Kontakt os: info@yostudios.com

MADS AXELSEN

HVEM ER MADS?
Mads er 27 år gammel, han er fra Thisted i Nordjylland og har brugt de sidste 8 år på at være radiovært og dj.

SUNDHED ER

Sundhed er for mig balance. Jeg har brugt mange år på at skælde mig selv ud over hvis jeg ikke fik trænet et bestemt antal gange om ugen, men jo ældre jeg er blevet, jo klarere er det blevet for mig at sundhed handler om at føle sig i balance og tilpas i sin egen krop.

DINE TRÆNINGSVANER KORT OG GODT!

Først og fremmest går jeg til alting. Som i ALT jeg laver. Mange anbefaler 10.000 skridt om dagen, men hvis jeg har en travl dag hvor jeg løber meget rundt kan jeg snildt nå at gå meget, meget mere. Det er faktisk en fed træning, der skaber en ret solid grundform.

Derudover ELSKER jeg Fayes timer hos YO. Jeg prioriterer hendes klasser, så vidt som muligt, hver mandag da jeg synes vi kommer hele kroppen igennem og jeg får massere af sved på panden.
Jeg kan godt lide at kombinere forskellige former og intensitets niveauer. Så f.eks. nyder jeg både barre træning, løb og yin yoga. Igen handler det meget om balance.

VERDENS BEDSTE MORGEN BYDER PÅ

Jeg starter næsten alle mine morgener ud med et kort meditations program. Jeg bruger ca. et kvarter på at grounde mig selv, og gøre mig klar til hvad dagen har at byde på.

På en helt perfekt morgen ville jeg derefter gå til YO Studios i morgensolen, tage en Vinyasa eller Yin time og fylde dagen ud med god energi helt fra start. Det fede ved at starte dagen ud med træning, er at man føler man har gjort dagens gode gerning og bare kan slappe af sin krop resten af dagen, uden at have dårlig samvittighed.
Ovenpå træningen ville jeg mødes med en ven, spise en stor dejlig morgenmad, og finde den største kop kaffe jeg kunne komme i nærheden af.

JEG HAR DET ALLERBEDST, NÅR JEG 

Bruger min tid sammen med folk jeg elsker og lytter efter hvad min krop og mit sind har brug for.

HVORFOR YO?

Jeg synes det er vildt dejligt at YO ligger lidt gemt væk fra hvor jeg ellers har min daglige gang i København. Det bliver en meget terapeutisk ting for mig at skulle til træning i YO – Fra turen starter hjemmefra, til jeg er hjemme igen, er der mange indtryk, følelser og steder som jeg ellers ikke så ofte bliver konfronteret med eller ser, som kommer frem. Det giver en virkelig fin rejse både til og fra studiet, samt en virkelig dejlig ro når timen skal til at igang.
Derudover holder jeg meget af at man kan ligge på måtten i Yin (feks) og kigge ud på vinden i træerne. Kompetente undervisere, smukke lokaler og søde elever.