Kontakt os: info@yostudios.com

CAMILLA B. LARSEN – MELLEMRUM

MELLEMRUM

Vi er glade for at give vores medlemmer muligheden for at finde et mellemrum til at reflektere, leve og være. Et af vores medlemmer, Camilla B Larsen har brugt sine egne erfaringer til at skabe bogen Mellemrum. Bogen kan købes i YO STUDIOS Aarhus og nedenfor kan du læse mere om Camilla og bogen.


 

KÆRE CAMILLA, FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV?

Mit navn er Camilla Bundgaard Larsen. Jeg er 26 år og er opvokset i Skive. Jeg har boet i Aarhus i omkring 6 år. Kreativitet har altid fyldt enormt meget og har for mig været et værktøj til at katalysere mine tanker og følelser ud, især igennem ord. I mange år har det at skrive gjort det lettere for mig at forstå mig selv. Jeg har en Professionsbachelor i Visuel Kommunikation og valgte til min BA at udvikle en værktøjsbog

HVAD ER MELLEMRUM?

‘Mellemrum’ indeholder en række digte, refleksive øvelser, illustrationer og en evighedskalender. Alt i bogen er skrevet, tegnet og designet af mig. Alle digte er skrevet med min egen håndskrift, for at sætte et personligt præg på bogen. Bogen er et resultat af forskellige perioder i mit liv, hvor stress, angst og lavt selvværd har fyldt hverdagens mellemrum ud. Jeg har i udviklingen af bogen haft fokus på, hvordan refleksion og kreativ skrivning kan anvendes som et værktøj til at skabe en større forståelse af os selv. Denne selvindsigt kan gøre det lettere for os at navigere efter eget indre kompas.

FORTÆL OS OM DIN HENSIGT MED BOGEN?

Jeg har lavet denne bog, i håb om, at du lærer at se, hvad du egentligt behøver, næres af og længes efter. Bogens opgave er ikke at optimere dig eller ændre på hvem du er. Den arbejder med alt det, som allerede ligger indeni dig og som er DIG. Jeg har udviklet bogen, da jeg ønsker at dele mine erfaringer og give de værktøjer videre, som jeg tidligere selv har anvendt og stadig gør brug af.
Bogen er tiltænkt som en håndsrækning til alle unge, som på den ene eller anden måde tumler med noget i deres dagligdag. Det kan være alt fra et stressende studie eller arbejde, fremtidsskrupler, høje krav til sig selv, ensomhed, selvkritik, mangel på selvomsorg, selvindsigt, nærvær, ro eller lignende. Den eneste forudsætning for en konstruktiv oplevelse med bogen er, at man tilgår den med et åbent sind, en nysgerrighed og en lyst til at bruge den.

HVAD HÅBER DU, AT MELLEMRUM KAN GIVE LÆSEREN?

Mit håb med bogen er, at den kan give dig et åndehul, et værested, et mellemrum. Hvor du kan være til stede i alt det, som sker og med alt det, som du er. Nyde alle følelserne, alle oplevelserne og hele rejsen. Fokusere på alt det som er, og ikke det som mangler, eller det som du ikke gør eller er. Være til stede, lige nu og her, og ikke vente på i morgen, på at overstå næste måned eller på at livet først rigtigt kan ske, når du er er på den anden side af ‘…’

Jeg ønsker og håber, at du med denne bog finder hjem til dig. At du lærer at være med alle de sider, som er dig. At du opnår klarhed, accept og refleksion gennem brugen af øvelserne, og måske genkender dig selv i mine digte.
Jeg håber at bogen giver dig præcis det mellemrum, som du behøver.’

Mange tak til Camilla for at bidrage til YO! Husk du kan finde bogen i YO STUDIOS Aarhus til 170 DKK.

Følg også Camilla og MellemrumInstagram