Kontakt os: info@yostudios.com

DANICA CHLOE

DANICA CHLOÉ

HVEM ER DANICA?

Mor til to skønne unger, nogens kone, selvstændig forretningsdrivende, livsnyder på 34 år, glad bryggebeoer og stor forkærlighed for yoga, chokolade og kaffe.

SUNDHED ER

Mange forskellige ting. Den ene uge kan det være træning, lange gåture og masser af grøntsager. Den næste uge er det en bog i sofaen, en plade chokolade og uproduktive dage. Fælles er, at jeg hviler i de beslutninger, jeg tager. Mine 20’erne blev brugt på at slå mig selv oveni hovedet, hvor min 30’ere handler om bare at være i det, jeg nyder lige nu.

DINE TRÆNINGSVANER KORT OG GODT

Jeg løber ca. 3 dage om ugen, med min veninde, der også bor på Bryggen. Vi løber altid kl. 05.45, inden byen vågner, og der er noget magisk ved at have det hele for sig selv. Derudover dyrker jeg meget yoga. Yoga er det ultimative frirum for mig, og jeg bliver et bedre menneske, når jeg husker mig selv. Sidst men ikke mindst er jeg glad for barretræning. Det giver sved på panden og toner de områder, som jeg ikke kan opnå via løb eller yoga. En kombination af alle tre giver mig alt hvad jeg har brug for.

VERDENS BEDSTE MORGEN BYDER PÅ

En kaffe inden huset vågner, et morgenhold hos YO Studios på Bryggen og et dyp i havet – uanset årstid. Så er jeg garanteret en god dag.

JEG HAR DET ALLERBEDST, NÅR JEG

Husker mig selv. Som mor til to og selvstændig, kommer jeg som regel til sidst, og kl. rammer ofte 20 før jeg trækker vejret helt ned i maven. Derfor forsøger jeg at ikke at fylde min kalender med for meget. Der skal være plads til træning, gåture og frirum, hvor jeg ikke skal stresse videre til den næste aftale. Og så er kvalitetstid med min familie det allerbedste jeg ved.

HVORFOR YO?

Jeg har trænet i YO på Bryggen siden det åbnede tilbage i 2017. Jeg var der til åbningseventet og har trænet der lige siden. Det er fantastisk, at jeg har så skønt et sted i min “baghave”. YO kombinerer yogaen, som jeg elsker, med barre, core og de andre hold, jeg går på. Jeg skal ikke tvinge mig afsted, for det er blevet mit frirum. Alt fra faciliteterne og den gode stemning til de meget dygtige instruktører, gør det til en fornøjelse at komme afsted.