Kontakt os: info@yostudios.com

MØD TENNA RASMUSSEN

MØD TENNA RASMUSSEN

Det mest smittende smil i Aarhus og en latter, der ikke er til at tage fejl af. Det har YO været vanvittig heldig at få med ombord. ‘ Head of PR and communication ‘ – er den helt officielle titel. Her kan du komme lidt tættere på det dejlige smil og den stærke pige bag.


 

VI STARTER MED EN LILLE UDFORDRING – BESKRIV DIG SELV MED 3 ORD

Så er er vi ligesom i gang! Jeg synes altid, at det har været svært at vælge tre ord, fordi jeg er bange for at sætte mig selv i bås. Men – eftertænksom, glad og eventyrlysten.

HVAD ER DIT FORHOLD TIL TRÆNING?

Jeg elsker at træne. Jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden motion og træning. Da jeg var lille, sagde mine forældre altid, at min søster og jeg skulle gå til en sommer- og en vinteraktivitet. Det er en mentalitet som, jeg kan mærke, hænger ved.

Jeg kan godt lide at afprøve nye sportsgrene og give mig selv en udfordring. Da YO STUDIOS åbnede i sommers, var jeg heller ikke i tvivl. Jeg ville være med! Yoga, dans og barretræning er noget, som jeg har fået øjnene op for i YO. Jeg er nybegynder, men jeg er topmotiveret og har en (hemmelig) mission om at blive god en dag.

HVAD ER DIN FAVORIT WORKOUT?

Hos YO STUDIOS er det YO SHAPE. Jeg er vild med kombinationen af styrke, udholdenhed og puls. Efter en YO SHAPE time har jeg god samvittighed og føler, at jeg har fået trænet hele kroppen. Det er den bedste følelse.

Derudover kan jeg goldt lide at power walke. Jeg bor tæt på både vand og skov. Det giver mig fornyet energi at være i den friske luft. På en måde er det nok lidt meditativt for mig.

Kæmpe tak til Tenna. Vi er ellevilde med dig allerede!

VI VED, AT DU GÅR OP I MODE,  MEN HVOR FINDER DU MEST INSPIRATION?

Jeg er nysgerrig og opsøgende af natur og må modvilligt indrømme, at jeg bruger mange timer på Instagram. Instagram er en fed platform, hvor jeg inspireres til både hår og outfits.

Især efter at jeg er startet i YO STUDIOS, er min interesse for moderigtigt sportstøj virkelig vokset. Stemningen i YO smitter af på mig. Jeg synes, at det er fedt at grænsen mellem hverdags- og træningstøj smelter sammen. WORK STUDIO tendensen har i hvert fald fanget mig!

HVAD ER DIT NÆSTE KØB?

Det er helt sikkert de nye sorte leggins fra ALO YOGA. Jeg synes, at de er så fede. Jeg ville ønske at jeg var bedre til at hoppe i farver. Farvede items er altid dem, jeg først falder for, men ender ofte med at tage det ”sikre” sorte valg. Jeg skal helt klart udfordre mig selv på det punkt!

Så når de nye farvede forårsnyheder kommer på webshoppen, så slår jeg til”

HVAD GLÆDER DU DIG ALLERMEST TIL I DIT ARBEJDE MED YO?

Jeg glæder mig til mange ting. Men jeg glæder mig mest over, at YO er et univers hvor tanker, kreativitet, idéer og skøre påfund er velkomne. Jeg kan godt lide fornemmelsen af, at alt er tilladt. Jeg ved godt, at alt ikke kan lade sig gøre, men det gør mig tryg, at der er højt til loftet.