Kontakt os: info@yostudios.com

PAULINA LYKKE

PAULINA LYKKE

 

BESKRIV DIG SELV I EN ENKELT SÆTNING

28-årlig Københavner-mor, influencer, livs og kage-glad! 

SUNDHED ER

Indre balance!
Jeg spiste her til morgen, en sundhedsbombe af smoothie med blandt andet chaifrø og blå spirulina (også kaldt en smølfesmoothie af min 3-årlige søn) men til frokost spiste jeg Otellolagkage. Jeg har i mine tidlige unge år, slået mig selv meget i hovedet, over ikke at leve sundere. Nu har jeg fundet en indre balance, hvor jeg omfavner både min økologi/vegetar/helse-side OG min kage-afhængighed. Det er det bedste, man kan gøre for sig selv. 

DINE TRÆNINGSVANER KORT OG GODT

Som 90% af alle københavnere, så går og cykler jeg altid fra A til B. Derudover så elsker jeg, at bevæge mig. Om det er fra gåture med hunden i Kongens have eller bade i Københavns havne. 

VERDENS BEDSTE MORGEN BYDER PÅ

At kunne snooze mere end én gang, ligge i ske med min søn og få en god varm kop kaffe. 

JEG HAR DET ALLERBEDST, NÅR JEG

Når jeg lytter til min krop og sind. Jeg har kæmpet meget med angst da jeg var yngre og jeg har nu fundet ud af, at når jeg har en sund og stærk fysik, så følger psyken med! Og så er jeg dybt afhængig af familiedage! De er de bedste. 

HVORFOR YO?

Jeg elsker at kunne kombinere yoga med barre-træning. I et center som YO føler jeg, at jeg forkæler mig selv, frem for at skulle trække mig op for, at kunne træne.