødsel, og også holde den gravide krop stærk, da det er en meget effektiv, intens og samtidig kontrolleret bevægelsesform. Du behøves ikke nogen form for erfaring med dans og barre.  På timen har vi et stort fokus på bækken samt kernen af kroppen, som vi mener er de vigtigste områder at arbejde med under graviditet og  efter fødsel. Vi arbejder både stående, liggende, siddende og ved barren.

Hvis du har baby, kommer baby med! Hvis han/hun sover, er det fint,og er han/hun vågen, er der fri leg på gulvet eller også kan du træne med baby i slynge eller på armen.

MAMMA YOGA (FOR BARSLENDE MØDRE)

Kommer snarest