Kontakt os: info@yostudios.com

EMILY SALOMON

EMILY SALOMON

 

HVEM ER EMILY?

Nogens kone, ‘mor’ til en hund, rejseglad, blogger, skribent, naturelsker, læsehest, optimist, løber, og stor fan af morgenmad og blomster. Blandt andet…

SUNDHED ER ET KOMPLEKST BEGREB. FOR MIG HANDLER DET BLANDT ANDET OM AT

være glad og tilfreds i sin krop og sit hoved. Og at passe på kroppen og gøre gode ting for den. Og aldrig, aldrig køre et strafsystem. Spis kagen og nyd den. Løb turen og nyd den. Men lad være med at lade det ene være en straf for det andet.

DINE TRÆNINGSVANDER KORT OG GODT!

Jeg har løbet hver anden dag (stort set uden undtagelse) de sidste mange år og de seneste to år er der blevet lagt lidt til løberiet. Måske jeg egentlig er blevet lidt af en træningsfreak. Højintensitetstræning på hold, svømning, surf og ski og senest barretræning og yoga, som jeg nyder som et mere roligt, men styrke- og balancefordrende supplement til alt det mere hurtige og action-prægede.

VERDENS BEDSTE MORGEN BYDER PÅ

løbetur/gåtur med min hund. Eller fitness eller yoga. Så et dyp i havet efterfulgt af morgenmad i lang tid. Fred, ro og avis eller bog. Jeg er ret nem at begejstre. Skulle det være helt optimalt var morgentræningen surf. Morgenmaden smager 10 gange bedre, efter at være blevet banket igennem i bølgerne.

JEG HAR DET ALLERBEDST, NÅR JEG SPISER

masser af grøntsager og frugt. Og ordentlig, hjemmelavet mad. Jeg bryder mig ikke om at gøre det at spise til en videnskab eller et projekt, men jeg vil gerne vide hvad jeg kommer i munden og at det er lavet på en ordentlig måde/har haft det godt/er godt for min krop. Jeg har den vildeste søde tand og den sørger jeg for at tilfredsstille. Jeg tror ikke på afsavn og udelukkelse af store fødevaregrupper. Men det er som regel efter devisen ‘lidt men godt’.

HVORFOR YO?

Det er en fornøjelse at komme til holdtræning i smukke lokaler, man nærmest har lyst til at flytte ind i og at kunne ligge og kigge direkte op i træerne og himmelen udenfor. Jeg kommer også en masse i konventionelle træningscentre og YO er et herligt alternativ hertil. For slet ikke at tale om at jeg er så begejstret for underviserne, der er kompetente og vanvittigt inspirerende og guider mig igennem træningsformer, hvor jeg er helt grøn, men som virkelig gør mig godt.