Kontakt os: info@yostudios.com

YO GUIDE VICTORIA HYLDEBRANDT

MØD YO GUIDE VICTORIA HYLDEBRANDT

Victoria er professionel balletdanser hos den Kongelige Ballet og underviser i YO STUDIOS KBH. Hun deler her lidt om sig selv og sin tilgang til bevægelse.


VICTORIA, FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV?

Jeg er født og opvokset på Fyn hos mine forældre og 3 søskende, jeg er den yngste af 4. Jeg flyttede som 12 årig til København for at følge drømmen om at blive professionel balletdanser. Jeg arbejder nu fuldtid som balletdanser hos den Kongelige Ballet, bor på Nyhavn med mine 2 bedste venner og bruger min fritid og ferier på at fordybe mig i yoga.

HVILKE HOLD UNDERVISER DU I YO?

Hatha Yoga, ballet, og move’n meditation.

HVORDAN FANDT DU VEJEN TIL AT BLIVE UNDERVISER?

Efter en hård periode i mit liv fandt jeg vejen til yoga, først gennem YouTube og senere YO. Efter nogle måneder vidste jeg, at jeg ville lære mere om yogaen. Jeg besluttede at tage min YTT i sommeren 2018 på Bali, og det har forandret mit liv fuldstændigt. Det var aldrig min hensigt at skulle undervise i Yoga, men under min YTT lærte jeg hurtigt at det er min vej i livet at skulle hjælpe andre.

HVAD GIVER DET DIG AT GUIDE ANDRE I BEVÆGELSE?

Det giver mig nærvær. Det er der hvor jeg føler mig rigtigt tilpas, som om det altid var meningen jeg skulle hjælpe og guide. Det giver mig så meget glæde at se mine elever finde dem selv, elske dem selv og gå ud og inspirere andre til det samme.

DIN TRÆNINGS/BEVÆGELSESFILOSOFI?

Der er en måde at træne og bevæge sig på som er unik for alle. Vi er ikke ens, og skal aldrig blive det. Hvad end man leder efter må vi lade bevidste tanker og kærligheden være som lommelygte som lyser i mørket, så vi alle kan finde vores unikke sandhed og vej.

HVOR FINDER DU DIN MOTIVATION?

Min motivation er mine elever. De kolde mørke cykelture til YO tidlig morgen rammer selv den bedste yogi, men tanken om hvad en yoga time kan gøre for dem som møder op, hvordan hele deres dag kan ændres på den ene time, er motivation for mig. Hvordan vi alle er alkymister og kan ændre den koldeste morgen til en lys og kærlig oplevelse er motivation til at undervise og hjælpe, altid.

HVAD ER YO FOR DIG?

YO for mig er kærlighed. Nærvær. Fælleskab. Inspiration. En rejse mod at blive bedre version af mig selv, hver gang jeg møder op.

HVAD BETYDER BEVÆGELSE FOR DIG?

Bevægelse er for mig min person. Bevægelse er vejen til mit sind, min kreativitet, mit hjerte. Bevægelse er mit modersmål. Min krop og bevægelse er min fysiske person, døren til den fysiske verden. Min fysiske personlighed, mit udtryk. Alle de store lektioner jeg har lært i livet har været gennem bevægelse. Jeg tror bevægelse og kærlighed til den fysiske krop er højest undervurderet. Derfor mange også bliver overrasket over hvor fantastisk f.eks. Yoga føles første gang. Det er en sådan naturlig kilde til kærlighed, som mange har mistet.

HVAD ER SUNDHED FOR DIG?

Sundhed er for mig bevidsthed. At gøre alt i min dag med kærlighed som drivkraft. Kan jeg det, er jeg sund. Det er en fantastisk øvelse.

DIN ULTIMATIVE GUILTY-PLEASURE?

Guilty pleasure no 1 er popcorn. Elsker at snacke en kæmpe skål popcorn foran en god film eller serie.

DINE VIGTIGSTE ELEMENTER I EN BALANCERET HVERDAG?

Søvn, yoga, masser af vand, spise mad med kærlighed, gode krammere fra dem jeg holder af og skabe pladser ro til at lade min intuition guide mig.

HVAD GØR DIG GLAD, HELT IND I HJERTET?

Kærligheden til min familie og mine venner er fuldstændig uundværlig i mit liv. Og så noget så simpelt som min morgen Asana practice. At bruge en god time om morgenen på at vågne, langsomt med vejrtrækningen. Det er nogle at de smukkeste øjeblikke.

ET TIP DU VIL DELE?

Den Ayurvediske kombinationen af 3 indiske tørrede frugter med navnet Triphala. Det tages som en vitaminpille, og er et helt normalt kosttilskud i Indien. Det hjælper til en balanceret og velfungerende fordøjelse og har ændret min fordøjelse markant! Der er så mange gode ting fra Ayurvedaens verden; tungeskraber, neti pot osv. Jeg kan varmt anbefale at undersøge hvordan Ayurveda kan hjælpe dig ved at få testet hvilken Dosha du er, og dermed lære hvordan og hvad er bedst for dig at spise, sove, leve osv. Det har lært mig SÅ meget om min krop og sind.

DIT FAVORIT WORKOUT MÆRKE FRA YOWEAR?

Olympia! Jeg elsker deres simple designs og så lækre stof, som ligger så godt på huden.
Tak til kære Victoria, for at dele lidt af sig selv med alle os i YO!

Vi er ikke ens, og skal aldrig blive det. Hvad end man leder efter må vi lade bevidste tanker og kærligheden være som lommelygte som lyser i mørket, så vi alle kan finde vores unikke sandhed og vej.

Det giver mig nærvær. Det er der hvor jeg føler mig rigtigt tilpas, som om det altid var meningen jeg skulle hjælpe og guide. Det giver mig så meget glæde at se mine elever finde dem selv, elske dem selv og gå ud og inspirere andre til det samme.

Bevægelse er for mig min person. Bevægelse er vejen til mit sind, min kreativitet, mit hjerte. Bevægelse er mit modersmål. Min krop og bevægelse er min fysiske person, døren til den fysiske verden. Min fysiske personlighed, mit udtryk.