Kontakt os: info@yostudios.com

YO GUIDE LINE RØMER

MØD YO GUIDE LINE RØMER

Line er til dagligt underviser i YO STUDIOS Kbh. Vi har taget en snak med hende om alting og ingenting, hvem hun er og hvad der er vigtigt for hende i denne verden af bevægelse.

Du kan lære Line lidt bedre at kende her:


 

HEJ LINE, FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV!

Jeg hedder Line, jeg er 30 år og skiftede sidste år tilværelsen som TV-journalist ud med livet som selvstændig yogalærer på fuldtid – og jeg elsker det!

HVILKE HOLD UNDERVISER DU I YO?

Lige nu underviser jeg Vinyasa og Hatha.

HVORDAN FANDT DU VEJEN TIL AT BLIVE UNDERVISER?

I en årrække havde jeg gået med følelsen af, at min lange vej hen imod at få en uddannelse og komme ud på arbejdsmarkedet måske alligevel ikke var det rigtige for mig. Jeg savnede mere tid, rum til at være menneske og til at leve efter de værdier, som var vigtige for mig. Og et sted i den proces mødte jeg yogaen. Her mødte jeg en verden fuld af ro, inderlighed og rummelighed. Siden har jeg ikke set mig tilbage, og i dag er jeg som sagt yogalærer på fuldtid.

HVAD GIVER DET DIG AT GUIDE ANDRE I BEVÆGELSE?

Jeg håber, at min guidance i højere grad giver noget til mine elever, end til mig selv. Jeg håber at mine elever finder ro, får sat tankemylderet på pause, og dermed skaber kontakt til dem selv og deres fantastiske krop.

DIN TRÆNINGS/BEVÆGELSESFILOSOFI?

Gør det, der føles rart lige nu. Nogle dage har vi brug for blid bevægelse andre dage har vi mere energi og lyst til at skrue mere op. Lyt til din krop og mærk hvad du har brug for. Du behøver ikke at presse dig selv til noget, du ikke har lyst til i dag. Lysten skal nok komme en anden dag.

HVOR FINDER DU DIN MOTIVATION?

Min motivation kommer indefra, fra et lystbetonet sted. Jeg bevæger mig efter hvad min krop har lyst til, på den måde bliver det aldrig en sur pligt.

HVAD ER YO FOR DIG?

YO er et inkluderende og varmt fællesskab, hvor der altid er plads til smil og til en god snak. Det er i høj grad medlemmerne, der skaber Yo, og vores medlemmer er simpelthen så søde og dejlige. Jeg går fra studiet med et kæmpe smil på læben uge efter uge.

HVAD BETYDER BEVÆGELSE FOR DIG?

Bevægelse er min måde at skabe bevidst kontakt til min krop og dermed en måde at komme ud af hovedet. Jeg kan, som mange andre, komme til at bruge rigtig meget tid oppe i mit hoved, som er fyldt med utrolig mange ukonstruktive tanker. Ved at bevæge mig kommer jeg ud af hovedet og ned i kroppen.

DIN ULTIMATIVE GUILTY-PLEASURE?

Jeg tror ikke rigtig på konceptet ‘guilty’ pleasure. Hvis du nyder det, så nyd det, uden at skamme dig. Livet er simpelthen for kort til at fornægte dig selv det, der gør dig glad. Men hvis jeg alligevel skal smide et bud i puljen på noget jeg nyder, men som jeg foretrækker at gøre alene, og uden at fortælle det til nogen, så er det at stene make-up videoer på youtube. Gerne noget meget omfattende og gerne super amerikansk. Hvilket er mystisk, for jeg går ikke rigtig make-up.

DINE VIGTIGSTE ELEMENTER I EN BALANCERET HVERDAG?

For mig handler balance om at dyrke yoga, og så gå hjem og spise chokolade og se Netflix bagefter. Det udfordrende, skal balanceres med noget let. Det sociale skal balanceres med alenetid. Arbejde skal balanceres med afslapning. I hvert fald for mig.

HVAD GØR DIG GLAD – HELT IND I HJERTET?

Yoga, mine veninder, min kæreste, min familie og make-up videoer på youtube…åbenbart.

ET TIP DU GERNE VIL DELE MED OS?

Kom og tag en snak med din underviser efter klassen hvis der er noget, der undrer dig, eller noget du bøvler med. Vi vil altid gerne guide og hjælpe dig, og på den måde lærer vi også hinanden bedre at kende.

DIT FAVORIT WORKOUT-MÆRKE FRA YOWEAR.DK?

LNDR. Soooooo pretty!

ORDET ER DIT, LINE!

Kom til mine vinyasa-klasser, hvis du vil bevæge dig i et kreativt, sjovt og udfordrende flow til den fedeste playliste, og kom til mine hatha-klasser, hvis du ønsker et kærligt kram for sjælen og for kroppen.

“Jeg savnede mere tid, rum til at være menneske og til at leve efter de værdier, som var vigtige for mig. Og et sted i den proces mødte jeg yogaen. Her mødte jeg en verden fuld af ro, inderlighed og rummelighed.”

“Gør det, der føles rart lige nu. Nogle dage har vi brug for blid bevægelse andre dage har vi mere energi og lyst til at skrue mere op. Lyt til din krop og mærk hvad du har brug for.”

“For mig handler balance om at dyrke yoga, og så gå hjem og spise chokolade og se Netflix bagefter. Det udfordrende, skal balanceres med noget let. Det sociale skal balanceres med alenetid. Arbejde skal balanceres med afslapning. I hvert fald for mig.”