Kontakt os: info@yostudios.com

TONE REUMERT

TONE REUMERT

HVEM ER TONE?

Tone er Tone. Det er jo svært at definere. En krop. Dansende. Elskende. Levende. 

SUNDHED ER

Det er en krop og et sind i balance. Ikke for mange regler. En positiv, opløftende tankegang. Grin, kys, frisk luft, fysisk kontakt, mentalt overskud. Det er at trække vejret og turde lytte til sig selv. 

DINE TRÆNINGSVANER KORT OG GODT!

Masser af dans. Med produktioner, undervisning, forestillinger og forberedelse, kan det ofte blive fra morgen til aften. Ved siden af supplerer jeg med løb, svømning og HIIT træning, hot yoga og holdtræning hos YO. 

VERDENS BEDSTE MORGEN BYDER PÅ

Morgenkys, morgenmad på sengen, god musik på anlægget, stearinlys og en stor kande te. Gerne efterfulgt af en lang gåtur i naturen og et dyp i havet. 

JEG HAR DET ALLERBEDST, NÅR JEG

Kan trække vejret helt ned i maven. Når jeg er forelsket. Når jeg bliver udfordret, fysisk og mentalt. Når jeg laver kunst. Når jeg føler mig elsket eller får andre til at føle sig elsket. 

HVORFOR YO?

Fordi YO er det perfekte fundament for en stærk danser krop. En god blanding af yoga, ballet, pilates, barre træning og meget andet. YO har top kompetente trænere, vidunderlig beliggenhed og så er der er altid en virkelig dejlig atmosfære, hvilket for mig er alfa omega. Min krop er altid glad, varm og gennemtæsket, når jeg går derfra.