Kontakt os: info@yostudios.com

SMUK HUD OG SUND FORDØJELSE MED CITRONVAND

SMUK HUD OG SUND FORDØJELSE MED CITRONVAND

I denne søde og fede juletid er det godt med et nemt tip til at holde sundheden og ikke mindst skønheden i top. Jeg mærker lynhurtigt, hvis maden har været for fed eller for sød, men så er det godt, at der er effektive tips til at hjælpe kroppen lidt ekstra.

START HVER MORGEN

med at koge en kop vand og afkøl den let. Kom derefter en halv presset citron i det afkølede, men lune vand. Hvis du ikke kan nå at koge vandet, så start alligevel dagen med et stort glas vand med citronsaft. Det afkølede kogende vand er dog bedst pga. dets positive effekt på fordøjelsen.

GØR DETTE SOM DET FØRSTE

og vent gerne 20-30 min. med at spise og drikke, da drikken så har en langt bedre effekt. Vent også gerne med kaffen!

CITRONER HAR EN BASISK EVNE

på kroppen trods den syrlige smag. Kroppen kan ophobes af syre fra slik, fed mad, brød, kage, cola og ikke mindst stress. En basisk krop er nøglen til et godt helbred, så det er værd at have fokus på en basisk livsstil.

CITRONVAND HJÆLPER OGSÅ PÅ FORDØJELSEN

Din fordøjelse hænger tæt sammen med din skønhed, så det er rigtig væsentligt at give fordøjelsen lidt ekstra kærlighed. Det lune citronvand kan bla. afhjælpe oppustethed og træg mave. Derudover vil drikken hjælpe med at fordøje maden bedre. Hvis du lider af halsbrand, kan drikken også hjælpe dig.

CITRONER ER SPRÆNGFYLDT AF C-VITAMIN

der er et af hudens vitaminer. C-vitamin er essentielt mod rynker, men også hudens ensartethed. Citronvand hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer fra blodet og hjælper derfor huden med at være klar og smuk.

CITRONVAND ER NATURLIGT VANDDRIVENDE

så affaldsstoffer kan forlade kroppen og kroppen fyldes med rent vand, som hydrerer kroppen. Det giver en flot velfugtet hud!

Så kør på med citronvand de næste mange dage og rigtig gerne hver dag, for at få de skønne egenskaber.

DU KAN OGSÅ MED FORDEL

drikke brændenælde og mælkebøtte the som supplement i løbet ad dagen. Disse urter har også fremragende og lignende egenskaber.