Kontakt os: info@yostudios.com

SIMONE LYKKE

SIMONE LYKKE

 

HVEM ER SIMONE?

Skuespiller, der lever efter mottoet “Ingen drøm er for stor”!

SUNDHED ER

et balanceret sind, hvor man ikke frygter de “negative” følelser, men forstår dem som en naturlig del af det at være menneske. Vi skal kunne rumme både vores mørke og lyse sider, og være nysgerrige på os selv, så vi hele tiden udvikler os i en proces, der er kærlig og omsorgsfuld. Med et sundt sind følger som regel en sund krop.

DINE TRÆNINGSVANER KORT OG GODT!

Mine ugentlige træningsrutiner er meget varierende alt afhængig af min tid, men jeg styrketræner gerne 2-3 gange om ugen kombineret med forskellig træning hos YO. Derudover ELSKER jeg at gå – gerne langt – så cyklen droppes i ny og næ til fordel for at gå.

VERDENS BEDSTE MORGEN BYDER PÅ

masser af tid. Vågne helt langsomt, kredse om morgenmaden, hygge i solen på terrassen, og skal endorfinerne stikke helt af, så er en tur i havet det bedste, jeg ved! Jeg elsker også at vågne på ferier i udlandet, hvor jeg som regel spiser morgenmad på en café – det gør jeg desværre alt for sjældent herhjemme, selvom det er mit absolutte yndlingsmåltid at indtage ude.

JEG HAR DET ALLERBEDST, NÅR JEG

er kreativ, og sammen med de mennesker, jeg elsker!

HVORFOR YO?

Jeg er typen, der let keder mig og bliver rastløs. YO tilbyder så forskellige træningsformer, at jeg bliver holdt ved ilden med min træning. Om jeg er i humør til mild yoga, løb, ballet, dans, barre eller svede helt igennem med shape, så behøver jeg kun tage ét sted hen. Desuden er underviserne dygtige, nærværende og søde, og energien er generelt helt fantastisk. Synes det er rart at komme et sted, hvor der er plads til alle på alle niveauer.