Kontakt os: info@yostudios.com

MØD MALENE ARVIN

KVINDEN BAG YO WEAR OG YO STUDIOS

Hun hedder Malene Arvin. Med YO udlever Malene sin store drøm, og ideen er blevet gennemtænkt de sidste mange år fra ende til anden- igen og igen og igen. Nu går det løs og Malene glæder sig ustyrligt!

3 SKARPE TIL MALENE

UDDANNELSE

Professionel moderne danser  / Fysiurgisk massør / Løbecoach  / Strala Guide / Ashtanga Yoga lærer

SUNDHEDSTANKER

Sundhed handler om balance. Når du har det godt fysisk, smitter det af på din mentale tilstand og omvendt. Sundhed handler om at kende sin krop, være i stand til at lytte til den og prioritere dens behov på lige fod med kaffedates og sofastunder. Sundhed handler nogle gange om at løbe en tur, når motivationen er mindst og andre gange om at spise en stor, lækker is til et middagsselskab, fordi det gør dig glad i låget. Sundhed er en livsstil, som ikke er  sæsonpræget, men som til gengæld altid fylder livet med glæde!

KVINDEKROPPEN

Kvindekroppen kan formes på fantastisk vis. Da jeg dansede allermest, mærkede jeg på egen krop, hvordan dansens verden modellerer kroppen til perfektion. Lange, slanke linjer, der stadig giver plads til feminine former med et sundt og stærkt udtryk. I min verden er den smukkeste kvindekrop lang og lean. Og stærk! Dette kan opnås med barretræning, yoga, dans, styrketræning samt pulstræning og vil være noget, vores medlemmer af YO STUDIOS kan dyrke på daglig basis.

Malene vil være at finde både bag YO WEAR og som underviser i YO STUDIOS i Aarhus. Her vil hun også tilbyde personlige træningsforløb, og Malene glæder sig til at møde DIG.