Kontakt os: info@yostudios.com

TRÆNING EFTER FØDSEL / EMMA MARTINY

TRÆNING EFTER FØDSELS

YO STUDIOS x Emma Martiny

I samarbejde med YO STUDIOS og Malene Arvin, har Emma Martiny lavet et fint blogpost omkring træning efter fødsel. For hvor starter man? Hvornår starter man? Hvad er rectus diastase? Og hvad er den kerne, som er så vigtig?

 

BEVÆGELSE UNDER GRAVIDITET

Bevægelse under graviditet er forskellig alt efter person og graviditetsforløb – men en ting er sikkert, bevægelse er godt og ikke mindst vigtigt! Hos YO har vi specifikke hold til gravide. Her sikrer vi os, at du træner optimalt for din gravide krop og skaber de bedste forudsætninger for en godt graviditetsforløb. Læs mere om YO gravid hold HER!

EFTER FØDSLEN

Det er så vigtigt at finde frem til den rigtige træning efter din fødsel. Allervigtigst er, at man starter småt. Helt tålmodigt med en simpel og rolig gradvis genoptræning af dit bækken og kerne. Emma fortæller i blogindlægget HER, hvordan hun greb genoptræningen an med kyndig vejledning af Malene Arvin.

Hos YO STUDIOS har vi efterfødselshold – MAMMA hold! Til dig som er har født og har brug for træning specifikt fokuseret på genoptræning af efterfødselskroppen. Du finder vores MAMMA hold HER! – og du må selvfølgelig tage baby med.

Du får i Blogindlægget Malenes gode råd til genoptræningen, hun fortæller om delte mavemuskler / rectus diastase og hvorfor man skal tage det seriøst! Du finder også 4 YO STUDIOS videoer til træning efter fødsel, træning du kan lave derhjemme – helt gratis!

Du finder hele artiklen på Emma Martinys fine blog – HER!

“Jeg kun understrege, hvor vigtigt korrekt genoptræning efter fødsel er! Med to fødsler i bagagen (og en i nær fremtid), samt en hel del års erfaring med træning af gravide- og barslende kvinder, har jeg oplevet på egen krop og set hos andre, hvor helt utrolige positive resultater man kan få med den rigtige indsats. Og omvendt- hvordan de mest negative konsekvenser kan rodfæste sig og forringe livskvaliteten hos mange ellers seje mødre. det ikke er for superkvinder eller særligt ‘udvalgte’ at opnå en stærk krop og kerne. Det kræver bare det rigtige arbejde, så kan alle nå dertil.”

– Malene Arvin, YO STUDIOS