Kontakt os: info@yostudios.com

YO AMBASSADØR SIMONE LYKKE

MØD YO AMBASSADØR SIMONE LYKKE

Vi har i YO fået en ambassadør ombord, en af den fineste slags. Nemlig skuespiller Simone Lykke. Simone har det største og skønneste smil, det dejligste væsen, og vi har lokket hende til, at dele lidt af sig selv med alle os i YO!


 

HVEM ER SIMONE?

Simone Lykke er en dansk skuespillerinde, der fik sit gennembrud i spillefilmen HUNDELIV i 2016. I 2019 er hun aktuel som den kvindelige hovedrolle i BBC-spillefilmen DENMARK.

HVILKE ER DINE FAVORITHOLD HOS YO OG HVORFOR?

Det må uden tvivl være SHAPE. Jeg elsker at mærke hele min krop og få lidt sved på panden. På SHAPE holdene keder jeg mig aldrig, og er altid stolt af at have gennemført, da det virkelig er hårdt på den sjove måde.

HVORFOR YO?

Fordi jeg kan være mig. For mig er det vigtigt at træne et sted, hvor jeg ikke bliver bidt af en præstations-stemning, og ender med at presse mig selv for meget. Hos YO er der bare blevet etableret en stemning, hvor der er plads til alle, og hvor man tager tingene i sit eget tempo. Det giver en oprigtig mulighed for at lytte til sig selv og sin egen krop.

HVAD BETYDER BEVÆGELSE FOR DIG?

Det betyder ALT. Jeg har lige været mere eller mindre sengeliggende i 2 måneder for nyligt pga. en fodoperation, og dér mærkede jeg virkelig, hvor vigtig bevægelse er for mig. Alle mine muskler forsvandt på ingen tid, og jeg har aldrig glædet mig så meget til at træne før. Er helt fantastisk at komme lige så stille igang igen, og jeg sætter pris på min krop på en helt anden måde end før. Det har overordnet været en ret vild oplevelse.

HVAD ER SUNDHED FOR DIG?

Et sundt sind. Selvfølgelig skal kroppen have kærlighed og motion, men det kommer altid af sig selv, når mit sind er i balance. Med alderen har jeg virkelig lært, at sætte mit indre velvære først, hvor jeg hellere ville have en smækker krop, da jeg var yngre. Det er ikke så vigtigt for mig længere ift. at have det grundlæggende godt med mig selv. Også når jeg er lidt slap og tung i røven.

HVAD GØR DIG GLAD HELT IND I HJERTET?

Min familie. Jeg mistede min far for 4,5 år siden, og det satte virkelig livet i perspektiv. Min familie har fulgt mig hele livet, og kender mig egentlig bedre end mig selv nogengange. Når jeg er med min familie, så er jeg glad og taknemmelig. Selvom jeg selvfølgelig også synes, at de er nogle båtnakker i ny og næ haha.

DIN ULTIMATIVE GUILTY-PLEASURE?

Åh her gad jeg virkelig godt fyre noget fedt af, men min ultimative guilty-pleasure er “synde-night” med min nære veninde og kollega Ann. Her diskes der op med en kæmpe skål bland-selv-slik, chokolade og grillmad. Vi æder til vi segner og ser TV uden at skamme os at all. Ellers er min guilty-pleasure min mors fryser. Hun har 4 børnebørn, og har altid fryseren fyldt med flødeis, hvilket også er en stor fornøjelse for mig.

DINE VIGTIGSTE ELEMENTER I EN BALANCERET HVERDAG?

Tid. Det er så uendelig vigtigt for mig, at have god tid. Jeg sørger altid for at have 1,5-2 timer om morgenen før jeg skal noget til bare at vågne lige så stille og behageligt. Trives ikke godt i stress og jag, så min kalender bookes således, at jeg kan følge med, selvom det selvfølgelig går lidt stærkt af og til. Min mad laves også morgen, middag og aften så det kan være en nydelse med gode smage og energi. Det er mit brændstof, så skal det hele være i balance, så dur det ikke, at jeg propper mig med skidt, for så bliver jeg både træt og mut.

Tusind tak Simone, for at dele lidt af dig med alle os i YO!

“Tid. Det er så uendelig vigtigt for mig, at have god tid. Jeg sørger altid for at have 1,5-2 timer om morgenen før jeg skal noget til bare at vågne lige så stille og behageligt. Trives ikke godt i stress og jag, så min kalender bookes således, at jeg kan følge med, selvom det selvfølgelig går lidt stærkt af og til.”

“For mig er det vigtigt at træne et sted, hvor jeg ikke bliver bidt af en præstations-stemning, og ender med at presse mig selv for meget. Hos YO er der bare blevet etableret en stemning, hvor der er plads til alle, og hvor man tager tingene i sit eget tempo.”

“Selvfølgelig skal kroppen have kærlighed og motion, men det kommer altid af sig selv, når mit sind er i balance. Med alderen har jeg virkelig lært, at sætte mit indre velvære først, hvor jeg hellere ville have en smækker krop, da jeg var yngre. Det er ikke så vigtigt for mig længere ift. at have det grundlæggende godt med mig selv.”